Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin.iyi düşünkü herşey iyi olsun.

Sağol canım. Allah tamına erdirmeyi nasip etsin bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.

selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???

ee en minik bebişimiz kaç haftalık annesi

6 haftalık oldu Allah nasip ederse mayıs sonu haziran başı doğacak.

selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???

Dua ediyorum canım ya etmezmiyim Allahım senşn tedavinide hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın. Allah hepimize yardım etsin.

İnşallah herşey yolunda gider. Allahım yüzümüzü güldürür.

Vallahi derdi veren allah sabrınıda veriyor. Elimizden geleni yapacağız. Aslında iste insan herşeye dayanıyor. Kimin ne olacağı belli değil. Allahım sonumuzu hayır etsin. Birdah öyl acılar vermesin Yakmasın yüreğimizi.

Hesapladımda benim bebiş 7 haftalık. 6/6/2010 doğum tarihi görünüyor ama tabi doktorum bir akslik olmasındiye 10 gün öce szeryanla alacakmış. Allahım o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım tebrik ederim nolur kanamaya odaklanma inşallah yerleşme kanamasıdır.Rabbim büyük dualarımızdasın Allahım korusun minişini inşallah.

Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.

Ayy premete ne güzel hem anne hem teyze olacaksın Allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah

İnşallah ameliyatta başarıyla geçerde biran önce yavrusuYLA güzel günlere kavuşurlar.

Yağmurcn sağol arkadaşım bize çok güzel bir haber getirdin. Allah Şerife'yi bir daha yavrusundan hiç ayırmasın.

Canım gözün aydın bak çok şükür bir problem çıkmamış. Temkinli olmak iyi ama sen bu ritim bozukluğu meselesini kafana takıp iyice stres olma. Büyük ihtimalle bebeğinin kalp atışları o an senin de kalp atışların çok hızlı olduğu için öyle ölçülmüştür. Ne de olsa bu bebekler biz ne yaşarsak bire bir yaşıyorlar. En önemli basamağı atlattınız artık biraz rahatlama zamanı.

Gözün aydın canım. Allah ikinizinde tamamına erdirsin inşallah. Sağlığının ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah burası hamişler ve bebişlerin topiği olur.

Sağol canım. Her zaman hayal ettiğimiz gibi hepimiz zamanı gelince hamileliğimizden bebeklerimizden konuşacağız. Ve birgün o hayalini kurduğumuz bebekli tatil organizasyonunu gerçekleştireceğiz. Allah bizim de yüzümüzü güldürecek canım.

Hesapladımda benim bebiş 7 haftalık. 6/6/2010 doğum tarihi görünüyor ama tabi doktorum bir akslik olmasındiye 10 gün öce szeryanla alacakmış. Allahım o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

:lepi: Heyooooooooooo yarın yeni hamilemizi listemize ekleyeceğim. Benim hamilelik haberleri ard arda gelir tezime göre bakalım sıradaki hamilemiz kim olacak? Çok şükür ne kadar güzel haberler almaya başladık. Allah devamını getirsin.

PREMETE canım gözün aydın olsun...maşallahbebişimizin kilosu çok güzel herşey yolunda demekki.moral çok önemli moralini yüksek tut canım inşallah hiç problem olmayacak sağlıkla alacaksın bebişini kucağına...
SİNANNURAY allahım hayırlı zamanda hamile kalmanı nasip etsin inşallah.ne zamanın hayırlı olacağını en iyi allahım bilir.en güzel zamanda gelsin inşallah sağlıkla...

canım gözün aydın şeker yükleme testin güzel çıkmış.benimde yaklaşık 1 haftadır ameliyat yerimde ağrı sancı hissediyorum.benimde sezeryan olalı 16 ay falan oldu ama şuan biraz problemli.doktorum geçenki kontrolümde ameliyat yerin iyileşmemş demişti.bende aynı şeyi akşam eşime söyledim ağrı çekerim hiç problem değil ama yeterki sorun olmasın diye.hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...

ohhh çok şükür eve döndü bebişiyle inşallah ameliyatıda iyi geçer ve sağlıkla yaşamak nasip olur...

arkadaşlar ilk clexan iğnemi yaptım ama canım çok yandı...kolay olu yokmu bunun yaaaa...430da clexan.,5 buçukta lucrin yapıyorum..göbeğim delik deşik oldu(

koldan tek başıma nasıl yapacağım. ki???eşimde herzaman yhanımda olmuyor...sen aynı saatlerdemi vuruluyorsun benimki 0.4lük çok acıtıyor....

canım önceki hamileliğimde fraxiparine 0.3 kullanmıştım şimdi ise clexane 0.2 kullanıyorum...valla alıştım heralde bir elimle tutup diğeriyle yapıyorum iğneyi koldan bacaktan.iğnemi aynı saatte yapıyorum hergün.

Son düzenleme:
Merhabalar mesajınızı görünce yazmadan edemedim topiğinizi açıldığı günden beri takip ediyorum ve hepiniz için her zaman dua ediyorum Allah bir daha hiçbir acı yaşatmasın bir an önce ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben de dört seneye yakın bir sürü tedavi ve aşılama sonucu hamile kalmıştım bebeğime ve 9+1 günlükken kaybetmiştim kürtaj sonrasında da Allahıma çok çok şükürler olsun adet olup yeniden tedaviye başlamayı beklerken kendiliğinden hamile kaldığımı öğrenmiştim tabii ki hamileliğim çok ama çok stresli geçmişti o kadar korkardım ki dr kontrollerinde kalbi atıyor diyene kadar dr ultrasona bile bakamazdım o yüzden de her kontrolde azar işitirdim dr dan bebeğin kalbi çok hızlı atıyor çok streslisin diye. Kardiak eko falan bizimde çekilmişti koroid pleksus kisti görüldüğü için hiçbir şey çıkmadı ama kalp atışları benim stresim yüzünden yüksekti hep sizinki de öyledir eminim hiç merak etmeyin, yaşananlar kolay değil, inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksınız minik yavrunuzu.

eburcu kalp atışlarını bile duyduğunza göre işler yolundadır arkadaşım kanamaları takma yerleşiyor bebişimiz
bu arada doğum tarihi 6-6-2011 arkadaşım. Anne olmanın verdiği heyecanla 2010 yazmışsın.
inşallah zamanlıca sağlıkla kucakla bebeğini.

merhabalar yine ben , az önce şeker yüklememin sonucunu söylemek için doktorumu aradım sonuç gayet ii dedi bu arada kasık ağrılarımdan da bahsettim ve idrar yaparken acıma olduğunu söyledim bu durum beni aşıyor seni üroloğa sevk ediyorum dedi, bir doktorun numarasını verdi az sonra onu arıyacam şu an o kadar stresliyim o kadar kötüyüm kii kendimi çaresiz hissediyorum , hamilelğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum ve hala çözüm bulunamadı sonumu göremiyorum ve korkuyorum.senağlama Allahım sen yardım ett...

ne güzel haber bu böylee ...Şerife oğluşuna kavuşmuş, kokusunu ciğerlerine çekmiş...Rabbim bir daha ayırmasın inş... Ameliyatıda sağlıkla atlatırlar inş..

özlenen lütfen moralini yüksek tutmaya çalış idrar yolu enfeksiyonu olsan bile gebeliğini kesin olarak etkileyecek diye birşey yok canım. Gebeliğin çok iyi gidiyor maşallah bebişin çok iyi gelişti bugüne kadar demek ki etkilemedi. Rahim kasılması olsa doktor anlardı herhalde. Bol su iç ve dinlen. Üroloğun tavsiyelerine uyarsın hiçbirşey olmayacak erken doğumu aklına bile getirme lütfen.

sakin ol arkadaşım..hemen yarın git üroloğa muhakkak çaresi vardır....Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…