Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim 14 kasım

premete unutmadıgına sevindim canım .. benimkide 22 kasım..
cicim gelip gitmişsin iyi olmana sevindim
gelincik kızın olucakmış inşallah saglıkla kavuşursun canım ..
özlenencim seninkide kızmış hayırlısı olsun şu aşıla nasıl yapılıyor biraz anlatırmısın bana zamet vericeksem anlatma hamilesin hakkını helal et..
sinannuray rahim film temiz çıkmasına sevindim iyi dinlenmeler benimde canım çok yandı ama benim kanalkarım tıkalıydı açıldı ..
eburcu maşalllah büyümüş bebşin ..
özlemimsin sende iyisindir inşallah..

teşekkür ederim canım benim iyiyim sende iyisindir inşallah...

iyiyiz canım teşekkür ediyoruz.günleri doldurmaya çalışıyoruz işte napalım.kendimi hala rüyada hissediyorum ve uyanacağım diye çok korkuyorum...

rüya değil canım gercek sen bunu hakkettin umarım sağlıkla analı babalı büyütürsünüz sizler bize güzel örneklerimizsiniz her gün acılı anneler geliyor bu tabloda bebek sahibi olan anneleri görünce insanlar tekrardan hayat devam ediyolar bizimde bebeğimiz olabilir diyolar allah izniyle sağlıcakla kucağına alıcaksın dualarımız sizinle arkadaşım

canım bende sırasıyla hamile kalıp mutlu olduğumuz için arkadaşlara umut olur die söledim yoksa uzun bi süre o listeye girmek gibi bi niyetim yok

Ne yürüdük sokaklarda yan yana
Ne dolaştık avare
Aynı yerde uyumadık uyanmadık
Hiç bir gün hiç bir kere
Olmadı olamadı

Hayat güzelmiş
Çiçek açarmış
Dünya dönermiş
Kuşlar uçarmış
Falan Filan

Ne güneşe uzandık yan yana
Ne yağmurda ıslandık
Bir vapura atlayıp
Bir sabah hiç gittik mi bir yere
Olmadı olamadı

Hayat güzelmiş
Güneş doğarmış
Gemiler geçermiş
Yağmur yağarmış
Utanmadan

çok pişmanım sana doya doya bakmadığım içinn
sana sarılmadığımm içinn
ama izin vermedilerrr oğlumm
bakma etme aglama
acımı bile yaşatmadıkları için
herkese teşekürlerrr

merhaba canım olurmu ne zahmeti keşke bir faydam dokunsa, adetle beraber başlıyor tedavi adetin 2. günü vajinal ultrasonda bakıyor doktor sonra iğnelerin dozunu ayarlıyor hergün belli saatte iğneni oluyorsun ,2-3 gün sonra tekrar çağırıyor yumurtaların gelişimine bakmak için ultrasonda bakıyor ve kanda e2 ye bakıyor sonuca göre ya iğneye devam ediyorsun ya da yumurtaların olgunlaştıysa aşılamayı yapmak için randevunu veriyor .Randevuyu verdiği gün eşin sperm veriyor labaratuarda hazırlanıyor sonra normal bir muayene ortamında vajinadan bu spermleri sana enjekte ediyor acısız bir işlem , 15 dinlendiriyor seni o şekilde sonra kalkıp evine geliyorsun 14 gün sonra kanda beta hcg de belli oluyor sonuç . bu 14 günü ben sürekli istirahat halinde geçirdim .. halada o ıstırahat durumundayım evdeyim yatıyorum geziniyorum kendimi yormadan bulaşık yıkıyorum yemek yapıyorum başkada bir iş yapmıyorum ..

Premete adimi yazdigini görünce bile cok sevindim..listede görsem haralde ucarim..bir an icim umutla doldu...sizleri her gün takip ediyorum ve herseyin yolunda olmasina seviniyorum..insalla yeni gelen olmaz bu topige ve burdaki hamileler sag salim,bebeklerine kavusur biz bekleyenlerde hamile kalir sag salim kavusuruz beklerimize.

Benim son regl tarihim 15-10-2010...beklenen tarihte en gec 12-11...listeye benide yaz..insallah ugurlu gelir..
Listede olacak herkese bol sans

Sağol canım, en kısa zamanda darısı senin de başına. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.

günaydın arkadaşlar
biz de az önce doktora gittik
ikili testimiz gayet güzel
kızımız da gayet iyiymiş, 15+3 olmuş, %90 kız dedi doktor
bakalım artık belki bayramdan sonra istirahata geçerim
hepinizi çok öpüyorum

Günaydın gamze ben iyiyim öğlen doktora gidicem onu bekliyorum sen nasılsın??

bende iyyim canım inşallah her şey yolunda gider işteyim calışıyom biz bu topiğin demir başı olduk galiba ayrılamıyoruz suğan kürü ve ovulasyon testine başladım eşimede keçi boynuzu yediriyorum ovulasyonda daha cift çizgiyi görmedim adetim düzeensizleşti canım bizi haberdar et

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|34|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|32|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|32|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|30|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|28|KIZ|30.01.2011
|Premete|25|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|23|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|16|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|15|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|10||06.06.2011
| Seblev|10||06.06.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Maytap|
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010[/table]

İnşallah listemiz hepinize uğurlu gelir, sırası gelenden hamilelik haberi alırız.

Son düzenleme:

Gözün aydın canım. İnşallah bütün kontrollerinden böyle yüzün gülerek çıkarsın. Belki deme bayramdan sonra kesin istirahate geç. Ben 21. haftadan beri istirahatliyim çok memnunum. Sonuçta sen de devlet memurusun rapor, izin olayını bir şekilde halledebilirsin. Biz kalktığımız zaman masamızı dolduracak, işimizi yapacak birileri mutlaka bulunuyor ama bizim kaybettiklerimizin yeri asla dolmuyor. Bütün hamilelere tavsiyem işi gücü, çevrelerini asla düşünmesinler önce kendilerini düşünsünler çünkü biz iyi olmazsak karnımızdaki hiç iyi olmuyor. Ben ilk hamileliğimde çok zorlandığım halde işler çok yoğun arkadaşlar zor durumda kalmasın diye istirahate ayrılmadım. O kadar stresli ve yoğun bir ortamda çalışıyordum ki hergün iş çıkışı eve ağlaya ağlaya geliyordum. Sağ olsunlar idarecilerimiz de iş arkadaşlarım da bana hiç ayrıcalık göstermediler. Birgün gelen bir vatandaşla tartıştım acillik oldum, o hafta sonu gitiğimiz kontrolde oğlumun 2 hafta geri kaldığını öğrendim. Çok pişmanın, hep içimde kalan bir sorudur acaba çalışmasam evde istirahat etsem, o stresli ortama girmesem oğlumun doğumunu geciktirebilir miydim, yaşama şansını arttırabilir miydim diye. Asla cevabı bilemeyeceğim, asla da bu pişmanlığı içimden atamayacağım ama son pişmanlık fayda etmiyor.

Salı günleri sırf Mete'yi görmek için "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"yi izliyorum. Acaba benim Metem de böyle cesaretli, yüreğine bileğine kuvvetli, ailesine kol kanat geren bir çocuk olur muydu diye düşünüyorum. Her salı Mete'yi yüreğimde büyütüyorum, ekranda oğlumu izliyorum. Hasreti hala yüreğimde kor, oğlumu çok özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…