Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Maytap sen ne alemdesin arkadaşım doktorla görüşcektin kan sonucunu konuşcaktın bizede haber veer merak içindeyim :)

yok canım hangisini tavsiye ediyorsun?

Benimde çok bi bilgim yok bi tükrükle yapılan var dedi eczacı 150 tl bide idrarla yapılan var 50 tl dedi bende idrarla yapılanı aldım baybili bişidi ama tam hatırlamıyorum markasını evde bakar sana söylerim

Maytap sen ne alemdesin arkadaşım doktorla görüşcektin kan sonucunu konuşcaktın bizede haber veer merak içindeyim :)

sselam....kan testim genel olarak temiz.sadece bir değer biraz düşükmüş..ama kesinlikle erken doğuma sebep olacak kadar diil dedi..yani erken doğum sebebi ikiz oldduğu için kaldı geriye...o düşük değer içinde kan sulandırıcı iğneye devam....her ihtimale karşı......estrofm tablet verdi rahimi kalınlaştrmak için..15 gün sonra transfer var..kasım 5 yada 6 gibi....kist varmı die baktı ama üstten..allttan baktıramadım.dra gide gele galiba vajinusmus oldum:)))) bide şu kan sulandırıcı iğne canımı acıtmasayerimseniben

katılıyorum kaybettim ve sabrı öğrendim çünkü çok sabırsızdımm....

dualarımız seninle..........

Ben martta doğum yaptım. Ne kadar zaman geçti üstünden hala hamile ve bebeklerden bucak bucak kaçıyorum. Artık öyle bir hal aldık ki etrafımdakiler bile ben gelince konuyu değiştirir oldu. Allah'tan okulda şimdilik hamile yok. Olsa kafayı yerdim herhalde. Bir arkadaşımla aramızda 3 ay vardı. Benim bebeğim yok:çok üzgünüm: onun bebeği ise iki aylık oldu bile. Görmeye bile gidemedim eşimi gönderdim artık. O kadar üzülüyorum günlerce uykusuz kalıyorum ne gerek var. Biraz da biz bencillik yapalım değil mi ama?

Ne güzel yazmışsın canım yaaa paylaşımın için sağol.En çok dikkatimi çeken bölümü de elinde olanlardan bahset can. Ben artık sadece bebeğime üzüldüğüm için elimde hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. kafamçokkarıştı Her şeye alınır her şeye ağlar oldum. Karakterim değişti resmen.

clexan kullanan arkadaşlar en rahat nerden yapıyorsunuz clexanı..ben lucrinde kullandığım için göbeğim delik deşik oldu...bugün lucrini koldan yaptım..clexanı bacaktan..ama bacaktanda acıyor..birde bu iğne beni yakıyor

allah allah neden bu kadar ağrıyıyor ki? dr sordun mu canım normal mi? bu iğneler tranfere kadar değil mi*

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|32|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|30|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|30|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|28|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|26|KIZ|30.01.2011
|Premete|23|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|21|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|14||27.04.2011
| Gelincik37_34|13||30.04.2011
| Eburcu|8||06.06.2011 [/table]

geçmiş olsun sinannuray arkadaşım strese girmek de zayıf düşürüyor bünyeni kolay hastalanıyorsun

Ne güzel transferine çok az kalmış. İnşallah bayrama karnında bebişinle gireceksin. Dualarımız seninle.

Ben en başından beri hep göbekten yapıyorum. Göbek yağlı olduğu için sıkıştırması kolay oluyor. İğne bazen yakıyor ama zamanla alışıyorsun.

off kızlar adet oldum rahatladım ama çok hastayım komşu salgın var dedi öle bişe galiba mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı halsizlik kemiklerim bile ağrıyo çok kötüyüm

Geçmiş olsun canım. Havalar tam hastalık havası dikkat et kendine.

Özlenencim bugün doktora gidecektin gittin mi? Ne dedi ürolog?

evet canım gittim .. bugün ultrason çekildi sağda minimal büyüme varmış ama bu çok etkilemez dedi 2 ayrı üroloğa gösterdim ikiside aynı şeyi dedi. bol su iç kendini sıcak tut dediler.enfeksiyon içinde bişey söylemediler o muallakta kaldı onlara göre her sahada 10 12 lokosit fazla değil aslına bakarsan tam aydınlanmadım ama en azından katater konusu gündeme gelmedi ve doktor doğumdan sonra gel dedi sağdaki büyüme için ağrın oldukça ağrı kesici al dedi başkada bişeye gerek yok dedi. kadın doğumcum geçen hafta ki kontrolümde haftada 1 monural saşe kullan demişti ona devam edecem..

özlenenciğim gördün mü korkulacak birşey yokmuş
geçmiş olsun canım
zaten en riskli dönemi atlatmana 1 ay kadar kaldı az daha gayret

özlenencim stres çok önemli tedbirini al ama aklına kötü şeyler getirip strese sokma kendinide bebeğinide etkileme inşallah herşey çok güzel olacak erken değil tam zamanında doğacak minik yavrun

çok sağolun arkadaşlar adet oldum rahatladım biraz heralde strestende hastalanmışım korktumya bişey vardır diye kafaya taktım şimdi biraz daha iyiyim ama doğumdan sonra adetlerim çok ağrılı olmaya başladı dayanılmıyo bu neden olur acaba ergenlik dönemimde olurdu evlen bi çocuk yap geçer derlerdi benimkide tersi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…