Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

başın sağ olsun canım anlamazmıyız bende bebeğimi kasımda doğurucaktım ama kendimizi toparlamamız lazım benimde aklıma hep kızım geliyor ama elde bir şey gelmiyor işte onların cennette olduklarını düşünüp tekrar baştan başlamalıyız....

canım ya tek tesellim onun günahsız bir cennet meleği olması
senindemi kızın olacaktı offf offf sanki bazen diyorum birdaha çocuğum olsa erkek olsa az üzülecek gibiyim yanılıyorumdum inşallah hastanede dr bana şuan ağlıyorsunuz ama inanın tecrübelerimizle söylüyorum en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz ve o çocuk büyürken bunu hatırlamayacaksınız bile dedi unutmam mümkün değil ecrinimi ama belki bugünler gibi her an aklımda olmaz tam 3 ay oldu toplamda 3 saat belki unutmuşumdur sürekli aklım onla meşgul seninde öylemi

Hissettiğin herşeyi bizlerde hergün hissediyoruz arkadaşım bende artık bu zamanlarda doğum yapcaktım..kucağımda iki melekle doğumdan çıkıp gözleri yaşlı eşimin,annemin,babamın yanlarına gidip meleklerimi hayatla tanıştırıcaktım bi günde tüm hayallerimin yok olup gidebilceği hiç aklımın ucuna bile gelmemişti..Ama ne çare Allah nasip etmeyince bizim elimizden sadece meleklerimize dua etmek geliyor..İnşallah hayalini kurduğumuz herşeyi bir an önce yaşar meleklerimizn kardeşlerine kavuşuruz..

benim bebeğim adıda ecrendi senağlama aklımdan hiç cıkmıyor her yerde kızım bebeğim var allah en sevdigi kulun en tatlı en sevdiğini yanına alırmış hayat bi sınav canımbizim de başımıza bunlar gelecekmiş elden bir şey gelmez dualarla dikkat ederek inşallah kızlarımız bize kardeşlerini gönderecekler allhın izniyle güzel düşünmek lazım ileri atım atmak için elden başka bir şey gelmez ben hemilelik günlerimi özlüyorum bebeğimin kıpırdamasını her şeyini biliyoruz ki bir bebeğimiz var amacennette yaa hiç olmasaydı?

doğumdan sonra ilk adettini mi bekliyorsun? ne iş yapıyorsun valla iyi olmamış ama gittiğin yerdede testleri yaptırabilirsin gecikmezsinde sositososito hihoyyyt

Yok ben ilk adetimi doğumdan 1 ay sonra olmuştum 3 adet oldm toplamda ama bundan öncekinde hormon değerlerim çook düşük çıktı bi dahaki adetinde gel tekrar tahlillerini yapalım ve hemen tüp bebek tedavisine başlayalım dedi doktorum..Dediğin gibi Gittiğim yerde fırsat bulup yaptırırım tahlillerimi öyle bi durum olursa mecburen..Bu arada bir şirkette finans uzmanıyım sürekli hesap işleriyle boğuşuyorum yani çook bunaltıcı inan :bbo:

gamze işe başlamışın..hadi hayırlısı...işyerlerinizde net var ne güzel.....benim yok(( varda bu amaçla kullanmam imkansız...

selen .sen nasılsın?be adeti bekliyorum..bi aksilik çıkmazsa cuma yada cumartesi gelir inş....bende hafta içi gidrerim inşallah dra...bugün 9.iğnemi vuaracağım

evet canım benim bilgisayarım var sağol canım ilk gün stresi işte ama güzelmiş kafam dağıldı hiç değilse evde oturup sürekli düşünüyordum ama ş,imdi iyiyim allaha şükürr...müdürümde değişmiş süper biri gelmiş anlayışlı ve saygılı alkisalkisalkis

hadi yaaa sositososito süpersin ben daha ilk adetim allaha şükür ama sende erken olmamışmısın :uhm:

Ben daha sormadan sen cavaplamışsın az kalmış o zaman 10.da ben regl olmuştum tam sende olursun bi kaç güne gerçi tedavi tam aynımı ilerliyor bilmiyorum ama..ben iyiyim iş ev koşturması erşey aynı bu arada ovulasyondada hala tık yokk :1no2:

hadi yaaa sositososito süpersin ben daha ilk adetim allaha şükür ama sende erken olmamışmısın :uhm:

bende hemen adet olmuştm 40 çıkmadan...selen bizden önce doğum yaptı galiba...ama senle ben hemen hemne aynı zamnlarda yaptık...sende 2ay sonra oldun dimi..gayet normalmiş ama

senin tedavin ne canım tüpemi başlıcan?

test kesin güvenilirmi hep doğruuyumu veriyor...araştrdınmı???annemlerde boya badana başladı...gerçi sadece koridor boyanıyor...bende okula gidip geliyorum...ksfam biraz dağıldı ama veliler filan soruyor ozaman kötü oluyor biraz ama katlanabiliyorum çok şüükür
fisfisfis

bende hemen adet olmuştm 40 çıkmadan...selen bizden önce doğum yaptı galiba...ama senle ben hemen hemne aynı zamnlarda yaptık...sende 2ay sonra oldun dimi..gayet normalmiş ama

evet öyle yazıyo int.de inşallah bizde bu ay başlıcaz calışmalara :kedi: alkisalkisalkis zemuszemus

Ohh süper gözünaydın doktora ne zaman gidicen?Ben 7 temmuzda doğum yaptım tam 7 ağustostada 1 ay sonra adet olmuştum doktor normal demişti ondan sonraki adetlerim bi kaç gün erken oldu ama ztn hormonlarımda bi dengesiz ya..Adet olmak ne güzel şeymiş meğer eskiden söylenirdim hep biz kadınlar çekiyoruz ne varsa diye şimdi adetlerimi dört gözle bekler oldum

senin tedavin ne canım tüpemi başlıcan?

Evet tüpe başlıcam keşke bu aya hormonlarım ve yumurtalarım biraz düzgün çıksada bi kaç ay kendimize süre tanısak normal yolla denesek birazcık içim yanmıcak bundan öncekindede hiç deneme bile yapamadan pat diye tedaviye başlamıştık bakalım bu ay neler olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…