bizde esmer undan yapardık hamurişlerini:))))ümitsiz diilim ama çok ümitlide diilim...seninde deiğin gibi sonrasındaki hayal kırıklığı daha da kötüü..olmadı tüp denersin sende..canını sıkma..hiç diilse hamile kalabiliyoruz...hiç kalamayanlarda var...bide ben artık iğneden sıkıldım... göbeğimde kabul etmiyor...çok zor girdi iğne..hatta kızardı ve şiştisenağlama
gamze bu adet kanaması diil diyen doktorunu aradınmı hiç????
Beyazmelekcim hoşgeldin canım. Uzun süredir girmiyordun kadınlar kulübüne. En son nerede kalmıştın acaba? Sanırım son iki hamilemizden öncekileri biliyorsundur. En son Alicim ve Gelincik'in hamilelik haberlerini aldık. Sen nasılsın. Görüşmeyeli neler yaptın.
kızlar bişey sorucam bende tüp bebek yapmayı düşündüm ve görüşmek için doktora gittim bana 1 adet embriyo konduğunu söyledi, ben açıkçası şansım olmadığını düşündüm sizlerin tek embriyomu konmuştu
kızlar bişey sorucam bende tüp bebek yapmayı düşündüm ve görüşmek için doktora gittim bana 1 adet embriyo konduğunu söyledi, ben açıkçası şansım olmadığını düşündüm sizlerin tek embriyomu konmuştu
evet canım ben giittiğimde 2-3 koyuyolardı trasver günü yasa çıktı bir tane koydular yaşa göre koyuyolar senin hiç bebeğin olmadı mı?
benim 5 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü, tüp bebek değildi ama kolayda hamile kalamamıştım. süreyi uzatmayalım diye tüp düşündük ama böylede şansımız az gibi
Beyazmelekcim hoşgeldin canım. Uzun süredir girmiyordun kadınlar kulübüne. En son nerede kalmıştın acaba? Sanırım son iki hamilemizden öncekileri biliyorsundur. En son Alicim ve Gelincik'in hamilelik haberlerini aldık. Sen nasılsın. Görüşmeyeli neler yaptın.
Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.
benim 5 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü, tüp bebek değildi ama kolayda hamile kalamamıştım. süreyi uzatmayalım diye tüp düşündük ama böylede şansımız az gibi
Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.
Nasıl oldu canım? Taş sancın geçti mi?Seni çok merak ettim.
ya kızlar neden kimse girmiyo ben çok kötüyüm offf inş korktuğum başıma gelmez adetim yaklaştı ve çok kötü hamilelik belirtileri yaşıyorum çok korkuyorum daha çok erken ne olur bana dua edin inş kalmamışımdır şuraya bakya hamilelikten bile korkar olduk eskiden kalabilmek için dua ederdim ama doğumdan sonra daha kolaylaştı galiba ne yaparım ben olursa çok kötü çok ağrılarım da var ya belkide saçmalıyorum çok karışığım yine bu aralar
Premete merhabalar canım umarım iyisindir. Galiba taş düşürmüşsün geçmiş olsun. Ben de pek giremiyorum. Hamilelik nasıl gidiyor? Bebiş büyümeye başlamıştır artık hareketlerini hissetmeye başladın mı? Hamilelik öncesi ilaç kullanmaya başlamış mıydın kan pıhtılaşmasına yönelik? Ben folik asit ve apikobal kullanmaya başladım. Coraspin vermedi dr hamile kalınca iğneye başlayacağız diyor. Güvenemiyorum bir türlü .... Sen neler yapmıştın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?