Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ya ne bileyim..üzdüm sandım:))
hastnelerde kraldan çok kralcı olur zaten..tıpkı hemşireler gibi:laelaelaelaelae
temiz çıkmasına sevindim...en azından kafan o açıdan rahat...

Evet çok şükür o konuda endişem kalmadı..Ayy bunalım olduk haa iyice bugün ama iyide oldu rahatladım içimi döktüm resmen,içimde yaşarım ben hep üzüntülerimi çok yansıtmam üzmekte istemem sıkmakta istemem kimseyi zaten insanlarında çok anlayamıyacağınıda öğrenmiş oldum o yüzden döküldüm böyle bugün..

amiin inşallah:Saruboceq:buarada okuldaki müdürem bugün bana dediki Allah çocuk duasını geri çevirmezmiş...

Ahh yavrum kıyamam. Şimdi çok duygulandım. Demek melek olcağını biliyormuş. Burda bir sürü insan bebeklerini kaybedişlerini hamileliklerini anlattılar.Tüm meleklerin hamilelik dönemleri hep ayrı. Çok özel .:sinifsinif:

Son düzenleme:
dua nedir canım bu arada? :uhm:
öyle bi dua varmı bilmiyorum(kesin vardır) ama müdüre hanımın kastettiği allahtan çocuk istemekti..bensadece içimden geldiği gibi dua ediyorum...bide YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR İ ÇOK SÖYLEMEK GREKLİYİMİŞ

ii yaptın paylaşmakla...üzülme....bana arasıra geliyor sadece...bende isimlerini metehan ve yiğit koydum ....hatta elimde nüfu cüzdan fotokopileri bile varmafoldumben

ayy kıyamam bende çok istedim nufusu kayıt ettirelim her vukaatlı örnekte adı çıksın onun annesi olmaktan gurur duyuyorum çünkü ama çok az yaşadığından kayıt edilmedi

evet bugün bunalım takıldık ama ii oldu...sürekli olmadıktan sonra arada bi iyi oluyor..en iyi yaşayan biliyor..hatta bazıları kucağına alsaydın daha kötü olurdu dior..belki haklılar ama ben bazen onlarada gıcık oluyorum..

aynı benim gibi :jeyyar:

ayy kıyamam bende çok istedim nufusu kayıt ettirelim her vukaatlı örnekte adı çıksın onun annesi olmaktan gurur duyuyorum çünkü ama çok az yaşadığından kayıt edilmedi

benimkiler 6gün yaşadılar ama çıktı yinede..hastanede küvezde kalıyorlardı ya hastane istedi....yani yaşarken çıkartılabilirdi...

yanlızmıydın yoksa evde ay özel olacak ama gördüğünde ilk ne yaptın yaşamadığını nasıl anladın

yanlızmıydın yoksa evde ay özel olacak ama gördüğünde ilk ne yaptın yaşamadığını nasıl anladın

Yok yalnız değildim rahatsız olduğum için yalnız bırakmıyolardı evde beni annem ve kayınvalidem vardı elektrikler yoktu karanlıktı çok net göremedim annemlere seslendim beni yere oturttular hiç bişeye dokundurtmadılar bana,bebeğin üstünü kapattılar ben bakmim diye bende bakmak istemedim çok fazla çok soğukkanlıydım hiç ağlamadım o an ben iyiyim hiç bi yerim ağrımıyo bana sadece dua edin ve üzülmeyin diyodum sürekli..Anladımki Allah ne veriyorsa gücünüde sabrınıda veriyor..

Ben işe ilk başladığım gün iş yerinden biri bana şimdi çok üzülüyosundur ama ikiz bebeğede bakmak kolay değildi benim çevremde çok var nasıl bakıcaktın zaten dedi lafa bakk..insanlar böyle ölçüsüz konuşunca çok kızıyorum ya..

banada hamileyken ay nasıl bakacaksın deyip durdular ama ben çok sakindim...bakarım diyordum...aslında yine hem ikiz istiyorum hemde korkuyorum

banada hamileyken ay nasıl bakacaksın deyip durdular ama ben çok sakindim...bakarım diyordum...aslında yine hem ikiz istiyorum hemde korkuyorum

Aynen bende senin gibiyim bi yandan olsun çok istiyorum o kadar heveslenmiştimki ama çokta korkuyorum..bu arada tüp bebek topiğinde okudum az önce 35 yaşın altında olmama rağmen doktorum iki tane transfer edicek yasak ama şansını artıralım sen kimseye söyleme demiş doktoru şaşırdım okuyunca..

Sorma onu bana da sorup duruyorlardı. Nasıl bakcan diye. İşyerindeki birkaç arkadaş sürekli bana felaket senaryoları yazıyordu. O zaman çok korkuyordum.Bebeklerimi kaybedince üzülme zaten bakamazdın. Şusu busu oluyor diye teselli vermeye çalıştılar. Sanki içimdeki yangını bilmiyormuş gibi. Şimdiki aklım olsa kimseye ikiz olduğunu söylemezdim.Bana nasıl bakcaksın diyenlerden bir tanesi 2. bebeğine hamile şimdi. Öğrenince çocuğa bakmaya kim gelcek diye sordum sadece. Bana verdiği cevap bunu düşünüp kendimi harap edemem bir daha bana bunu sorma oldu. Çok kötü oldum açıkcası. Böyle birşeyi hiç beklemiyordum. Sürekli ikiz bebeklere bakıp iç çekiyorum artık. Rabbim bir daha nasip eder mi bilmem ama bir daha böyle birşeyi anneme de dahil kimseye söylemiyecem.

bende okudum yapan..yasak ama yapan var galiba..bence tek daha iiyi

bugün okuldaki din öğretmenide sana nazar değdi dedi bana ...çok harketliydin heerkes nekadar canlı bir hamile diodu sana dedi..üstelik ik tüpte tuttu diede çok konuşuldu...sana katılıyorum nasıl bakacaksın dienler kendileride ikiz istiyordu bence...bende hamile olursam hemen sölemicem..buseferde daha yeni doğurmuştun?neyaptın sen?filan derler herhalde:roflol:

canım sen de boncuğunu tak netcen elaleme bakarsan bu şeyler bitmez gül geç cok konuşturma sen de konuşma lmaz:

Doğru nazar konusunda haklısın. Bizim ailede hiç ikiz yoktu tek benimkiler olcaktı. İşyerindede doğal yolla ikizlere hamile kalan ilk bendim. Ama nasip değilmiş. Şimdi Allaha dua ederken Rabbim sen hakkımda hayırlı bir evlat ver ama sen içimi biliyorsun hayırlıysa sağlıklı bir şekilde yeniden ikiz nasip et diyorum.Allah tüm isteyenlerin dileklerini kabul etsin.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…