cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin.iyi düşünkü herşey iyi olsun.
Günaydın Melek anneleri.
Dün akşam güzel haberler gelmiş. Allah hep böyle güzel haberlerle sevindirsin bizleri.
Eburcu canım çok sevindim. zemuszemusAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Dualarımdasın.
Premete Senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Allah nazarlardan saklasın.
Amin canım. Allah minik kuzumu anasına babsına bağışlasın inşallah.
Özlenen Canım iyi olmana sevindim. İnşallah dikişlerinde de sıkıntı bir an önce geçer:Saruboceq:
Sinannuray Canım hakkında hayırlısı olsun. Canını sıkma eğer hamileysen bu seferki inşallah daha iyi olcak. Kendini üzme.
selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???
ee en minik bebişimiz kaç haftalık annesi
selam kızlar bugün boş günüm ve adet oldum.....sizler nasılsınız???
çok sevindim arkadaşım.allah tamamına erdirsin .kanamalar pek çok hamilede görülüyor zaten.
sinannuraycım umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.
bu hafta hep güzel haberler geldi,inşallah hep böyle devam eder.hepimizin morale çooook ihtiyacı var.
bize gelince eko çekildi.çok şükür anatomik bir problem çıkmadı.sadece eko sırasında doktor bebeğin kalp atışlarını fazla buldu.ritim bozukluğu olabilirmiş.bize ara ara kalp atışlarını kontrol ettirmemizi söyledi.muhtemelen bu durum benim sitresimden kaynaklanıyormuş ama genede önceki kötü tablomuza bakarak,dikkatli olmamız gerekiyormuş.o yüzden iki üç hafta konntroller yapılacak.ekodan sonra mert kazandıya gittik.o doktorun söylediklerini çok saçma buldu,bebeğimin sağlıklı olduğunu kaygılanmamam gerektiğini söyledi.burdaki kendi doktorumd a öyle.kalp atımları dün ölçüldü,bir problem yokmuş hatta doktorumdan da pimpiriklenip durma diye bir sürü laf işittim .genede haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım.kafam çok karıştı yine.sonunda herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.allah hakkımızda hayırlısını versin
kızlar bende ne adet nede hamilelik belirtisi kaldı bugün bişey yok bilmiyorum belkide üşüttüm eşim korunuyo ama dikkat etmemiş olabilir he bu arada kızlar halime şükrolsun ama kolay hamile kalıyorum diye sizden bi farkım yok evet kolay kalıyorum kolayda kaybediyorum sonuca baktığımız zaman benimde sizin gibi kucağım boş sizi bu süreç çok yıpratıyo olabilir ama sabredin rabbim mükafatımızı çok bğyğk verecek bu dünyada olmasa bile orada sonsuz bebek sevgisi hepimiz çok şanslıyız hiç bitmeyecek çocuk sevgisini tadacağımız için
Vallahi derdi veren allah sabrınıda veriyor. Elimizden geleni yapacağız. Aslında iste insan herşeye dayanıyor. Kimin ne olacağı belli değil. Allahım sonumuzu hayır etsin. Birdah öyl acılar vermesin Yakmasın yüreğimizi.
Artık pek sende girmiyorsun peremete. Benimde aslında size güzel haberlerim olacaktı ama bir türlü tam sıkıntılarım bitmedi. Hamileyim ama hafif hafif kanamaların oluyor. Çok korkuyorum. Öğrendiğimden beri içim hiç rahat olamadı. O yüzeden bir türlü söyleyemedim. Allahım kuzumu anasına-babasına bağışlasın inşallah. İnşallah herşey yolunda giderde yavrumu kucağıma alırım. Allah yardımcım olsun. Mutluluğum yarım kalmasın. Kendimi pozitif etkilemeye çalışıyorum ama insanın kötü deneyimleri nasıl etkiliyormuş, yüreğim hep ağzımda.
Ay kızlar heyecandan yazmayı unutmuşum. Kardeşim aradı o da hamileymiş kısmetse 4 ay arayla hem anne hem de teyze olacağım.
Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün
Kızlar şerife yani angelhope artık bebeğiyle evindeymiş çok şükür çıkmışlar... Fakat bebeği arka bıngıldaından ameliyat oalcakmış yanlış anlamadıysam sesi biraz daha iyi gibiydi ama yaşadıkları yine de kolay değil Rabbimmm uzun ömürler nasip etsinnn yavruşuyla nice yıllar görsün
çok sevindim arkadaşım.allah tamamına erdirsin .kanamalar pek çok hamilede görülüyor zaten.
bu hafta hep güzel haberler geldi,inşallah hep böyle devam eder.hepimizin morale çooook ihtiyacı var.
bize gelince eko çekildi.çok şükür anatomik bir problem çıkmadı.sadece eko sırasında doktor bebeğin kalp atışlarını fazla buldu.ritim bozukluğu olabilirmiş.bize ara ara kalp atışlarını kontrol ettirmemizi söyledi.muhtemelen bu durum benim sitresimden kaynaklanıyormuş ama genede önceki kötü tablomuza bakarak,dikkatli olmamız gerekiyormuş.o yüzden iki üç hafta konntroller yapılacak.ekodan sonra mert kazandıya gittik.o doktorun söylediklerini çok saçma buldu,bebeğimin sağlıklı olduğunu kaygılanmamam gerektiğini söyledi.burdaki kendi doktorumd a öyle.kalp atımları dün ölçüldü,bir problem yokmuş hatta doktorumdan da pimpiriklenip durma diye bir sürü laf işittim .genede haftaya tekrar ölçüm yaptıracağım.kafam çok karıştı yine.sonunda herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.allah hakkımızda hayırlısını versin
Gözün aydın canım. Allah ikinizinde tamamına erdirsin inşallah. Sağlığının ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim canım. İnşallah burası hamişler ve bebişlerin topiği olur.
Hesapladımda benim bebiş 7 haftalık. 6/6/2010 doğum tarihi görünüyor ama tabi doktorum bir akslik olmasındiye 10 gün öce szeryanla alacakmış. Allahım o günleri görmeyi nasip eder inşallah.
merhaba arkadaşlar , bugün şeker yükleme testi vardı çok şükür normal çıktı ..sezeryandan sonra hamileolan arkadaşlar size bir sorum var dikişlerinizden yana sıkıntınız varmı? benim kasığım tam da dikişlerimin başladığı yer çok acıyor ayağa kalktığımda bir kaç adım zor yürüyorum , 15 dk lık bir yürüyüşü ble zor yapıyorum , doktorum enfeksiyon harici herşey normal dedi dikişlerden olabilir dedi sizce bu yüzden olabilirmi?Aslında acısınada katlanırım sorun değil ama başka bişey olur diye korkuyorum..
eburcu tebrikler canım .Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş..Kanamalara fazla takılma canım benim de 12 hafta boyunca ara ara oldu bol sıvı al dinlen Allahın izniyle bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut.
premete gözünaydın canım ,, senin minnoş büyümüş yarım kilo olmuş bilee maşallahh oyy yerim ben onu..
sinanuray hakkında hayırlısı canım hamile olsan bile kafandaki karamsarlığı atmalısınn ve gerçekten gelecek bebeğine odaklanmalısınn .. meleklerimizin acısı içimizde asla unutmadık ama ilerleyebilmek için mecburuz hep ileriye bakmaya..Eğer hamileysen Rabbim sana onu nasip ettiyse hiçbişey olmaz erken falan diye panik olma..
arkadaşlar ilk clexan iğnemi yaptım ama canım çok yandı...kolay olu yokmu bunun yaaaa...430da clexan.,5 buçukta lucrin yapıyorum..göbeğim delik deşik oldu(
canım koldan yada bacaktan yap clexanını ben öyle yapıyorum...
koldan tek başıma nasıl yapacağım. ki???eşimde herzaman yhanımda olmuyor...sen aynı saatlerdemi vuruluyorsun benimki 0.4lük çok acıtıyor....
Merhabalar mesajınızı görünce yazmadan edemedim topiğinizi açıldığı günden beri takip ediyorum ve hepiniz için her zaman dua ediyorum Allah bir daha hiçbir acı yaşatmasın bir an önce ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.çok sevindim arkadaşım.allah tamamına erdirsin .kanamalar pek çok hamilede görülüyor zaten.
merhabalar yine ben , az önce şeker yüklememin sonucunu söylemek için doktorumu aradım sonuç gayet ii dedi bu arada kasık ağrılarımdan da bahsettim ve idrar yaparken acıma olduğunu söyledim bu durum beni aşıyor seni üroloğa sevk ediyorum dedi, bir doktorun numarasını verdi az sonra onu arıyacam şu an o kadar stresliyim o kadar kötüyüm kii kendimi çaresiz hissediyorum , hamilelğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum ve hala çözüm bulunamadısonumu göremiyorum ve korkuyorum.senağlama Allahım sen yardım ett...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?