Canım tüp bebek yaptıracakları da aynı listeden takip ediyoruz. Tüp bebek yaptıracakları ayın başında listeye ekleriyoruz. Kurban bayramından sonra tüp bebeğe başlayacaksan
seni bu ayın listesine ekleyebiliriz. Son adet tarin ne?
Maytap, Gamze, Yamanas, Feri, Beyazmelek ve hamilelik için uğraşan diğer adını unuttuğum arkadaşlarım siz de son adet tarihinizi yazın yarın umutlu listemizi yayınlamaya başlayalım.
slm arkadaşlar...herkes iyidir inşallah...
teşekkürler canım sağol sen nasılsın bebişin nasıl
premete unutmadıgına sevindim canım .. benimkide 22 kasım..
cicim gelip gitmişsin iyi olmana sevindim
gelincik kızın olucakmış inşallah saglıkla kavuşursun canım ..
özlenencim seninkide kızmış hayırlısı olsun şu aşıla nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın bana zamet vericeksem anlatma hamilesin hakkını helal et..
sinannuray rahim film temiz çıkmasına sevindim iyi dinlenmeler benimde canım çok yandı ama benim kanalkarım tıkalıydı açıldı ..
eburcu maşalllah büyümüş bebşin ..
özlemimsin sende iyisindir inşallah..
iyiyiz canım teşekkür ediyoruz.günleri doldurmaya çalışıyoruz işte napalım.kendimi hala rüyada hissediyorum ve uyanacağım diye çok korkuyorum...
Canım ne desem boş. Allah sabrını arttırsın. Bizim için hayata devam etmek çok zor, doğum günleri, ölüm yıldönümleri, hamile olduğumuzu öğrendiğimizi tarih, anneler günü, babalar günü vs. takvim canımızı yakan pek çok günle dolu. Unutmak mümkün değil ama hayatımızın artık bu acı günlerle devam edeceğini bilip buna alışmamız gerekiyor galiba. Allah kullarını bu zor günlerde yalnız bırakmıyor, en sıkıntılı zamanlarımızda bize ummadığımız bir umut ışığı gönderiyor inşallah sana da acını hafifletecek bir müjdeli haber gönderir.
Canım listeyi tekrar yayınlamaya başlayınca müstakbel hamilelerimiz için de korunmayı bırakanların son adet tarihlerini yazmalarını rica etmiştim ama kimseden ses çıkmadı o yüzden ben de o listeyi yapamadım. Siz tarihlerinizi bildirseniz ben seve seve listeyi yeniden hazırlarım. Müstakbel hamilelerimiz listesi bizim için çok önemli, az mı gün saydık, az mı müjdeli haber aldık o listeden. Hatırlarsın bir ara sırası gelen hamilelik haberi veriyordu. Siz yarın akşama kadar tarihlerinizi bildirin ben çarşamba günü müstakbel hamilelerimiz listesini de yayınlarım.
özlenencim seninkide kızmış hayırlısı olsun şu aşıla nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın bana zamet vericeksem anlatma hamilesin hakkını helal et..
sinannuray rahim film temiz çıkmasına sevindim iyi dinlenmeler benimde canım çok yandı ama benim kanalkarım tıkalıydı açıldı ..
Canım tüp bebek yaptıracakları da aynı listeden takip ediyoruz. Tüp bebek yaptıracakları ayın başında listeye ekleriyoruz. Kurban bayramından sonra tüp bebeğe başlayacaksan
seni bu ayın listesine ekleyebiliriz. Son adet tarin ne?
Maytap, Gamze, Yamanas, Feri, Beyazmelek ve hamilelik için uğraşan diğer adını unuttuğum arkadaşlarım siz de son adet tarihinizi yazın yarın umutlu listemizi yayınlamaya başlayalım.
günaydın kızlar nasılsınız ...
Günaydın gamze ben iyiyim öğlen doktora gidicem onu bekliyorum sen nasılsın??
günaydın arkadaşlar
biz de az önce doktora gittik
ikili testimiz gayet güzel
kızımız da gayet iyiymiş, 15+3 olmuş, %90 kız dedi doktor
bakalım artık belki bayramdan sonra istirahata geçerim
hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?