Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Birazcık daha sabret çok bişi kalmadı ztn iğneler sıkıcı oluyor biliyorum ama inşallah sonucu güzel olcak dikkat et yaparken yapmadığın yerlere yapmaya çalış

gamze bu adet kanaması diil diyen doktorunu aradınmı hiç????

yok canım aramadım ama ilk leke leke oldu 3-4 gün doğum kanamasıydı galiba ama bir ilaç verdi diğer dr gösterdim kızdı senin gibi genc bir kadına nasıl verir dedi menopoza girmek üzerine olan kadınlara veriliyormuş şaşırdı adam 2. dr arıyorum şimdi :jeyyar: bana dr dayanmıyor hepsini akart ediyom :lepi: karıştı birbirine 25 dr. tekrar cağırdı yumurtalarıma bakıcak 1 yumurtam oluşmuşsa inşallah habiş olucam :CüvCüv: kızlar inşallah her şey yolunda gider :Saruboceq: hayırlısıyla bebeişlerimiz bize gelir hihoyyyt :dance: :dance:

Nasıl oldu canım? Taş sancın geçti mi?Seni çok merak ettim.

kızlar bişey sorucam bende tüp bebek yapmayı düşündüm ve görüşmek için doktora gittim bana 1 adet embriyo konduğunu söyledi, ben açıkçası şansım olmadığını düşündüm sizlerin tek embriyomu konmuştu

Benim iki tane konmuştu ikiside tutmuştu ama işte kısmet olmadı ve hemen akabindede bu yasa çıktı artık tek embriyo konuluyor bende tedavi için doktorla konuştum kesin olarak tek oluyor artık dedi..Şans işine gelince nasipse eğer olur heralde neden olmasın

evet canım ben giittiğimde 2-3 koyuyolardı trasver günü yasa çıktı bir tane koydular yaşa göre koyuyolar senin hiç bebeğin olmadı mı?

evet canım ben giittiğimde 2-3 koyuyolardı trasver günü yasa çıktı bir tane koydular yaşa göre koyuyolar senin hiç bebeğin olmadı mı?

benim 5 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü, tüp bebek değildi ama kolayda hamile kalamamıştım. süreyi uzatmayalım diye tüp düşündük ama böylede şansımız az gibi

benim 5 ay önce 33 haftalık bebeğim karnımda öldü, tüp bebek değildi ama kolayda hamile kalamamıştım. süreyi uzatmayalım diye tüp düşündük ama böylede şansımız az gibi

Eğer hamile kalabiliyor ama süreyi kısaltmak istiyorsan aşılama yaptırman daha iyi olur senin için. Aşılamayı düşün. Hem masrafı az. Çok çok az hemde hem 4-5 tane yumurta olgunlaştırıp doğala yakın bir ortamda dölleniyor. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine.

Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.

Son düzenleme:

çok güzel bir haber arkadaşım, lütfen içini ferah tut bir arkadaşım şakır şakır kanama ile bebeğini doğurdu ilk 3 ay hep olmuş kanaması deneyimlerimiz kötü sonuçlandığı için böyleyiz ama kötülüğü daha da çağrıyoruz. doğal yollarlamı hamile kaldın canım

canım sen hiç korundun mu? bence biraz bekle sonra tüpü düşünürsün o zaman hangi tedaviyle hamile kalmıştın?

canım gözün aydın olsun...inşallah allahımın izniyle bişey olmayacak.allahım sağlıkla kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin.allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın güldürsün yüzümüzü.her kanama düşük anlamına gelmiyo canım.benim düşenlerdede doğandada hatta bu hamileliğimin başındada lekelenmelerim olmuştu.yani kan görmediğim hamileliğim olmadı canım...dua et bizimde dualarımız seninle...moralini yüksek tut...tutki miniğin sana sıkı tutunsun...

ahh canım benim inanki çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıllı evlatlar nasip etsin sana korkma hamilelik boyunca lekesi kanaması olupte bebeğini sağlıkla doğuranlar var bunları düşünüp strese girme dinlen güzel kendine dikkat et

ya kızlar neden kimse girmiyo ben çok kötüyüm offf inş korktuğum başıma gelmez adetim yaklaştı ve çok kötü hamilelik belirtileri yaşıyorum çok korkuyorum daha çok erken ne olur bana dua edin inş kalmamışımdır şuraya bakya hamilelikten bile korkar olduk eskiden kalabilmek için dua ederdim ama doğumdan sonra daha kolaylaştı galiba ne yaparım ben olursa çok kötü çok ağrılarım da var ya belkide saçmalıyorum çok karışığım yine bu aralar

Nasıl oldu canım? Taş sancın geçti mi?Seni çok merak ettim.

Sağol Bengisucum sanırım kanala düşmüş olan taşı düşürdüm birkaç gündür ağrım yok. İnşallah diğerleri de doğuma kadar yerinden kıpırdamaz da ağrı yapmazlar. Bu benim 4. taş düşürüşüm en az acı çektiğim bu oldu, diğerlerinde aylarca sürünmüştüm. Allah bebeğimin hatırına sabrını verip, işimi kolaylaştırıyor sanırım.

Canım benim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Kaç zamandır senin hamilelik haberini bekliyordum. Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. İnşallah kanamaların da bebeğinin sana tutunma çabalarından başka birşey değildir. Beklenen doğum tarihini yaz çarşamba günü seni listeye büyük bir zevkle ekleyeceğim. Haklısın iki haftadır pek giremedim internete. Hem taşımla uğraşıyordum, hem de raporluyum evdeki internet bağlantımda problem var sürekli kopuyor girip okusam bile birşey yazamadan kopuyor. Sakın aklınıza başka birşey gelmesin. Daha önce de demiştim sizi bırakmaya hiç niyetim yok.

Canım belki o kadar sıkıntı yaşadığın için psikolojik olarak o belirtileri hissediyorsundur. Bence de inşallah şimdi hamile değilsindir. Senin hamile olmanı çok isterim ama araştırmalar tamamlanmadan şimdi uygun zaman değil. İnşallah bir kaç ay sonra birlikte hamileliğine sevineceğiz. Bu arada siz korunmuyor musunuz?

Premete merhabalar canım umarım iyisindir. Galiba taş düşürmüşsün geçmiş olsun. Ben de pek giremiyorum. Hamilelik nasıl gidiyor? Bebiş büyümeye başlamıştır artık hareketlerini hissetmeye başladın mı? Hamilelik öncesi ilaç kullanmaya başlamış mıydın kan pıhtılaşmasına yönelik? Ben folik asit ve apikobal kullanmaya başladım. Coraspin vermedi dr hamile kalınca iğneye başlayacağız diyor. Güvenemiyorum bir türlü .... Sen neler yapmıştın ya

Kızlar benim güzel haberlerim var. Bugün özeldeki doktorumla randevum vardı. Biliyorsunuz pediyatrik kardiyoloji asistanının sözleri çok canımı sıkmıştı, üstelik Mete'de de problemler bu haftada başlamıştı o yüzden bu kontrol benim için çok endişe verici ve önemliydi. Çok şükür bebeğimde gelişme geriliği dahil herhangi bir problem yokmuş, üstelik benim miniş 500 gr olmuş bile. Allahıma binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum, artık geleceğe daha umutla bakıyorum. Haftaya da üniversitedeki doktorumla randevum var, o doppler akımlara falan bakacak. Ondan da güzel haberler alırsam daha güvenli ilerleyebilirim. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah hepimize her zaman güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin.

Canım ben 3 ay öncesinden folbiol, bemiks (apikobal ve bemiks muadil ilaç) ve coraspin kullanmaya başlamıştım. Bazı doktorlar coraspini gebelikten önce gereksiz buluyorlar, gebelikle bir başlatıyorlar ama ben yine de kullandım sonuçta zararı olmaz diye düşündüm. Hamile kalmadan önce 6 ayrı doktor gezdim hepsinin kan pıhtılaşmasına yaklaşımı ve önerdikleri tedavi şekilleri farklılıklar gösteriyordu. Ben hepsinden aldığım bilgileri sentezleyip karma bir tedavi programı uygulamaya başladım. Her kafadan ayrı bir ses çıkınca biraz da kendi kendinin doktoru olmak zorunda kalıyorsun. Çok şükür şimdilik tedavimden olumlu sonuçlar alıyorum. İnşallah problemsiz bir hamilelik geçirip, zamanından doğum yaparak sana umut olabilirim. Sakın umutsuzluğa kapılma, unutma bizim için en önemli şey moral ve motivasyon.

eburcu çok tebrik ederim arkadaşım inan çok sevidim
kanama yerleşme kanamasıdır merak etme canım
gelişmeleri yaz bize, kalp atışı duyuldu mu?

Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…