Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

PREMETE İnşallah canım hiçbir problemle karşılaşmazsın. Bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Bizlere de moral olursun. Aklımdasın, dualarımdasın Allah yardımcın olsun. Dr konusunda hep bir kararsızlık yaşıyorum. Eşim de bıktı bu kararsızlığımdan burda bir dr a başladık. Başka dr a gerekli olmadıkça gitmeyelim kafamız karışmasın diyor. Bilmiyorum artık ne yapacağım zaten şimdilik beklemedyim. Güzel haberlerinle sevindim. Bizleri habersiz bırakma.
EBURCU Gözlerime inanamadım desem yei var yani. Abartmış olmayacağım tekrar tekrar baktım ve çok sevindim.hihoyyyt Poazitif düşün canım elinden geldiği kadar. Zor ama yapmamız lazım. Haberlerini bekliyorum. İnşallah iyi haberlerin gelecek bebişimiz belki de bebişlerimiz annesine sıkı sıkı tutunacak.:CüvCüv:

Map sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Çoktandır giremiyorum haberim yok. Bir gelişme oldu mu sende?
Evlat edinme konusunda kararsızlık yaşıyordun ya ne oldu sonuç var mı?

sinannuraycım bence gebe değilsindir ama eğer gebeysen de korkma
normal doğum değil miydi canım son bebeğin? meraklanma kalmışsan da kalmışsındır
yalnız vitamin folik asit falan başla istersen gebe değilsen de zararı omaz ama gebeysen mutlaka faydası olur
40 hafta sonucu normal doğurup kırkı çıkmadan gebe kalanlar var
zaten senin rahim ağzı yetmezliği dışında bir sorun da yoktu sanırım
kolay gebe kalabilmek bana mucizevi geliyor bu mucizenin değerini bil canım

28 mavi biz başvurumuzu yaptık sıraya yazıldık baklaım şimdi bekliyoruz
tüpe gitmeme konusunda kesin kararlıyım
her gece yatağa yattığımda rabbime şu anda bebeğimi kaybetmiş şekilde hastanede yatmıyorum diye şükrediyorum
durumum bundan ibaret
inşallah sen de en kısa zamanda burdan müjdeli haber verirsin canım

canım sen korunmuyormuydun her şeyin hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alacaksan neden olmasın inşallah her şey gönlüne göre olur hiç bir şeyden korkme bence neden korkersen insanın başına geliyor rahat ol canım korkuların normal ama artık biliçlisin bu adar insanın sorunlarını dinliyoruz premetüreye katılıyorum insan kendi dr. oluyor zamanla her şeyi öğreniyo başına gelince inşallah hakkında hayırlı olsun hamileysende lütfen üzülme belki böyle hayırlısıdır ne güzel kendiliğinden hamile kalıyorsun bizim bu sorunumuzda var biliyorum sen cok zor ve kötü günler atlattın ama artık geride kaldı artık önüne bakman lazım ailen için geriye takılma bence ders almak gerekir inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq: :Saruboceq:

cok sevindim canım maşallah bebişine allah tamamını erdirsin sen iyi ol o zamanında gelecek oğluşun artık bu aydan sonra hızlı büyür sürekli istirat et kendine iyi bak canm eminim yapıyorsundur insan her şeyden korkuyor ama iyi olmak gerekir bazı şeyleri kabullenip onlar için elimizden geleni yapmamız lazım allah bebişini size bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..

eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.

premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..

sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..

Hayırlı olsun arkadaşım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bizim bi aile dostununda 9 ay boyunca 2 hamileliğindede kanama oldu sürekli ve gayet sağlıklı doğum yaptı Allah nasip edince herşey yolunda gidiyor sen yeterki stres yapma ve bol bol dinlen kendine dikkat et..

Gözün aydın arkadaşım inşallah sorunsuz atlatırsın bu günlerini bol bol dinlen kendini yorma kafana taktıp stres yaptıkça daha çok hissedersin ağrılarını elde değil biliyorum ama bebeğin ve kendin için güzel şeyler düşün sonucuda güzel olucaktır Allah'ın izniyle..

cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin.iyi düşünkü herşey iyi olsun.

çok güzel haberler vermişsin.artık içini rahat tut.bebeğini sağlıcakla kucağına alıp bizede umut olacaksın inş.

Günaydın Melek anneleri.
Dün akşam güzel haberler gelmiş. Allah hep böyle güzel haberlerle sevindirsin bizleri.
Eburcu canım çok sevindim. zemuszemusAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Dualarımdasın.
Premete Senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın.
Özlenen Canım iyi olmana sevindim. İnşallah dikişlerinde de sıkıntı bir an önce geçer:Saruboceq:
Sinannuray Canım hakkında hayırlısı olsun. Canını sıkma eğer hamileysen bu seferki inşallah daha iyi olcak. Kendini üzme.

maaşallah...hayırlı olsun .....çok sevindim...bol bol dinlen.normal yollamı oldu??bizim içinde dua et:

Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.

ay ne güzel ....hayırlı olsun...ben hem teyze hem hala tam 11 yeğen...darısı bizlere....dualrınızda bizede yer verin..hamile duası kabul olurmuş....

Günaydın Gamze Ben iyiyim herşey aynı gidiyor sen napıyosun nasılsın??

iyiyim hayatım sen nasılsın işdeyim calışıyorum dr ne zaman fgidiyorsun
küre başlıcan mı? ben bu ay suğan kürüne başlıcam :bbo: burda mühendis arkadaşım o şekilde hamile kaldı ameliyat olmuştu cikolata kistti vardı dr hamile kalman cok zor demişti rahimde yapışıklığı vardı bakalım belki şifayı suğanda buluruz :lepi: hihoyyyt

hakkında hayırlısı olsun...bende nerdeyse adet olmadım die ortalığı ayağa kaldırıyordumki adet geldi....

selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???

hadi canım gözün aydın sevindim iyi haberler bekliyoruz zemuszemus 15 gün sonra bebişi koyarlar ayyy cok güzel yaaa inşallah her şey yolunda gider sositososito hihoyyyt bede calışmalara başlıcam :hulya: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…