canım dr anlat yaşadıklarını senden bissürü tahlil alıyolar kan pırtılaşması, tam kan tahlili, tam idarar tahlili, smer testi, vs kızlar unuttuğum varsa ekleyin lütfen her kez bilgilensin
bendede 4tane var..benimkini 5 yada 6.gün dondurdular...seniniki kaç gün bekledi dışarda...bana transfer edilenlerde 5.gündü
canım dr anlat yaşadıklarını senden bissürü tahlil alıyolar kan pırtılaşması, tam kan tahlili, tam idarar tahlili, smer testi, vs kızlar unuttuğum varsa ekleyin lütfen her kez bilgilensin
öncelikle başınız saolsun...kaç aylık doğum yaptınız...ben 6 aylık yaptım ...11 ağustos 2010da doğum yaptım ...ilk adetimi çoktan bitii.2.gelmek üzere..tüp bebekti.dondurulmuşlarım vardı..dr tekrar tedaviye başladı bile ...ekim sonu kasım başı gibi transfer olacak inş...dr 3ay yyeterli dedi bana....siz hiç drunuzla konuştunuzmu?
1 tane transfer ediliyor dimi artık ?
kızlar benim durum karışık bende normal yolla ikiz hamile kaldım birinin kalbi ve başı yokmuş ama ecrinle arasında damar varmış ecrin ona kan pompalayıp büyütmüş 6 aylık olunca farkedildi çapa da (türkiyede başka yerde yokmuş) opr.yapıldı karnımdan çubukla grilip damar yakıldı ama 15 gün sonra erken doğum oldu 1,5 gün yaşadı. opr.da amniyosentezde alındı sonuş temiz kromozon sorunu yok ama benim için mutlaka 2 ci bebekten 2 ay önce gelsin araştırcaz demişler 3 ay bitti testmest derken 2-3 ayda geçer sezeryan oldum 6 ay bekle dediler o süre dolar diyom zaten tabi inşallah bir sorun çıkmaz
1 tane transfer ediliyor dimi artık ?
kızlar benim durum karışık bende normal yolla ikiz hamile kaldım birinin kalbi ve başı yokmuş ama ecrinle arasında damar varmış ecrin ona kan pompalayıp büyütmüş 6 aylık olunca farkedildi çapa da (türkiyede başka yerde yokmuş) opr.yapıldı karnımdan çubukla grilip damar yakıldı ama 15 gün sonra erken doğum oldu 1,5 gün yaşadı. opr.da amniyosentezde alındı sonuş temiz kromozon sorunu yok ama benim için mutlaka 2 ci bebekten 2 ay önce gelsin araştırcaz demişler 3 ay bitti testmest derken 2-3 ayda geçer sezeryan oldum 6 ay bekle dediler o süre dolar diyom zaten tabi inşallah bir sorun çıkmaz
bebein erken olacağı belliymiş canım neden ciğerleri için iğne olmadın anlamadım :uhm:
ikiz olduğu 4 aylık hamileyken diğer bebekten sebep gelişmesi geriden geldiği ve erken doğum alacağı bebek kuvezdeyken anlaşıldıda o yüzden yani Allah inancım olmasa kadere inanmasam korkunç bir ihmaller yumağında kaldım ki 3 farklı dr a gidip herşeyi araştırıp inceleyip didiklediğim halde
Çok zor şeyler yaşamışsın sende Allah sabır versin hepimize ve inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin sağlık herşeyden daha kıymetli..
çok ilginç.bebek bebği beslemiş yani....tabiki her dr hastasına göre süre veriyordur.Allah yardımcınız olsun..peki drlar daha önce böyle bir olayla karşılaşmışmı??
evet birtane....ama ben 2desler yine 1 isteyecektim...çünkü bana ikiz olduğu için erken doğum olabilir dediler tıpkı senin gibi...sende korkuyosundur dimi??buarad günde eğlenmeye bak ben bikaçkere kendi annemlerinkine katılmıştım komik oluyor kadınlar:)
Korkmazmıyım hiç cesaret edemem bi daha yinede büyük konuşmimda erken doğum hepimizin korkusu olcak sonuçta hamile kalınca malesef..eyvahedigeldismile
amin canımm
hayır canım çoğul gebeliklerde 35.000 de bir rastlanan olaymış normal gittiğim dr lara sonradan söyledim haberleri bile yok trap sendomuymuş önce cerrahpaşada prof anladı hemen çapaya yönlerdirdi operasyona prof girdi düşün başka yapabilecek dr yoktu operasyonu olmasam 3-4 güne kadar ecrin için kalp yetmezliğinden vefat edecek dediler ama 15 gün sonra vefat etti
evet canım ya 2 ci hamileliklerimiz 1 gibi ayy hamişim göbişim bebişim gibi geçmiycek galiba ay ne olucak iyimi erken doğacakmı diye diye tadını çıkaramadan doğururuz herlade vede İNŞALLAHHHHH ona bile razıyım sonunda kucağıma alıp koklayayım yeter ecrini alamadım kucağıma içimde kaldı sevdim okşadım ama yatıyordu işte solunum için hortumu falan vardı
evet canım ya 2 ci hamileliklerimiz 1 gibi ayy hamişim göbişim bebişim gibi geçmiycek galiba ay ne olucak iyimi erken doğacakmı diye diye tadını çıkaramadan doğururuz herlade vede İNŞALLAHHHHH ona bile razıyım sonunda kucağıma alıp koklayayım yeter ecrini alamadım kucağıma içimde kaldı sevdim okşadım ama yatıyordu işte solunum için hortumu falan vardı
Ben çevremdeki hamile arkadaşlarıma bakıyorum öyle rahatlarki oturuyolar kalkıyolar çarşı pazar gezip yoruluyolar hiç sakınmıyolar kendilerini bende öyleydim başıma neler geldi 2.de mümkünmü sürekli kendimi kısıtlıycam herkeste beni kısıtlıycak tabii biliyorum, dediğin gibi sürekli endişeli olup tadını çıkaramıyacağız napalım inşallah hamile kalır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırızda sonrasında tadını çıkarırız herşeyin..
allah yardımcınız olsun..inşallah en kısa zamnda tekrar hamile kalırsınız..
amin canımm
hayır canım çoğul gebeliklerde 35.000 de bir rastlanan olaymış normal gittiğim dr lara sonradan söyledim haberleri bile yok trap sendomuymuş önce cerrahpaşada prof anladı hemen çapaya yönlerdirdi operasyona prof girdi düşün başka yapabilecek dr yoktu operasyonu olmasam 3-4 güne kadar ecrin için kalp yetmezliğinden vefat edecek dediler ama 15 gün sonra vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?