Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

maytap arkadaşım transferin yapılmış ne güzel inşallah sımsıkı tutunur annesine ve 9 ay hiç bırakmaz sonra da sağlıkla gelir
bu aşamada sana düşen şey rahatlamak ve bu oniki günlük bekleme süresini sessiz sakin kafanı dağıtarak ve istirahat ederek geçirmek
senin için dua edeceğim canım şimdiden tebrikler.

Maytap hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla bebeğin sana tutunur

çok teşşekkür ederim...inşallah tutunur...burdan güzel haberler vermeyi gerçekten çok istiyorum...ama nedense içime bir karamsarlık çöktü..sanki olmayacakmış gibi geliyor..ben galiba hiç bir zaman anne olamayacağım

teşekkürler papatya....inşallh ii haberler verebilirim burdan....transferden önce daha ümitliydim...biraz karamsarlaştım transfer sonrası...inşallah hayırlı haberler verebilirim...

Maytapcım hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm .. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inş. moralini yüksek tut canım ,ayaklarını sıcak tut bol sıvı al ve bol bol dinlen canım.

maytapcım dur bakalım daha ilk günden ne bu karamsarlık
daha önce gebe kalmışlığın var yine tutacak tutmaması için sebep yok
pozitif ol

maytapcım dur bakalım daha ilk günden ne bu karamsarlık
daha önce gebe kalmışlığın var yine tutacak tutmaması için sebep yok
pozitif ol

dr transfer başarılı dedi...ama embriliyog dediki donduruldukları için metobolizmaları yavaş..ben ona takıldım kaldım....geçen seferde çok karamsardımç...sanırım kendimi en kötü sonuca alıştryorum...hayal kırıklığı yaşamamak için....GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..........

canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana ama bu kadar karamsar olma iyi düşün iyi olsun inşallah

kızlar ben bu aralar yine kötüyüm, sizlerden güç alıyorum gerçekten son günlerde pek çok bebek haberi, bebek mevlidi duyuyorum tabi hiçbirine gidemiyorum, eşimde bana kızıyor bunlarla yüzleşmem gerektiğini söylüyor, siz yapabiliyormusunuz? yenebildinizmi bu durumu yoksa benmi güçsüzüm? akşam bir konu oldu doğum yapan birinin eşi çiçek götürmüş eşinede komik olaylar olmuş ama ben başladım ağlamaya ben doğum yaptığımda bana çiçek getiremedi eşim. hem onun adına hemde kendime ağladım. bazen günaha giriyorum diye çok korkuyorum. allah affetsin o çiçekleri alan kadınlardan dahamı az acı çektik doğumlarımızda, ama kem kucaklarımız boş kaldı hemde içimiz yarım

maytapcığım hastaların yanında nasıl konuşulacağını bilmek her şeyden önce görgü meselesi.
Zaten birçok şey yaşamış acılar çekmiş bu nedenle hemen demoralize olabilecek bir hastanın yanında neyi nasıl konuşacağını ve konuşmayacağını bilmeyen tıp sektöründe çalışmamalı
bu insanları hastalarla muhatap etmeden önce özel bir kursa falan mı tabi tutacaklar artık onu bilemem ama böyle bir şey kursla da öğretilmez ki. Bu anlayış meselesi görgü meselesi. Şimde sen hastayı neden böyle olmusuzluğa itiyorsun kardeşim neymiş metabolizması yavaşmış falan. O zaman baştan dondurulmuşlarla yapmasaydınız. Yok aslında böyle bir durum ki dondurulmuşlarla gebe kalan o kadar kadın var. Hastaya transfer günü denecek laf mı bu? Sen takılma canım böyle şeylere. Takmaaaaa....

Son düzenleme:
Beni yine bayram stresi sardı. Geçen bayram gitmediğimiz için bu bayram gidelim diye düşündük. Ama şimdiden pişman oldum. Kimseyle bayramlaşmayı düşünmüyorum. Sadece abime, ablama gideceğim. Gerisi umrumda bile değil. Akrabalarımda kimi bebekli, kimi hamile. Yaz tatilinde de kimseyle görüşmedim. Beni ilk kez görecekler (inşallah görmezler. ) Teselli etmeye başlayacaklar boş sözlere karım tok vallahi. Geçen geçmiş bu saatten sonra kimsenin tesellisini istemiyorum. Artık eşimi öne süreceğim bayramlaşmaktan ev ziyaretlerinden sıklıyor falan diyeceğim. Ayrıca annem ayağını burkmuş çatlakmış alçıya almışlar bayramda da kalacak alçıyla. En azından anneme yardım ederim diye avutuyorum kendimi. Bayram değil işkence sanki.... Ne hayallerim vardı ne oldu. Allah hepimize zamanında sağlıklı bebişler nasip etsin. İşte bizim bayramımız o zaman olacak.
MAP Hepimiz dönem dönem daha karamsar oluyoruz. Sanırım senin de öyle bir dönemin. Umarım bu dönemi en kısa zamnda atlatırsın. Canım ya lütfen bu kendiliğinden hamile kalma olayına takılma. Önemli olan hamileliği tamamlayıp sağlıkla bebeği kucağa alabilmek. Ben hemen hamile kaldım da ne oldu. Bir arkadaşım bir sene belkedi sonra hamile kaldı şimdi oğlu 3 yaşında. Başka bir arkadaşım defalarca aşılama yaptırdı en sonunda tüp bebekle hamile kaldı oğlu 1 yaşında. Ben diyordum Allah isteyen herkese versin hamile kaldım ya hemen doğuracağım sanıyordum. Al işte bak başıma neler geldi. İnan bana tekrar hamile kalsam sevinemeyeceğim bile!!!!! Kan pıhtılaşmam var dr riskli riskli deyip dıruyor. Bebeği kucağımıza almadan sahiplenmeyecekmişiz. Gel de sevin böyle bir durumda. Anlatabildim mi bilmiyorum hepimizin derdi ayrı ayrı.
CEYNURRR Hoş geldin canım. Daha sık bekliyoruz artık.
MAYTAP İnşallah güzel haberler verirsin. Pozitif düşünmeye çalış. İnsanın aklına gelen başına geliyor. Ben hamileliğim boyunca bu çocuğun yiyecek lokması varsa doğacak yoksa ben ne yaparsam yapayım boş dedim veeee ölü doğurdum. Oğluma hiçbir şey almadım. Bir arkadaşım ise benim tersime bu çocuğu doğuracağım dedi her fırsatta oğluna bir şeyler aldı. Daha 4 aylık hamileyken bütün her şeyi hazırdı. Dediği gibi oğlu sağlkla kucağında. Olumlu düşün olumlu sonuç al.....

aslında embriliyog benim arkadaşım...belki o yüzden bukadar rahat:))ne olursa olsun biz elimizden geleni yaptık...olacaksa olur...olmayacaksa zaten olmuyor..işte yinede bir ümit, bir ışık arıyorsun aceba mı deyip duruyorummm...Tek duam allah hiçbirimize yaşadığımız acıları tekrar yaşatmasın..kimseye yaşatmasın...birde işten bi hafta raporluyum..artık netten araştıra araştIRA UZMAN olurum

Başka gebeleri görünce ya da bebekli anneleri görünce üzülme durumunu çok az yaşadım sonra bitti. Nasıl mı? Çünkü hayat hiç kimse için sonsuz mutluluk ve şans getirmiyor. Yani herkesin belli acıları şanssızlıkları kazalar kayıplar vs. oluyor. <çok özendiğim bir hanım vardi ikizerkek doğurmuştu sonra bir kaza geçirdiler ve büyük kızı öldü> bu sadece bir örnek. Hamile görünce inşallah sağlıkla doğuru diyorum. Kendi yaşadıklarım sizlerin yaşadıkları aklıma geliyor. Kimin ne olacağı başına ne geleceği belli değil. Bir de o bebekler hepsi büyüdüklerinde hayrılı evlatlar mı olacaklar acaba? Kendileri için bu kadar emek veren endişelenen analarını babalarını sayacaklar mı? yoksa üzecekler mi? Kısacası arkadaşım hayat herkese herşeyi mükemmel bir şekilde sunmuyor. Ve bu bizim için olduğu kadar başkaları için de geçerli.

NİHSAV Yazdıklarını görmeden cevap vermiş gibi oldum. Ben de seninle aynıyım. Bebek görmeye gitmiyorum eşimi tek başına gönderiyorum. Hamile haberlerine üzülüyorum. Eşim de ne kadar zaman geçti hala aynısın diye kızıyor beni anlamıyor. Anlamasını da beklemiyorum artık. Ne yapayım zaten üzgünüm kendimi daha fazla üzemem. Kimse kusura bakmasın.

evet bende erken olacak die die erken doğurdumm..bunu defalarca bu forumdada konuştuk...kötü düşünce kötüyü getryor...eğer herşey yolunda gtseydi bu bayram oğullarımla olacaktım...bende 4aylıkken herşeylerini aldım oda bile yaptım..ama olmadı...benim içinde bayram buruk geçecek..umarım transferin sonucu pozitif olurda tam bayram olur...buarada bende de düşük düzey pıhtılaşma var..şimdiden günlük clexan kullanıyorum..senin dr neden riskli diyorki?pıhtılaşmanın tedavisi var çook şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…