Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar kusura bakmayın ciftçilerim gelmişlerdi. tedavi 20 gün sürer ozaman izin hakkımda bitti balıcaz artık bir şekilde izin almaya calışıcam. hayırlısı olsun..
canım suğan kürü 15. günü başlanıyormuş daha başlamadım başlıcam ama eşimede keçiboynuzu içiriyorum yine calışmalar devam.. :hulya: evet dondurmuşlarım var allaha şükür benim yol var işte bide izin şu dönemde olmazsa ayarlımaya calışıcam .. canım olmazsa 2. ayda gideriz senle teedaviye başlarız beraber olumunekankayizsmile zaten uzun sürmüyor tüp bebekte olsun da inşallah :Saruboceq: kızlar hayırlısıyla habiş olruz ve bebişlerimi evimizde onlarla güzel bir hayat yaşarız inşallah opuyorumnanaktan

inşallah hayırlısıyla habiş olursun arkadaşım sen tüp bebekle mi habiş olmuştun? allah en kısa zamanda verdiğin emeğin karşılığını alırsın inşallah...

lutfen kendini suclama bunlar bizim elimizde deil .eliizde olsa hic kiyarmiydik yavrularimiza dunyayi feda ederdik onlarin ugruna.bak ne guzel RABBIM onlari cennetine layik gordu secilmis cocuklar bizim yavrularimiz

bende cok yoruldum her gittigim yerden baska bisey duyuyorum insallah hepimiz icin hayirlisi olsun ve saglikla zamaninda yeniden kucaklarimiza alalim yavrularimizi tez zamanda

Üzülme canım. Biliyorum böyle demek kolay beklemek en zoru anlıyorum seni.İnşallah senin de güzel haberlerini alcaz. Rabbim hepimeze hayırlısını versin.

Evet arkadaşım beklemek çok zor geliyor bazen herşey kafamızı karıştırıyor ama sabretmemiz gerekiyor inşallah hepimiz güzel haberler veririz..

İzini hiç kafana takma bi şekilde rapor falan ayarlarsın çok çok napalım çalıştığın yerdede anlayış gösterirler belki tabii durumundan haberdarlarsa..yol banada zor geliyor o yüzden adanada denemiyeceğim bu sefer burda olsun istiyorum kolay hamile kalabilenlere o kadar özeniyorumkii anlatamam

evet canım bende olsun bizim bebişlerimiz daha tatlı olur bak görürsün allahın izniyle zor elde ediyozya yerimseniben valla canım ben heyet raporu 5 ay kullandım izindende 8 gün kaldı müdür yeni geldi iyi birine benziyor bakalım izin verirse olur bakalım artık hayırlısı eger olucaksa bir şeylerde buna sebep olacak sonra bir bakmışız habişiz şuram ağrıyo bebğin kilosu şukadar sancı oluyor cok tekmeliyor bunları konuşuruz artık gamyoncuiremsu :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah Allah bizede o günleri gösterir düşüncesi bile çook güzell..

kızlar merhaba uzun süredir giremedim yoğunum da ama paylaşmak istediğim bişey var, çok üzdü beni .
Geçen amcamın kızı geldi onda bebeğimin fotoğrafları vardı o makinasına çekmişti,(bu arada benim bebeğim ölü doğdu) benim tel. de ed var ama onada söyledim bunlara gözün gibi bak senden alıcam sonra dedim. geçen geldiler fotoğrafları mailime atmasını istedim, bana ne gerek var çocuğu rahar bırak zaten hiç yaşamadı unut at kafandan falan dedi çok sinirlendim, herkes yok sayabilir yavrumu ama ben sayamam 8 ay benimle beraberdi o, yaşamayan bilmez ama sizler bilirsiniz sizde böyle şeyler yaşadınızmı acaba? bu düşüncesiz konuşmalar beni deli ediyor.

a.s.

Ah canım olmaz mı en yakınlarından geliyo hemde bu sersemce şeyler.Yüzünü görmedin elini ayağını görmedin niye üzülüp duruyosun neler neler.Sanki hiç olmamış gibi davranmamızı istiyorlar.Bunla ilgili olarak bu şekilde konuşan kişilerle bir arada olduğum zaman çok güzel bir konuşma yaptım anlayamıyorsanız acıma saygı duyun susmanız daha hayırlı böyle konuşmaktansa diye kimsenin canını yakmasına izin verme ben eskisi gibi sabırlı değilim kimseninde tavrını hareketini çekmiyorum sende koy tavrını ve hiçüzülme canım

ahh canım benim var işte lafını bilmeyen insanlar.seni anlıyorum diyen bile anlayamazken seni anlamayan insanlardan anlayış bekleme.tabi insan mahvoluyor böyle olaylar karşısında.ama ne yapalım biz melek anneleriyiz gün gelecek biz güleceğiz...üzülmemeye çalış...sen annesinnnn bir melek annesi bunu ancak yaşayan anlar...

kızlar bende ikinci hamileliğimde eltimle aynı günde hamile kalmışım yaşasaydı bebeğim aynı gün doğacaktı o hollandada yaşıyo allahtan uzak ama etrafımdaki herkez bana kaç aylık oldu ne zaman doğacak ne kadar kaldı diye soruyolar benim çok canım yanıyo bence buınu düşünebilirler işlerine öle geliyo ya ben yanlış düşünüyorum yada gerçekten canımı yakmak için soruyolar daha hassas olmaları gerkekmezmi sonuçta birlikte doğacak şöle böle diye çok konusu geçti

beyazmelekcim sonunda kararını verebilmene çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu sefer herşey yolunda gider

canım kimsenin bizi anlamasını beklemeyelim anlayamazlar ama onun yaptığı saygısızlık anlamasada acına saygılı olması lazım o senin için nasıl değerli bunu idrak edemiyomu

Bilinçli yapmıyolar belki ama çok anlayışsız ve düşüncesiz olabiliyor insanlar..bende çok yakın bi arkadaşımla beraber hamile kalmıştım 1 ay önce fln konuşurken ayy çok heyecanlıyım eşimde baba olma heyecanıyla yanıp tutuşuyo uyuyamıyoruz artık geceleri sevinçten diye anlatıyodu bana..ben bi başkası benim sahip olduğum birşeye sahip olamıyorsa ballandıra ballandıra anlatıp gözüne sokmam karşıdakinin aksine bahsetmemeye çalışırım üzmemek için ama insanları anladım ince düşünmeyi çok zaman bilemiyorlar malesef...

canım aynı benim şeyleri yaşamışsın benim görümcemle aynı ay hamile kaldık insanlar durumumu yoklamak için bilerek soruyolar ne yapıcam diye hiç belli etmiyorum sonra bana senden bu kadar hızlı toparlanmıyacağımı düşündüklerini söylüyorlar insanlar öyle insanların acılarıyla mutlu olan cok insan var anlamasınlar ben melek annesiyim ona göre davranmam lazım kızım için görümcemde kayınvaldemde cok cektim ama biliyorum bunların mufakatını mutlaka alıcam bebeğime için hiç üzlmediler ağlamadılar gelenlerle sürekli sohbet şakalar insanlar öyle bana kaynanam sende doğum yapacaksın kızımın bebeği az sevilecek dedi benim ilk bebeğim onun ikinci düşününartık sizleri bunlarla sıkmak istem,iyorum benim kaderimde öyle ama kayınperim beni koruyo onlara cok kızdı ama o anlık yaptılar sonra aynı tas aynı hamam artık onları takmıyorum hayatıma bakıcam eskisi gibide ii olmicam yok büyüktür eşimin ailesi saygı duyarım ama bende bitti artık neyse allah bundan büyük sıkıntı vermesin her insanın derdi sorunu farkllı ama şunu ii biliyorum kızım konusunda beni en iyi sizler anlıyorsunuz allah inşallah en kısa zamanda bebiişler nas,ip etsin bunu içtenlikle diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

bizdede suç var....yani bende ...ki,mseye bişi belli etmememye çalışıyorum..onlarda bu zaten kendini toparlamış die başlıyorlar anlatmaya...benimde görümce hamile ..geçen telde eşime ne koyayım ismini die sordu..bizimki dumur oldu...bende bak erkek olmana rağmen sen bile etkilendin bide beni düşün dedim..

bezen ya hiç çocuk sahibi olamazsam ne yaparım die düşünüyorum...sonrada hemn aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü gerçekten kötü düşündüğüm herşey başoma geldiii

bengisu ne güzel bi ayın kalmış inşallah bebeğin bekletmeden uğraştırmadan gelir korunmayı bıraktığın gibi ne güzel benim daha çok beklemem lazım((

gerçekten biz acımızı hissettirmediğimiz için önemsemiyo olabilirler okuyunca hak verdim sana ama acımızı gösterincede bisirü saçma laflarla canımızı yakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…