BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|32|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|30|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|30|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|28|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|26|KIZ|30.01.2011
|Premete|23|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|21|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|14||27.04.2011
| Gelincik37_34|13||30.04.2011
| Eburcu|8||06.06.2011 [/table]
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|32|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|30|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|30|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|28|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|26|KIZ|30.01.2011
|Premete|23|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|21|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|14||27.04.2011
| Gelincik37_34|13||30.04.2011
| Eburcu|8||06.06.2011 [/table]
çok güzel bi tablo canım arkadaşlarım benim inşallah rabbim sonuna kadar gidip kucağınıza almayıda nasip edecek bende aranızda kalabilseydim keşke
Canım benim. Diyecek bir şey yok, keske olabilseydin. Ama Allahtan ümit kesilmez bugünlerde geçecek sende hamişler listesinde olacaksın inşallah. Allahım sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleride gösterecek inşallah.Üzme kendini inancını kaybetmeyeye çalış.
eburcu kalp atışlarını bile duyduğunza göre işler yolundadır arkadaşım kanamaları takma yerleşiyor bebişimiz
bu arada doğum tarihi 6-6-2011 arkadaşım. Anne olmanın verdiği heyecanla 2010 yazmışsın.
inşallah zamanlıca sağlıkla kucakla bebeğini.
doğru söylüyosun inanç önemli inanınca olur ama sanki ben bu inancımı kaybetmeye başladım
eburcu gerçekten gönülden istemişsin demek listede olmayı ve işte ordasın inşallah bebeklerimiz kısmında da bebişinin adı yazacak zamanı geldiğinde.
sinannuraycığım sen de en kısa zamanda (sağlıklı şekilde) hamişler listesine tekrar katılırsın inşallah
bu arada eburcu senin mesajın bana gerçekten hamil olmayı istemediğimi yine hatırlatt.
mesela hiç istemedim hiç hayal etmedim orada olmayı aklımdan bile geçirmedim ve yokum hiçbir zaman da olmayacağım çünkü bende gebe olma isteği yok yaşadıklarımdan sonra...
gönülden istemeden de olmaz bu iş hele infertilsen hiiiçççç olmazzz
İnan bana canım 6 yıldır evliyim bunun son 4 yılı hep çocuk özlemi ile geçti 3 ameliyat 4 defa çocuk kaydı en son sezeryan ve zaten son 11 ayını neredeyse birlikte geçirdik az çok aynı şeyleri yaşıyoruz. Eminim buradaki herkezin umitsizliğe kapıldığı, hayatta mutlu olmayacağına inandığı, çocuğunu kucağına alamayacağını düşündüğü günler olmuştur. Senin yaşadıkların zor. Allah yardımcın olsun böyle hissetmen çok normal. Üst üste kayıplar yaşadın ve acın çok taze. Allahım sana dayanma gücü versin, sabır versin. İnşallah Allahım seninde yüzüne gülecek.
Herşey nasip kısmet dedim, vallahi bizimde ne olacağımız belli değil, Allahım yardımcımız olsun. Allahım bütün hamilelere bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
eburcu gerçekten gönülden istemişsin demek listede olmayı ve işte ordasın inşallah bebeklerimiz kısmında da bebişinin adı yazacak zamanı geldiğinde.
sinannuraycığım sen de en kısa zamanda (sağlıklı şekilde) hamişler listesine tekrar katılırsın inşallah
bu arada eburcu senin mesajın bana gerçekten hamil olmayı istemediğimi yine hatırlatt.
mesela hiç istemedim hiç hayal etmedim orada olmayı aklımdan bile geçirmedim ve yokum hiçbir zaman da olmayacağım çünkü bende gebe olma isteği yok yaşadıklarımdan sonra...
gönülden istemeden de olmaz bu iş hele infertilsen hiiiçççç olmazzz
evet canım gittim .. bugün ultrason çekildi sağda minimal büyüme varmış ama bu çok etkilemez dedi 2 ayrı üroloğa gösterdim ikiside aynı şeyi dedi. bol su iç kendini sıcak tut dediler.enfeksiyon içinde bişey söylemediler o muallakta kaldı onlara göre her sahada 10 12 lokosit fazla değil aslına bakarsan tam aydınlanmadım ama en azından katater konusu gündeme gelmedi ve doktor doğumdan sonra gel dedi sağdaki büyüme için ağrın oldukça ağrı kesici al dedi başkada bişeye gerek yok dedi. kadın doğumcum geçen hafta ki kontrolümde haftada 1 monural saşe kullan demişti ona devam edecem..
SİNANNURAY inşallah en hayırlı zamanda bu listeye tekrar katılacaksın...
MAP canım allahım gönlünden geçeni nasip etsin sanada...
sakın umudunuzu yitirmeyin benimde 6. hamileliğim 4 düşük ,bitane meleğim ve şimdi sonunu hayal bile edemediğim bir hamilelik daha yaşıyorum.ama hiçbir zaman ben umudumu kaybetmedim inancımı yitirmedim...inşallah kucağıma almakta nasip olur.banada isteyen herkesede allahım en güzelini nasip etsin inşallah.sizde umudunuzu yitirmeyin mücadeleyi bırakmayın isterim...allahım en güzelini nasip etsin her zaman dua ediyorum allaha önce melek annelerine yaralarını sarmaları için yeni bebiş naip etsin diye.
bende kolay hamile kalıyorum ama buda çözüm değil 6.yılım ama hala kucağım boş...isyanda etmiyorum sadece allahıma bizede o güzel duyguların tamamını nasip etsin diye yalvarıyorum.o kadar araştırma yaptı doktorlar ama bişey bulamadılar sadece düşüğe yapabileceğimiz bişey yok diyolardı...ama çevremde problemli okadar çok insan vardı hepsi kucaklarına aldılar...allahım istediğine veriyo demekki.hepimiz için hayırlısı olsun canlarım
evet canım gittim .. bugün ultrason çekildi sağda minimal büyüme varmış ama bu çok etkilemez dedi 2 ayrı üroloğa gösterdim ikiside aynı şeyi dedi. bol su iç kendini sıcak tut dediler.enfeksiyon içinde bişey söylemediler o muallakta kaldı onlara göre her sahada 10 12 lokosit fazla değil aslına bakarsan tam aydınlanmadım ama en azından katater konusu gündeme gelmedi ve doktor doğumdan sonra gel dedi sağdaki büyüme için ağrın oldukça ağrı kesici al dedi başkada bişeye gerek yok dedi. kadın doğumcum geçen hafta ki kontrolümde haftada 1 monural saşe kullan demişti ona devam edecem..
çok güzel bi tablo canım arkadaşlarım benim inşallah rabbim sonuna kadar gidip kucağınıza almayıda nasip edecek bende aranızda kalabilseydim keşke
Selam kızlar nasılsınız dün çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı aynı zamanda hamile kalmıştıkinanılmaz güzel bi görüntüydü doğumdan çıkışları Allah hepimize o güzel heyecanlı duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:
sselam....kan testim genel olarak temiz.sadece bir değer biraz düşükmüş..ama kesinlikle erken doğuma sebep olacak kadar diil dedi..yani erken doğum sebebi ikiz oldduğu için kaldı geriye...o düşük değer içinde kan sulandırıcı iğneye devam....her ihtimale karşı......estrofm tablet verdi rahimi kalınlaştrmak için..15 gün sonra transfer var..kasım 5 yada 6 gibi....kist varmı die baktı ama üstten..allttan baktıramadım.dra gide gele galiba vajinusmus oldum:)))) bide şu kan sulandırıcı iğne canımı acıtmasayerimseniben
Ben martta doğum yaptım. Ne kadar zaman geçti üstünden hala hamile ve bebeklerden bucak bucak kaçıyorum. Artık öyle bir hal aldık ki etrafımdakiler bile ben gelince konuyu değiştirir oldu. Allah'tan okulda şimdilik hamile yok. Olsa kafayı yerdim herhalde. Bir arkadaşımla aramızda 3 ay vardı. Benim bebeğim yok:çok üzgünüm: onun bebeği ise iki aylık oldu bile. Görmeye bile gidemedim eşimi gönderdim artık. O kadar üzülüyorum günlerce uykusuz kalıyorum ne gerek var. Biraz da biz bencillik yapalım değil mi ama?
Ne güzel yazmışsın canım yaaa paylaşımın için sağol.En çok dikkatimi çeken bölümü de elinde olanlardan bahset can. Ben artık sadece bebeğime üzüldüğüm için elimde hiçbir şey yokmuş gibi geliyor. kafamçokkarıştı Her şeye alınır her şeye ağlar oldum. Karakterim değişti resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?