maytap Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. dikkatimi çekti aynı doktorun hastalarıyız ve ben de ikiz gebeyim Allah nasip ederse. yaşadıklarına çok çok üzüldüm, Allah sabır versin çok zor günler atlatmışsın. dilerim bundan sonra herşey gönlünce olur, sağlıkla sıhhatle kavuşursun bebişlerine inşallah. çok dua edicem senin için.bol şans..
Mesaideydim o sırada :)) internet gitti orda benim işlerim durdu bende çarşıya kaçtım:)arkadaşımın düğünü var ctesi yarında kına gecesi var onlara hazırlık yaptım biraz şu düğün sezonu kapansın artıkk..Görümcemin bebeğine hediye almak için bi mağazaya girdim kendimi kaybettim ne güzel şeyler vardı kızlarımı özledimm
maytap ben de sana birşey danışmak istiyorum izin verirsen. erken doğum vs gibi olağan dışı durumlarda dr beye hemen ulaşılabiliyor mu? küvöz gerektiğinde falan dr bey hangi hastaneye yönlendiriyor? çünkü bildiğim kadarıyla akayda böyle bir imkan yok ve ayrıca hastaneye yatış durumunda da özel hastane olduğundan maddi olarak çok yüksek miktarlar gerekmez mi?
maytapcım yarın büyük gün inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınhayatım bol şans diliyorum allahın izniyle güzel haberler verirsin moralini yüksek tut dualarımız seninle....
ay çook teşekkür ederim gamzecim...dularınızı eksik etmeyn..yarın 12de transfer...çok heyecanlanlıyım:97:
heyecan normaldir meleğine kardeş gelecek inşallahhadi canım sen başla bizde arkandan gelicez göbişlerle
teşekkürler arkadaşlar..bugün 12de oldu transfer...beklemedyim artık...dualarınzı eksik etmeyin
Hayırlı olsun Maytap hakkında hayırlısı olsun inşalla güzeel haberlerini alıcaz heyecanla bekliyorum :) düğüne gidicem 2 dakka elbisemi giydiğim yerde senden haber varmı bakim dedim kendine çok dikkat et artık :92:
teşekkürler arkadaşlar..bugün 12de oldu transfer...beklemedyim artık...dualarınzı eksik etmeyin
Hayırlı olsun Maytap hakkında hayırlısı olsun inşalla güzeel haberlerini alıcaz heyecanla bekliyorum :) düğüne gidicem 2 dakka elbisemi giydiğim yerde senden haber varmı bakim dedim kendine çok dikkat et artık :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?