- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
kızlaer dün dr gittim kanaman adet değil diyor cok korkuyorum senağlama ne yapıcağımı bilmiyorum buda başıma geldi mafoldumben bu nedir sizce doğum kanaması olamaz değilmi? mafoldumben bana yardım edin kızlar cok kötüyüm mafoldumben
kızlaer dün dr gittim kanaman adet değil diyor cok korkuyorum senağlama ne yapıcağımı bilmiyorum buda başıma geldi mafoldumben bu nedir sizce doğum kanaması olamaz değilmi? mafoldumben bana yardım edin kızlar cok kötüyüm mafoldumben
Eee peki doktor ne kanaması olduğunu söylemedimi?Adet söktürmesi ilaç falan verdimi doktor bu arada?
akıntımın içerisinde geliyor adete benzemiyor gercekten :umursamaz:
sağol canım .Allah razı olsunn..Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş. canım..Sen neler yapıyorsun canım tekrardan gittinmi kontrole?Allah yardımcın olsun, herşeyi gönlüne göre versin. İnşallah herşey yolunda gider. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah. İçini ferah tut.
yani bu olanlar normal diyorsun canım,canım benim yazdıklarınla gerçekten çok mutlu oldum biranda,moralim yerine geldi,demekki bu kanamam falanda normal,zaten bugün kalmadı gibi bişey ama hala çok az pembemsi geliyor.iyiki varsınız arkadaşlar,hepinize çok teşekkürler.a.s.
Eee peki doktor ne kanaması olduğunu söylemedimi?Adet söktürmesi ilaç falan verdimi doktor bu arada?
yok canım vermedi mafoldumben hamilemiyim acaba yine düşükmüdür? mafoldumben
Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..
bilmiyorum canım cok sıkkın mafoldumben allahın sen benim için her şeyin hayırlısını ver şaşırdım artık ne yapacağımı nerden cıktı anlamadım akıntıyla geliyor kanser olmamışımdır inşallah korkuyorum her şeyden mafoldumben
Böyle şeyler düşünme. Aklına kötü şeyler getirme.Telaş etme.Progestan vermiş doktorun. Rahimin toparlansın güçlensin diye. Stres yapma.Birşey olsa kesin söylerdi doktorun.
smaer testi almıştı bakalım ne cıkacak inşallah bir sorun yoktur belki bana hamilesin dedi mafoldumben
Sana hamilesinmi belki dedi doktormu söyledi bunu anlamadım tam??
Sana hamilesinmi belki dedi doktormu söyledi bunu anlamadım tam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?