Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

teşşekkürler..doktor yönünden çok şanslıyız bence....inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeklerini.....hamilelerin duası kabul olurmuş....dualarınızı bekliyorum............bebeklerine ve kendine çook iyi bak...

bende mağazaların önünden hızzzlaaa geçiriyorum...ama birgün bizde girip bebeklerimize eşyalar alacağız inşallah

maytap ben de sana birşey danışmak istiyorum izin verirsen. erken doğum vs gibi olağan dışı durumlarda dr beye hemen ulaşılabiliyor mu? küvöz gerektiğinde falan dr bey hangi hastaneye yönlendiriyor? çünkü bildiğim kadarıyla akayda böyle bir imkan yok ve ayrıca hastaneye yatış durumunda da özel hastane olduğundan maddi olarak çok yüksek miktarlar gerekmez mi?

maytapcım yarın büyük gün inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın hayatım bol şans diliyorum allahın izniyle güzel haberler verirsin moralini yüksek tut dualarımız seninle....

inşallh erken doğum gibi bir durumun olmaz..aklına çok getrme..çünkü ben erken olacak die die erken oldu...dr a hemen ulaşıyorsun...gece 4te ulaştım çünkü...o konuda için rahat etsin..beni cebeci tıpa yönlerdrdi..orda beni 1ay misafir etceklerini söylediler ama olmadı maalesef...akay belli kilonun altını almıyor..sizin kaç aylık....ne olursa olsun pozitif düşün...drumuz gerçekten çok iyi..ben her ardığımda ulaşabildim..eğer işi varsa muhakka geri döner...için rahat olsun

maytapcım yarın büyük gün inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın hayatım bol şans diliyorum allahın izniyle güzel haberler verirsin moralini yüksek tut dualarımız seninle....

ay çook teşekkür ederim gamzecim...dularınızı eksik etmeyn..yarın 12de transfer...çok heyecanlanlıyım:97:

maytapcim sana yarın için bol bol şans diliyorum ve çok dua edeceğim.Allahım sana hayırlı bir transfer nasip edecek ve sen bize 10 gün sonra müjdeeeeeeee diyeceksin...Allahım yanında olsun cennet meleğinde yanında olsun ve kardeşini sıkı sıkı tutunması için enerji göndersin...allahım inşallah hamile kalacaksın...

Maytapcım sana yarın bol şanslar canım. İnşallah yarın bebeğin seninle olmaya başlar ve seni hiç bırakmaz. Kalbimiz de dualarımız da seninle. Güzel haberini bekliyoruz.

teşekkürler arkadaşlar..bugün 12de oldu transfer...beklemedyim artık...dualarınzı eksik etmeyin

teşekkürler arkadaşlar..bugün 12de oldu transfer...beklemedyim artık...dualarınzı eksik etmeyin

Hayırlı olsun Maytap hakkında hayırlısı olsun inşalla güzeel haberlerini alıcaz heyecanla bekliyorum :) düğüne gidicem 2 dakka elbisemi giydiğim yerde senden haber varmı bakim dedim kendine çok dikkat et artık :92:

çok teşşekkürler..sana ii eğlenceler.grşz:87:

maytapcim canım allahım bebeğini sıkı sıkı tutturmuştur tüm dualarım seninle..canım benim bize 10 gün sonra müjdeni ver...sen şimdi dinlen istirat et ve güzel güzel şeyler düşün..canını hiç sıkma arkadaşım...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…