hadi canım gözün aydın sevindim iyi haberler bekliyoruz zemuszemus 15 gün sonra bebişi koyarlar ayyy cok güzel yaaa inşallah her şey yolunda gider sositososito hihoyyyt bede calışmalara başlıcam :hulya: kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???
evet inşallah bunlar son kullandığım iğnelerdir..yani öyle ümit ediyorum ama kendimide çok fazla ümitlendirmek istemiyorum...hadi hakkımızda hayırlısıhihoyyyt
Günaydın arkadaşım süoerr hadi gözün aydın ne zaman gidiyosun o zaman doktora kaçıncı iğnende oldun bu arada 13 mü?
Gözün aydın canım inşallah bebişine hamiş olduğun haberini de alırız
iyiyim hayatım sen nasılsın işdeyim calışıyorumdr ne zaman fgidiyorsun
küre başlıcan mı? ben bu ay suğan kürüne başlıcam :bbo: burda mühendis arkadaşım o şekilde hamile kaldı ameliyat olmuştu cikolata kistti vardı dr hamile kalman cok zor demişti rahimde yapışıklığı vardı bakalım belki şifayı suğanda buluruz :lepi: hihoyyyt
Bende aynenn işteyim keşkee evde olsam ama yaa..Doktora adet olunca gidicem tahlil yaptırcam hormonlara bakcaz ben küre devam incir içiyorum 15 gündür soğanıda geçen ay yapmıştım..Bu arada bende çok duydum soğan çok iyi diye yap bakalım tadına katlanılmicak gibi değil..benim dün ovulasyon testimde bi çizgim silik çıktı ne demek oldu acaba şimdi bu ??
inşallah hayırlısı olsun....dualrınızı bekliyorum...bakalım herşey yolunda gidecekmi..şimdide ya yumurtalar çözülemesse die korkar oldum(
evet 13.iğnemdi..yarın yada perşembe gtcem.tek gtmek istemiyorum...eşime bağlı..ne zaman izin alırsa..zaten 2yada 3.günü demişti dr....sen nasılsın
delikafadulden hadi can9ım yumurtlaman yakın gün aşırı ilişkiye gir sen calışmalara başlıyacan artık kaydirigubbakcemile inşallah habiş kalırsın alkisalkisalkis :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..
eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.
premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..
sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..
inşallah hayırlısı olsun....dualrınızı bekliyorum...bakalım herşey yolunda gidecekmi..şimdide ya yumurtalar çözülemesse die korkar oldum(
Bende aynenn işteyim keşkee evde olsam ama yaa..Doktora adet olunca gidicem tahlil yaptırcam hormonlara bakcaz ben küre devam incir içiyorum 15 gündür soğanıda geçen ay yapmıştım..Bu arada bende çok duydum soğan çok iyi diye yap bakalım tadına katlanılmicak gibi değil..benim dün ovulasyon testimde bi çizgim silik çıktı ne demek oldu acaba şimdi bu ??
maytap gözün aydın canım .. Allah yardımcın olsun inş. kolay bir tedavi süreci seni bekliyodurçok yakında hayırlı haberlerinide bekliyoruz inş.. dualrım seninle ve tüm bebek isteynlerle..
selen k soğan kürünü içmek için midenin sağlam olması lazım ben içememiştim ama incir kurusunu bol bol tükettim eşimde yedi bende ve gerçekten çok faydasını gördüm.Normalde aşılamalarım 10 milyonla olurdu ve bu aşılamam 60 milyonla olmuştu şaka gibi..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş..
Canım benim dikiş yerlerimde bir ağrı sızı yok ama sağ kasığımda ağrı var ve bacağıma vuruyor sezeryanla mı ilgilidir yoksa rahim genişlediği için mi oluyordur bilmiyorum. Aslında senin ağrılarının da sezeryanla ilgili olacağını sanmıyorum çünkü sezeryanının üstünden iki sene geçti doktorlar bu durumda normal doğuma bile izin veriyorlar. Senin ağrıların da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir ne de olsa karın içindeki her organımızın yeri değişiyor ağrı sızı olması normal. Ya da sezeryan sonrası karın içinde yapışıklıklar oluşabiliyormuş belki de şu an onlar açıldığı için ağrın oluyordur. Sen yine de fazla ayakta kalma, bol bol yat canım. Hiç korkma canım inşallah bu sefer korktuklarımıza uğramayacağız.
Canım inşallah mutlu haberi almaya az kaldı. Bütün olumsuz düşünceleri kafandan at, kendini hamileliğe odakla.
Canım ben de ovulasyon testi yapmıştım. Testte bir çizgi zaten her zaman çıkıyor, ikinci çizgi silik bile olsa yumurtlama yok anlamına geliyor. Yumurtlama olacağı zaman ikinci çizgi diğerinden daha koyu çıkıyor. Valla bence ovulasyon testi falan boş, en garantisi iki adet arası iki güne bir ilişki
Dünde 18.günümdü ama yaa ge. diilmi biraz kafam karıştı yinede çalışmalara devam tabiki son sürat :))
Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün
Evet kullanım klavuzundada zaten 2.çizgi silikse yumurtlama olmadığını gösterir diyo bana eczacı arkadaşım silik çizgi yumurtlamanın yakın olduğunu gösterir demişti ne kadar doğru bilemem tabii çok bel bağlamamak lazım böyle şeylere dediğin gibi çalışmalara devam yanii :)
Canım benim dikiş yerlerimde bir ağrı sızı yok ama sağ kasığımda ağrı var ve bacağıma vuruyor sezeryanla mı ilgilidir yoksa rahim genişlediği için mi oluyordur bilmiyorum. Aslında senin ağrılarının da sezeryanla ilgili olacağını sanmıyorum çünkü sezeryanının üstünden iki sene geçti doktorlar bu durumda normal doğuma bile izin veriyorlar. Senin ağrıların da rahim genişlemesiyle ilgili olabilir ne de olsa karın içindeki her organımızın yeri değişiyor ağrı sızı olması normal. Ya da sezeryan sonrası karın içinde yapışıklıklar oluşabiliyormuş belki de şu an onlar açıldığı için ağrın oluyordur. Sen yine de fazla ayakta kalma, bol bol yat canım. Hiç korkma canım inşallah bu sefer korktuklarımıza uğramayacağız.
Canım inşallah mutlu haberi almaya az kaldı. Bütün olumsuz düşünceleri kafandan at, kendini hamileliğe odakla.
Canım ben de ovulasyon testi yapmıştım. Testte bir çizgi zaten her zaman çıkıyor, ikinci çizgi silik bile olsa yumurtlama yok anlamına geliyor. Yumurtlama olacağı zaman ikinci çizgi diğerinden daha koyu çıkıyor. Valla bence ovulasyon testi falan boş, en garantisi iki adet arası iki güne bir ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?