canım gecmiş olsun yaa myom amaliyatla alındığını duymuştum myom tamamen ortadan kalkıyor mu? inşallah bi daha tekrarlanmaz inşallah hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın.
çok geçmiş olsun....bende sezeryanla doğum yaptım dr3 ay yeterli dedi..gerçi ben 23 haftalık doğum yaptım.tam dolduramadım maalesef
Eğer miyom kökünden alınmazsa eskisinden de çok büyük olabiliyormuş. Benimkileri kökünden temizlemişti. O haldeyken bile 3 ay ile 3 yıl içinde tekrarlayabilir dedi. Rahim tamamen alınmadığı içinmiş. Bu arada benden tam 12 tane çıkmıştı.
Amin inşallah bir daha aynı şeleri yaşamam ve sağlıkla bebişim gelir.
Bunu tüm melek annelir için gönülden istiyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun.
amin canım bana da hamilelikte myom var dediler ama dogumdan sonra göremediler teşhisi naıl koydular sana tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama öncede kist dediler yan,i onlarda tam teşhis koymadılar malesef :çok üzgünüm: yani her şey allaha emanet
Benim hamilelikten önce vardı ve çok sayıdaydı. Ultrasonla görülüyor. Rahim filmiyle tam yerleri ve haritası çıkarılıyor. Ona göre operasyona karar veriliyor. Boyutuna ve yerine göre açık ameliyat mı kapalı ameliyat mı yapılcak ona karar veriliyor.
Belki sendeki miyom plesentaya yapışık haldeydi. Doğumla gitimş olabilir. Bazı kistler hamilelikte çıkabiliyormuş ama bebeğe zarar vermiyormuş. Doktorun ultrasonda görmediyse boşver bence temizdir rahimin. Sen iki doktora gidiyordun. Bir şey olsa birinden biri farkederdi. Tüp bebek için sanırım ofis histeroskopi yapılıyor orda bile görürler.
evet ben hamile olduğumu öğrendiğimde kist vardı kist önce bebeği baskılıyordu sonra bebeğim baskın geldi 3.5 aylık olunca görünmedi cünkü bebeğim onu kapatıyordu 4.5 aylıkkende kanamam oldu myom yapıyo dediler sonrra kanamayı durdular sonrada myom yok dediler yani anlıyacağın dr arasındada sorun cıktı alsanaalsanasmile en son her şey normaldi doğum yaptım sebebini bulamadılar :çok üzgünüm: bu arada dr.ları değiştirdim biri aynı 2. arıyom yine CADIARZU ömrümüz dr.larda geciyor bacım
Canım o zaman bir ünv. hastanesinde profa görün derim ben. Orda detaylı bir muayene ol.Çünkü bende doktorlardan çok çektim. Nerdeyse hayatımdan olcaktım. Onlar deniyor olan bize oluyor. İst.la gelme şansın varsa sana kendi doktorumu tavsiye ederim. Tüp bebeğe tamamen araştırma yapmadan geçmiyor.Rahim anormalliklerini falan araştırmadan pat diye tüp bebek yapmıyor.
nasıl gelirim canım sağol calışıyorum bu yul bütün izinlerimi kullandım bide orda tanıdığım yok adanada yaptırmıştım ben dr. cok iyiydi. ilk bebeğim kendiliğinden oldu oda düştü benim m bünyem işte yapıyor burda konyadan gelen bir dr var şuan onla devam ediyom burdaki dr cok yanlış teşhis koyuyolar batıda kendilerini ispatlayamıyan buraya geliyor
gamze bencede arkadaşı dediği gibi bir üni. hastanesine git...detaylı araştırılır...
ilk bebeğimi 2.5 yıllıkken kaybettim ondan sonraa vanda gezmediğim dr kalmadı şubata kadar bekledim bıktım artık tevi olmadn dr söylüyorsunuz ama burda imkanlar öyle iş beni burda bağlıyor eşimide bir batıya gelemedik ben hamileydim bana dış gebelik dediler, hamile değilsin dediler düşük yaptım elime verdiler kutuya koyup gözlerine sokacaktım 2 beebeğimde göz göre gitti artık sıkıldım biliyorum adanada da tüp gerekmez dediler ama tedavi 2-3 ayı buluyor her zaman nasıl giderim adanaya imkanlarım o kadar doğuda yaşamının sıkıntısı işte allah hakkımda hayırlısını versin canım elden gelen bir şey yok :çok üzgünüm:Öyle ama canım belki senin tüp bebek yapmana bile gerek yoktur. Belki başka birşey yapılabilir. Onu iyice araştırmak lazım. Ben ameliyat olmadan önce bir kaç yeri araştırmıştım. Normal yolla hamile kaldığım halde bana tüp bebeği bile önerenler olmuştu. Sorunun çok farklı olduğu halde buraya kadar çıkardılar. Yani anlayacağın Tüp bebek işi acayip rant işi. Doktorlar artık hastaların duygularını falan umursamadan paralarını nasıl alabilirize yöneliyorlar.Bence kendini daha fazla yıpratmadan iyi bir doktora başla.
ilk bebeğimi 2.5 yıllıkken kaybettim ondan sonraa vanda gezmediğim dr kalmadı şubata kadar bekledim bıktım artık tevi olmadn dr söylüyorsunuz ama burda imkanlar öyle iş beni burda bağlıyor eşimide bir batıya gelemedik ben hamileydim bana dış gebelik dediler, hamile değilsin dediler düşük yaptım elime verdiler kutuya koyup gözlerine sokacaktım 2 beebeğimde göz göre gitti artık sıkıldım biliyorum adanada da tüp gerekmez dediler ama tedavi 2-3 ayı buluyor her zaman nasıl giderim adanaya imkanlarım o kadar doğuda yaşamının sıkıntısı işte allah hakkımda hayırlısını versin canım elden gelen bir şey yok :çok üzgünüm:
bu da araştırma hastanesine bir giren bi daha cıkamıyor canım hep yanlı teşhis ve sürekli araştırılıyor güvenim yok ben rahim filmi için gittim bana böbrek filfimini cekmişler düşünün artık gerisini
bu da araştırma hastanesine bir giren bi daha cıkamıyor canım hep yanlı teşhis ve sürekli araştırılıyor güvenim yok ben rahim filmi için gittim bana böbrek filfimini cekmişler düşünün artık gerisini
Canım anlıyorum seni ama bak kendin anlatıyorsun. Orda imkansızlıklar arasında çektiklerini. Sürekli stres sıkıntı. Giden zamanın paran hiç onları saymıyorum bile. İnşallah bir an önce çıkar yol bulursun
ne diyeceğimi şaşırdım....inşaalllah en kısa zamnada doğal yoldan hamile kalırsın...gerçekten çok üzüldüm gamze...ama emin ol Allah bir çıkış yolu gösterecektir...sabret arkadaşım...
Ee yuh abartmışlar onlarda böyle hatamı olur rahim filmi yerine böbrek filmi nasıl çekilir haklısın arkadaşım şartlara koşullara uymak zorundayız en azından orda kafana tam yatan doktoru seç ve ona git
Maytap senin transferin hemen sonrasında bayram var ve uzunda bi tatil var bol bol dinlenme fırsatın olcakk süperr
evet uzunca bir zaman dinleneceğimkaydirigubbakcemile2eğer 5inde olursa transfer herhalde 12 gün sonra alınır sonuç...17sine geliyor..yani bayramın 2.günü...kan testi yaptırabilecekmiyim ogün hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?