Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

valla canım bende catlayacaktım artık ama bu aydan sonra gelmesede olur ben 3. günü gidicem dr.yani cumartesi eee senin kanaman kaç gün sürmüştü?

ben de aynen 4gözle bekliyorum şuaneyvahedigeldismile

hayat süprizlerle doludur maytap sen ben inşallah bu ay kalırızda geri sayıma beraber başlarız inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: tabi diğer arkadaişlarda sizin içinde dua ediyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

Güvenilir diyolar test için bende tanıdık bi eczacıdan aldım en iyi marka bu diye onu verdi bana ama bişi çıkmıyo şimdilik..Çalışmak kesinlikle kafa dağıtıyor ama kimse sormasa bide iyice rahatlicaz banada bilen bilmeyen herkes 1 sene olmuş evleneli artık bekleme falan diyolar herkes bayılıyor başkalarının hayatına karışmaya zaten hiiiç insanlarla uğraşasım yok kimseyi çekemiyorum ben artık ya ne tahammülsüz oldum böyle klava:

süpeerŞenizbak ne güzel sen normal yolla çocuk yapabiliyosun ...bende maalesf oda yok

olsunda canım benim normal 2 yıl önce oldu bakalım yine tutucakmı _ eyvahedigeldismile olmazsa bizim de dondurmuşlarımız var aslında ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum ama eşim biraz bize zaman ver diyıo :kedi:

1 sene çok diilki...ben 3yıılık evliyim...2yıldır bebek düşünüyorum ama sadece düşünmekle kaldı...aşılama tüp derken 2 yıl geçti...senin daha yeniymişş bakma millete ya...herkes sadece konuşmayı biliyor..nefret ediyorum öyle diyenlerdenÇok üzgünüm çoook

valla canım bende catlayacaktım artık ama bu aydan sonra gelmesede olur ben 3. günü gidicem dr.yani cumartesi eee senin kanaman kaç gün sürmüştü?

Benim doğumdan sonra 10 gün fln kanamam sürmüştü sora adet oldum ama ara kanama gibi bişilerde oldu ilk adetimden sonra..Ayy süper olur hepimiz hamilelik haberlerimizi versek teker teker keşkeee:Saruboceq:

olsunda canım benim normal 2 yıl önce oldu bakalım yine tutucakmı _ eyvahedigeldismile olmazsa bizim de dondurmuşlarımız var aslında ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum ama eşim biraz bize zaman ver diyıo :kedi:

kaç tane dondurulmuş var..kaçıncı gün dondururldu....

kaç tane dondurulmuş var..kaçıncı gün dondururldu....

benim 5 tane var tüp bebekte kaldı cok döllemişlerdi bana sordular donduralım mı diye bende evet dedim mart 6 sında donduruldu olmazsa şansımı onlarla denereim bakalım ,inşallah olsun da yarabbim tez zamanda gönder meleklerimizin kardeşlerini :Saruboceq: :Saruboceq:

gamze sen ne zaman doğum yaptın canım çalışmalara başlıycaz derken tüp falan değil dimi

Benim problemlerim ortaya çıkmasaydı doktorlar elini çabuk tut demeseydi ben zaten 1-2 sene çocuk düşünmüyordum yeni evli olup şıp diye hamile kalanlarada hep şaşırırdım aman çocuk nasılsa olur hayatlarını yaşasalar ya derdim çok büyük konuştum ben çookk..Ctesi kaynanoşla bi gezmeye gidicem hiçte gitmem normalde rica etti kıramadım ama şimdiden stresine girdim çay pasta yedikleri yerde beni sıkıştıran kadınlar gözümün önüne geliyor üff kabus gibiii türk filmi gibi etrafımda dönüyolar sankiii düşününce

gamze sen ne zaman doğum yaptın canım çalışmalara başlıycaz derken tüp falan değil dimi

canım b,iz önce normal denicez cünkü önceki kendiliğinden tutmuştu tutmazsa tüp yaptırıcaz inşallah....19 ağustosta doğum yaptım sen

canım sen sıranı saf benimkiside geliyor aynen benimde kadınlar hep aynı sıkıştırmaya calışıyolar bide kaynana eyvahedigeldismile

canım b,iz önce normal denicez cünkü önceki kendiliğinden tutmuştu tutmazsa tüp yaptırıcaz inşallah....19 ağustosta doğum yaptım sen

bu geçtiğimiz ağustos dimi amanın erken değilmi ya bende 14 temmuz da yaptım 1 kez adet oldum birkaç güne 2 gelmesi lazım peki araştırma falan yaptırıyon mu ben dr a gitmek istiyorum nereye gidip ne diycem onuda bilmiyorum

bende hiç sevmem..daha kayınvalideyle hiç bi güne filan gtmedim..sadece bayramlarda gezeriz beraber..onlar kırıkkalede oturuyor...arada 1 saat var ....yoksa bende günler filan gderdm herhaldeohaoldumsmile bence eğlenceli olabilir

bendede 4tane var..benimkini 5 yada 6.gün dondurdular...seniniki kaç gün bekledi dışarda...bana transfer edilenlerde 5.gündü

canım dr anlat yaşadıklarını senden bissürü tahlil alıyolar kan pırtılaşması, tam kan tahlili, tam idarar tahlili, smer testi, vs kızlar unuttuğum varsa ekleyin lütfen her kez bilgilensin

bendede 4tane var..benimkini 5 yada 6.gün dondurdular...seniniki kaç gün bekledi dışarda...bana transfer edilenlerde 5.gündü

canım benimkiler yumurta tplandı 3 gün birleşme için beklediler sonra tranferden sonra geri kalanı dondurdular

öncelikle başınız saolsun...kaç aylık doğum yaptınız...ben 6 aylık yaptım ...11 ağustos 2010da doğum yaptım ...ilk adetimi çoktan bitii.2.gelmek üzere..tüp bebekti.dondurulmuşlarım vardı..dr tekrar tedaviye başladı bile ...ekim sonu kasım başı gibi transfer olacak inş...dr 3ay yyeterli dedi bana....siz hiç drunuzla konuştunuzmu?

Bende hiç gitmem çalıştığım içinde kimsenin böyle bi talebi olmuyor kayınvalidemde ilk kez gelmek istermisin diyince ee gelim bari 1 saat dedim şimdi gözümde büyüyor mecbur katlancam bakalım nasıl bi eğlence bekliyor beni :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…