hayırlı olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz.hepimizin ihtiyacı var güzel haberlere
maytap arkadaşım transferin yapılmış ne güzel inşallah sımsıkı tutunur annesine ve 9 ay hiç bırakmaz sonra da sağlıkla gelir
bu aşamada sana düşen şey rahatlamak ve bu oniki günlük bekleme süresini sessiz sakin kafanı dağıtarak ve istirahat ederek geçirmek
senin için dua edeceğim canım şimdiden tebrikler.
Maytap hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla bebeğin sana tutunur
maytapcim canım allahım bebeğini sıkı sıkı tutturmuştur tüm dualarım seninle..canım benim bize 10 gün sonra müjdeni ver...sen şimdi dinlen istirat et ve güzel güzel şeyler düşün..canını hiç sıkma arkadaşım...sevgiler
Maytapcım hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm .. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inş. moralini yüksek tut canım ,ayaklarını sıcak tut bol sıvı al ve bol bol dinlen canım.
maytapcım dur bakalım daha ilk günden ne bu karamsarlık
daha önce gebe kalmışlığın var yine tutacak tutmaması için sebep yok
pozitif ol
Merhaba nihsav nasılsın ben Bandırma'dan hatırladın mı uzun süredir girmiyordum seni görünce sevindim
maytapcığım hastaların yanında nasıl konuşulacağını bilmek her şeyden önce görgü meselesi.
Zaten birçok şey yaşamış acılar çekmiş bu nedenle hemen demoralize olabilecek bir hastanın yanında neyi nasıl konuşacağını ve konuşmayacağını bilmeyen tıp sektöründe çalışmamalı
bu insanları hastalarla muhatap etmeden önce özel bir kursa falan mı tabi tutacaklar artık onu bilemem ama böyle bir şey kursla da öğretilmez ki. Bu anlayış meselesi görgü meselesi. Şimde sen hastayı neden böyle olmusuzluğa itiyorsun kardeşim neymiş metabolizması yavaşmış falan. O zaman baştan dondurulmuşlarla yapmasaydınız. Yok aslında böyle bir durum ki dondurulmuşlarla gebe kalan o kadar kadın var. Hastaya transfer günü denecek laf mı bu? Sen takılma canım böyle şeylere. Takmaaaaa....
kızlar ben bu aralar yine kötüyüm, sizlerden güç alıyorum gerçekten son günlerde pek çok bebek haberi, bebek mevlidi duyuyorum tabi hiçbirine gidemiyorum, eşimde bana kızıyor bunlarla yüzleşmem gerektiğini söylüyor, siz yapabiliyormusunuz? yenebildinizmi bu durumu yoksa benmi güçsüzüm? akşam bir konu oldu doğum yapan birinin eşi çiçek götürmüş eşinede komik olaylar olmuş ama ben başladım ağlamaya ben doğum yaptığımda bana çiçek getiremedi eşim. hem onun adına hemde kendime ağladım. bazen günaha giriyorum diye çok korkuyorum. allah affetsin o çiçekleri alan kadınlardan dahamı az acı çektik doğumlarımızda, ama kem kucaklarımız boş kaldı hemde içimiz yarım
Beni yine bayram stresi sardı. Geçen bayram gitmediğimiz için bu bayram gidelim diye düşündük. Ama şimdiden pişman oldum. Kimseyle bayramlaşmayı düşünmüyorum. Sadece abime, ablama gideceğim. Gerisi umrumda bile değil. Akrabalarımda kimi bebekli, kimi hamile. Yaz tatilinde de kimseyle görüşmedim. Beni ilk kez görecekler (inşallah görmezler. ) Teselli etmeye başlayacaklar boş sözlere karım tok vallahi. Geçen geçmiş bu saatten sonra kimsenin tesellisini istemiyorum. Artık eşimi öne süreceğim bayramlaşmaktan ev ziyaretlerinden sıklıyor falan diyeceğim. Ayrıca annem ayağını burkmuş çatlakmış alçıya almışlar bayramda da kalacak alçıyla. En azından anneme yardım ederim diye avutuyorum kendimi. Bayram değil işkence sanki.... Ne hayallerim vardı ne oldu. Allah hepimize zamanında sağlıklı bebişler nasip etsin. İşte bizim bayramımız o zaman olacak.
MAP Hepimiz dönem dönem daha karamsar oluyoruz. Sanırım senin de öyle bir dönemin. Umarım bu dönemi en kısa zamnda atlatırsın. Canım ya lütfen bu kendiliğinden hamile kalma olayına takılma. Önemli olan hamileliği tamamlayıp sağlıkla bebeği kucağa alabilmek. Ben hemen hamile kaldım da ne oldu. Bir arkadaşım bir sene belkedi sonra hamile kaldı şimdi oğlu 3 yaşında. Başka bir arkadaşım defalarca aşılama yaptırdı en sonunda tüp bebekle hamile kaldı oğlu 1 yaşında. Ben diyordum Allah isteyen herkese versin hamile kaldım ya hemen doğuracağım sanıyordum. Al işte bak başıma neler geldi. İnan bana tekrar hamile kalsam sevinemeyeceğim bile!!!!! Kan pıhtılaşmam var dr riskli riskli deyip dıruyor. Bebeği kucağımıza almadan sahiplenmeyecekmişiz. Gel de sevin böyle bir durumda. Anlatabildim mi bilmiyorum hepimizin derdi ayrı ayrı.
CEYNURRR Hoş geldin canım. Daha sık bekliyoruz artık.
MAYTAP İnşallah güzel haberler verirsin. Pozitif düşünmeye çalış. İnsanın aklına gelen başına geliyor. Ben hamileliğim boyunca bu çocuğun yiyecek lokması varsa doğacak yoksa ben ne yaparsam yapayım boş dedim veeee ölü doğurdum. Oğluma hiçbir şey almadım. Bir arkadaşım ise benim tersime bu çocuğu doğuracağım dedi her fırsatta oğluna bir şeyler aldı. Daha 4 aylık hamileyken bütün her şeyi hazırdı. Dediği gibi oğlu sağlkla kucağında. Olumlu düşün olumlu sonuç al.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?