Canım ne desem boş. Allah sabrını arttırsın. Bizim için hayata devam etmek çok zor, doğum günleri, ölüm yıldönümleri, hamile olduğumuzu öğrendiğimizi tarih, anneler günü, babalar günü vs. takvim canımızı yakan pek çok günle dolu. Unutmak mümkün değil ama hayatımızın artık bu acı günlerle devam edeceğini bilip buna alışmamız gerekiyor galiba. Allah kullarını bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, en sıkıntılı zamanlarımızda bize ummadığımız bir umut ışığı gönderiyor inşallah sana da acını hafifletecek bir müjdeli haber gönderir.
Canım listeyi tekrar yayınlamaya başlayınca müstakbel hamilelerimiz için de korunmayı bırakanların son adet tarihlerini yazmalarını rica etmiştim ama kimseden ses çıkmadı o yüzden ben de o listeyi yapamadım. Siz tarihlerinizi bildirseniz ben seve seve listeyi yeniden hazırlarım. Müstakbel hamilelerimiz listesi bizim için çok önemli, az mı gün saydık, az mı müjdeli haber aldık o listeden. Hatırlarsın bir ara sırası gelen hamilelik haberi veriyordu. Siz yarın akşama kadar tarihlerinizi bildirin ben çarşamba günü müstakbel hamilelerimiz listesini de yayınlarım.
Canım ne desem boş. Allah sabrını arttırsın. Bizim için hayata devam etmek çok zor, doğum günleri, ölüm yıldönümleri, hamile olduğumuzu öğrendiğimizi tarih, anneler günü, babalar günü vs. takvim canımızı yakan pek çok günle dolu. Unutmak mümkün değil ama hayatımızın artık bu acı günlerle devam edeceğini bilip buna alışmamız gerekiyor galiba. Allah kullarını bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, en sıkıntılı zamanlarımızda bize ummadığımız bir umut ışığı gönderiyor inşallah sana da acını hafifletecek bir müjdeli haber gönderir.
Premete doğru söylüyorsun.Ayın 2. günlerinden de korkuyorum ben 2 ekim 2009 düşük,2 şubat 2010 hamilelik başlangıcı,2 eylül bebeğimin doğumu 5 ekim bebeğimi kaybettiğim gün.Ve benim en çok sevdiğim sayıydı 5.Benden daha sonra hamile kalanların doğumları yakın hatta ben hamıleyken bekar olan arkadaşım evlendi ve şu an 7 aylık hamile.Kısmet nerden nereye.
Allahım büütün melek annelerinin evlat sahibi olmayı hakkında hayırlı etsin ,daha sonra hayırlı bir hamilelik kolay bir doğum,sağlıklı bir bebek kısmet etsin inşallah.Eksik dua etmekten çok korkuyorum umarım doğru dua etmişimdir.Hep bir an önce kucağıma almak istiyorum,gözlerine bakmak elini tutmak yüüüznü görmek istiyordum ve erken doğum yaptım.Küvezin ardından yüzüne baktım.Son nefeslerinde elinden tuttum.Ve dünyaya gözlerini yumduktan sonra hemşireye gözlerini açtırıp ilk ve son kez gözlerine baktım.Cansız bedenini kucağıma aldım.
Canım benim yaşadıklarını bir an gözümün önüne getirdim..Ne dayanılmaz bir acı yaşamışsın ve bende keşke son kez oğlumu görebilseydim keşke ona dokunabilseydim ama bana buna izin vermedi babam ve eşim..En kötüsü ne dedesi nede babası bakmamış son kez toprağa vermeden sormuşlar açalım mı bakicakmısınız diye ama dedeside babasıda hayır demiş..
Geçen gün yine eşime sordum neden bakmadın dedim görseydin kime benziyor diye..Oda böyle son hatırlayayım dedi gözümün önüne o hali gelmesin dedi...AMA İŞTE BİZDEKİ ANA YÜREĞİ BUNU ANLAMIYORLAR..BEN ONU GÖRMEK İÇİN NE YAPMAZDIM AMA BUNU ELİMDEN ALDILAR BANA SORMADAN ..
Selam bugüne randevu vermediler dün aradığımda yarına verdiler yarın öğlen gideceğim bugünde hiç gidicek halim yok zaten işte bile zor duruyorum çok yoğun ve sancılı bi aet geçiriyorum bayanlara bugünler için işten izin hakkı tanısalar keşkeee..sen nasılsın??
bugün boş günüm...eşimde birazdan gelecek...biraz dolaşacağızz...gün sayıyorum..normalde ben gün sayınca geçmez ama bu sefer transferdn korktuuğum için günler hızla geçiyor...zaman bile aleyhime çalışıyor...yarın bakalım dr ne diecek??ayaklarını sıcak tutu...oda ağrı yapar..izin alamazmısın işten..gidip yatsan daha rahat geçirirsin...
Ooo süper tam keyif günü olucak desene zaman geçsin gitsinde bir an önce güzel şeyler yaşıyalım artık doktordanda güzel şeyler duyarsın inşallah oda rahatlatır seni..izin almak istemiyorum sonra çok almam gerekcek çünkü kredimi çok fazla kullanmak istemiyorum ama belki 1-2 saat erken çıkarım biraz daha dayanimda..evet ayaklarımı pek sıcak tutamadım bu aralar havalarda soğuyunca iyice üşür oldum onun etkisi olabilir dediğin gibi
evet bencede bu sefer kendimize biraz daha fazla dikkat edelimm...şimdi bizim çocuklarda çok şımarık olurlar...kıymetli bebekler ya..kesin çok yaramaz olurlar:))))
Kesiin biz şımartmasak çevredekiler şımartır ama ben razıyım bi hamile kalalım bi sağlıklı sıhhatli dünyaya getirelimde sonra adam ederiz sıpaları :) hayali bile ne kadar güzel..bazen hayal kurmaktan düşünmekten o kadar korkuyorumki düşünmüyorum böyle şeyler o yüzden..
merhabalar hanımlar RABBİM inşaALLAH en kısa zamanda kucağınızı doldurur en hayırlısından minikler konar inşaALLAH göbişinize.
selen sende anteplisin galiba hangi doktora gidiyosun sakıncası yoksa merak ettim
ben bu aralar aldım başımı gidiyorum...ya olamssa ya tutmassalar başladı...korkuyorum.....herşeyi transfer sonucuna bağlar oldum...güya kaptrmayacaktım kendimi ama olmuyor...
neyse ben kaçıyorum...herkes kendiine çook dikkat etsin..selen yarın bizi haberdar et gelişmelerden..inşallh drun ii şeyler söyleyecek...
İnşallah arkadaşım ben Sankoda Ali Tahtacıya gidiyorum hayırdır doktormu lazımm?
hayır canım doktor lazım değil sadece merak ettim. cevap için tşkler
Rica ederim ne demek :)senin bildiğin iyi bi doktor varsa tavsiyelerini alabilirim
ben önce medical park a gittim doktor çok ilgisizdi bıraktım.
daha sonra primer hastanesinde melek ekici ye gitmeye başladım çokta memnun kaldım.
halen de melek hanıma devam ediyorum. çok huzur veriyor bana kendimi ve bebeğimi güvende hissediyorum yanında.
Premetecim listede tüp bebek yapacaklar için geçerli olacak mı?Yada onun için ayrı bir liste varmı?
Ben kurban bayramından sonra tekrar tüp bebek düşünüyorum.Bende birde bu co culture olayıda var onun için histeroskopi yapılacak vs. Sanırım listelerde uzun bir süre olamiyacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?