Ohh süper gözünaydın doktora ne zaman gidicen?Ben 7 temmuzda doğum yaptım tam 7 ağustostada 1 ay sonra adet olmuştum doktor normal demişti ondan sonraki adetlerim bi kaç gün erken oldu ama ztn hormonlarımda bi dengesiz ya..Adet olmak ne güzel şeymiş meğer eskiden söylenirdim hep biz kadınlar çekiyoruz ne varsa diye şimdi adetlerimi dört gözle bekler oldum
Ohh süper gözünaydın doktora ne zaman gidicen?Ben 7 temmuzda doğum yaptım tam 7 ağustostada 1 ay sonra adet olmuştum doktor normal demişti ondan sonraki adetlerim bi kaç gün erken oldu ama ztn hormonlarımda bi dengesiz ya..Adet olmak ne güzel şeymiş meğer eskiden söylenirdim hep biz kadınlar çekiyoruz ne varsa diye şimdi adetlerimi dört gözle bekler oldum
Evet tüpe başlıcam keşke bu aya hormonlarım ve yumurtalarım biraz düzgün çıksada bi kaç ay kendimize süre tanısak normal yolla denesek birazcık içim yanmıcak bundan öncekindede hiç deneme bile yapamadan pat diye tedaviye başlamıştık bakalım bu ay neler olcak..
test kesin güvenilirmi hep doğruuyumu veriyor...araştrdınmı???annemlerde boya badana başladı...gerçi sadece koridor boyanıyor...bende okula gidip geliyorum...ksfam biraz dağıldı ama veliler filan soruyor ozaman kötü oluyor biraz ama katlanabiliyorum çok şüükür
fisfisfis
süpeerŞenizbak ne güzel sen normal yolla çocuk yapabiliyosun ...bende maalesf oda yok
Güvenilir diyolar test için bende tanıdık bi eczacıdan aldım en iyi marka bu diye onu verdi bana ama bişi çıkmıyo şimdilik..Çalışmak kesinlikle kafa dağıtıyor ama kimse sormasa bide iyice rahatlicaz banada bilen bilmeyen herkes 1 sene olmuş evleneli artık bekleme falan diyolar herkes bayılıyor başkalarının hayatına karışmaya zaten hiiiç insanlarla uğraşasım yok kimseyi çekemiyorum ben artık ya ne tahammülsüz oldum böyleklava:
valla canım bende catlayacaktım artık ama bu aydan sonra gelmesede olur ben 3. günü gidicem dr.yani cumartesi eee senin kanaman kaç gün sürmüştü?
olsunda canım benim normal 2 yıl önce oldu bakalım yine tutucakmı _ eyvahedigeldismile olmazsa bizim de dondurmuşlarımız var aslında ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum ama eşim biraz bize zaman ver diyıo :kedi:
kaç tane dondurulmuş var..kaçıncı gün dondururldu....
1 sene çok diilki...ben 3yıılık evliyim...2yıldır bebek düşünüyorum ama sadece düşünmekle kaldı...aşılama tüp derken 2 yıl geçti...senin daha yeniymişş bakma millete ya...herkes sadece konuşmayı biliyor..nefret ediyorum öyle diyenlerdenÇok üzgünüm çoook
gamze sen ne zaman doğum yaptın canım çalışmalara başlıycaz derken tüp falan değil dimi
Benim problemlerim ortaya çıkmasaydı doktorlar elini çabuk tut demeseydi ben zaten 1-2 sene çocuk düşünmüyordum yeni evli olup şıp diye hamile kalanlarada hep şaşırırdım aman çocuk nasılsa olur hayatlarını yaşasalar ya derdim çok büyük konuştum ben çookk..Ctesi kaynanoşla bi gezmeye gidicem hiçte gitmem normalde rica etti kıramadım ama şimdiden stresine girdim çay pasta yedikleri yerde beni sıkıştıran kadınlar gözümün önüne geliyor üff kabus gibiii türk filmi gibi etrafımda dönüyolar sankiii düşününce
canım b,iz önce normal denicez cünkü önceki kendiliğinden tutmuştu tutmazsa tüp yaptırıcaz inşallah....19 ağustosta doğum yaptım sen
Benim problemlerim ortaya çıkmasaydı doktorlar elini çabuk tut demeseydi ben zaten 1-2 sene çocuk düşünmüyordum yeni evli olup şıp diye hamile kalanlarada hep şaşırırdım aman çocuk nasılsa olur hayatlarını yaşasalar ya derdim çok büyük konuştum ben çookk..Ctesi kaynanoşla bi gezmeye gidicem hiçte gitmem normalde rica etti kıramadım ama şimdiden stresine girdim çay pasta yedikleri yerde beni sıkıştıran kadınlar gözümün önüne geliyor üff kabus gibiii türk filmi gibi etrafımda dönüyolar sankiii düşününce
benim 5 tane var tüp bebekte kaldı cok döllemişlerdi bana sordular donduralım mı diye bende evet dedim mart 6 sında donduruldu olmazsa şansımı onlarla denereim bakalım ,inşallah olsun da yarabbim tez zamanda gönder meleklerimizin kardeşlerini :Saruboceq: :Saruboceq:
bu geçtiğimiz ağustos dimi amanın erken değilmi ya bende 14 temmuz da yaptım 1 kez adet oldum birkaç güne 2 gelmesi lazım peki araştırma falan yaptırıyon mu ben dr a gitmek istiyorum nereye gidip ne diycem onuda bilmiyorum
bendede 4tane var..benimkini 5 yada 6.gün dondurdular...seniniki kaç gün bekledi dışarda...bana transfer edilenlerde 5.gündü
bu geçtiğimiz ağustos dimi amanın erken değilmi ya bende 14 temmuz da yaptım 1 kez adet oldum birkaç güne 2 gelmesi lazım peki araştırma falan yaptırıyon mu ben dr a gitmek istiyorum nereye gidip ne diycem onuda bilmiyorum
bende hiç sevmem..daha kayınvalideyle hiç bi güne filan gtmedim..sadece bayramlarda gezeriz beraber..onlar kırıkkalede oturuyor...arada 1 saat var ....yoksa bende günler filan gderdm herhaldeohaoldumsmile bence eğlenceli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?