BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|34|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|32|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|32|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|30|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|28|KIZ|30.01.2011
|Premete|25|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|23|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|16|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|15|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|10||06.06.2011
| Seblev|10||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Maytap|
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010[/table]
İnşallah listemiz hepinize uğurlu gelir, sırası gelenden hamilelik haberi alırız.
Canım tüp bebek yaptıracakları da aynı listeden takip ediyoruz. Tüp bebek yaptıracakları ayın başında listeye ekleriyoruz. Kurban bayramından sonra tüp bebeğe başlayacaksan
seni bu ayın listesine ekleyebiliriz. Son adet tarin ne?
Maytap, Gamze, Yamanas, Feri, Beyazmelek ve hamilelik için uğraşan diğer adını unuttuğum arkadaşlarım siz de son adet tarihinizi yazın yarın umutlu listemizi yayınlamaya başlayalım.
günaydın arkadaşlar
biz de az önce doktora gittik
ikili testimiz gayet güzel
kızımız da gayet iyiymiş, 15+3 olmuş, %90 kız dedi doktor
bakalım artık belki bayramdan sonra istirahata geçerim
hepinizi çok öpüyorum
Gözün aydın canım. İnşallah bütün kontrollerinden böyle yüzün gülerek çıkarsın. Belki deme bayramdan sonra kesin istirahate geç. Ben 21. haftadan beri istirahatliyim çok memnunum. Sonuçta sen de devlet memurusun rapor, izin olayını bir şekilde halledebilirsin. Biz kalktığımız zaman masamızı dolduracak, işimizi yapacak birileri mutlaka bulunuyor ama bizim kaybettiklerimizin yeri asla dolmuyor. Bütün hamilelere tavsiyem işi gücü, çevrelerini asla düşünmesinler önce kendilerini düşünsünler çünkü biz iyi olmazsak karnımızdaki hiç iyi olmuyor. Ben ilk hamileliğimde çok zorlandığım halde işler çok yoğun arkadaşlar zor durumda kalmasın diye istirahate ayrılmadım. O kadar stresli ve yoğun bir ortamda çalışıyordum ki hergün iş çıkışı eve ağlaya ağlaya geliyordum. Sağ olsunlar idarecilerimiz de iş arkadaşlarım da bana hiç ayrıcalık göstermediler. Birgün gelen bir vatandaşla tartıştım acillik oldum, o hafta sonu gitiğimiz kontrolde oğlumun 2 hafta geri kaldığını öğrendim. Çok pişmanın, hep içimde kalan bir sorudur acaba çalışmasam evde istirahat etsem, o stresli ortama girmesem oğlumun doğumunu geciktirebilir miydim, yaşama şansını arttırabilir miydim diye. Asla cevabı bilemeyeceğim, asla da bu pişmanlığı içimden atamayacağım ama son pişmanlık fayda etmiyor.
Salı günleri sırf Mete'yi görmek için "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"yi izliyorum. Acaba benim Metem de böyle cesaretli, yüreğine bileğine kuvvetli, ailesine kol kanat geren bir çocuk olur muydu diye düşünüyorum. Her salı Mete'yi yüreğimde büyütüyorum, ekranda oğlumu izliyorum. Hasreti hala yüreğimde kor, oğlumu çok özlüyorum.
çok sevindim....bencede al rapor dinlen...bende eğer kısmet olursa öyle yapacağım
Gözün aydın canım. İnşallah bütün kontrollerinden böyle yüzün gülerek çıkarsın. Belki deme bayramdan sonra kesin istirahate geç. Ben 21. haftadan beri istirahatliyim çok memnunum. Sonuçta sen de devlet memurusun rapor, izin olayını bir şekilde halledebilirsin. Biz kalktığımız zaman masamızı dolduracak, işimizi yapacak birileri mutlaka bulunuyor ama bizim kaybettiklerimizin yeri asla dolmuyor. Bütün hamilelere tavsiyem işi gücü, çevrelerini asla düşünmesinler önce kendilerini düşünsünler çünkü biz iyi olmazsak karnımızdaki hiç iyi olmuyor. Ben ilk hamileliğimde çok zorlandığım halde işler çok yoğun arkadaşlar zor durumda kalmasın diye istirahate ayrılmadım. O kadar stresli ve yoğun bir ortamda çalışıyordum ki hergün iş çıkışı eve ağlaya ağlaya geliyordum. Sağ olsunlar idarecilerimiz de iş arkadaşlarım da bana hiç ayrıcalık göstermediler. Birgün gelen bir vatandaşla tartıştım acillik oldum, o hafta sonu gitiğimiz kontrolde oğlumun 2 hafta geri kaldığını öğrendim. Çok pişmanın, hep içimde kalan bir sorudur acaba çalışmasam evde istirahat etsem, o stresli ortama girmesem oğlumun doğumunu geciktirebilir miydim, yaşama şansını arttırabilir miydim diye. Asla cevabı bilemeyeceğim, asla da bu pişmanlığı içimden atamayacağım ama son pişmanlık fayda etmiyor.
Salı günleri sırf Mete'yi görmek için "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"yi izliyorum. Acaba benim Metem de böyle cesaretli, yüreğine bileğine kuvvetli, ailesine kol kanat geren bir çocuk olur muydu diye düşünüyorum. Her salı Mete'yi yüreğimde büyütüyorum, ekranda oğlumu izliyorum. Hasreti hala yüreğimde kor, oğlumu çok özlüyorum.
canım benim lütfen bunu yapma kendine.biz hepimiz senin için iyi düşünüyoruz ve pozitif enerji gönderiyoruz sende bu enerji seline kapıl güzelim bak herşey daha kolay daha olumlu olacak.bebeğin seninle olacak...ben bu aralar aldım başımı gidiyorum...ya olamssa ya tutmassalar başladı...korkuyorum.....herşeyi transfer sonucuna bağlar oldum...güya kaptrmayacaktım kendimi ama olmuyor...
az kaldı arkadaşım az...heyecan yapma derin derin nefes al herşeyi olumlu düşün ve bize bebişin resimlerini gönderirsin...iyiyiz canım teşekkür ediyoruz.günleri doldurmaya çalışıyoruz işte napalım.kendimi hala rüyada hissediyorum ve uyanacağım diye çok korkuyorum...
sinannuray lütfen kendini salma hep pozitif düşün zorda olsa bunu dene lütfen..herşeyde bi hayır vardır belki böylesi daha olumludur.biz hep ne diyoruz.Allahım hayırlı sağlıklı evlat ver..kendine zaman ver..canım bende sırasıyla hamile kalıp mutlu olduğumuz için arkadaşlara umut olur die söledim yoksa uzun bi süre o listeye girmek gibi bi niyetim yok
çok sevindim allah sizleri korusun..hadi hayırlısınla sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle..günaydın arkadaşlar
biz de az önce doktora gittik
ikili testimiz gayet güzel
kızımız da gayet iyiymiş, 15+3 olmuş, %90 kız dedi doktor
bakalım artık belki bayramdan sonra istirahata geçerim
hepinizi çok öpüyorum
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|34|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|32|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|32|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|30|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|28|KIZ|30.01.2011
|Premete|25|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|23|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|16|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|15|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|10||06.06.2011
| Seblev|10||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Maytap|
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010[/table]
İnşallah listemiz hepinize uğurlu gelir, sırası gelenden hamilelik haberi alırız.
lütfen stresden uzak durun güzel şeyler düşünün tek temmenim bu sizler için.herşey güzel olacak az zamanınız kaldı onu düşünün ve kucağınıza aldığınızda herşey çok daha güzel olup stresleri unutacaksınız...inş. bu hamileliğinde hiç stres yapmazsın
kimsede yapmazsın
olan bebişlerimizle bize oluyor
bende bazen çok doluyorum
kendime resmen eziyet ediyorum
ama işte şartlandırıyorum kendimi.
stress çok kötü birşeyy
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım..Kızlar bugün doktora gittim yumurtalar ve hormonlar çok şükür daha iyi çıktı toplam 5 tane yumurta oluşuyormuş bu ay tabii yine az ama hiç yoktan iyidir.Salı günü rahim filmi çekilcek ben korkmaya başladım bile şimdidenrahim filmi sonucuna göre tüp bebekten başka bir yolumuz varmı yokmu onu anlayıp yolumuzu çizicez.bu arada serophene diye bi ilaca başladım yumurta geliştiriciymiş birde folik asite başladım..hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle..
cok sevindim canım yaa inşallah her şey cok güzel olur rahim filminden korkma basit bir işlem hayırlısıyla bir şey cıkmazbazılarında ağrı oluyomuş ama bende olmamıştı canım 5 yumurta bu ay tutma olası cok yüksek canım yetrki olgunlaşsın cok sevindim bu arad canım serophene ilacı ne için kullanıcan canım inşallah hayırlısıyla habiş kalıcaz
Merhaba arkadaşlar. 13.04.2009'da 29+2 günlükken oğlum Mete dünyaya geldi. Rahim içi gelişme geriliği nedeniyle anne karnında beslenemediği için 830 gram olarak doğdu. Benim canım oğlum daha benim içimdeyken acı çekmeye ve savaşmaya başlamıştı. 71 gün küvezde yaşam savaşını sürdürdü. Biz de bu 71 gün boyunca ona birşey olacak diye her gün öldük, yaşadıkça her gün yeniden doğduk. Ama malesef daha fazla savaşamadı yavrum ve 23 Haziranda onu kaybettik. Acısı içimden bir an olsun gitmiyor. Nerede küçük bir çocuk veya bebek görsek dolan gözlerimizi birbirimize göstermemek için eşimle birbirimize bakamıyoruz. Ona tekrar kavuşacağım güne kadar onu özlemeye devam edeceğim. Şimdi problemimin nedenini tespit etmek için çeşitli testler yaptırıyorum. Test sonuçlarım çıktıktan sonra bir doktora gitmek ve en kısa zamanda tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum. Allah'ım bana tekrar anneliği nasip eder mi bilmiyorum ama acımla başa çıkmak, acımı hafifletmek için başka bir çözüm bulamıyorum.
Sizler neden erken doğum yaptınız, neler yaşadınız, acınızla nasıl baş edebiliyorsunuz, tekrar ne zaman gebelik düşünüyorsunuz. Gelin yaşadıklarımızı ve bundan sonra olacak gelişmeleri burada paylaşalım, birbirimize destek olalım. Ne de olsa bizi bizden iyi anlayan olmaz. İnşallah bir gün yine burada mutluluk haberlerimizi paylaşırız. İnşallah hayat gözümüzden akan yaşları bir nebze olsun siler, yüzümüze bir yanı buruk da olsa bir gülümseme yerleştirir.
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım..Kızlar bugün doktora gittim yumurtalar ve hormonlar çok şükür daha iyi çıktı toplam 5 tane yumurta oluşuyormuş bu ay tabii yine az ama hiç yoktan iyidir.Salı günü rahim filmi çekilcek ben korkmaya başladım bile şimdidenrahim filmi sonucuna göre tüp bebekten başka bir yolumuz varmı yokmu onu anlayıp yolumuzu çizicez.bu arada serophene diye bi ilaca başladım yumurta geliştiriciymiş birde folik asite başladım..hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle..
çoook sevindim....rahim filminden sonnra kendiliğinden hamile kalanları bile duydum....bazıları hiç hissetmiyormuş bile rahim filmini..inşallh sende hissetmezsin.....yumurtalrın olmuş süperr...yani bu ay herşey olabilir.:92:
Saol arkadaiım ama ilk filmdeki gibi tüpler tıkalı çıkarsa tüp bebekten başka şansım yok aslında eşim tekrar rahim filmi çektirme zorlanma direkt tüp e başlayalım diyo ama ben bi kez daha çektirmek istiyorum sonuç yine aynı olsa bile ben kafamdan diğer alternatif tedavileri yada spontan gebeliği atmış olurum ona göre yolumuzu çizeriz..Bakalım salı günü film çekilcek inşallah buda rahat geçer diğeri gibi..sen nasılsınnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?