Doğru nazar konusunda haklısın. Bizim ailede hiç ikiz yoktu tek benimkiler olcaktı. İşyerindede doğal yolla ikizlere hamile kalan ilk bendim. Ama nasip değilmiş. Şimdi Allaha dua ederken Rabbim sen hakkımda hayırlı bir evlat ver ama sen içimi biliyorsun hayırlıysa sağlıklı bir şekilde yeniden ikiz nasip et diyorum.Allah tüm isteyenlerin dileklerini kabul etsin.:CüvCüv:
canım sen de boncuğunu tak netcen elaleme bakarsan bu şeyler bitmez gül geç cok konuşturma sen de konuşma lmaz:
amin canım sen korunmayı bıraktın mı canım senin sorun neydi?
bende keşkelerle uğraşmak istemiyorum ama hala çok harketliydim die kendimi suçluyorum..anneme göreede ben panik atakmışım:))daha ben neler neler düşünmüştüm..6ay boyunca sadece birkere hamburger yedim..ondan olduğunu bile sandım..komikm ama gerçeksempatiksalakcinni
Kızlar ben çıkıyorum. Kendinize İyi bakın. Yarın görüşürüz İnşallah.zemuszemus
bende keşkelerle uğraşmak istemiyorum ama hala çok harketliydim die kendimi suçluyorum..anneme göreede ben panik atakmışım:))daha ben neler neler düşünmüştüm..6ay boyunca sadece birkere hamburger yedim..ondan olduğunu bile sandım..komikm ama gerçeksempatiksalakcinni
kızlar ben de cıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın byyyy :teytey:
Bi kere hamburger yiyince kendinimi suçladın bende 1 kere sigara içmiştim kahveyle dayanamayıp ben suçlamalıyım hakettimde sen komikmişsin
kızlar ben de cıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın byyyy :teytey:
Benim bebeklerimi patalojiye gönderdiler daha sonra noldu bilmiyorum eşime çok sordum patolojiye giden bebekleri tekrar vermezlermiş ben sordurdum dedi doğrumu yoksa benimi kandırdı bilmiyorum..yani şu anda bebeklerim nerde bilmiyorum bazen tıbbi atık olduklarını düşünüyorum çok fena oluyorum keşke benimde gidip onlara dua edebilceğim bi mezarları olsaydı senağlama
Ahh yavrum kıyamam. Şimdi çok duygulandım. Demek melek olcağını biliyormuş. Burda bir sürü insan bebeklerini kaybedişlerini hamileliklerini anlattılar.Tüm meleklerin hamilelik dönemleri hep ayrı. Çok özel .:sinifsinif:
öyle bi dua varmı bilmiyorum(kesin vardır) ama müdüre hanımın kastettiği allahtan çocuk istemekti..bensadece içimden geldiği gibi dua ediyorum...bide YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR İ ÇOK SÖYLEMEK GREKLİYİMİŞ
Başın saolsun arkadaşım hepimiz benzer üzüntülerden geçmişiz hala bebeklerimizin acısı içimizde o yüzden birbirimizi en iyi biz anlıyoruz..Bende rahim ağzı yetmezliğinden 20.haftamda ikiz kızlarımı kaybettim 3-4 gün aynen seninde anlattığın tarzda akıntım oldu sonrada bi anda suyum geldi ve bebeğimin biri evde kendiliğinden doğuverdi ancak bende hiç sancı ağrı olmadı rahim ağzı yetmezliğinde ağrı olmaz diye biliyorum ben doktorlarda öyle söylemişlerdi sende sancıda varmış enfeksiyon falanda varmıydı acaba?Sebebini iyi araştır gerekiyorsa bi kaç doktora git.Banada inşallah bi daha hamile kalabilirsem 13. haftada dikiş atılcak çok araştırdım zor bi işlem değilmiş ve büyük oranda başarı sağlıyormuş o yüzden dikiş olayını kafana takıpta hiç üzülme çözümü olan bir problemimiz olduğu için şanslıyız bence..Tekrar başın saolsun arkadaşım Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:
canım öncelikle başın sağolsun doğumum aynı senin gibi oldu o sümüksü akıntı için gittim dr'a fitil ve antibiyotik kullandım gecti...rahim ağzı için cok araştırdım kimi hamilelikte kimi hamile olmadan ölcüm yapılıyor dedi ama en iyi tanı galiba hamileliktededi dr.lar. inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırırz :Saruboceq: :Saruboceq:[/QUOTE
canım inşaallah tekrar hamile kalırsam zaten doktor takip edicek,gerekirse 13.haftada dikiş atıcak,inşaallah canım dediğin gibi en kısa zamanda bebişlerimiz gelir.
Başın sağolsun. Allah sabır versin. Bu durumda söylenebilecek tek şey Allahtan sabır dilmek galiba.
Doktorun rahimin yapısını polip ,miyom vs. hangisi varsa onları görebilmek için rahimine ilaçlı su vermiş canım. Allah şükür sende polip miyom vs. yokmuş demek. Smarı 2 kere de alması birinde ilaçlı suyun gelmesiden dolayı atmış.İlaçlı sudan sonra bir müddet kanama ve akıntının olması normal. Smar testinin sonucuna göre sana ilaç verir. Enfeksiyon varsa geçirmek için. İçin rahat olsun.Allah bir an önce meleğinin kardeşini yollasın.
canım benim ilk bebeğimin mezarı var yanına gittikçe hasretim azalıyo çok ağlıyorum ama çokta mutlu oluyorum ikinciyi mecburen patalojiye gönderdik geri vermiyolar eşin doğru söylüyo ama içim gidiyo yavruma ne yaptılar kim bilir bide hiçbi sorun yokmuş boşuna gitti canım kızım ama elimizden bişe gelmez bidaha çekmemek için mecburduk herşeyi araştırmaya
canım ben sebebini tam bilmiyorum ama herşey rahimağzı yetmezliğini gösteriyor.ama düşükten 1 yada 2 gün öncede çok eğilip kalmıştım ve düşük yaptığım gece çok özürdilerim ama kabızlığım vardı ve büyük tuvaletimde çok zorlanmıştım,hemen arkasından 1 saat kadar sonrada sancım başladı.enfeksiyon çok az vardı sanırım ama hala sebep ne bilmiyorum.nasıl araştırcam onuda bilmiyorum,ne yapmam lazım.birde rahmim neden o kadar çok geniş anlamadım,diyelimki hamile kadım ve dikiş atıldı,o zaman risk ortadan kalkarmı ondanda emin değilim,tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum,hamile kalamamaktanda korkuyorum,kafam çok karışık canım.bu arada hepimizin başısağolsun canım,rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun.AMİN.
aaaa türk kahveside içmiştim bi kaç kere hatırlattığın iyi oldu:))) ben dr a sordum bide hamburgerden olurmu die...eşimin dediği iyki dr diilim ve senin gibi bi hastam yok..olsa atardım camdan diyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?