selam melek anneleri kader arkadaşlarım bugün çok karışığım bugün melek Ecrin'im doğacaktı şuan yağmurlu istanbul'da hamilelikten sonra temelli bırakacağım işyerimde hamilelikten önceki kıyafetlerimin içindeyim buna Şükür isyan etmiyorum ama sıcak evimde kucağımda bebişimi emzirmeyi yada hastanede başımda kırmızı kurdaleyle bebişimin kime benzediğini incelemek isterdim içim daralıyo ama bugün benim için bir dönüm noktası aslında ecrinim doğalı bugün tam 3 ay oldu yarında vefat edeli 3 ay olacak artık ben hala hamile olacaktım düşüncesinden bugün kurtulucam inşallah karışığım yani sadece siz beni anlıyorsunuz kızlar Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin
başın sağ olsun canım anlamazmıyız bende bebeğimi kasımda doğurucaktım ama kendimizi toparlamamız lazım benimde aklıma hep kızım geliyor ama elde bir şey gelmiyor işte onların cennette olduklarını düşünüp tekrar baştan başlamalıyız....
selam melek anneleri kader arkadaşlarım bugün çok karışığım bugün melek Ecrin'im doğacaktı şuan yağmurlu istanbul'da hamilelikten sonra temelli bırakacağım işyerimde hamilelikten önceki kıyafetlerimin içindeyim buna Şükür isyan etmiyorum ama sıcak evimde kucağımda bebişimi emzirmeyi yada hastanede başımda kırmızı kurdaleyle bebişimin kime benzediğini incelemek isterdim içim daralıyo ama bugün benim için bir dönüm noktası aslında ecrinim doğalı bugün tam 3 ay oldu yarında vefat edeli 3 ay olacak artık ben hala hamile olacaktım düşüncesinden bugün kurtulucam inşallah karışığım yani sadece siz beni anlıyorsunuz kızlar Rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin
canım ya tek tesellim onun günahsız bir cennet meleği olması
senindemi kızın olacaktı offf offf sanki bazen diyorum birdaha çocuğum olsa erkek olsa az üzülecek gibiyim yanılıyorumdum inşallah hastanede dr bana şuan ağlıyorsunuz ama inanın tecrübelerimizle söylüyorum en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz ve o çocuk büyürken bunu hatırlamayacaksınız bile dedi unutmam mümkün değil ecrinimi ama belki bugünler gibi her an aklımda olmaz tam 3 ay oldu toplamda 3 saat belki unutmuşumdur sürekli aklım onla meşgul seninde öylemi
doğumdan sonra ilk adettini mi bekliyorsun? ne iş yapıyorsun valla iyi olmamış ama gittiğin yerdede testleri yaptırabilirsin gecikmezsinde sositososito hihoyyyt
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
gamze işe başlamışın..hadi hayırlısı...işyerlerinizde net var ne güzel.....benim yok(( varda bu amaçla kullanmam imkansız...
selen .sen nasılsın?be adeti bekliyorum..bi aksilik çıkmazsa cuma yada cumartesi gelir inş....bende hafta içi gidrerim inşallah dra...bugün 9.iğnemi vuaracağım
Yok ben ilk adetimi doğumdan 1 ay sonra olmuştum 3 adet oldm toplamda ama bundan öncekinde hormon değerlerim çook düşük çıktı bi dahaki adetinde gel tekrar tahlillerini yapalım ve hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi doktorum..Dediğin gibi Gittiğim yerde fırsat bulup yaptırırım tahlillerimi öyle bi durum olursa mecburen..Bu arada bir şirkette finans uzmanıyım sürekli hesap işleriyle boğuşuyorum yani çook bunaltıcı inan :bbo:
slm canım nasılsın kızlar ben adaet oldum sonunda :kedi:
gamze işe başlamışın..hadi hayırlısı...işyerlerinizde net var ne güzel.....benim yok(( varda bu amaçla kullanmam imkansız...
selen .sen nasılsın?be adeti bekliyorum..bi aksilik çıkmazsa cuma yada cumartesi gelir inş....bende hafta içi gidrerim inşallah dra...bugün 9.iğnemi vuaracağım
hadi yaaa sositososito süpersin ben daha ilk adetim allaha şükür ama sende erken olmamışmısın :uhm:
Ben daha sormadan sen cavaplamışsın az kalmış o zaman 10.da ben regl olmuştum tam sende olursun bi kaç güne gerçi tedavi tam aynımı ilerliyor bilmiyorum ama..ben iyiyim iş ev koşturması erşey aynı bu arada ovulasyondada hala tık yokk :1no2:
Ben daha sormadan sen cavaplamışsın az kalmış o zaman 10.da ben regl olmuştum tam sende olursun bi kaç güne gerçi tedavi tam aynımı ilerliyor bilmiyorum ama..ben iyiyim iş ev koşturması erşey aynı bu arada ovulasyondada hala tık yokk :1no2:
bende hemen adet olmuştm 40 çıkmadan...selen bizden önce doğum yaptı galiba...ama senle ben hemen hemne aynı zamnlarda yaptık...sende 2ay sonra oldun dimi..gayet normalmiş ama
hadi yaaa sositososito süpersin ben daha ilk adetim allaha şükür ama sende erken olmamışmısın :uhm:
senin tedavin ne canım tüpemi başlıcan?
evet öyle yazıyo int.de inşallah bizde bu ay başlıcaz calışmalara :kedi: alkisalkisalkis zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?