Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

SAĞOL CANIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAH HEPİMİZE UĞURLU GELECEK BU LİSTE

benim son adet 19 ekim:)))inşallah listemiz hepimize şans getirir

çok sevindim....bencede al rapor dinlen...bende eğer kısmet olursa öyle yapacağım

inşallah canım, hepimiz hep güzel haberler alalım. çok haklısın, işler bir şekilde yürüyor, aksasa nolur, bir candan önemli mi, bayramdan sonra 19.haftam olacak, benim ailem izmirde ama biz çok uzaklardayız, sağlık imkanının kısıtlı olduğu bir yerdeyiz, bu yüzden zaten 24.hafta itibariyle annemlerin yanına geçeceğim. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ve uzuuuun yıllar birlikte oluruz. insanın geçmişe dönük pişmanlıkları çok oluyor, ama bakıyorsun kimi hamileler son haftlarına kadar ayaktalar, çalışıyorlar, birşey olmuyor, Allah korusun başına birşey gelse pişmanlık yaşar ama gelmedikten sonra rahat rahat hamileliklerini tamalıyorlar. bizim de başımıza birşey gelmemiş olsaydı hiç düşünmeyecektik. o yüzden üzülme, pişmanlık duyma. kasıtlı yaptığımız hiçbir şey yok. alınyazımızmış yaşadık.

ben de izlerken aklıma sen geliyordun. berrin sürekli mete mete diye arkasından koştukça diyordum izliyorsa içi burkuluyordur diye. ben ali ismini duyunca hep bi değişik oluyorum

çok sevindim....bencede al rapor dinlen...bende eğer kısmet olursa öyle yapacağım

yatmak da biraz sıkıcı ama bebeklerimiz için değer, inşallah sen de hayırlısıyla bu ay hamile kalırsın. sonra nasılsa bebeklerimiz doğunca uykuya hasret kalacağız şimdiden stok yapalım

inş. bu hamileliğinde hiç stres yapmazsın
kimsede yapmazsın
olan bebişlerimizle bize oluyor
bende bazen çok doluyorum
kendime resmen eziyet ediyorum
ama işte şartlandırıyorum kendimi.
stress çok kötü birşeyy

Bende o dizide çevremde yaşanan olaylardan çok parça görüyorum ama dediğin gibi dizideki Mete hep aklıma senin meteni getiriyor. Hatta şimdi ben düşünüyorsan Premete için bu diziyi izlemek nekadar zordur diye seni düşünmüştüm.

Ben de nerede Erdem ve Egemen diye bir çocuk görsem benimde oğluşlarım böyle olacakmıydı diye düşünüyorum.Yüreğim yanıyor.

Aynı sıksıntıyı bende yaşadım ve hala yaşıyorum. Bende memur sayılırım ama iş rapor alıp evde istirahat oldumu sanırsınki paralarını ceplerinden ödüyorlar. 10 gün raporluydum bütün işlerim birikmiş beni bekliyordu resmen işlere gömüldüm. Akşam 6 gibi çıkıyorum bakıyoruz erken çıkıyorsun diyorlar, sanki kaldığımda madalya ya da bir aferin diyorlarmış gibi. Ama tehlikeli bir durumdayken bile rapor almam gözlerine batıyor. Sanki ne acılar çektiğimi bilmiyorlar. Ah Allaha havale ediyorum o ilgili kişiyi.

hadibakemciğim yazmış olduğun şiir çok güzel. Benim ve daha birçok melek annesinin duygularını yansıtıyor saki. Bebeğin dünyaya inşallah sağlıkla gelecek ve kucağını dolduracak lütfen onu yüksek bir moralle ve sevinçle karşıla. Onun bütün olup bitenden haberi de yok suçu da. Üzüntülerini sıkıntılarını onu gördüğünde unutacaksın buna inanıyorum. Bu dünyada mutluluğun anahtarı biraz da sende. Bebeğine sımsıkı sarıl gözlerinin içine bak tenini kokla saçlarımı okşa ve kendine mutlu olmak için izin ver canım.

maytapcığım transfer günü yaklaştıkça sende stres artıyor ama rahatlamalısın transfer günü moral çok önemli.

ben bu aralar aldım başımı gidiyorum...ya olamssa ya tutmassalar başladı...korkuyorum.....herşeyi transfer sonucuna bağlar oldum...güya kaptrmayacaktım kendimi ama olmuyor...
canım benim lütfen bunu yapma kendine.biz hepimiz senin için iyi düşünüyoruz ve pozitif enerji gönderiyoruz sende bu enerji seline kapıl güzelim bak herşey daha kolay daha olumlu olacak.bebeğin seninle olacak...

iyiyiz canım teşekkür ediyoruz.günleri doldurmaya çalışıyoruz işte napalım.kendimi hala rüyada hissediyorum ve uyanacağım diye çok korkuyorum...
az kaldı arkadaşım az...heyecan yapma derin derin nefes al herşeyi olumlu düşün ve bize bebişin resimlerini gönderirsin...

canım bende sırasıyla hamile kalıp mutlu olduğumuz için arkadaşlara umut olur die söledim yoksa uzun bi süre o listeye girmek gibi bi niyetim yok
sinannuray lütfen kendini salma hep pozitif düşün zorda olsa bunu dene lütfen..herşeyde bi hayır vardır belki böylesi daha olumludur.biz hep ne diyoruz.Allahım hayırlı sağlıklı evlat ver..kendine zaman ver..

çok sevindim allah sizleri korusun..hadi hayırlısınla sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle..

canım ben 9 kasımda adet olmayı bekliyorum ve kurban bayramından sonra işlmelre başlıyacağız..sağol

pışmanlıklar ve acabalarla bende çok boğuştum ve zaman zaman boğuşmuyorumda değilim.Ama her defasında alıp verdiğim cevap.Allah verdi allah aldı.Suç bizim değil , bizler seçilmiş insanlarıyız..Bak meteciğinin senesi geldi geçti ve kardeşi şuan seninle..Allahın büyük sınavından geçti ve az bir zaman sonra sınavı başarıyla bitireceksin...allah emanet olun

meteciğin de çok yürekli ve annesine babasına şefaatçi olacak ve sizi bekleyecek ve o minik yüreğiyle sizi cennet bahçelerine götürecek..cesaretli,kuvvetli ve kol kanat geriyor sizler için orada...metecinle gurur duy annesi ve şimdiki oğlusuna stres yaratma dizi seyrederken olurmu...

lütfen stresden uzak durun güzel şeyler düşünün tek temmenim bu sizler için.herşey güzel olacak az zamanınız kaldı onu düşünün ve kucağınıza aldığınızda herşey çok daha güzel olup stresleri unutacaksınız...

tüm arkadaşlarım sevgiyle kalan stresden uzak olun allah sizleri korusun allaha emanet olun..

Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım..Kızlar bugün doktora gittim yumurtalar ve hormonlar çok şükür daha iyi çıktı toplam 5 tane yumurta oluşuyormuş bu ay tabii yine az ama hiç yoktan iyidir.Salı günü rahim filmi çekilcek ben korkmaya başladım bile şimdiden rahim filmi sonucuna göre tüp bebekten başka bir yolumuz varmı yokmu onu anlayıp yolumuzu çizicez.bu arada serophene diye bi ilaca başladım yumurta geliştiriciymiş birde folik asite başladım..hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle..

cok sevindim canım yaa inşallah her şey cok güzel olur rahim filminden korkma basit bir işlem hayırlısıyla bir şey cıkmazbazılarında ağrı oluyomuş ama bende olmamıştı canım 5 yumurta bu ay tutma olası cok yüksek canım yetrki olgunlaşsın cok sevindim bu arad canım serophene ilacı ne için kullanıcan canım inşallah hayırlısıyla habiş kalıcaz

Saol canımm:))Rahim filmi ben daha öncede çektirmiştim bendede zor geçmemişti ama başka bi doktor çekmişti araştırdığımda hep zor bi işlem diye okumuştum ve ben rahat olduğum için şaşırmıştım ama şimdi yinede gerildim ordaki ortamdan kaynaklanan bi durum sanırım, iki tüpümde tıkalı çıkmıştı bunu çektirip çektirmemeyi doktor bana bıraktı ama ben ısrarla çektirmek istedim..İnşallahh hamile kalırız arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsunn.Bu arada serophene yumurta geliştirmek için kullanılan bi ilaçmış

Ah canım benim allah sabır versin inşallah sağlıklı bebeklerin olur allahım bir daha böyle zor zamanlar yaşatmasın.Bende erken doğum yaptım allaha şükür iyiyiz bende 28. haftadan sonra sancılarım başladı zor günlerdi 35 faftaya kadar hastanede yattım iğneler ilaçlar kuvez dönemi zor oluyor görememek yaklaşamamak allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

çoook sevindim....rahim filminden sonnra kendiliğinden hamile kalanları bile duydum....bazıları hiç hissetmiyormuş bile rahim filmini..inşallh sende hissetmezsin.....yumurtalrın olmuş süperr...yani bu ay herşey olabilir.:92:

Saol arkadaiım ama ilk filmdeki gibi tüpler tıkalı çıkarsa tüp bebekten başka şansım yok aslında eşim tekrar rahim filmi çektirme zorlanma direkt tüp e başlayalım diyo ama ben bi kez daha çektirmek istiyorum sonuç yine aynı olsa bile ben kafamdan diğer alternatif tedavileri yada spontan gebeliği atmış olurum ona göre yolumuzu çizeriz..Bakalım salı günü film çekilcek inşallah buda rahat geçer diğeri gibi..sen nasılsınnn??

ne olursa olsun en azından bi adım atmış oldun..tedaviyle yada normal hiç farketmez start vermiş olman bile çok ii..benim cmtsi 12de transfer var....idrara sıkışık gel dedi..en sevmediğim şey:97:ha bide '' dondurulmuşlarla şansını deneyecekler'' die bi topik var...orda dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlar oldu çok sevinmiştim ama biri dış gebelik miş.birininde kanaması vrmış...değeri düşüyormuşş..biraz korktummaceba donmuşlarla sağlıklı olmuyormu die düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…