Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hiç öyle şeyler okuyup moralini bozup etkilenme dondurulmuşlarla hepsi bu şekilde olucaksa dondurmanın bi anlamı olmazdı doktorlarda niye boşuna böyle bişiyle uğraşsınlarki sen içini ferah tut gerisinide Allah'a bırak birazcıkta nasip kısmet işi dimi ama..İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız Maytap..Çok az kaldııı heyecan dorukta artık,ctesi dualarımız seninle olcak...

teşekkür ederim:))peki senin tüplern kapalıysa(inşallh açıktır),tüp bebek tedavisine hemn bu adetinle başlıyormusun???

teşekkür ederim:))peki senin tüplern kapalıysa(inşallh açıktır),tüp bebek tedavisine hemn bu adetinle başlıyormusun???

O konuyu çok net konuşmadık film sonucuna göre oturup konuşalım dedi doktorda salı günü netleşicek yani ama belki ben bi adet daha beklerim diye düşünüyorum kararsızım ne yapıcağımız konusunda

Maytap senin doğum sebebin belli değildi dimi ikiz olmasından kaynaklanıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktor dün banada rahim ağzı yetmezliği olduğunu çok düşünmüyorum ölçümlerin hep normal dedi hamileykende normaldi dedi ikiz taşıyamadın büyük ihtimalle dedi..Yani bu durumda hamile kalırsak inşallah dikiş attırmalımıyız acaba??

haakımızda hayırlısı olsun...bu adet olmassa en geç 2.adette başlarsın...hatta belki bu adetn 21.ggünü başlarsın..bellimi olur belki hiçbirşeye gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalırsın...her şekilde adım adım yaklaşıyoruz...hiissediyorummm

benim dr dikişe çook karşı..o eski bir yöntemdi...dikişle eğer iltihap varsa içerde kalır dio...dikiş yerine progestan alamyı tavsiye ediyor...rahim ağzı yetmezliği ağrısız olurmuş..benimki ağrıyla oldu...sancılar kramplar açılmayı sağlamıştı...banada sadece ikiz olduğundan olabilir dedi..yani bendeede rahim ağzı yetmezliği yok..zaten dikişte atılmayacak

Benimki ağrısız olmuştu diyorum hep ama doğum anı ağrısızdı ondan önce bel ağrılarım vardı bende sürekli yattığım için yatma pozisyonumdan fln ağrıyordur diye düşünmüştüm hep onun dışında sancım falan olmadı kafam karıştı biraz bu konuda..

ben ağrısız olduunu burdan öğrendim ..dr..öyle bişi demedi..ama zaten ölçmüş normal çıkmış...bence kafan karışmasın...rahim ağzı yetmezliği olsa dr söylerdii.nie söylemesinki???biz böyle böyle kafayı yiyeceğiz yakında:18:allah sonumuzu hayr etsin.olumsuz düşünceleri çıkaralım aklımızdan...kulaklarımızı kapatatlım gerekirse:))9

Ayy evet kurgulamaya bayılıyoruz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diyodum ben ama onuda geçti artık sürekli ya şöyleyse ya böyleyse diye düşünüp kendimizi dolduruyoruz düşünmekten başım ağrıyor bazen zaten,en iyisi artık çok yormayalım kafamızı uygulayabilirsek tabii :))

evet cahillik bazen daha iyi, bir sanatçı hamileliğinden bahsetmişti de, tabi o zamanlar internet yoktu, bilgi kirliliği de yoktu, hamile olduğumu öğrendim, çalışmaya devam ettim sonra doğurdum diyor, çok hak vermiştim, gerçi insan biraz da başına geldikçe araştırıyor, pimpirikleniyor. sanki normal hamile olmak ve doğum yapmak istisnai bizimki genelmiş gibi hissediyoruz, biraz rahat olabilsek, yapmamız gereken herşeyi yapıp sonra sabırla ve tevekkülle beklesek ne güzel olur. doktorum bana da rahim ağzı yetmezliği yok demişti, ama sınırdaymışım, benim de 18.haftamda çok şiddetli kanamam olmuştu ve ondan sonra kasılmalarım başlamıştı, kasılmalar oldukça rahim ağzının boyu kısaldı ve en sonunda sularım geldi. doktor bunların hepsi ilk hamileliğine mahsus olabilir demişti.gittiğim her iki doktor da pimpirikli değil, insanı rahatlatıyorlar, ben o yüzden doktorların dediklerine uymak gerektiği kanaatindeyim, sonuçta bizim bildiklerimiz yarım yamalak.

sana katılıyorum...ben druma sonsuz güvendiğim halde aceba demeye başladım.nete baka baka saçmalamaya başladım...:))biraz rahat olmak en iisi galiba...sen nasılsın??hamilelik nasıl gidiyor?

sana katılıyorum...ben druma sonsuz güvendiğim halde aceba demeye başladım.nete baka baka saçmalamaya başladım...:))biraz rahat olmak en iisi galiba...sen nasılsın??hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim, hamilelikte çok şükür bi sıkıntımız yok, çalışmaya devam ediyorum, akşam eve gidince full yatıyorum, kendimi zorlamamaya çalışıyorum.inşallah sonuna kadar iyi gider. sen de stres yapma, herşeyin iyi olacağını düşün, nasipse gelecek Yemen'den, nasip değilse ne gelir elden. bol bol dua edeceğiz ve sabırla bekleyeceğiz. herşey Allah'ın elinde, bebeğimizin de geleceği vakit bellidir.bol bol 'hasbünallahi ve nimel vekil' de.Allahı vekil et, gerisini boşver

nezamn bırakmayı düşünüyorsun çalışmayı??iyi dileklerin içinn çok teşekkürler...hamilelerden dua bekliyorum...ederseniz çok sevinirim

sen mesaidesin dimi??*ben bitirdim evdeki mesaime başladım...yemek yapmaya çalışıyorum.)

Mesaideydim o sırada :)) internet gitti orda benim işlerim durdu bende çarşıya kaçtım:)arkadaşımın düğünü var ctesi yarında kına gecesi var onlara hazırlık yaptım biraz şu düğün sezonu kapansın artıkk..Görümcemin bebeğine hediye almak için bi mağazaya girdim kendimi kaybettim ne güzel şeyler vardı kızlarımı özledimm

canım çok rahat ol kafana birşey takma herşeyin hayırlısı içini rahat tut allahın hayırlısıyla el birliğyle dua ederek hepimiz teker teker hamile kalacağız...

bende hep görürüm ve almamak için zor tutarım kendimi ve biraz buruk olur ama sonra yine hayata dönerim...Böyle gelip geçecek ..

İnşallah arkadaşım yaa dediğin gibi dualarımızla birbirimize güzel haberler ve cesaret vereceğiz..Kafama takmamaya çalışıyorum ama bazen stres basıyor ben bu aşamaların hepsini geçen senede yaşadım ama nasip böyleymiş tekrar tekrar yaşamak varmış inşallah sonu güzel olur hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

nezamn bırakmayı düşünüyorsun çalışmayı??iyi dileklerin içinn çok teşekkürler...hamilelerden dua bekliyorum...ederseniz çok sevinirim

bayramdan sonra doktor kontrolüm var, dikiş konup konmayacağı da o zaman belli olacak, dikiş konmayacak olsa bile eşim istemiyor çalışmamı, büyük ihtimal bayramdan sonra istirahate geçeceğim, olmazsa 24.haftada bırakacağım yani yılbaşında, tüm güzel dileklerimiz seninle

teşekkür ederim canım benim iyiyim sende iyisindir inşallah...

sagol canım iyiyim bende işte kış geldi eve kapandık yine..

allah razı olsun güzelim nasıl yapıldıgını nasıl bir süreçten geçicegimi merak ettim en iyisini yapıyorsun canım dinlenmeye bak bende aşılama olursam senin gibi yapmayı düşünüyorum ..

sağol canım, en kısa zamanda darısı senin de başına. Allah bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.

amin tatlım inşallah sizler yavrularını kucagınıza alırsınız bizlerde hamile kalırız sonrada biz kavuşuruz inşallah..

Hadi bakem yazdıgım söz çok güzelmiş sen nasılsın bebgin nasıl bayadır görüşemiyoruz özledim valla..

şeyma da gözükmüyor o nasıl acaba ..

maytap Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. dikkatimi çekti aynı doktorun hastalarıyız ve ben de ikiz gebeyim Allah nasip ederse. yaşadıklarına çok çok üzüldüm, Allah sabır versin çok zor günler atlatmışsın. dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur, sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebişlerine inşallah. çok dua edicem senin için.bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…