Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Premetecim listede tüp bebek yapacaklar için geçerli olacak mı?Yada onun için ayrı bir liste varmı?
Ben kurban bayramından sonra tekrar tüp bebek düşünüyorum.Bende birde bu co culture olayıda var onun için histeroskopi yapılacak vs. Sanırım listelerde uzun bir süre olamiyacağım...

bende küvezde grdüm sadece...toprağa vermeden önce eşime sormuşlar bakmak istermisin die oda hayır demiş...keşke kefenlyken kucağıma alsaydım..bende almadığıma pişmanım....

gamze gnydın nasılsın??????????????selen yok bugün galiba???dra gtcem diyordu...ne yaptı aceba????

Son düzenleme:
Selam bugüne randevu vermediler dün aradığımda yarına verdiler yarın öğlen gideceğim bugünde hiç gidicek halim yok zaten işte bile zor duruyorum çok yoğun ve sancılı bi aet geçiriyorum bayanlara bugünler için işten izin hakkı tanısalar keşkeee..sen nasılsın??

bugün boş günüm...eşimde birazdan gelecek...biraz dolaşacağızz...gün sayıyorum..normalde ben gün sayınca geçmez ama bu sefer transferdn korktuuğum için günler hızla geçiyor...zaman bile aleyhime çalışıyor...yarın bakalım dr ne diecek??ayaklarını sıcak tutu...oda ağrı yapar..izin alamazmısın işten..gidip yatsan daha rahat geçirirsin...

Ooo süper tam keyif günü olucak desene zaman geçsin gitsinde bir an önce güzel şeyler yaşıyalım artık doktordanda güzel şeyler duyarsın inşallah oda rahatlatır seni..izin almak istemiyorum sonra çok almam gerekcek çünkü kredimi çok fazla kullanmak istemiyorum ama belki 1-2 saat erken çıkarım biraz daha dayanimda..evet ayaklarımı pek sıcak tutamadım bu aralar havalarda soğuyunca iyice üşür oldum onun etkisi olabilir dediğin gibi

evet bencede bu sefer kendimize biraz daha fazla dikkat edelimm...şimdi bizim çocuklarda çok şımarık olurlar...kıymetli bebekler ya..kesin çok yaramaz olurlar:))))

evet bencede bu sefer kendimize biraz daha fazla dikkat edelimm...şimdi bizim çocuklarda çok şımarık olurlar...kıymetli bebekler ya..kesin çok yaramaz olurlar:))))

Kesiin biz şımartmasak çevredekiler şımartır ama ben razıyım bi hamile kalalım bi sağlıklı sıhhatli dünyaya getirelimde sonra adam ederiz sıpaları :) hayali bile ne kadar güzel..bazen hayal kurmaktan düşünmekten o kadar korkuyorumki düşünmüyorum böyle şeyler o yüzden..

ben bu aralar aldım başımı gidiyorum...ya olamssa ya tutmassalar başladı...korkuyorum.....herşeyi transfer sonucuna bağlar oldum...güya kaptrmayacaktım kendimi ama olmuyor...

merhabalar hanımlar RABBİM inşaALLAH en kısa zamanda kucağınızı doldurur en hayırlısından minikler konar inşaALLAH göbişinize.

selen sende anteplisin galiba hangi doktora gidiyosun sakıncası yoksa merak ettim

İnşallah arkadaşım ben Sankoda Ali Tahtacıya gidiyorum hayırdır doktormu lazımm?

ben bu aralar aldım başımı gidiyorum...ya olamssa ya tutmassalar başladı...korkuyorum.....herşeyi transfer sonucuna bağlar oldum...güya kaptrmayacaktım kendimi ama olmuyor...

İster istemez transfere odaklanıyorsundur kaptırmamak mümkün değil tabii ama hayırlısı ne ise o olsun olursa çoook güzel olur olmazsada dünyanın sonu değilki tekrar denersiniz zamanını Allah biliyor sadece..

neyse ben kaçıyorum...herkes kendiine çook dikkat etsin..selen yarın bizi haberdar et gelişmelerden..inşallh drun ii şeyler söyleyecek...

Rica ederim ne demek :)senin bildiğin iyi bi doktor varsa tavsiyelerini alabilirim

ben önce medical park a gittim doktor çok ilgisizdi bıraktım.
daha sonra primer hastanesinde melek ekici ye gitmeye başladım çokta memnun kaldım.
halen de melek hanıma devam ediyorum. çok huzur veriyor bana kendimi ve bebeğimi güvende hissediyorum yanında.

Bende duymuştum Melek Hanımı gidenler hep memnundu daha önce primerde başka bi doktora gitmiştim hiç sevmedim çokta yanlış teşhisler koydu zaten o yüzden primere gitmek istemedim bi daha

Canım tüp bebek yaptıracakları da aynı listeden takip ediyoruz. Tüp bebek yaptıracakları ayın başında listeye ekleriyoruz. Kurban bayramından sonra tüp bebeğe başlayacaksan
seni bu ayın listesine ekleyebiliriz. Son adet tarin ne?
Maytap, Gamze, Yamanas, Feri, Beyazmelek ve hamilelik için uğraşan diğer adını unuttuğum arkadaşlarım siz de son adet tarihinizi yazın yarın umutlu listemizi yayınlamaya başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…