Eğer erken dönemse anlayamaz. Ultrasonda da gözükmüyor. Kese olmuşmamışsa göremez. Benim bir arkadaşımda da doktoru göremedi. Kan testinde değerleri düşük çıktı, ultrasondada kese oluşmadığı için göremedi. Onda da hafif kanamalar var. Yerleşme kanaması olabilri demiş.
Progestan vermiş ya. Eğer hamileyse bebek tututunması için yardımcı olur. Eğer yoksa da rahimim güçlenmesine yardımcı olur. Biraz beklemek lazım
evet canım bende leke değil daha fazla ama yine acı cekmek istemiyorum cok yıprandım inşallah her şey düzelir sen yardım et yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq:
İçini ferah tut arkadaşım hakkına hayırlısı neyse o olsun ama üzülmek istemiyosan önce sen kendini üzme inşallah herşey güzel olcak
Allah yardımcın olsun.Çoğu gitti azı kaldı.Allah 37yi 38i görmeyi nasip etsin. Moralini bozma. Herşey güzel olcak inşallah.Canım sen 6 ayı doldurunca hamile kalmamışmıydın. Dikişlerde geçmiyormuydu 6 ayda
amin canım inş.. 6 ay değil 1,5 yıl sonra canım .. ama doktorum olabilir dedi , birde benim karnım büyük ve baya gergin , soranlara 3 ayım var deyince şaşırıyorlar.
İnşallah sorunsuz olur. Kucağına bebeğini sorunsuz birşekilde alırsın inşallah. :Saruboceq:
Ay ben korkmaya başladım şimdi. eyvahedigeldismile Benim ameliyatımdan 5 ay geçti. 6ay sonra hamile kalabilirsin dedi. Doğumdan beri 1gr bile veremedim. Normalde zaten karnım var. Ne olcak halim bilmem.eyvahedigeldismile
smaer testi almıştı bakalım ne cıkacak inşallah bir sorun yoktur belki bana hamilesin dedi mafoldumben
yok canım yaaa kafayı yiyicem ne yapıcağımı bailmiyorum adet olursan progestanı bırak dedi mafoldumben nerden anlıcam adet olduğumu yaa mafoldumbenşoktayım........ya inşallah kötü bişi diildir..ne kanaması olduğunu nie sölemedi dr...ayrıca hamilelikse kanda çıkmazmı...yapmadımı test filan?
yok canım yaaa kafayı yiyicem ne yapıcağımı bailmiyorum adet olursan progestanı bırak dedi mafoldumben nerden anlıcam adet olduğumu yaa mafoldumben
ee bi test yapsan en azından evde bi idrar testi yap bakalım ne çıkıcak??
şuan işteyim eve gideyim yapıcam ama kanama coğaldı adet kanamasına benzemiyor doğumdan sonra kanama oluyoruz yaaa akıntıyla beraber o şekilde :çok üzgünüm:
şuan işteyim eve gideyim yapıcam ama kanama coğaldı adet kanamasına benzemiyor doğumdan sonra kanama oluyoruz yaaa akıntıyla beraber o şekilde :çok üzgünüm:
Sen iki doktora birden gidiyodun diğerinide gitsen sorsan bu doktor pek bi açıklama yapmamış onun çözüm bulması gerekir sonuçta yada hamilelikten şüphelendiyse bi kan tahlili yaptırabilirdi diye düşünüyorum..
Canım çok telaş yapma. Bol bol su iç. Dinlen.Eğer bebek varsa progestan sayesinde sana tutuncak.akıntı şeklindeki kanaman yavaş yavaş durcak. Bebek yoksa da bir iki gün içinde adet kanaman gelecek.
yok canım yaaa kafayı yiyicem ne yapıcağımı bailmiyorum adet olursan progestanı bırak dedi mafoldumben nerden anlıcam adet olduğumu yaa mafoldumben
Sen iki doktora birden gidiyodun diğerinide gitsen sorsan bu doktor pek bi açıklama yapmamış onun çözüm bulması gerekir sonuçta yada hamilelikten şüphelendiyse bi kan tahlili yaptırabilirdi diye düşünüyorum..
başka bi yerde kan testi yaptırsan olmazmıki
evet arayım bakalım yetişirsem gidicem işteyim şuan bakalım o ne diyecek eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?