Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

amin canım sen korunmayı bıraktın mı canım senin sorun neydi?

canım sen de boncuğunu tak netcen elaleme bakarsan bu şeyler bitmez gül geç cok konuşturma sen de konuşma lmaz:

bende keşkelerle uğraşmak istemiyorum ama hala çok harketliydim die kendimi suçluyorum..anneme göreede ben panik atakmışım:))daha ben neler neler düşünmüştüm..6ay boyunca sadece birkere hamburger yedim..ondan olduğunu bile sandım..komikm ama gerçeksempatiksalakcinni

amin canım sen korunmayı bıraktın mı canım senin sorun neydi?

yok canım. Son bir ayım kaldı. Nasipse Kasımda bırakacam inşallah. Benim rahimimde fazla sayıda miyom vardı. Doktorların yanlış yönlendirmeleri sayesinde hamile kalmıştım.Sözde hamile kalınca doğumda alıncaktı miyomlarım. Allah nasip etti bir beklerken ikizlerime hamile kaldım. Ama onlarda 4,5 aylıkken ayrıldılar benden,rahim yetmezliği olmuş. Sonra Miyom ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra 6 ay beklemem gerektiği için bekliyorum işte.

gercekten cok komik laelaelaelaelae yaaa biz farya kadınlar neler neler düşünüyoruz yaa işte kadının yaradılışı delikafadulden kızım sende biraz otur hamburger valla bende öylweyim kaydirigubbakcemile3 ama artık değişecek :lepi: bebiş yapıcaz :sm_cool: öyle eskisi gibi olamayız yatıcaz kafamçokkarıştı ama olsun değmezmi minişlerimiz için inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerimizi :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

Bi kere hamburger yiyince kendinimi suçladın bende 1 kere sigara içmiştim kahveyle dayanamayıp ben suçlamalıyım hakettimde sen komikmişsin

kızlar ben de cıkıyorum mesai bitti hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın byyyy :teytey:

Bi kere hamburger yiyince kendinimi suçladın bende 1 kere sigara içmiştim kahveyle dayanamayıp ben suçlamalıyım hakettimde sen komikmişsin

aaaa türk kahveside içmiştim bi kaç kere hatırlattığın iyi oldu:))) ben dr a sordum bide hamburgerden olurmu die...eşimin dediği iyki dr diilim ve senin gibi bi hastam yok..olsa atardım camdan diyor:)))

canım benim ilk bebeğimin mezarı var yanına gittikçe hasretim azalıyo çok ağlıyorum ama çokta mutlu oluyorum ikinciyi mecburen patalojiye gönderdik geri vermiyolar eşin doğru söylüyo ama içim gidiyo yavruma ne yaptılar kim bilir bide hiçbi sorun yokmuş boşuna gitti canım kızım ama elimizden bişe gelmez bidaha çekmemek için mecburduk herşeyi araştırmaya

doğru söylüyosun hepimizin yaşadığı şeyler o kdar mucizevi ve özelki çok üzülüp ağlasakta yinede allah bizi zor ama kazanırsak güzel bi imtahana tabi tuttu

rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyiben inneke semi ud RABBİM BANA TARAFINDAN HAYIRLI BİR NESİL BAĞIŞLA ŞÜPHESİZ SEN DUAYI HAKKIYLA İŞİTENSİN bu sitede okumuştum duayı inşallah bi faydam olur

canım ben sebebini tam bilmiyorum ama herşey rahimağzı yetmezliğini gösteriyor.ama düşükten 1 yada 2 gün öncede çok eğilip kalmıştım ve düşük yaptığım gece çok özürdilerim ama kabızlığım vardı ve büyük tuvaletimde çok zorlanmıştım,hemen arkasından 1 saat kadar sonrada sancım başladı.enfeksiyon çok az vardı sanırım ama hala sebep ne bilmiyorum.nasıl araştırcam onuda bilmiyorum,ne yapmam lazım.birde rahmim neden o kadar çok geniş anlamadım,diyelimki hamile kadım ve dikiş atıldı,o zaman risk ortadan kalkarmı ondanda emin değilim,tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum,hamile kalamamaktanda korkuyorum,kafam çok karışık canım.bu arada hepimizin başısağolsun canım,rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun.AMİN.

yani bu olanlar normal diyorsun canım,canım benim yazdıklarınla gerçekten çok mutlu oldum biranda,moralim yerine geldi,demekki bu kanamam falanda normal,zaten bugün kalmadı gibi bişey ama hala çok az pembemsi geliyor.iyiki varsınız arkadaşlar,hepinize çok teşekkürler.a.s.

Patolojiye göndermessek belkide hep aklımızda soru işareti kalcaktı meleklerimiz cennette en önemlisi bu..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım..

Benim ikiz olmasından kaynaklanıyor olabilirmiş ama tek gebelikte olsa bundan sonra önlem amaçlı dikiş atılcak sende dikiş attırırsın ve daha dikkatli olursun bende çok hareketliydim sonra çok suçladım kendimi ama elden ne gelir bundan sonra inşallah hamile kalırız ve çook dikkat ederiz..Dikiş %90 koruyormuş tabii bu esnada sürekli enfeksiyon olup olmadığını kontrol ettirmemiz gerekcek ve bol bol dinlencez inşallah aldığımız önlemlerle başarır meleklerimize kavuşuruz..

aaaa türk kahveside içmiştim bi kaç kere hatırlattığın iyi oldu:))) ben dr a sordum bide hamburgerden olurmu die...eşimin dediği iyki dr diilim ve senin gibi bi hastam yok..olsa atardım camdan diyor:)))

İnternetim gitti bi anda çıktım o yüzden olucağı varsa oluyor işte hamburger kahve vs.. bunlar bahane :)) sen boşuna takmışsın bunları tekrar hamile kaldığında hamburger ve kahveyle vedalaşırsın bi müddet sende rahat edersin doktorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…