Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

maytapcığım boşver neti ama ille de araştırmak istiyorsan bence dondurulmuşlarla gebe kalanları araştı onlar sana umut olur.
bak sana bir şey anlatayım. Embriyolog arkadaşınmış ya ondan rahata konuşmuş falan. Aklıma geldi şimdi. Ben ikizler gebe kalmıştım. İşyerindeki en yakın olduğum arkadaşımla konuşuyorduk. Ben dedim ki: ''Hiç tutmayacak sandım ama ikiz tuttu çok şükür'' O ne dedi biliyor musun? : ''Çok şükür deme, hayırlısı olsun de. '' Yani, ikiz diye sevinme kaybedebilirsin dedi bana açıkça. Ben bu lafından çok etkilendim. Özellikle güvendiğim sevdiğim bir arkadaşımdan böyle bir olumsuzlama almış olmak beni gerdi. Ve en sonunda kaybettim. Dolayısı ile arkadaşlarımızdan aldığımız olumsuzlamalar bizi daha çok etkiliyor. Belki de bilinç altlarında bir kıskançlıkla yapıyorlar bunu ama sen lütfen benim düştüğüm hataya düşme. Kulaklarını böyle laflara tıka. Karnındaki miniğine ve glecek güzel günlere konsantre ol canım.

çok haklısın kulaklarımı kapadım tüm olumsuzluklaraeşimde huyumu bildiğinden ablamı aramış...yalnız kalırsam nete takılacağımı biliyor..kendisi çalışıyor bugün..ablam gelecek şimdi.. bide kızı var 8aylık ....onla vakit geçireceğim:92:ayrıca çok şükür demek çok güzel birşey..allaha teşekkür ediyorsun ..bundan güzel ne olabilirkiii

maytapcım hayırlı olsun transferin, bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah. dualarım seninle, hakkında hayırlısı olsun. bu arada tolga hoca başarılı bir transfer demiş çok sevindim senin adına. ben transfer günü embriyoların 2. kalite olduğunu 3. günden sonra bölünmelerinin yavaşladığını öğrenmiştim. açıkçası çok da umutlanma şeklinde konuşmuştu, transferden sonra sanırım yarım saat falan kendimi durduramadan ağlamıştım sedyede :) yani hiç takma kafana bence, Allah can verecekse veriyor gerisi bahane..kendine iyi bak, iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

ben de sana katılıyorum map, herkesin kendine göre derdi var, bizim başımızda bu dert olunca en büyüğü bu sanıyoruz, evet ben de hala bebek ve hamile görünce değişik oluyorum ve belki bu bebeklerimiz olsa da devam edecek ama biraz da etrafımızdakilere bakmak gerekiyor. hep yakındığımız konu, bizi kimse anlamıyor diyoruz, ama acaba biz başkalarını ne kadar anlıyoruz. değişik hastalıkları olan, maddi sıkıntılar içinde boğuşan, hayırsız evladı olan vs ne kadar çok insan var. şu an iraktaki, pakistandaki, endonezyadaki bir insanın yerinde olmak ister miydik acaba. belki çok yakınımızda olan ama derdini bilmediğimiz veya yardım etmediğimiz kaç insan vardır. ve hiç kimsenin başına ne geleceğini bilemiyoruz. Allah herkese sağlık, huzur, mutluluk versin. ama burası da imtihan dünyası işte, dertsiz kul yok, önemli olan verilen rolü hakkıyla yerine getirmek. şükür nimeti artırır. nankörlük ise bereketsizleştirir.

MAYTAP iyi haberler vereceğine inanıyoruz, karamsar olma lütfen, pozitif enerji ver ve pozitif sonuçla karşılaş inşallah

evet başarılı dedi ama embriliyog metobolizmalarının yavaş olduğunu söyledi.....bakalım hayırlısı...hamilelerin duası kabul oluur derler...lütfen dualarınızı esirgemeyin....

maytap , canımm hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah, güzel geçtiğine sevindim
gelsin bebişşşş gelsinnn

maytap hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım duam seninle..
nihsav nasılsın canım bayadır görüşemedik ..

canım sanırımek embriyo konmadı ikizlere hamilesin hayırlı olsun şunu merak ettim, tek embriyo konmadımı nasıl ikiz oluyor ?

Selamm kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım bende aynen bebek görmelere hamilelerle alakalı gezmelere falan katılamıyorum katılıncada ekstra mutlu görünmeye çalışıyorum insanlar beni iyi görsünde avutmaya çalışmasınlar boş sözlerle beni daha çok yormasınlar diye (
Maytap'cım nasılsın karamsarlığa kapılma şimdiden dinlenmene bak emin ol herşey güzel olcak hakkında hayırlısı olsun ne gelirse Allah'tan geliyor biz sacede üzerimize düşenleri yapıp sonra hayatın getiriceklerini bekliyoruz sen kendine dikkat et bol bol dinlen ve stresten uzak durmaya çalış ben sana dua ediyorum

çok teşekkür ederim arkadaşım...dualarını eksik etme....bugün daha iyim...dün çook karamsardım..sanki olmadı...ama elimden geleni yaptım..gerisi Allaha kalmış...buarada düğün nasıldı???

çok teşekkür ederim arkadaşım...dualarını eksik etme....bugün daha iyim...dün çook karamsardım..sanki olmadı...ama elimden geleni yaptım..gerisi Allaha kalmış...buarada düğün nasıldı???

Sen içini ferah tut gerisini Allah'a bırak inşallah güzel olcak herşey...Düğün güzeldi noktayı koyduk bu seneki son düğündü sezonu kapattık nihayet :)) Benimde yarın rahim filmi var stres heyecan gerginlik ne ararsan var yanii bende :))

aaaaa evet senin filmin çekilecek...ama zaten daha önce çektrmişin...hem bende transferden korkuyordum ama önceden tecrübeli olduğum için çok rahattım

aaaaa evet senin filmin çekilecek...ama zaten daha önce çektrmişin...hem bende transferden korkuyordum ama önceden tecrübeli olduğum için çok rahattım

Bende daha rahat olurmuşum gibi düşünüyorum ama doktor ve hastane bi öncekinden farklı olduğu için tedirginim biraz inşallah son anda yok ben vazgeçtimm diye caymam bu film işinden :))amaa bu sayede yarın işten izinli olcam olumlu yanlarınıda görelim :))
Sen napıyosun raporlusun sanırım bol bol yat yuvarlan dinlen :))bide ananas ve antep fıstığı yenmesi bebeğin tutunmasında etkiliymiş diye okumuştum bi kaç yerde ne kadar alakalı bilemiyorum ama sen ye en azından bi zararı yokk:))

evet yemekten zarar gelmez ama geçen sefer hiç dikkat etmemiştim aama tutmuştu...kader kısmet bu işler....sen korkularında haklısın..dr değiştrmek banada çok zor gelirdi..ama sakın vazgeçme...durumun netleşecek ...onu düşün ve rahatla:)

Ben tüpü adanada denemiştim ilk rahim filmim orda çekilmişti hamile kalıncada burda kendi doktoruma gitmeye başladım o yüzden benim için yeni bi doktor değil ama bu işlemi nasıl yaparki acaba diye düşünüyorum şimdi bende senin gibi doktorumu seviyorum..Doktor değiştirmek çok fena bişi ben tüp bebek kararını verene kadar 6-7 doktor gezdim ayy çok fenaydıı..
Bende ekstra hiç bişi yapmamıştım transferden sonra ilk gün yatmıştım sonra ayağa fırlamıştım transferin 2. günü babaannemi kaybettik ona çok üzüldüm ee çok ayakta dolandım unuttum bile transferimi bazen ama iki embryonun ikiside tutmuştu kısmet demekki nasipte ne varsa o oluyor ama buuu senin dinlenmeyip gezmelere gidiceğin anlamına gelmiyoorr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…