Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

maytapcim gercekten cok zor bir kararmis cevremde konustugum herkes hep sonraki yillarda olabilcek olumsuzluklardan bahsediyolar mesela en basta biraz buyuyup ogrenince tepkisinin ne olabilecgi gibi beni de huzursuz ediyolar
bu konuyu biraz actim bizimkilere isin farkli bir boyutundan belki de olmasi gereken yerinden baktilar kiz olursa buyudugunde esime erkek olursa bana haram olacagindan aslinda biz onu evladimiz olarak gorecegiz kesinlikle ama bu konu accilinca da biraz tedirgin oldum belki bu konuda da sinaniyorumdur belki ALLAH bana evlat nasip edicek ama onun yapma dedigi biseyi yaparak belki buna engel olacagimdir bilemiyorum yaa
cok guzel canim masallah size insallah yavrunu kucaklayip koklamana cok az kaldi sabret
tesekkur ederim canim arkadasim .evet sadece tr deki drum demisti pkolusun diye henuz burada gidemedim dr a hamile degilsen cok gec randevu veriyorlar jinekologlar.yucek bey bruksele geliyormus yine bende carsambaya randevu aldim gidicem bakalim hem bu pko konusunu hem nasil bir tedavi seklini uygulamam gerektigini ve tr de tup bebk hakkinda aklimda ne kadar soru varsa hepsini konusmak rahatlamak istiyorum kafam o kadar karisik o kadar bilgi yogunlugu varki insallah bu sorularin cevabini netlestiririm gidisimde.ve tum herseyi anlatirim sizlere de aslinda igne konusunda bende senin gibi dusunuyorum sonucta pihtilasma problemi olmayan tekrarlayan dusukleri olanlar bile igne oneriliyorken ben de varken niye kullanilmasin degilmi cnm?aslinda benim hamile kalmam da problem ama hamileligimi devam ettirebilmem asil sorun insallah bununla ilgili bir tedavi sekli bulabilirim.sizi de cok opuyorum
cok sagol mavicim evet hep ters gitti biseyler insallah tum SIKINTILARI temizlerim yeniden hamile kalmadan(ki insallah bunu yasarim yeniden).evet canim biliyorum genetik birsey degismez bu bir grip degilki simdi vasa yarin gecsin diye ama insallah yeniden kalirsam igne kullanmayi dusunuyorum icim oyle rahat edicek cunku.sorun zor gercekten suan tabiyki sevicem diorum ama yoksa suan sadece nefsime hakim olamadigim icinmi iste onu bulamiyorum yani cocugum olursa ki insallah hepimizin olur ya ona farkli davranirsam kendimi yerim vicdan azabindan artik bence de biraz daha dusunmek lazim bu konuyu biraz daha ertelemeye karar verdim acikcasi
mapcim canim cok sagol evet SIKINTILAR YASADIM ama iyiki diyorum bu dis konusu halloldu belkide yavrumu bu nedenle kaybettimmafoldumbencanim dogumdan sonra plasanta gelmedigi icin kurtajla alindi o zaman da aynisi olmustu anesteziden sonra ayni problemler olmustu ama bak sen demesen hic aklima gelmeyecekti bu.canim nolursun bu kadar kati olma bu konuda tamam sen yine basvurunu yapmissinsin zaten ne olur kendi yavrunuz icin ikinizin bir parcasi isin yeniden dene yilma sen gercekten cok guclu bir bayansin bak bende ne SIKINTILAR cektim 5.5senelik evliyim evliligimin 2.ayinda normal yolla hamile kaldim dustu sonrasinda ise tam 3asilama iki tup bebk derken ikinic tupte yine hamile kaldim dustu sonra iki deneme daha yine hamilelik yine dustu sonra mucezi gibi oglum geldi normal yolla oda melek oldu sonra bir tup daha denedim basarisiz bak bunlari boyle yazip anlatmasi cok kolay ama bu yazilanlar 5 senelik acilar uzuntuler sevincler ama bak hala yilmadim ve deniyorum ne olur sende pes etme ALLAH bize yol yordamn vermis akil vermis bizde bunlari degerlendirmeliyiz arkadasim ne olur beni gozunun onune al ve yeniden dene lutfen.
kızlar rüyamda kız çocuğu emziriyodum.çok sütüm vardı...ayrıca 2tane daha kocaman kızım vardı...çok mutluydum...ilk evlendiğimdede ikiz bebeklerim olduunu görmüştüm.gerçekten olmuştu...
ne guzel bir ruya bende gecen hafta oglumu gordum oyle kuvezden cikariyorum yavrumu emziriyorum nasil araniyor gogsumu buluyor emiyor guluckler saciyor masallah sonra kipir kpir oluyor karni doyunca emeklemeye basliyor kuvez bile koymak istemiyor hemsireler tamam artik gerek yok diye sonra altii falan degistirmeye kalkiyorum ama kipir kipr tutup ta degistirmek ne mumkun ALLAHIM cok guzel bir ruyaydi gercekti sanki.senin de ruyan hayirolsun insallah
eburcucum gozu aydin canim hamileymissin cok sevindim inan lekeleri hic kafana takma benimde her hamileligimin basinda oldu hele oglumda aferdesin adet kanamasi gibi sakir sakir kan geldi parcalar falan geldi ben giti kesin icerde bisey kalmasin diyip kurtaj olmak icin hastaneye gitmistimki yavrumun kalp atislarini gormustum o zaman ilk olarak yani her kanama dusuk degildir arkadasim biliyorum zor ama stres yapmamaya calis ve bol bol dinlen.pko hakkinda akalim carsamba dr gidicem o ne diyecek canim o zaman karar vericez ne yapmaliyiz diye
Limburgcum geçmiş olsun canım ..Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzünü güldürsün inş..
saol canim amin insallah cumlemizin yuzunu guldursun MEVLAM opuyorum ikinizide
canim burada yapmayacak tr de yapicakmis yapilmasi gerekenleri burada devlat tup bebegi tam 6kez karsiliyor senden cikan sadece hastane masraflari falan 300-400 euro civari oluyor ama devlet cok kez karsiladigi icin tedavi yuzeysel oluyor cok fazla detaya girilmesin istiyormus keske daha az deneme karsilasada tr deki teknikler burda da uygulanabilse.ben 2008 yilinda gitmistim yine brukselde yucel hocaya oda oyle demisti ben burda yapsam bile digerlerinden farkli bir uygulamama yapamam puresedur boyle demisti gelin tr de yapalim demsiti bizde once burada haklarimizi bitirileim oyle demistik simdi buradaki haklarimi denemeden gitmek istiyorum ama evet pahali bir tedavi tr de ama asagi yukari arastirdigim kadariyla tr dki her merkezin fiyati ayni sanki birde buradaki sigortam malesef tr de ki tup bebegi karsilamiyor ama napalim bir umut diye deniyecegiz iste.insallah olmulu sonuclar aliriz birde bu arda yaptirdigim tum tahlilleri testleri tetkikleri toplayip oyle gidicem bir incelesin o da bakarsin tup bebek demez sen su an neler yapiorsun bu konuda cnm?
canim hersey gonlunce olsun insallah tum melek annelrinin yuz guler yurekleri ferahlar su serpilir rabbim dualarimiz kabul eyle insallah

Gamze nasılsın arkadaşım ctesi doktoramı gitcektin benmi yanlış hatırlıyorum varmı bi gelişme??

nerelerdesinn..yoksun epeydir...dr a gittinmi?

gittim dr.a kızlar yumurtlaman düzensiz dedi mafoldumben adetin 12. günü gittim yumurtalarım küçük adette hormon tahlili yapacak ona göre tedavi verecek bu ay olmadı mafoldumben kızımı cok özlüyorum iyi görünüyorum her kez ne kadar kendini toparlamışsın diyolar ama benim için kan ağlıyor bayramda tekrar gidicem ecrenimin mezarına eşim söz verdi götürmek istemiyolar yavruma mafoldumben dairede her kezin yeni bebişi oldu bu sene içinde öyle bakıyorum hayranlıkla bide durmuyor bıktık diyolar bşizi yoruyor diyolar ecrenim yaşasaydı hiçi dermiydim bıktım yeter artık kurban olrum yavruma bir anne olarak bebeğim için bir şey yapamamak cok kötü elimden hiç bir şey gelmedi kaybettim kızımı mafoldumben kızımla son konuştuğumda bana güldü sana veda etti nasıl anlamadım bende artık beni duyuyor iyi oluyor diye cok sevinmiştim meger ki bana vedasıymış.... mafoldumben allah kimseye düşmenıma bile evlat acısı vermesin hiç aklıma gelmezdi lise üvüverste öyle rahat yaşadım ki her şeyin üstesinden başa cıkabildim bir tek can cananım içim ciğerimin acısına başa cıkamıyorum mafoldumben mafoldumben

bende dün gittim mezarlarına....çiçekler ekmiştim hepside tutmuş..rengarenk olmuş mezarlarının üstleri....bende çok pişmanım bugünlerde kefene sarılıyken keşke kucağıma alıp koklasaydımm..mis gibi kokarlarmış..

gamzecim etraf banada çok iisin diyor..ama içimi sizden başkası anlayamaz...bir yanımız buruk...2ablamın ve abimin 2010 yılında bebekleri oldu..hepsini çok seviyorum ama onları gördükçe bende çok kötü oluyorum.yaşasalardı benimkilerde 2010 bebekleri olacaklardı.ama sabretmekten başka ne geliyor elimizden..üzülme yalnız değilsin...

Hepimiz seni çok iyi anlıyoruz emin ol arkadaşım ama elimizden ne gelir bunları düşünerek daha çok üzülüyoruz daha çok yıpranıyoruz kendimizi toparlamamız gerekirken bazen iyice bırakıyoruz herşey üst üste geliyomuş gibi hissediyoruz ama bence zamanla hafifliyor acımız tabiki geçmiyor bitmiyor unutulmuyor ama ilk günkü gibi olmuyoruz alışıyoruz biraz sanırım..İnan bana her işte bir hayır var Gamze'cim biraz içini ferah tut çok üzme kendini..

evet boş günüm....çok ii oluyor böyle:) gamze yine karamsarlaşmış.dönem dönem banada oluyor onu iyi anlıyorum..hiç olmasa tuhaf olur zaten...bence yaşadıklarımız normal..ama önemli olan biran önce o karamsarlıktan kurtulup toparlanabilmek....ben çok canım sıkılkdığında benim herşeye gücü yeten Allahım var diyerek çok rahatlıyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bendede oluyor ama zaman gerçekten insana birazda olsa iyi geliyor bebeklerimi kaybettikten sonra hastaneden eve geldiğim insanların bana geçmiş olsuna gelip başımda laklak yaptıkları günleri hatırladıkça ohh çok şükür geçti daha iyiyim diyebiliyorum çok zordu o günler herkes başımda ayağa kalktıkça sen lohusasın kalkma iş yapma diyolardı çok kızıyodum o günleri atlattık çok şükür Allah bize tekrar yaşatmasın aynı şeyleri..Bende çok bunaldığımda hep dua ettim Allahta sabrını verdi gerçekten..

dondurulmuş tedavisinde transfer gününne kadar lucrin kullanan duydunuzmu...bende netten onu araştryordum..........

sağolun kızlar allah razı olsun bugün yine kızım aklıma geldi biz melek anneleriyiz hepimizin acısi derin biliyorum zor kızlar tekrar nasıl yaşarım diyordum bak yaşıyorum ben onsuz ölürüm ona bir şey olmasın ben öleyim diyordum ben yaşıyorum kızım öldü mafoldumben allahım bana bir imtian verdi hepimize ben bebişimi her şeyin üstünde tuttum cok sevdim her şeyden cok allah insanın en tatlısını en cok sevdigi şeyi elinden alırmış senağlama doğru bakarmış kulum ne yapacakmış diye ben isyan etmiyorum sadece bazı şeylerin bilincindeyim şunu düşünüyorum allah aşkı her şeyden üstün bunu bilmek ve razı olmak gerekiyormuş veren oalanda bebişlerimizi nasıl cok seviyoruz bebişlerimizi yaradan aşkını daha öne koymalıydım tabi annelere güregini yaradan ona sevgi veren de allah içimizin bu kadar yanması onlar için elimizden gelen her şeyi yapmamız ağlamamız kahrolmamız da allahuın verdiği annelikten ağlamamda sızlanmamda ondan allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin her şeyin hayırlısını en güzelini melek annelerine versin :Saruboceq: allahın hikmeti büyüktür ilerde bu yaşadıklarımızı acı bir tebbessünle hatırlıcaz bebeişlerimiz kucağımızda ben buna inanıyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

dondurulmuş tedavisinde transfer gününne kadar lucrin kullanan duydunuzmu...bende netten onu araştryordum..........

yok canım duymadım canım sen ne zqaman başladın adetin kaçıncı günü? builk 2 ay içinde olmazsa gitmeyi düşünüyorum adanaya dondurulmuşlarla şansımı denicem tabi bu iki ay içinde olmazsa gerisi allaha kalmış

geçen adetin 18inde başladım transfer 5-6 kasım gibi...o güne kadar lucrine devam..lucrinle aramda duygusal bir bağ oluştu artık:)))yumurtalarımı baskılıyormuşş.....seninde gelişmelerini burdan takip ederiz...hayırlısı bakalım

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım soğan kürünü yapıyomusun bari kendine verdiğin bu 2 ay süresinde kürlerini düzenli yap yumurtaların büyüyüp düzene girer belki olmazsada ne güzel seninde dondurulmuşlaın varmış maytap gibi sende onlarla denersin şansını keşke benimde dondurulmuşlarım olsaydııı daha kolay olurdu

seninde yumurtların olacak inşallah...burdan birbirimize güzel haberler vereceğiz....peki senin kaç tane olmuştu yumurtan..hiç dondurulmadımı

LIMBURG1985Ben ameliyattan sonra bekliyorum bakalım. Kasımda bekleme sürem dolcak. Normal yolla hamile kalmayı deneyecez. Eğer kalamazsan rahim filmi, histeroskopi vs. yapılcak. Çok yoruldum artık. Stresi yetiyor bana. Allah hayırlısını versin

Son düzenleme:
seninde yumurtların olacak inşallah...burdan birbirimize güzel haberler vereceğiz....peki senin kaç tane olmuştu yumurtan..hiç dondurulmadımı

Benim 12 tane toplanmıştı 9 taneside döllenmişti kaliteleri iyi demişlerdi kalanları donduralım dediler kabul ettik ertesi gün aradılar dondurduk ancak tekara çözülünce kalitesini kaybediyor o yüzden dondurmamızın bi anlamı olmicak dediler hiç dondurulmadı o yüzden..İnşallah senle başlıyacağız güzel haberlere :))

Üzülme canım. Biliyorum böyle demek kolay beklemek en zoru anlıyorum seni.İnşallah senin de güzel haberlerini alcaz. Rabbim hepimeze hayırlısını versin.

inşallah .ogünler bi gelse.......burdan hamilelik teki mide bulantıları nasıl geçer onları paylaşıyor olsak:Saruboceq::Saruboceq:

allah yardımcınz olsunn...hepimizin inşallah....stres olmayın stres enbüyük düşmanımız..eminim mükafatımızı allahın izniyle eninde sonunda alacağız.yaşadıklarımız kolay diil

inşallah .ogünler bi gelse.......burdan hamilelik teki mide bulantıları nasıl geçer onları paylaşıyor olsak:Saruboceq::Saruboceq:

dondurulup çözülürken bana hiiiç bahsetmediler kalitesinin gideceğinden..madem ii kaliteydi neden dondurmadılarki......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…