Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı maşallah bebeğin gelişimi falan herşey yolunda ama tek problem enfeksiyon , 7 iğne oldum ama hala düzelmemiş monural saşe ye devam edecem yeniden idrar kültürü verdim sonucuna göre ilaçta değişim olabilir dedi. şeker yüklemesi yaptıracam umarım ondada bir problem çıkmaz , kasık ağrılarım sezeryana bağlı olarak karnın büyüdükçe dikişlerindende olabilir dedi. 28 haftalık olunca da önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaparız dedi. 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı ..

Allah yardımcın olsun, herşeyi gönlüne göre versin. İnşallah herşey yolunda gider. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah. İçini ferah tut.

kızlaer dün dr gittim kanaman adet değil diyor cok korkuyorum senağlama ne yapıcağımı bilmiyorum buda başıma geldi mafoldumben bu nedir sizce doğum kanaması olamaz değilmi? mafoldumben bana yardım edin kızlar cok kötüyüm mafoldumben

Eee peki doktor ne kanaması olduğunu söylemedimi?Adet söktürmesi ilaç falan verdimi doktor bu arada?

adet kanaması olmadığını anlayan doktor ne kanamsı olduğunu da anlamalı ve seni tatmin etmeli canım söylemedimi

Telaşlanma umarın sorun yaratacak bir durum değildir. Ben çok adet dışı kanama yaşadım. Hatta bu yüzden bir kere tüp bebek denemen yarım kaldı. İnşallah sorun yaracak bir şey değildir.

akıntımın içerisinde geliyor adete benzemiyor gercekten :umursamaz:

Panik yapma belki bi kaç gün sonra adetin başlar bende öyle olmuştu lekelenme olmuştu 4-5 gün sonra adetim başlamıştı seninkide öyle bişidir bekle bi kaç gün daha başlamazsa doktora gidersin tekrar stres yapma oda etkiler biliyosun..

Allah yardımcın olsun, herşeyi gönlüne göre versin. İnşallah herşey yolunda gider. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah. İçini ferah tut.
sağol canım .Allah razı olsunn..Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin inş. canım..Sen neler yapıyorsun canım tekrardan gittinmi kontrole?

canım dur hemen panik yapma , kanamalar strese bağlı bile olabiliyor, ilaçlarını kullan kontrolllerini ihmal etme canım.

Canım o ilaçlı suyu verirken doktor makas gibi birşeyle açtırıyor.O alet zaten kanama yaptırıyor.Bir iki gün pembemsi lekelenmelerin olması normal.Bana o dediğinden fazlasıyla yaptıkları için biliyorum. Rahim filminden tutta histeroskopiye kadar herşey oldu. Allah daha kötüsünden korusun.

Son düzenleme:
bilmiyorum canım cok sıkkın mafoldumben allahın sen benim için her şeyin hayırlısını ver şaşırdım artık ne yapacağımı nerden cıktı anlamadım akıntıyla geliyor kanser olmamışımdır inşallah korkuyorum her şeyden mafoldumben

yok canım vermedi mafoldumben hamilemiyim acaba yine düşükmüdür? mafoldumben

Yook canım ne düşüğü ne kanseri neler geliştirmişsin bi anda kafanda düşünme böyle şeyler doktor bilmezmi canım öyle bişey olsa içini ferah tut biraz adet düzensizliği tabiki olcak kolay şeyler atlatmadık biz bünyemiz tabiki değişicek üstelik streste var işin içinde ne kadar etkili biliyosun hormonlar üzerinde adet düzeni üzerinde..Bak ben hayıt tohumu aldım içiyorum bi araştır internetten istersen adet düzensizliğinede iyi geliyomuş..

Allah yardımcın olsun.Çoğu gitti azı kaldı.Allah 37yi 38i görmeyi nasip etsin. Moralini bozma. Herşey güzel olcak inşallah.Canım sen 6 ayı doldurunca hamile kalmamışmıydın. Dikişlerde geçmiyormuydu 6 ayda

Son düzenleme:

Böyle şeyler düşünme. Aklına kötü şeyler getirme.Telaş etme.Progestan vermiş doktorun. Rahimin toparlansın güçlensin diye. Stres yapma.Birşey olsa kesin söylerdi doktorun.

Böyle şeyler düşünme. Aklına kötü şeyler getirme.Telaş etme.Progestan vermiş doktorun. Rahimin toparlansın güçlensin diye. Stres yapma.Birşey olsa kesin söylerdi doktorun.

smaer testi almıştı bakalım ne cıkacak inşallah bir sorun yoktur belki bana hamilesin dedi mafoldumben

Sana hamilesinmi belki dedi doktormu söyledi bunu anlamadım tam??

Eğer erken dönemse anlayamaz. Ultrasonda da gözükmüyor. Kese olmuşmamışsa göremez. Benim bir arkadaşımda da doktoru göremedi. Kan testinde değerleri düşük çıktı, ultrasondada kese oluşmadığı için göremedi. Onda da hafif kanamalar var. Yerleşme kanaması olabilri demiş.

Progestan vermiş ya. Eğer hamileyse bebek tututunması için yardımcı olur. Eğer yoksa da rahimim güçlenmesine yardımcı olur. Biraz beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…