Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Git bi bakalım o doktor ne dicek belkide lekelenmelerin adet başlangıcıdır bendede öyle olur bazen şimdide başlıyodur artık bizide haberdar et mutlaka

bu dr rahim içine baktı adet görünmüyon diyo bide hiç bir yerim ağrıma genelde belim ağrır yada sancım olur hiç bir şey yok inşallah bundada bir hayır vardır :Saruboceq:

bu dr rahim içine baktı adet görünmüyon diyo bide hiç bir yerim ağrıma genelde belim ağrır yada sancım olur hiç bir şey yok inşallah bundada bir hayır vardır :Saruboceq:

doğumdan sonraki adette benim de hiç ağrım olmadı...doğumla alakalı bişey sanırım. kanama lekelenme tarzında ise belki gebelik vardır..e ozaaman senin dinlenmen lazım yorma yinede kendini fazla...

aabeyazmelek nerelerdeydin sen arkadaşım? geçmişi okuman çok zor biliyorum ama ben yazmıştım aabeyazmelek'den haberi olan var mı? diye. Çok özledik biz de seni ve merak ettik: Neler yaptın? Gebe misin yoksa o yüzden mi nete girmedin?
<inşallah öylesindir>

Selam kızlar nasılsınız??Gamze naptın doktora gittinmi yeni haber varmı ?

slm canım 2. dr.uma gittim hamile değilim allaha şükür ama adetde değilsin dedi. folüküler faza baktı bana yumurta rezervin azalıyor dedi eyvahedigeldismile hemen tüp bebek için git dedi :çok üzgünüm: moralim altüst oldu budün diğer dr gittim ona söyledim yeni doğum yaptığım için sonuç yüksek cıkabilir dedi diğer ay tekrar hormon tahlili yapacak ve oda adet olmuşsun dedi kafam cok karıştı :çok üzgünüm: ama bencede adet kanaması bu çünkü bugün ağrım var bel ve sancı allah büyüktür bunlarıda atlatıcam normal yolla olmazsa bende tüp için giderim biliyorum her şeyin zamanı var her kezin derdi var inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız
:Saruboceq: :Saruboceq:

Bendeki problemde o malesef canım yumurta rezervim azmış banada elimi çabuk tutmam söyleniyor bir an önce tüp bebeğe başlamalıymışım bekliycek hiç zamanım yokmuş :1no2: inşallah atlatıcaz bunları ben çok dua ediyorum herkese..hormon sonuçların ne çıktı fsh flnmı yüksek çıktı??

foliküler faz 14 cıktı sende canım bende cok dua ediyorum diğer tekrar bakmak lazım benim dr yeni doğumda cıkabiliyo diyor sende nasıl anlaşıldı?

foliküler faz 14 cıktı sende canım bende cok dua ediyorum diğer tekrar bakmak lazım benim dr yeni doğumda cıkabiliyo diyor sende nasıl anlaşıldı?

Bende fsh yüksek çıkmıştı foliküler fazı hatırlamıyorum hiç yaa ztn hemen akabinde tüp bebeğe başladık değerlerimde düşmüştü biraz..Doğumdan sonra ölçüldüğünde ilk ay hormonlar çok iyi çıkmıştı ama yumurtalar zayıf gözükmüştü ultrasonda geçen ayda hormonlarım tam tersi çook düşük çıktı yine yumurtalarım zayıf tabii doktor hemen tüp bebek dedi bu adetimde yine bakılcak hormonlara ona göre hareket etcez..İnşallah aşarız şu yumurta rezervi sorununu yaa ben çok kafama takıyorum.incir kürü yapıyorum bunun içinde herşeye bi kürüm var ztn benim yerimseniben

BENDE BAŞLICAM BU KÜRLERE AMA HANGİSİNDEN SUĞAN MI? İNÇİR KÜRÜMÜ ONA KARAR VEREMEDİM kafamçokkarıştı BU AY AMA KORUNMİCAZ BAKALIM zemuszemus KOCAMA DA KEÇİ BOYNUSU PEMMEZİ ALDIM :kedi: BİZ ÇALIŞMALARA BAŞLICAZ :hulya: SENİN FSH KAC ÇIKTI?

Benim fsh ilk tüpten önce 13 çıkmıştı yüksekti yani bu ay ilginç şekilde 2.5 çıktı o kadar düşük olmasıda iyi bişi diilmiş niye böyle farklı çıkıyor hiç anlamıyorum..Bu arada tüp bebeğe başladığımda bana 4 tane yumurta oluşmuş demişlerdi bende o tedavi sürecinde bi ay incir kürü yaptım ve 12 tane yumurta toplanmıştı.Bende bu ay korunmuyorum çalışmalar bizdede var ama ben ovulasyon testi aldım yumurtlama gününü takip edip çalışmaları ayarlim dedim ama testler hep negatif çıktı

kacıncı günün canım ? Adet kaç gün oluyorsun ?

28 günde oluyorum normalde bugün 15. günüm canım bugünde yaptım test ama yine negatif

CANIM BAZI KADINLAR GEÇ YOMURTLAR VE SEN DAHA YENİ BAŞLAMIŞSIN ELİNDE KAÇ TANE KALDI? BENDE BU AY O TESTEN ALICAM AMA GÜN AŞIRI İLİŞKİYEDE GİRMEK GEREKİYOR ONA GÖRE hihoyyyt BUGÜN DR BİZİM DURUMUZDA BİR KADINI ANLATTI BİR KADIN TÜP BEBEK YAPMIŞ DOĞUMDA SONRA KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALMIŞ KAFAYA TAKMAMIZI SÖYLEDİ BİR ŞEYİ AŞIRI İSTEMEK ONU KENDİMİZDEN UZAKLAŞTIRDIĞINI SÖYLEDİ RAHAT OL DEDİ BAZI ŞEYLERİ AKIŞINA BIRAK BEBEĞİNİZ GELEÇEKTİR DEDİ RAHAT OLALIM DESTEK CIKALIM ÜZÜLMEK YOK ARTIK :lepi:

Elimde iki tane kaldı ben meraklı meraklı yaptım bitirdim hepsini :kedi: Banada hastanedeyken hemşireler çok söyledi tüpten sonra doğum yapıp normal hamile kalan bi sürü hasta oldu burda sende öyle olucaksın kesin dediler ama benim tüplerde kapalı olduğu için öyle bi şansım yok pek biraz oyalanma yani anliyacağın benimki tek bi sorunum yok yani hakkımızda hayırlısı olsun napalım..İnşallah sen normal hamile kalırsında tüp bebek için gidip gelmezsin daha önce kalmışsın sonuçta bu seferde olucak inşallah:Saruboceq:

İNŞALLAH CANIM CANIM DOĞUMDAN SONRA TÜPLERDE ACILABİLİYOR BU ARADA NE KÜRÜ KULLANIYON BENİM ARKADAŞIM SUĞAN KÜRÜ KULLANDI 2. AYINDA HAMİLE KALDI KAFAM KARIŞTI İKİSİNİ BİR ARADA KULLANSAK NE OLUR Kİ CADIARZU BU ARADA COK UMUTSUZ OLMA VE TAKMA OYALANMA DİYEDE DÜŞÜNME lmaz: BAK KACIRIYON BEBİŞLERİ HADİİİİİ HAYIRLISIYLA HABİŞ KALACAZ BAZ GÖRECEKSİN BİR ŞEY VESİLE OLACAK :CüvCüv:

Ben geçen ay soğan yaptım kistim geçsin diye geçtide çok şükür bu ay incir yapıyorum bide hayıt tohumu içiyorum hormonları düzenliyomuş adeti düzenliyomuş çok fena bi tadı var hayıtın..bu arada ikisi bir arada olmaazmış birisini yap.Cuma günü seda sayanda çıkmış saraçoğlu kolay hamile kalma kürü diye inciri anlatmış ama soğanda iyi diyo herkes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…