geçen adetin 18inde başladım transfer 5-6 kasım gibi...o güne kadar lucrine devam..lucrinle aramda duygusal bir bağ oluştu artık:)))yumurtalarımı baskılıyormuşş.....seninde gelişmelerini burdan takip ederiz...hayırlısı bakalım
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım soğan kürünü yapıyomusun bari kendine verdiğin bu 2 ay süresinde kürlerini düzenli yap yumurtaların büyüyüp düzene girer belki olmazsada ne güzel seninde dondurulmuşlaın varmış maytap gibi sende onlarla denersin şansını keşke benimde dondurulmuşlarım olsaydııı daha kolay olurdu
LIMBURG1985Ben ameliyattan sonra bekliyorum bakalım. Kasımda bekleme sürem dolcak. Normal yolla hamile kalmayı deneyecez. Eğer kalamazsan rahim filmi, histeroskopi vs. yapılcak. Çok yoruldum artık. Stresi yetiyor bana. Allah hayırlısını versin
lutfen kendini suclama bunlar bizim elimizde deil .eliizde olsa hic kiyarmiydik yavrularimiza dunyayi feda ederdik onlarin ugruna.bak ne guzel RABBIM onlari cennetine layik gordu secilmis cocuklar bizim yavrularimizgittim dr.a kızlar yumurtlaman düzensiz dedi mafoldumben adetin 12. günü gittim yumurtalarım küçük adette hormon tahlili yapacak ona göre tedavi verecek bu ay olmadı mafoldumben kızımı cok özlüyorum iyi görünüyorum her kez ne kadar kendini toparlamışsın diyolar ama benim için kan ağlıyor bayramda tekrar gidicem ecrenimin mezarına eşim söz verdi götürmek istemiyolar yavruma mafoldumben dairede her kezin yeni bebişi oldu bu sene içinde öyle bakıyorum hayranlıkla bide durmuyor bıktık diyolar bşizi yoruyor diyolar ecrenim yaşasaydı hiçi dermiydim bıktım yeter artık kurban olrum yavruma bir anne olarak bebeğim için bir şey yapamamak cok kötü elimden hiç bir şey gelmedi kaybettim kızımı mafoldumben kızımla son konuştuğumda bana güldü sana veda etti nasıl anlamadım bende artık beni duyuyor iyi oluyor diye cok sevinmiştim meger ki bana vedasıymış.... mafoldumben allah kimseye düşmenıma bile evlat acısı vermesin hiç aklıma gelmezdi lise üvüverste öyle rahat yaşadım ki her şeyin üstesinden başa cıkabildim bir tek can cananım içim ciğerimin acısına başa cıkamıyorum mafoldumben mafoldumben
LIMBURG1985Ben ameliyattan sonra bekliyorum bakalım. Kasımda bekleme sürem dolcak. Normal yolla hamile kalmayı deneyecez. Eğer kalamazsan rahim filmi, histeroskopi vs. yapılcak. Çok yoruldum artık. Stresi yetiyor bana. Allah hayırlısını versin
Üzülme canım. Biliyorum böyle demek kolay beklemek en zoru anlıyorum seni.İnşallah senin de güzel haberlerini alcaz. Rabbim hepimeze hayırlısını versin.
lutfen kendini suclama bunlar bizim elimizde deil .eliizde olsa hic kiyarmiydik yavrularimiza dunyayi feda ederdik onlarin ugruna.bak ne guzel RABBIM onlari cennetine layik gordu secilmis cocuklar bizim yavrularimiz
evet canım öyle ama ciğerim yanıyor bebeğimi cok özlüyorum biliyorum bunlarda gececek ne yapayım elimde değil hep dua ediyorum kızlar hepiniz için inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız diye allah büyüktür al acan duaları kabul eder inşallah biz de hayırlısıyla kab-vuşuruz meleklerimizin kardeşine :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar kusura bakmayın ciftçilerim gelmişlerdi. tedavi 20 gün sürer ozaman izin hakkımda bitti balıcaz artık bir şekilde izin almaya calışıcam. hayırlısı olsun..
canım suğan kürü 15. günü başlanıyormuş daha başlamadım başlıcam ama eşimede keçiboynuzu içiriyorum yine calışmalar devam.. :hulya: evet dondurmuşlarım var allaha şükür benim yol var işte bide izin şu dönemde olmazsa ayarlımaya calışıcam .. canım olmazsa 2. ayda gideriz senle teedaviye başlarız beraber olumunekankayizsmile zaten uzun sürmüyor tüp bebekte olsun da inşallah :Saruboceq: kızlar hayırlısıyla habiş olruz ve bebişlerimi evimizde onlarla güzel bir hayat yaşarız inşallah opuyorumnanaktan
İzini hiç kafana takma bi şekilde rapor falan ayarlarsın çok çok napalım çalıştığın yerdede anlayış gösterirler belki tabii durumundan haberdarlarsa..yol banada zor geliyor o yüzden adanada denemiyeceğim bu sefer burda olsun istiyorum kolay hamile kalabilenlere o kadar özeniyorumkii anlatamam
evet canım bende olsun bizim bebişlerimiz daha tatlı olur bak görürsünallahın izniyle zor elde ediyozya yerimseniben valla canım ben heyet raporu 5 ay kullandım izindende 8 gün kaldı müdür yeni geldi iyi birine benziyor bakalım izin verirse olur bakalım artık hayırlısı eger olucaksa bir şeylerde buna sebep olacak sonra bir bakmışız habişiz şuram ağrıyo bebğin kilosu şukadar sancı oluyor cok tekmeliyor bunları konuşuruz artık gamyoncuiremsu :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar merhaba uzun süredir giremedim yoğunum da ama paylaşmak istediğim bişey var, çok üzdü beni .
Geçen amcamın kızı geldi onda bebeğimin fotoğrafları vardı o makinasına çekmişti,(bu arada benim bebeğim ölü doğdu) benim tel. de ed var ama onada söyledim bunlara gözün gibi bak senden alıcam sonra dedim. geçen geldiler fotoğrafları mailime atmasını istedim, bana ne gerek var çocuğu rahar bırak zaten hiç yaşamadı unut at kafandan falan dedi çok sinirlendim, herkes yok sayabilir yavrumu ama ben sayamam 8 ay benimle beraberdi o, yaşamayan bilmez ama sizler bilirsiniz sizde böyle şeyler yaşadınızmı acaba? bu düşüncesiz konuşmalar beni deli ediyor.
kızlar merhaba uzun süredir giremedim yoğunum da ama paylaşmak istediğim bişey var, çok üzdü beni .
Geçen amcamın kızı geldi onda bebeğimin fotoğrafları vardı o makinasına çekmişti,(bu arada benim bebeğim ölü doğdu) benim tel. de ed var ama onada söyledim bunlara gözün gibi bak senden alıcam sonra dedim. geçen geldiler fotoğrafları mailime atmasını istedim, bana ne gerek var çocuğu rahar bırak zaten hiç yaşamadı unut at kafandan falan dedi çok sinirlendim, herkes yok sayabilir yavrumu ama ben sayamam 8 ay benimle beraberdi o, yaşamayan bilmez ama sizler bilirsiniz sizde böyle şeyler yaşadınızmı acaba? bu düşüncesiz konuşmalar beni deli ediyor.
Geçen amcamın kızı geldi onda bebeğimin fotoğrafları vardı o makinasına çekmişti,(bu arada benim bebeğim ölü doğdu) benim tel. de ed var ama onada söyledim bunlara gözün gibi bak senden alıcam sonra dedim. geçen geldiler fotoğrafları mailime atmasını istedim, bana ne gerek var çocuğu rahar bırak zaten hiç yaşamadı unut at kafandan falan dedi çok sinirlendim, herkes yok sayabilir yavrumu ama ben sayamam 8 ay benimle beraberdi o, yaşamayan bilmez ama sizler bilirsiniz sizde böyle şeyler yaşadınızmı acaba? bu düşüncesiz konuşmalar beni deli ediyor.[/QUOT
benim çevremdede var..ama kimseden anlayış beklemiyorum artık...beni bazen eşim bile anlamıyorkii onlar anlasın..yaşayan bilir acısını.. belki haklılar sevseydik daha zor olurdu...bu halime şükür ediyorum ben...ama yinede o şekil konuşmalar benim de zoruma gidiyor...kendimiz diyebiliriz ama başkaları dememeli...Allah kimsenin başına vermesinnn
kızlar bende ikinci hamileliğimde eltimle aynı günde hamile kalmışım yaşasaydı bebeğim aynı gün doğacaktı o hollandada yaşıyo allahtan uzak ama etrafımdaki herkez bana kaç aylık oldu ne zaman doğacak ne kadar kaldı diye soruyolar benim çok canım yanıyo bence buınu düşünebilirler işlerine öle geliyo ya ben yanlış düşünüyorum yada gerçekten canımı yakmak için soruyolar daha hassas olmaları gerkekmezmi sonuçta birlikte doğacak şöle böle diye çok konusu geçti
kızlar bende ikinci hamileliğimde eltimle aynı günde hamile kalmışım yaşasaydı bebeğim aynı gün doğacaktı o hollandada yaşıyo allahtan uzak ama etrafımdaki herkez bana kaç aylık oldu ne zaman doğacak ne kadar kaldı diye soruyolar benim çok canım yanıyo bence buınu düşünebilirler işlerine öle geliyo ya ben yanlış düşünüyorum yada gerçekten canımı yakmak için soruyolar daha hassas olmaları gerkekmezmi sonuçta birlikte doğacak şöle böle diye çok konusu geçti
Bilinçli yapmıyolar belki ama çok anlayışsız ve düşüncesiz olabiliyor insanlar..bende çok yakın bi arkadaşımla beraber hamile kalmıştım 1 ay önce fln konuşurken ayy çok heyecanlıyım eşimde baba olma heyecanıyla yanıp tutuşuyo uyuyamıyoruz artık geceleri sevinçten diye anlatıyodu bana..ben bi başkası benim sahip olduğum birşeye sahip olamıyorsa ballandıra ballandıra anlatıp gözüne sokmam karşıdakinin aksine bahsetmemeye çalışırım üzmemek için ama insanları anladım ince düşünmeyi çok zaman bilemiyorlar malesef...
bizdede suç var....yani bende ...ki,mseye bişi belli etmememye çalışıyorum..onlarda bu zaten kendini toparlamış die başlıyorlar anlatmaya...benimde görümce hamile ..geçen telde eşime ne koyayım ismini die sordu..bizimki dumur oldu...bende bak erkek olmana rağmen sen bile etkilendin bide beni düşün dedim..
bezen ya hiç çocuk sahibi olamazsam ne yaparım die düşünüyorum...sonrada hemn aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü gerçekten kötü düşündüğüm herşey başoma geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?