- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
merhabalar yine ben , az önce şeker yüklememin sonucunu söylemek için doktorumu aradım sonuç gayet ii dedi bu arada kasık ağrılarımdan da bahsettim ve idrar yaparken acıma olduğunu söyledim bu durum beni aşıyor seni üroloğa sevk ediyorum dedi, bir doktorun numarasını verdi az sonra onu arıyacam şu an o kadar stresliyim o kadar kötüyüm kii kendimi çaresiz hissediyorum , hamilelğimin başından beri antibiyotik kullanıyorum ve hala çözüm bulunamadısonumu göremiyorum ve korkuyorum.senağlama Allahım sen yardım ett...
inş. dediğin gibi katatere falan gerek kalmaz canım .. ama bir yerde bir problem var ki sürekli tekrarlıyor.Elimden olmadan kendimi çok üzüyorum strese giriyorum ağlıyorum ,, bebeğimi üzüyorum birde onun için ağlıyorumCanım lütfen aklına kötü şeyler getirme. Hamileliğinin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorsun birşey olacak olsa şimdiye kadar çoktan olurdu. Hamilelerin çoğunda rahim idrar yolarına baskı yaptığı için böbrekte genişleme olurmuş zaten. Benim de sağ böbreğimde genişleme vardı şimdi normale dönmüş, dönmeseydi bana da katater takacaklarını söylemişlerdi. Zaten sende böbrek genişlemesi çıkacağını da düşünmüyorum. Yarın git ürologa görün bakalım hatta gitmişken hastanedeki başka bir kadın doğumcuya da git ondan da bir görüş al. Başka bir bakış açısıylşa bakmak faydalı olabilir. Ama lütfen lütfen lütfen moralini hiç bozma.
Aminnn..kızlarr
nesli bu arada eltimin kızyla aynı anda hamile kalmıştık o da sürekli hamileliğinin başında seninki gibi idrar yaparken yanma şikayeti falan vardı sürekli iltihap falan dr hep bol su bol su diye diye başının etini yedi. bi geçiyodu bi başlıyodu ama sağlıkla kucağına aldı sen dikkat et bol su iç cnm endişelenme
selen nerelerdesin canım ovulasyon testin ne oldu merak eidyoruz seni
Selam Gamze'cim dün yeni ovulasyon testi aldım bigün önce silik çizgi çıkmıştı ama dün yine tek çizgi gerçi çift çizgi çıksada içime otururdu eşimle küstük boşa giderdi çift çizgilersen nasılsın ne durumdasın?
valla canım benim adet devam ediyor :bbo: bende kocama küsüm beni anlamıyor :umursamaz: sen neden küstün erkek milleti işte adet ne zaman oluyorsun bu arad bu suğan kürüne ne zaman başlanıyor okudum ama 7. gün diyo diğeri 14. gün :uhm:
Bugünlerde en küçük şeylere hemen gerilir olduk ya sonra neye tartıştımızı unutuyorum ama tartışma devam ediyor oluyo konu o kadar önemsizken sonuçlar saçma sapan oluyor.Ben 1 haftaya kadar falan hasta olcam bakalım hormonlar ne alemde çıkıcak.Bu arada ben 7.günü başlamıştım soğan kürüne hamile kalan arkadaşınada sor bakaalım o nasıl uygulamış kaçıncı gün başlamış??
o izinde şimdi :1no2: ee cift cizği hiç olmadımı :uhm: eşimle barış izzalalamız lazım :kedi:
Bizim şirketin avukatı var onla aynı zamanda hamile kalmıştık ben doğum yapalı 3 ay oldu hatun karnı burnunda hala çalışıyor sürekli buraya geliyor her geldiğinde köşe bucak kaçıyorum resmen hiç yüzyüze gelmek istemiyorum kızın bi suçu varmış gibi tavır yapıyorum üff ne zaman aşıcam ben bunları ne zaman geçicek bu takıntılar yaa(
off kızlar adet oldum rahatladım ama çok hastayım komşu salgın var dedi öle bişe galiba mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı halsizlik kemiklerim bile ağrıyo çok kötüyüm
off kızlar adet oldum rahatladım ama çok hastayım komşu salgın var dedi öle bişe galiba mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı halsizlik kemiklerim bile ağrıyo çok kötüyüm
canım bende dün arkadaşıma gittim oraya görümcem geldi bende onla aynı ay hamile kalmıştık hemen bir bahane uydurdum eve geldim valla canım her şey zaman tabi benim etkilenmemde farklı şeylerde vardı ama inşallah her şey yoluna girecek canım allah büyüktür bunlarda gececek
Tabii senin gıcık olmanda başka etkenlerde var iyi yapmışsın aynı ortamda olup tadını kaçırmaya hiiç gerek yok..Geçicek inşallah rahatlıycaz sen tekrar doktora ne zmn gidicen??
cumartesi gidicem eyvahedigeldismile inşallah her şey yolunda gider :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?