Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ben bitanesine süt bile verdim....ama hiç dokunamadım...küvezdeyken resimlerini bile çektim...şimdi arasıra bakıyorummafoldumbenneyse yarın ziyaretlerine gideceğim....cuma günleri gitmek çok makbulmuş

Benim bebeklerimi patalojiye gönderdiler daha sonra noldu bilmiyorum eşime çok sordum patolojiye giden bebekleri tekrar vermezlermiş ben sordurdum dedi doğrumu yoksa benimi kandırdı bilmiyorum..yani şu anda bebeklerim nerde bilmiyorum bazen tıbbi atık olduklarını düşünüyorum çok fena oluyorum keşke benimde gidip onlara dua edebilceğim bi mezarları olsaydı senağlama

yaaa canım üzülme onlar zaten melekler bizim onlara yardımımmız olmaz onların bize olur emin ol... ama vermeleri lazım bence sen onu araştır cok geçmeden

Üzülme kuzuların seni cennette bekliyorlar. Onlar senin kalbinde.Sürekli seninle.Rabbim öbür dünyada meleklerimizle olmayı nasip etsin tüm melek annelerine.

ben bitanesine süt bile verdim....ama hiç dokunamadım...küvezdeyken resimlerini bile çektim...şimdi arasıra bakıyorummafoldumbenneyse yarın ziyaretlerine gideceğim....cuma günleri gitmek çok makbulmuş

bendede var 1 kare fotoğraf telimde o yüzden şuan en kıymetli şey telefonum aklım çıkıyo kaybedicem diye fotoyuda alamıyorum telden pc ye olmassa bir telefoncudan yardım istiycem bende bakıyorum arada ağlıyorum bende o gün süt verecektim sağ dediler ilacın içine katıcaz bide damağına deydircezki kokusuna alışsın ama kısmet değilmiş fenlaştı ogün sonrada işte......
öyle yatıyormuş sadece sağ elini gel gel yapar gibi açıp kapatıyormuş benimde doğumdan sonra ateşim çıktı salmadı dr lar kuvez odasına eşim hep diyordu elini böyle yapıyor diye büyük babannemiz var 90 yaşında evde onada söylemişler bana haber göndermiş gitsin bebeğin yanına helallik versin annesini çağarıyo demiş annesini görmeden ne iyi olur ne canını teslim edebilir diye hemen gittim söyledim ona helal olsun diye zaten yarım saat sonra vefat etti

yaaa canım üzülme onlar zaten melekler bizim onlara yardımımmız olmaz onların bize olur emin ol... ama vermeleri lazım bence sen onu araştır cok geçmeden

Çook geçti 3 ay oldu elime ne geçerki eşimi çok sıkıştırdım böyle oluyomuş dedi doktora sordum eşiniz ilgilendi ona söyledikleri gibidir dedi bu arada pataloji sonuçlarım kayboldu günlerce onun için uğraştı eşim çok gitti geldi ama patalojiden vermiyoruz demişler.Bazen diyorumki belkide eşim bana öyle dedi mezarlarını bilirsem sürekli giderim çok üzülürüm diye bilemiyorumki hiç..

olurm hiç öyle şey tıbbi atık filan die sakın düşünme...ama gerçekten seninkilerinde mezarları var die hatrlıyorum...üzdüysem özür dilerim...gamzenin dediği gibi onlar melek daha...ruh uçup gtmiştr zaten... peki patoloji sonucu ii çıktı dimi?mesela bana kimse patolojiden bahsetmedi bile...şimdi bende merak ettim aceba gitmelimiydi

ağlamayacaktım söz vermiştim ama beni ağlattınızmafoldumben bendende hoca helallik istedi..hakkını helal et dedi.bende ne hakkım varki dedim...6ay beskedin taşıdın dedimafoldumbenmafoldumben

burası türkiye inanırım kaybolduğuna....

ağlamayacaktım söz vermiştim ama beni ağlattınızmafoldumben bendende hoca helallik istedi..hakkını helal et dedi.bende ne hakkım varki dedim...6ay beskedin taşıdın dedimafoldumbenmafoldumben

üzülme canım acımız büyük ama kendini bırakma hayatım allahın sevdiği kuluymuş güzel şeyler düşün olumunekankayizsmile

özür dilerim hepinizden valla sadece paylaşmak istedim üzmek istemem
evet bendende istediler hatta hoca eşime demişki aslında ben başka bir cenazeye gidecektim ama bebek olduğunu duyunca başka arkadaşı oraya gönderdim ben geldim inşallah banada şafaatçi olur siz şimdi üzülüyorsunuz ama aslında ne kadar özel kullarsınız bir bilseniz hele annesi onu taşıdı besledi demiş inşallah amellerimiz birdir inşallah ahirette sonsuz evlat sevgisini yaşarız onlarla mükafatını alırız zaten bilmeden başına gelecekleri adını ECRİN koyduk mükafat demek

evet biliyorum benim kızımın adıda allah cennette kavuşuruz inşallah bebişlerimize :Saruboceq: :Saruboceq:

Aşk olsun bizler birbirimizi üzemeyiz aynı acıları yaşamışız üzüntülerimizi en iyi anlayanlarız özür ne kelime sana kendini kötü hissettirirsem ben rahatsız olurum asıl..Patoloji sonuçlarım iyi çıktı çok şükür bebeklerde bi sorun yok.ikinci bebeğimi hastanede doğurdum kürtaja alınmadan önce hemşire bebeğe baktı ben bakamadım haa zaten bu bebek kusurluymuş dedi gayet normal bişiden bahseder gibi ben ne ne kusuru fln dedim o halde öyle bi panik oldumki hemşire çıktı gitti o sıra doktor geldi baktı ne kusuru sadece bi kan pıhtısı bu dedi o hemşireyi şimdi elime geçirsem yolarım o anki kafamla uğraşcak gücüm yoktu..odadan çıkar çıkmaz annemlere koşup gitmiş bide annemlere bebeğin birisi kusurlu zaten araştırırsınız sonra demiş gitmiş herkesi korkutmuş ne kadar kolay onlar için herşey..

selen cim sende üzülme gerçekten geri vermiyorlarmış bizdende istediler özellikle diğer bebeği nerdeyse yalvardılar anomali olduğu için (kalbi ve başı yokmuş) ama eşim vermemiş geri vermiyoruz demişler çünkü zaten minnacıklar inceliyorlarmış işte anlarsın

senin bebeklerin tek yumurtamıyd doğuma kadar ikiside yaşıyordu değilmi

ii yaptın paylaşmakla...üzülme....bana arasıra geliyor sadece...bende isimlerini metehan ve yiğit koydum ....hatta elimde nüfu cüzdan fotokopileri bile varmafoldumben

senin bebeklerin tek yumurtamıyd doğuma kadar ikiside yaşıyordu değilmi

Yok çift yumurta ikizleriydi evet doğuma kadar ikiside yaşıyordu ilk bebeğimi evde doğurdum herşey öyle bi anda olduki Allahım herşeyin hayırlısını veriyor evde elektrikler gitti bende rahatsızlanmıştım sadece lavobaya kalkıyordum lavoba için kalktım banyoya gittim karanlıkta birden aslında wc ihtiyacım olmadığını başka bişiler olduğunu anladım 1 dkka içinde herşey olup bitti bile o şekilde banyoda yarım saat ambulans bekledim gidene kadarda hep ikinci bebeğimin yaşıyor olması için dua ettim kalp atışları vardı ancak hiç suyu kalmamıştı sonrada kalp atışları zayıfladı ztn suni sancıyla doğum yaptım hastanede..

ii yaptın paylaşmakla...üzülme....bana arasıra geliyor sadece...bende isimlerini metehan ve yiğit koydum ....hatta elimde nüfu cüzdan fotokopileri bile varmafoldumben

cok güzel isimleri canım cennette ikiside senin için dua ediyolar ama sen ağlarsan onlar da üzülüyor unutma kendini kahretme tabikide üzülücez ama bundan sonrakiler için cok iyi olmalıyız biz melek anneleriyiz.... inşallah bu dünyada kardeşlerini kucağımızda olacaklar..

ya ne bileyim..üzdüm sandım:))
hastnelerde kraldan çok kralcı olur zaten..tıpkı hemşireler gibi:laelaelaelaelae
temiz çıkmasına sevindim...en azından kafan o açıdan rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…