ya kızlar neden kimse girmiyo ben çok kötüyüm offf inş korktuğum başıma gelmez adetim yaklaştı ve çok kötü hamilelik belirtileri yaşıyorum çok korkuyorum daha çok erken ne olur bana dua edin inş kalmamışımdır şuraya bakya hamilelikten bile korkar olduk eskiden kalabilmek için dua ederdim ama doğumdan sonra daha kolaylaştı galiba ne yaparım ben olursa çok kötü çok ağrılarım da var ya belkide saçmalıyorum çok karışığım yine bu aralar
Kızlar benim güzel haberlerim var. Bugün özeldeki doktorumla randevum vardı. Biliyorsunuz pediyatrik kardiyoloji asistanının sözleri çok canımı sıkmıştı, üstelik Mete'de de problemler bu haftada başlamıştı o yüzden bu kontrol benim için çok endişe verici ve önemliydi. Çok şükür bebeğimde gelişme geriliği dahil herhangi bir problem yokmuş, üstelik benim miniş 500 gr olmuş bile. Allahıma binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum, artık geleceğe daha umutla bakıyorum. Haftaya da üniversitedeki doktorumla randevum var, o doppler akımlara falan bakacak. Ondan da güzel haberler alırsam daha güvenli ilerleyebilirim. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah hepimize her zaman güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin.
Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.
merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..
eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.
premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..
sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..
Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.
Kızlar benim güzel haberlerim var. Bugün özeldeki doktorumla randevum vardı. Biliyorsunuz pediyatrik kardiyoloji asistanının sözleri çok canımı sıkmıştı, üstelik Mete'de de problemler bu haftada başlamıştı o yüzden bu kontrol benim için çok endişe verici ve önemliydi. Çok şükür bebeğimde gelişme geriliği dahil herhangi bir problem yokmuş, üstelik benim miniş 500 gr olmuş bile. Allahıma binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum, artık geleceğe daha umutla bakıyorum. Haftaya da üniversitedeki doktorumla randevum var, o doppler akımlara falan bakacak. Ondan da güzel haberler alırsam daha güvenli ilerleyebilirim. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Allah hepimize her zaman güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin.
günaydın kızlar nasılsınız....... a.s.
Günaydın Gamze Ben iyiyim herşey aynı gidiyor sen napıyosun nasılsın??
Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.
Günaydın Gamze Ben iyiyim herşey aynı gidiyor sen napıyosun nasılsın??
ya kızlar neden kimse girmiyo ben çok kötüyüm offf inş korktuğum başıma gelmez adetim yaklaştı ve çok kötü hamilelik belirtileri yaşıyorum çok korkuyorum daha çok erken ne olur bana dua edin inş kalmamışımdır şuraya bakya hamilelikten bile korkar olduk eskiden kalabilmek için dua ederdim ama doğumdan sonra daha kolaylaştı galiba ne yaparım ben olursa çok kötü çok ağrılarım da var ya belkide saçmalıyorum çok karışığım yine bu aralar
selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?