maytap gözün aydın canım .. Allah yardımcın olsun inş. kolay bir tedavi süreci seni bekliyodurçok yakında hayırlı haberlerinide bekliyoruz inş.. dualrım seninle ve tüm bebek isteynlerle..
selen k soğan kürünü içmek için midenin sağlam olması lazım ben içememiştim ama incir kurusunu bol bol tükettim eşimde yedi bende ve gerçekten çok faydasını gördüm.Normalde aşılamalarım 10 milyonla olurdu ve bu aşılamam 60 milyonla olmuştu şaka gibi..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş..
çözülür canım yaa bu arada hepsini mi cözüyolar :uhm:
Dünde 18.günümdü ama yaa ge. diilmi biraz kafam karıştı yinede çalışmalara devam tabiki son sürat :))
merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..
eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.
premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..
sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..
ben geldimmmmm...uzun bi kahvaltı oldu
bak ovulasyon testi sonucunu göstermiş bile..hadi hayırlısı inş.hepimiz aynı anda yada paşpaşe hamile oluruz....buarada benim kan pıhtılaşma testimin sonucu çıkmuş ama daha drla grşmedim...birazdan arayacağım....
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için ve verdiğiniz moral için çok teşşekkürler. Allah minnoşumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Allah yüreği yanan bebek isteyen melek annelerine ve isteyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Her kez için tek tek dua ediyorum.
çok güzel bir haber arkadaşım, lütfen içini ferah tut bir arkadaşım şakır şakır kanama ile bebeğini doğurdu ilk 3 ay hep olmuş kanaması deneyimlerimiz kötü sonuçlandığı için böyleyiz ama kötülüğü daha da çağrıyoruz. doğal yollarlamı hamile kaldın canım
ee en minik bebişimiz kaç haftalık annesi
canım gözün aydın olsun...inşallah allahımın izniyle bişey olmayacak.allahım sağlıkla kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin.allahım aynı acıları tekrar yaşatmasın güldürsün yüzümüzü.her kanama düşük anlamına gelmiyo canım.benim düşenlerdede doğandada hatta bu hamileliğimin başındada lekelenmelerim olmuştu.yani kan görmediğim hamileliğim olmadı canım...dua et bizimde dualarımız seninle...moralini yüksek tut...tutki miniğin sana sıkı tutunsun...
Kanamam olduğu için doktor 10 gün rapor verdi inşallah geçer. Allah kuzumu bize bağışlasın.
canım ne oldu hamilemisin? merak ettim seni
eburcu çok tebrik ederim arkadaşım inan çok sevidim
kanama yerleşme kanamasıdır merak etme canım
gelişmeleri yaz bize, kalp atışı duyuldu mu?
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için ve verdiğiniz moral için çok teşşekkürler. Allah minnoşumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Allah yüreği yanan bebek isteyen melek annelerine ve isteyen herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. Her kez için tek tek dua ediyorum.
Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.
merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..
eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.
Çok sağol canım inşallah Allahım yardım eder dualarımı kabul eder. Dediğin gibi doktorda istirahat verdi. Evde dinleneceğim. İnşallah herşey yolunda gider.
premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..
sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..
Hayırlı olsun arkadaşım İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bizim bi aile dostununda 9 ay boyunca 2 hamileliğindede kanama oldu sürekli ve gayet sağlıklı doğum yaptı Allah nasip edince herşey yolunda gidiyor sen yeterki stres yapma ve bol bol dinlen kendine dikkat et..
Gözün aydın arkadaşım inşallah sorunsuz atlatırsın bu günlerini bol bol dinlen kendini yorma kafana taktıp stres yaptıkça daha çok hissedersin ağrılarını elde değil biliyorum ama bebeğin ve kendin için güzel şeyler düşün sonucuda güzel olucaktır Allah'ın izniyle..
ya kızlar neden kimse girmiyo ben çok kötüyüm offf inş korktuğum başıma gelmez adetim yaklaştı ve çok kötü hamilelik belirtileri yaşıyorum çok korkuyorum daha çok erken ne olur bana dua edin inş kalmamışımdır şuraya bakya hamilelikten bile korkar olduk eskiden kalabilmek için dua ederdim ama doğumdan sonra daha kolaylaştı galiba ne yaparım ben olursa çok kötü çok ağrılarım da var ya belkide saçmalıyorum çok karışığım yine bu aralar
Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün
Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?