canım aynı benim şeyleri yaşamışsın benim görümcemle aynı ay hamile kaldık insanlar durumumu yoklamak için bilerek soruyolar ne yapıcam diye hiç belli etmiyorum sonra bana senden bu kadar hızlı toparlanmıyacağımı düşündüklerini söylüyorlar insanlar öyle insanların acılarıyla mutlu olan cok insan var anlamasınlar ben melek annesiyim ona göre davranmam lazım kızım için görümcemde kayınvaldemde cok cektim ama biliyorum bunların mufakatını mutlaka alıcam bebeğime için hiç üzlmediler ağlamadılar gelenlerle sürekli sohbet şakalar insanlar öyle bana kaynanam sende doğum yapacaksın kızımın bebeği az sevilecek dedi benim ilk bebeğim onun ikinci düşününartık sizleri bunlarla sıkmak istem,iyorum benim kaderimde öyle ama kayınperim beni koruyo onlara cok kızdı ama o anlık yaptılar sonra aynı tas aynı hamam artık onları takmıyorum hayatıma bakıcam eskisi gibide ii olmicam yok büyüktür eşimin ailesi saygı duyarım ama bende bitti artık neyse allah bundan büyük sıkıntı vermesin her insanın derdi sorunu farkllı ama şunu ii biliyorum kızım konusunda beni en iyi sizler anlıyorsunuz allah inşallah en kısa zamanda bebiişler nas,ip etsin bunu içtenlikle diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq:
gerçekten biz acımızı hissettirmediğimiz için önemsemiyo olabilirler okuyunca hak verdim sana ama acımızı gösterincede bisirü saçma laflarla canımızı yakıyolar
bizdede suç var....yani bende ...ki,mseye bişi belli etmememye çalışıyorum..onlarda bu zaten kendini toparlamış die başlıyorlar anlatmaya...benimde görümce hamile ..geçen telde eşime ne koyayım ismini die sordu..bizimki dumur oldu...bende bak erkek olmana rağmen sen bile etkilendin bide beni düşün dedim..
bezen ya hiç çocuk sahibi olamazsam ne yaparım die düşünüyorum...sonrada hemn aklımdan çıkarmaya çalışıyorum..çünkü gerçekten kötü düşündüğüm herşey başoma geldiii
Kesinlikle haklısın biz iyi gibi davrandığımız için herkes çok daha kolay konuşur oldu eminim..nasılsa atlattı diye düşündü herkes başka beklentiler içine girdiler eşim bile çok çabuk toparladım diye hep daha fazlasını bekledi benden ama ben acımı dışarıya yansıtsaydım herkes çekincekti biliyorum..
Bazen bende düşünüyorum aynı şeyleri ya bi daha hiç olmazsa bi daha hamilelik ne bilemiyeceksem ya diyorum fazla uzatmıyorum bu düşünceleri bende senin gibi,kurgulamak istemiyorum kafamda kimseye bi faydası yok bunun sonuçta..
gamze niye sıkılalımki anlattıklarından..burda paylaşmak hepimize iyi geliyor...bende senin gibi sabrımızın sonunun mükafat olacağına yürekten inanaıyorum...seninkiler hepten zalimmiş...böyle insanlara sadece eşimin ailesi olduğı için saygı duyarım ..ama o bile bir yere kadar...Allah seni onlara muhtaç etmesin inşallah...gerçekten çok zordur böyle insanlarla karşı karşıya gelmek...umarım sana uzak oturuyorlardır..sürekli görmek zorunda kalmazsın...ben burdan sinir oldumalsanaalsanasmileAllah sana sabır versin
bende kendime kızıyordum aklıma kötü şeyler getirdiğim için yalnız diilmişim:))
sağol canım görümcem burda kayınvaldemde gelek görümcemin doğumuna olmasada zaten 2 ayda bir burda olsun eşimde benim yanında artık eğriyi doğruyo görüyor ben bana düşen görevi yaparım gerisine karışmam artık bir sorun cıkmadan gitseydi bu hafta gelecek galiba :çok üzgünüm:
Allah her zaman hayırlısını versin kızlar. Millet konuşsun dursun. Anlamalarını artık hiç beklemiyorum. Demin işyerinden bir arkadaşımın annesi geldi. Çok kötü oldum. Daha bir ay önce vefat etti kızcağız lösemiden. 26 yaşında kısacık bir ömür ve onu çok seven arkadaşları, ailesi kaldı geride. İnsan bu dünyada ne yaparsa onu görüyor. Kötülük yapan kötülüğünü, iyilik yapan iyiliğini. Anneciğiyle ağlaştık demin. Hayatı hep örnek bir insan olarak geçmişti. Rabbim bizlere de onun gibi iyilikle anılmayı annesinin gibi kalp ferahlığı versin.
Geçen gün dinlemiştim. Mevlanadan bir alıntıydı sanırım. Şöyle diyor " Kaybettikleriniz için çok üzülmeyin. Zira onlar sizin kazancaklarınızın teminatıdır."
Allah bizleri kazananlardan eylesin....
Eşin senin yanındaymış ya gerisini boşver kimseleri takma kim olursa olsun hiiç sallama başka seçenek bırakmıyolar bazen insana..Geçen gün çok samimi olmadığım bi arkadaşı gördüm yeni hamileymiş 2 aylık falan ayy aklıma geldikçe sinirleniyorum bana ayy ben bu kış ne giycem eski kıyafetlerinin içine girebiliyomuydun sen kaçıncı aya kadar onlarla idare edebilmiştin diye sorular sordu 5 aylıkken hamileliğim bitti benim kızın ettiği lafa bak öyle durumlardada bana bi sakinlik geliyor sonradan sinirleniyorum keşke o an sinirlenseydimde ağzının payını verseydim..
bengisu sen kasımdan sonra başlayacaksın çalışmalara??
Başlayacam inşallah. Meleklerimi kaybedeli tam 9 ay oldu. Ama ömrümden sanki 90 yıl geçti.
Bayaa beklemişsin sen kendi tercihinmiydi doktor tavsiyesimiydi 9 ay beklemek ??
Yok canım kendi tercihim değildi. Zorunlu oldu benimki. Daha öncede anlatmıştım. Benim hamilelikten önce miyomşlarım vardı. Hamile de kalınca rahim yetmezliği oldu. Bebeklerden 2 ay sonra ameliyat oldum. Miyom rahim duvarında olunca ameliyattan sonra en az 6 ay beklemek lazım aynı sezeryanla doğum yapanlar gibi beklemek gerekiyor. Geçen kontrolde de doktor 1 ayda fazladan bekle dedi. Öyle işte nasip artık...
Yok canım kendi tercihim değildi. Zorunlu oldu benimki. Daha öncede anlatmıştım. Benim hamilelikten önce miyomşlarım vardı. Hamile de kalınca rahim yetmezliği oldu. Bebeklerden 2 ay sonra ameliyat oldum. Miyom rahim duvarında olunca ameliyattan sonra en az 6 ay beklemek lazım aynı sezeryanla doğum yapanlar gibi beklemek gerekiyor. Geçen kontrolde de doktor 1 ayda fazladan bekle dedi. Öyle işte nasip artık...
Anladım geçmiş olsunn peki bi daha inşallah hamile kaldığında dikiş fln atılması gerekcekmi sanada rahim yetmezliğinden dolayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?