Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

çok güzel bi tablo canım arkadaşlarım benim inşallah rabbim sonuna kadar gidip kucağınıza almayıda nasip edecek bende aranızda kalabilseydim keşke

Bu siteye ikizlerimi doğum yaptıktan 2 ay sonra girmeye başladım. Siteyi tesadüfen erken doğumu araştırırken buldum. Doğum yaptıktan ve Egemeni'de yoğum bakımda kurtaramyıp kaybettikten sonra hep bu listede olacağım günü hayal ettim. Şükürler olsun kaybettiğim minoşlarımın kardeşi geliyor. Allahım sağ-salim, sağlıklı-sıhatli dünyaya getirmeyi analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Cümlemize inşallah. Allahım bir daha yüreğimizi yakmasın. Melek annelerinin yüzünü güldürsün.

Son düzenleme:
çok güzel bi tablo canım arkadaşlarım benim inşallah rabbim sonuna kadar gidip kucağınıza almayıda nasip edecek bende aranızda kalabilseydim keşke

Canım benim. Diyecek bir şey yok, keske olabilseydin. Ama Allahtan ümit kesilmez bugünlerde geçecek sende hamişler listesinde olacaksın inşallah. Allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleride gösterecek inşallah.Üzme kendini inancını kaybetmeyeye çalış.

doğru söylüyosun inanç önemli inanınca olur ama sanki ben bu inancımı kaybetmeye başladım

Pardon canım hiç farkında değilim inşallah zamanında sağlıklı sıhatli boğar. Allah büyük bu dünyada nasibi vardır inşallah, ben elimden geleni yapıyorum, ikizlere haliyeken herşeyi yapıyordum şimdi tuvalete gitmeye, yürümeye korkuyorum.Nasip kısmet.

eburcu gerçekten gönülden istemişsin demek listede olmayı ve işte ordasın inşallah bebeklerimiz kısmında da bebişinin adı yazacak zamanı geldiğinde.
sinannuraycığım sen de en kısa zamanda (sağlıklı şekilde) hamişler listesine tekrar katılırsın inşallah
bu arada eburcu senin mesajın bana gerçekten hamil olmayı istemediğimi yine hatırlatt.
mesela hiç istemedim hiç hayal etmedim orada olmayı aklımdan bile geçirmedim ve yokum hiçbir zaman da olmayacağım çünkü bende gebe olma isteği yok yaşadıklarımdan sonra...
gönülden istemeden de olmaz bu iş hele infertilsen hiiiçççç olmazzz

doğru söylüyosun inanç önemli inanınca olur ama sanki ben bu inancımı kaybetmeye başladım

İnan bana canım 6 yıldır evliyim bunun son 4 yılı hep çocuk özlemi ile geçti 3 ameliyat 4 defa çocuk kaydı en son sezeryan ve zaten son 11 ayını neredeyse birlikte geçirdik az çok aynı şeyleri yaşıyoruz. Eminim buradaki herkezin umitsizliğe kapıldığı, hayatta mutlu olmayacağına inandığı, çocuğunu kucağına alamayacağını düşündüğü günler olmuştur. Senin yaşadıkların zor. Allah yardımcın olsun böyle hissetmen çok normal. Üst üste kayıplar yaşadın ve acın çok taze. Allahım sana dayanma gücü versin, sabır versin. İnşallah Allahım seninde yüzüne gülecek.

Herşey nasip kısmet dedim, vallahi bizimde ne olacağımız belli değil, Allahım yardımcımız olsun. Allahım bütün hamilelere bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah bir gün seninde fikrin değişir, sende bebişini kucağına alırsın. Belkide doğal yolla olur bu. Allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah.

Tarihi yanlış yazmışımya düzeltiyim dedim. Geçmişte düzeltmeye izin vermiyor program heralde. Site iki gündür yapılanıyordu heralde formatı değiştirmişler neyse o gün yataktan yazmıştım cümlelerimin yarısı eksik olmuş zaten kusura bakmayın.

canım buğün bi burukluk hüzün var içimde çok özledim kızımı hiç aklımdan çıkmadı bügün hasretim arttı ondan böle oldu inşallah rabbim feraha çıkartır beni sanada minik bebeğini kucağına alıp hasretini dindirmeyi nasip etsin senin yaşadıklarında çok zor bu mücadeleni rabbim mükafatlandırsın

canım sende de benim gibi buğünlerde karamsarlık var inşallah rabbim bizi yanıltır düşündüğümüz gibi umutsuzluk yaşatmaz bize bu acıların sonunda yüzümüzü güldürür

özlenencim canım doktorun dediklerini yap ne güzel işte etkilemez demiş...allahım sorun yaşatmasın bizlere inşallah...korka korka bu günlere kadar geldik inşallah sonunuda göreceğiz...

SİNANNURAY inşallah en hayırlı zamanda bu listeye tekrar katılacaksın...
MAP canım allahım gönlünden geçeni nasip etsin sanada...
sakın umudunuzu yitirmeyin benimde 6. hamileliğim 4 düşük ,bitane meleğim ve şimdi sonunu hayal bile edemediğim bir hamilelik daha yaşıyorum.ama hiçbir zaman ben umudumu kaybetmedim inancımı yitirmedim...inşallah kucağıma almakta nasip olur.banada isteyen herkesede allahım en güzelini nasip etsin inşallah.sizde umudunuzu yitirmeyin mücadeleyi bırakmayın isterim...allahım en güzelini nasip etsin her zaman dua ediyorum allaha önce melek annelerine yaralarını sarmaları için yeni bebiş naip etsin diye.
bende kolay hamile kalıyorum ama buda çözüm değil 6.yılım ama hala kucağım boş...isyanda etmiyorum sadece allahıma bizede o güzel duyguların tamamını nasip etsin diye yalvarıyorum.o kadar araştırma yaptı doktorlar ama bişey bulamadılar sadece düşüğe yapabileceğimiz bişey yok diyolardı...ama çevremde problemli okadar çok insan vardı hepsi kucaklarına aldılar...allahım istediğine veriyo demekki.hepimiz için hayırlısı olsun canlarım

sen çok güçlü birisin rabbim inşallah sana bu sabrının mükafatını verecek sen gerçekten hakediyosun bunu inşallah bizede umut olacaksınız

Canım daha önce de yazmıştım benim doktorum hamilelerin çoğunda böbrek büyümesine rastlandığını yazmıştı özellikle de sağ tarafta daha sık rastlanırmış. Çok şükür önemli derecede bir büyüme yokmuş zaten doktorlar bu düzeyde bir büyümeyi önemsemiyorlar bile. Belki biraz da psikolojik olarak şu an daha çok ağrı hissetmeye meyilliyiz.Ben de öyleyim sürekli kendimi dinlediğim için sürekli oram buram ağrıyor. Hiçbir zaman olumsuz düşünme inşallah bu sefer yüzümüz gülecek canım.

Canım benim inşallah sen de en kısa zamanda tekrar aramıza katılacaksın ve bu sefer bebeklerimiz listesine de gireceksin. Kendini bırakma, umudunu yitirme. İnsanın hayata dair bir umudu kalmayınca yaşamanın da bir amacı kalmıyor.

Ebrucucum minnoşun için bir ticker yapsana. Eminim Egemen ve Erdem de kardeşlerinin gelişimini izlemekten çok mutlu olacaklardır. Meleklerimiz hep bizimle, her zaman kalbimizdeler.

Son düzenleme:
MUCİZE ENERJİ ‎101 Adımla Gelen Mutluluk
zaten bir iyileşme süreci içindeyim.
içimdeki bilgeliğe güveniyorum.
affetmeye istekliyim.
yaptığım şey beni bütünüyle tatmin ediyor.
...hayat sürecine güveniyorum.
mükemmel yaşam alanına sahibim.
geçmişi bırakabilir herkesi affedebilirim.
güç noktası ,her zaman şu andadır.
güvendeyim,bu yanlızca bir değişim.
değişmeye istekliyim.
bu yanlızca bir düşünce ve bir düşünce değiştirilebilir.
düşündüğüm her şey ,geleceğimi yaratıyor.
suçlamak yok.
tüm beklentilere yol veriyorum.
açıkça görüyorum.
evrende güvendeyim ve tüm hayat beni seviyor ve destekliyor.
hayatım bir aynadır.
erkeksi ve dişi yönlerimi dengeliyorum.
özgürlük,benim kutsal hakkımdır.
tüm korkuları ve Kuşkuları bırakıyorum.
ilahi bilgelik bana rehberlik ediyor.
hayatımı seviyorum.
vucudumu seviyorum.
her deneyimi bir fırsata dönüştürüyorum.
huzurluyum.
esneğim ve akıcıyım.
artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum.
sevilmeye değerim.
düşüncelerim yaratıcıdır.
cinsiyetimle barışığım.
yaşamla barışığım.
geçmiş,geride kaldı.
tüm eleştirileri bırakıyorum.
unutmaya istekliyim.
anne babamı,sevgiye ihtiyaç duyan küçük çocuklar gibi görüyorum.
evim,huzur dolu bir cennettir.
ben hayata "evet" dediğim sürece,hayat bana "evet" der.
benim için de olmak üzere,herkes için yeterince var.
benim dünyamda her şey güzel.
işim gerçekten tatmin edicidir.
hayat beni destekler.
geleceğim parlak.
hayata yeni kapılar açıyorum.
kendi gücümr sahip çıkıyorum ve kendi gerçeğimi sevgi ile yaratıyorum.
artık harika bir iş yaratıyorum.
elimi attığım her işte Başarılıyım.
yeni kazanç yolları için açık ve alıcıyım.
en iyisini hakediyorum ve artık en iyisini kabul ediyorum.
hayat basıt ve kolaydır.
tüm durumlar için bütünüyle yeterliyim.
vucudumun mesajlarını sevgi ile dinliyorum.
yaratıcılığımı ifade ediyorum.
olumlu değişim sürecindeyim.
benzersizliğimi kabul ediyorum.
tüm ilişkilerim uyuma dayalıdır.
içimize bakmak güvenlidir.
gittiğim her yerde sevgi yaşıyorum.
kendimi sevdiğimde ve kabul ettiğimde,diğerlerini sevmek kolaydır.
güzelim ve herkes beni seviyor.
kendimi seviyor ve onaylıyorum.
kararlı bir insanım.
seyahat ettiğimde her zaman güvendeyim.
anlayış seviyem sürekli artıyor.
artık mükemmel eşi kabul ediyorum.
güvenlik şimdi ve edebiyyen bana ait.
dünyanın iyileşmesi artık gerçekleşiyor.
devletimi sevigi ile kutsuyorum.
ailemi seviyorum.
çocuklarım ilahi olarak korunmaktadır.
tanrınınyarattığı herşeyi seviyorum.büyük yada küçük fatketmeksizin.
bebeğimin doğumunu yaşamayı seviyorum.
bebeğimi seviyorum.
vücudum esnektir.
farkındayım.
egzersiz yapmayı seviyorum.
refah benim kutsal hakkım.
ilahi bilgelik ile bağ kuruyorum.
bu gün hayata yeni gözlerle bakıyorum
bu gün aynı ritimdeyim.
mükemmel kilomu koruyorum.
mükemmel biçimdeyim.
hayvanlarım sağlıklı ve mutlu.
doğal bir bahçem var.
bu büyük bir iyileşme günü.
hayatımdaki yaşlıları seviyorum ve onlara saygı duyuyorum.
aracım benim için güvenli bir cennettir.
müzik hayatımı zenginleştiriyor.
düşüncelerimi nasıl susturabileceğimi biliyorum.
görünümüm benliğime duyduğum sevgiyi yansıtıyor.
dünyadaki tüm zamana sahibim.
kendime bir tatil armağan ediyorum.
çocuklar beni sever.
rüyalarım bir bilgelik kaynağıdır.
çevremde olumlu insanların olmasını sağlıyorum.
mali durumumu sevgiyle idare ediyorum.
içimdeki çocuğu seviyorum.
ihtiyaç duyduğumda yardım isterim.
bayramlar sevgi ve neşe zamanıdır.
gün içinde karşılaştığım insanların tümüne karşı sabırlı ve kibarım.
ben empati kurabilen bir insanım.
gezegenim benim için önemlidir.

("düşüncenin iyileştirici gücünden )

Selam kızlar nasılsınız dün çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı aynı zamanda hamile kalmıştık inanılmaz güzel bi görüntüydü doğumdan çıkışları Allah hepimize o güzel heyecanlı duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:

slm canım inşallah hayırlısıyla bizde bebişlerimize sarılıcaz evimize getiricez allahı izniyle bu can bedende kaldıkca buna bütün kalbimle inanıyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

Sonuçlar süperr çıkmış artık iğnelerede göz yumucaz napalım sonucu güzel olcak inşallah..Transfere çok az kaldıı bu aşamada kendine iyi bak güzel beslen ve stresten uzakk dur münkünse

Aynende dediğin gibi arkadaşım bencillik yapalım biraz buna hakkımız var nede olsa bizi anlayan üzüntümüzü gerçekten paylaşan pek kimse olmuyor insanlar anlamıyor en çokta daha yaşınız genç bi sürü zamanınız var daha çook olur diyenlere kızıyorum söylenen hiç bişi beni avutmuyor anladımki toparlamak sadece bizim elimizde Allah hepimize sabır versin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…