Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

inşallah kolay olur...ekim seni demişti dr transfer için ama kasım başını bulur inşallah...veeee inşallah bayrama müjdeli haberlerle gireim hatta gireriz(hamile kalmak isteyen arkadaşlarla)inşallah:CüvCüv:

dikiş yerlerim ağrıyo demişin yanlış hatırlamıyorsam senin 1.5 sene geçmişti sezeryandan sonra...eğer öyleyse biz neyapacağız::::::((

Afiyet olsun bende öğle yemeğinden geldim malesef benimkiler uzun olamıyor herşeyi öğle arama sıkıştıraya çalıştığım için :)doktorunu arayınca haber ver ne dicek bakalım.bende doğum yaptığımda hastanede kan tahlili yapıldığında trombositim düşük çıkmıştı böyle durumlarda kan pıhtılaşmadığı için doğumda fln tehlikeli oluyomuş kanama durmuyomuş araştırılması lazım dediler tekrar gittiğimde ise değerler normale dönmüştü o anlık bişimiydi hamileliklemi oldu bilmiyorum ama korkuyorum birazda

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için ve verdiğiniz moral için çok teşşekkürler. Allah minnoşumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Allah yüreği yanan bebek isteyen melek annelerine ve isteyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Her kez için tek tek dua ediyorum.

Kanamam olduğu için doktor 10 gün rapor verdi inşallah geçer. Allah kuzumu bize bağışlasın.

ee en minik bebişimiz kaç haftalık annesi

Canım çok sağol. Allah yardımcım olsun. Sanada nasip etsin inşallah. Dediğim gibi aşılamayı düşün. İnşallah dediğin gibi Allah işimi rast getirir.

kızlar bende ne adet nede hamilelik belirtisi kaldı bugün bişey yok bilmiyorum belkide üşüttüm eşim korunuyo ama dikkat etmemiş olabilir he bu arada kızlar halime şükrolsun ama kolay hamile kalıyorum diye sizden bi farkım yok evet kolay kalıyorum kolayda kaybediyorum sonuca baktığımız zaman benimde sizin gibi kucağım boş sizi bu süreç çok yıpratıyo olabilir ama sabredin rabbim mükafatımızı çok bğyğk verecek bu dünyada olmasa bile orada sonsuz bebek sevgisi hepimiz çok şanslıyız hiç bitmeyecek çocuk sevgisini tadacağımız için

İnşallah canım dediğin gibi olur Allah işimi rast getirsin. Hepimizin şansını açık etsin inşallah. Yavrumuzu kucağımıza alalım.

Kanamam olduğu için doktor 10 gün rapor verdi inşallah geçer. Allah kuzumu bize bağışlasın.

canım benim anneminde hep bebekleri düşermiş bana hamile kalınca hep kanaması olmuş doktor rahim ağzında hiç kalma yat düşer demiş annemde hiç yatmamış bile eskiden su falan taşırlardı hiç bişe olmamış rabbim inşallah seninde yüzünü güldürecek ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip edecek

eburcu çok tebrik ederim arkadaşım inan çok sevidim
kanama yerleşme kanamasıdır merak etme canım
gelişmeleri yaz bize, kalp atışı duyuldu mu?

Çok sağol canım. İnşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Kalp atışınıda duyduk şükür. Kanamada inşallah azalır. Allah sanada nasip eder inşşallah canım arkadaşım.

çok sevindim arkadaşım.allah tamamına erdirsin .kanamalar pek çok hamilede görülüyor zaten.
sinannuraycım umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.
bu hafta hep güzel haberler geldi,inşallah hep böyle devam eder.hepimizin morale çooook ihtiyacı var.
bize gelince eko çekildi.çok şükür anatomik bir problem çıkmadı.sadece eko sırasında doktor bebeğin kalp atışlarını fazla buldu.ritim bozukluğu olabilirmiş.bize ara ara kalp atışlarını kontrol ettirmemizi söyledi.muhtemelen bu durum benim sitresimden kaynaklanıyormuş ama genede önceki kötü tablomuza bakarak,dikkatli olmamız gerekiyormuş.o yüzden iki üç hafta konntroller yapılacak.ekodan sonra mert kazandıya gittik.o doktorun söylediklerini çok saçma buldu,bebeğimin sağlıklı olduğunu kaygılanmamam gerektiğini söyledi.burdaki kendi doktorumd a öyle.kalp atımları dün ölçüldü,bir problem yokmuş hatta doktorumdan da pimpiriklenip durma diye bir sürü laf işittim .genede haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım.kafam çok karıştı yine.sonunda herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.allah hakkımızda hayırlısını versin

Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.

Gözün aydın canım. Allah ikinizinde tamamına erdirsin inşallah. Sağlığının ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah burası hamişler ve bebişlerin topiği olur.

EBURCU Gözlerime inanamadım desem yei var yani. Abartmış olmayacağım tekrar tekrar baktım ve çok sevindim.hihoyyyt Poazitif düşün canım elinden geldiği kadar. Zor ama yapmamız lazım. Haberlerini bekliyorum. İnşallah iyi haberlerin gelecek bebişimiz belki de bebişlerimiz annesine sıkı sıkı tutunacak.:CüvCüv:[/QUOTE]

Çok sağol canım inşallah Allah yardımcım olur. Allah seninde yüzünü güldürsun arkadaşım.

Sağol canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşşekkürler.

Hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım. Yani hamile kalırsanda üzme kendini, nasibi varsa yaşar yoksa, ne yapsan olmuyor. Allah gönlüne göre versin inşşallah. Allahım seninde yüzünü güldürsün. Meleğinin kardeşini kucağına almayı bekleyen bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün.

Allah yardımcısı olsun, Kuzusunu allah ona bağışlasın.Sende bizi habersiz bırakmıyorsun. Çok sağol.

Allah yardımcısı olsun. Bebeğine uzun ömürler versin. İnşallah ameliyatı iyi geçer sağlıcakla yavrusunu kucağına alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…