ben geçen ay soğan yaptım kistim geçsin diye geçtide çok şükür bu ay incir yapıyorum bide hayıt tohumu içiyorum hormonları düzenliyomuş adeti düzenliyomuş çok fena bi tadı var hayıtın..bu arada ikisi bir arada olmaazmış birisini yap.cuma günü seda sayanda çıkmış saraçoğlu kolay hamile kalma kürü diye inciri anlatmış ama soğanda iyi diyo herkes..
ben bu ay suğan kürü içeyim o zaman diğer ayda inçir içeyim keşke diğer ay başlasaydım neysa ne kadar erken başlasam o kadar kar senin test tükürük mü idrardan mı ama bence sen 3 gin içinde yumurtan catlar keşke gereksiz kullanmasaydın testi
Bencede bir an önce başla düzenli uygula inşallah faydasını görürsün..Benim test idrar onu bile zorla buldum eczacı bi arkadaştan istettim fazla fazla yaptım işte sabırsızlığımdan 3 gün sonra bi daha yapim ben heveslendim bak şimdi
CANIM ONU GÜNLÜK YAPMAN GEREKİYOR BAK KACIRMA YUMURTAYI :jeyyar:
Kaçırmayalım evet onlar bize lazımlarr..Ben kaçıyorum artık arkadaşım iyi geceler kendine iyi bakk[/QUOTE
BEN DE KACIYORUM CANIM İYİ GECELER ...........
slm canım 2. dr.uma gittim hamile değilim allaha şükür ama adetde değilsin dedi. folüküler faza baktı bana yumurta rezervin azalıyor dedi eyvahedigeldismile hemen tüp bebek için git dedi :çok üzgünüm: moralim altüst oldu budün diğer dr gittim ona söyledim yeni doğum yaptığım için sonuç yüksek cıkabilir dedi diğer ay tekrar hormon tahlili yapacak ve oda adet olmuşsun dedi kafam cok karıştı :çok üzgünüm: ama bencede adet kanaması bu çünkü bugün ağrım var bel ve sancı allah büyüktür bunlarıda atlatıcam normal yolla olmazsa bende tüp için giderim biliyorum her şeyin zamanı var her kezin derdi var inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız
:Saruboceq: :Saruboceq:
Kaçırmayalım evet onlar bize lazımlarr..Ben kaçıyorum artık arkadaşım iyi geceler kendine iyi bakk
selen nasılsın....gün nasıldı:) ben 11.lucrinide oldum ama tık yok galiba biraz psikolojık.adeti bekleyince kesinlikle gelmiyor:1no2:
Selam Maytap'cım iyiyim herşey aynı devam ediyor gün süperdi her ctesi tekrarlıycam çok eğlendim teyzelerle :)) Sen artık heran olursun bence bugün yarın gelir bekletmez seni ayy çok az zamanın kaldı ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum hihoyyyt
canım kardeşim neler hissettiğni çok iyi anlıyorum 2007 eylül ayında 24 haftalık bebeğimi suyumun erken gelmesi nedeni ile suni sancı ile erken doğum yapmak zorunda kaldım biliyomusun hiç unutamıyorum yavrum doğumdan sonra kuş gibi ağzını açtı kapadı ama aciğerleri gelişmediği için yaşamadı o kadar güzel bi bebekti ki gözümün önünden hç gitmiyor ve buna insan alışamıyr şu anda 4.gebeliğim 12 hafatalık şimdilik herşey yolunda fakat yüreğim dayanmıyor heran bişey olacak diye kalbim küt küt... allahtan dileğim benim durumumda olan anne adaylarına ve bana dayanma gücü versin...
insanın bebeğini kaybetmesinden daha kötü bişey yok galiba allh hepimize sabır versin..
inşallah rabbim tekrar aynı acıları yaşatmaz hiç birimize....
mrb gamze....en azından hamile diilmişin...benim drumda doğumdan sonra ilk 3ay adetin miktarı rengi süresi herşey farklı olur dedi...mesela bnde 28günde bir olurum..ama bugün 29.gün hala yokyumurta rezervi azlığı içinde ilaç var...çok dert etme..Allah dha büyük dert vermesin
amin canım evet hayatımda ki en cok adetimi oluyom akannehir allaha şükür iyiyim canım senin adetten sonra mı tranfer yapılacak :lepi: süper yaa bebeş yolda boshayallersmile umarım her şey yolunda gider sen neler yapıyorsun? ben bu ay calışmalara başlıcam :hulya: umarım en kısa zamanda habiş kalırız :Saruboceq: :Saruboceq: tedavisi varmış biliyorum ama panik oldum yinede ohaoldumsmile ama allah büyüktür belki bu ay beraber habiş oluruz :CüvCüv: inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
ay inşallah......ben adeti bekliyorum adetten 14 gün sonra filan oluyor transfer....iğnemi kendim yapıyorum..bugün 12.yi yaptım..ilk defa bugün zorlandım iğne yaparken....hatta iğne yaptığım yer şişti...sanki regl gelecekmiş gibi kasık ağrım var ama ne gelen var ne giden....
sen naptın kürlere başladınmı???????????
eğlenmene sevindim...aynı ilde olsaydık kadınlar kulubü günü yapardık:sm_cool:
heyecan bende hiç yok...bilmiyorum neden...çok ta ümitlenmek istemiyorum....hayırlısı olsun....bi öncekindede sadece transfer günü paniktim...yumurta toplama bile sakindim...bakalım hayırlısı...ggamzeyle yazıştıklarınıza baktım...adetin 15.günündeymişin..tam yumurtlama zamanı...testi yaptınmı bugünlerde
hangisine başlıyacağıma karar veremedim daha yeni adet oldumbu arada sen o iğneyi neden vuruluyorsun ben hiç vurulmadım adetten sonra başlamıştık iğnelere CADIARZU
Yapardık tabii gerçi pasta börek işi çok fenaa hiç diete zayıflamaya uygun şeyler diillerBugün test yapmadım dün yapmıştım ama yakın olunca ikinci çizgi silik çıkıyomuş bende 2. çizgi hiiç yoktu :1no2: boşa kürek çekmek gibi geliyor biraz bana benimki ama napalım bi umut insan deniyor işte..Çok umutlanmamanı anlıyorum sonrasındaki hayal kırıklığı kötü olur ama umutsuzda olma hayırlısı ne ise öyle olsun doğru zamanda sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah
selam kızlar nasılsınız haberler varmı özledim sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?