Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet inşallah bunlar son kullandığım iğnelerdir..yani öyle ümit ediyorum ama kendimide çok fazla ümitlendirmek istemiyorum...hadi hakkımızda hayırlısıhihoyyyt

kızlar ben kahvaltı molası veriyorum.annemlardeyim gelince grşz.herkes kendine çook iyi baksın

Günaydın arkadaşım süoerr hadi gözün aydın ne zaman gidiyosun o zaman doktora kaçıncı iğnende oldun bu arada 13 mü?

evet 13.iğnemdi..yarın yada perşembe gtcem.tek gtmek istemiyorum...eşime bağlı..ne zaman izin alırsa..zaten 2yada 3.günü demişti dr....sen nasılsın

Bende aynenn işteyim keşkee evde olsam ama yaa..Doktora adet olunca gidicem tahlil yaptırcam hormonlara bakcaz ben küre devam incir içiyorum 15 gündür soğanıda geçen ay yapmıştım..Bu arada bende çok duydum soğan çok iyi diye yap bakalım tadına katlanılmicak gibi değil..benim dün ovulasyon testimde bi çizgim silik çıktı ne demek oldu acaba şimdi bu ??

delikafadulden hadi can9ım yumurtlaman yakın gün aşırı ilişkiye gir sen calışmalara başlıyacan artık kaydirigubbakcemile inşallah habiş kalırsın alkisalkisalkis :CüvCüv:

maytap gözün aydın canım .. Allah yardımcın olsun inş. kolay bir tedavi süreci seni bekliyodurçok yakında hayırlı haberlerinide bekliyoruz inş.. dualrım seninle ve tüm bebek isteynlerle..

selen k soğan kürünü içmek için midenin sağlam olması lazım ben içememiştim ama incir kurusunu bol bol tükettim eşimde yedi bende ve gerçekten çok faydasını gördüm.Normalde aşılamalarım 10 milyonla olurdu ve bu aşılamam 60 milyonla olmuştu şaka gibi..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş..

evet 13.iğnemdi..yarın yada perşembe gtcem.tek gtmek istemiyorum...eşime bağlı..ne zaman izin alırsa..zaten 2yada 3.günü demişti dr....sen nasılsın

Ben iyiyim herşey aynı sen kafana takma çözülcekmi çözülmicekmi meselesini herşey olcağına varıyor İnşallah güzel olcak

delikafadulden hadi can9ım yumurtlaman yakın gün aşırı ilişkiye gir sen calışmalara başlıyacan artık kaydirigubbakcemile inşallah habiş kalırsın alkisalkisalkis :CüvCüv:

Dünde 18.günümdü ama yaa ge. diilmi biraz kafam karıştı yinede çalışmalara devam tabiki son sürat :))

Canım benim dikiş yerlerimde bir ağrı sızı yok ama sağ kasığımda ağrı var ve bacağıma vuruyor sezeryanla mı ilgilidir yoksa rahim genişlediği için mi oluyordur bilmiyorum. Aslında senin ağrılarının da sezeryanla ilgili olacağını sanmıyorum çünkü sezeryanının üstünden iki sene geçti doktorlar bu durumda normal doğuma bile izin veriyorlar. Senin ağrıların da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir ne de olsa karın içindeki her organımızın yeri değişiyor ağrı sızı olması normal. Ya da sezeryan sonrası karın içinde yapışıklıklar oluşabiliyormuş belki de şu an onlar açıldığı için ağrın oluyordur. Sen yine de fazla ayakta kalma, bol bol yat canım. Hiç korkma canım inşallah bu sefer korktuklarımıza uğramayacağız.

inşallah hayırlısı olsun....dualrınızı bekliyorum...bakalım herşey yolunda gidecekmi..şimdide ya yumurtalar çözülemesse die korkar oldum(

Canım inşallah mutlu haberi almaya az kaldı. Bütün olumsuz düşünceleri kafandan at, kendini hamileliğe odakla.

Canım ben de ovulasyon testi yapmıştım. Testte bir çizgi zaten her zaman çıkıyor, ikinci çizgi silik bile olsa yumurtlama yok anlamına geliyor. Yumurtlama olacağı zaman ikinci çizgi diğerinden daha koyu çıkıyor. Valla bence ovulasyon testi falan boş, en garantisi iki adet arası iki güne bir ilişki

Soğan mide ağrısı çok yapıyomuş diye okumuştum bende öyle bi etkisi olmadı bende tüp tedavimde incirin faydasını çok görmüştüm doktorlar hep 2-3 yumurtan oluşuyor diyolardı muayenelerde,1 ay içtim ve 12 tane toplanmıştı yumurtam bakalım bu ayda aksatmadan tekrar içmeye başladım.Aminn inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..

Evet kullanım klavuzundada zaten 2.çizgi silikse yumurtlama olmadığını gösterir diyo bana eczacı arkadaşım silik çizgi yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir demişti ne kadar doğru bilemem tabii çok bel bağlamamak lazım böyle şeylere dediğin gibi çalışmalara devam yanii :)

Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün

Dünde 18.günümdü ama yaa ge. diilmi biraz kafam karıştı yinede çalışmalara devam tabiki son sürat :))

ben geldimmmmm...uzun bi kahvaltı oldu

bak ovulasyon testi sonucunu göstermiş bile..hadi hayırlısı inş.hepimiz aynı anda yada paşpaşe hamile oluruz....buarada benim kan pıhtılaşma testimin sonucu çıkmuş ama daha drla grşmedim...birazdan arayacağım....

sevindim...bende angelhope ile aynı tarihte doğum yapmıştım.Allah ona eşine ve beebğine uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah...

anlamadım yani yumurtlama yokmu demek oluyo.....

çok saol arkadaşım...seninde ii haberlerini duydummm...o asistanı bulmak lazım şimdialsanaalsanasmile dualarınızdan bizleri eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…