Endişelenme inşallah herşey yolunda olur rahatlarsın sonrada çalışmalara başlarsın ovulasyon testi alcaktın sende aldınmı??
yok canım hangisini tavsiye ediyorsun?
Maytap sen ne alemdesin arkadaşım doktorla görüşcektin kan sonucunu konuşcaktın bizede haber veer merak içindeyim :)
Hz.Mevlana
Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ...yürüyebiliyorsan......
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana...
......Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.....
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” ...
“Kaybetmek sabrı öğretir”...
map ve maytap teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
az önce doktorumun tavsiye ettiği doktoru aradım .sabah ilk idrarınla üreme varmı diye tekrar bakılması gerekiyor dedi birde ultrasonda böbreklerde büyüme varmı diye bakılacakmış eğer varsa böbreklere katater takılacakmış . randevu al gel dedi .Randevu için aradım sekreter muayenesi 280lira dedi çok fazla geldi eşim zaten asgari ücretle çalışıyor altından kalkamayız..yarın devlet hastanesine başka bir üroloğa gidecem dualrınızı eksik etmeyin arkadaşlar...İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz ürolog varsa yazın mutlaka arkadaşlar..
Bizim şirketin avukatı var onla aynı zamanda hamile kalmıştık ben doğum yapalı 3 ay oldu hatun karnı burnunda hala çalışıyor sürekli buraya geliyor her geldiğinde köşe bucak kaçıyorum resmen hiç yüzyüze gelmek istemiyorum kızın bi suçu varmış gibi tavır yapıyorum üff ne zaman aşıcam ben bunları ne zaman geçicek bu takıntılar yaa(
Hz.Mevlana
Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ...yürüyebiliyorsan......
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana...
......Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.....
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış...
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” ...
“Kaybetmek sabrı öğretir”...
gamze nasılsın?
adetin bittimi?
clexan kullanan arkadaşlar en rahat nerden yapıyorsunuz clexanı..ben lucrinde kullandığım için göbeğim delik deşik oldu...bugün lucrini koldan yaptım..clexanı bacaktan..ama bacaktanda acıyor..birde bu iğne beni yakıyor
sselam....kan testim genel olarak temiz.sadece bir değer biraz düşükmüş..ama kesinlikle erken doğuma sebep olacak kadar diil dedi..yani erken doğum sebebi ikiz oldduğu için kaldı geriye...o düşük değer içinde kan sulandırıcı iğneye devam....her ihtimale karşı......estrofm tablet verdi rahimi kalınlaştrmak için..15 gün sonra transfer var..kasım 5 yada 6 gibi....kist varmı die baktı ama üstten..allttan baktıramadım.dra gide gele galiba vajinusmus oldum:)))) bide şu kan sulandırıcı iğne canımı acıtmasayerimseniben
clexan kullanan arkadaşlar en rahat nerden yapıyorsunuz clexanı..ben lucrinde kullandığım için göbeğim delik deşik oldu...bugün lucrini koldan yaptım..clexanı bacaktan..ama bacaktanda acıyor..birde bu iğne beni yakıyor
off kızlar adet oldum rahatladım ama çok hastayım komşu salgın var dedi öle bişe galiba mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı halsizlik kemiklerim bile ağrıyo çok kötüyüm
Özlenencim bugün doktora gidecektin gittin mi? Ne dedi ürolog?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?