kızlar ben bu aralar yine kötüyüm, sizlerden güç alıyorum gerçekten son günlerde pek çok bebek haberi, bebek mevlidi duyuyorum tabi hiçbirine gidemiyorum, eşimde bana kızıyor bunlarla yüzleşmem gerektiğini söylüyor, siz yapabiliyormusunuz? yenebildinizmi bu durumu yoksa benmi güçsüzüm? akşam bir konu oldu doğum yapan birinin eşi çiçek götürmüş eşinede komik olaylar olmuş ama ben başladım ağlamaya ben doğum yaptığımda bana çiçek getiremedi eşim. hem onun adına hemde kendime ağladım. bazen günaha giriyorum diye çok korkuyorum. allah affetsin o çiçekleri alan kadınlardan dahamı az acı çektik doğumlarımızda, ama kem kucaklarımız boş kaldı hemde içimiz yarım
Canım eşine katılıyorum hamile görmekten, bebek görmekten kaçamayacağımıza göre bu durumla eninde sonunda yüzleşmemiz gerekiyor. Ben ilk kez bebek görmeye gittiğimde bebeğin odasına girince hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştım. Sonra hep bebeklerin yanına gitmeye onları kucağıma almaya, sevmeye başladım. Böyle yaptıkça kendimi daha iyi hissettim bebekleri sevdikçe benim de birgün bebeğim olacak, ben de kendi bebeğimi sevip okşayacağım dedim. Yolda hamile gördükçe Allah yardımcısı olsun, bebeğini sağ salim kucağına alsın diye dua ettim. Olumsuzluklara, yaşayamadıklarımıza, yapamadıklarımıza odaklanırsak bu duyguların üstesinden gelemeyiz. Ancak ilerde yapacaklarımıza, yaşayacaklarımıza, umuda odaklanırsak güçlü olabiliriz. Allah'ın temiz bir kalple edilen hiçbir duayı geri çevirmeyeceğine inanıyorum. Hamile, bebek görünce benim neyim eksikti, benim başıma neden bunlar geldi diye düşünme Allah'ım bana da nasip et diye dua et. Gör bak kendini daha iyi hissedeceksin.
gamze dün biara vardı..ama hemen geri çıktı...bende merak ettiim şimdi
Yoğundur belki yada internetinde falan bi problem olabilir bekleyelim bakalım..Sen sürekli yatıyormusun yoksa geziniyomusun ufak ufak bu arada yemek olayını nasıl hallediyosun??
ben ve yatmakkkk...imkansız..ben yatmaktan nefret ederim...allah beni hatta kimseyi yataklara düşürmesin..eşim yapıyor yemekleri...lojmanda oturuyorum ben lokal var bazende ordan geliyor...zaten normalde de çok yemek yapmamki:)))dün ablam geldi o bişiler getirmiş...bugünde eşim öğleden sonra izin alıp gelecek...onunla beraber yapacağız...sebze yemeklerine ağırlk veriyoruz bu aralar...
Gamzee nerelerdesin arkadaşım kayboldun bi kaç gündür hayırdır??
canım sürekli geziniyorum int.de iş ev hayat sanki savuruyor beni bende yeni gelişme yok daha inşallah hayırlısıyla rahim filminde bir şey yoktur hafta sonu arkadaşım aradı oda rahim filmi cektirdi onu bayılttılar ama o uyurken her şey aklıma geldi kızıma ulaşan yolda ne süreçlerden geçmiştim neyse arkadaşın filmi iyi cıktı aşılama yapacaklar ama genelde para tuzağı gibi geliyor aşıla bakalım...
maytapcım hayırlısı olulsun inşallah bebeşin inşallah sana sımsıkı tutunmuştur inşallah ger şey gönlünce olur canım...
İyi olmana sevindim Gamze'cim iş ve ev arasındaki koşturmanın yoğunluğunu biliyorum birindeki iş bitince diğeri yığılmış oluyoor bende geneldede ev işleri yığılmış beni bekliyor oluyor:)) Aşılama hakkında benimde pek bilgim yok rahim filmine göre oturup konuşcaz ancak %15 gibi başarı şansı dedi doktor tüp bebeğe göre bayaa düşün ama işlemleri daha zahmetsiz bildiğim kadarıyla..senin varmı yakında doktor randevun falan??ovulasyon testini yapıyormusun bu arada
biz bu ay dr gitmedik bu ay olmazsa tedavi için dr gidicez inş. gerek kalmaz ovulasyon testi genelde silik cıktı bir gün sade çizgiye yakın değer aldık ama 2 aynı renkte hiç olmadı sende olmuşmuydu şuan bırakmışısız calışmalara devam ediyoruz takdir allahtan bu ay bide suğan kürü içiyorum son iki günüm kaldı allaha şükür boıl bol dua ediyorum başka elimden başka bir şey gelmiyor görümcemde bugün yarın doğum yapacak ne yapıcağımı bilmiyorum rahmi2cm acılmış kaynanam da geldi eşim cok muhattap etmiyor beni:...
Bende silik çizgide bi kere çıkmıştı oda bayaa bi silikti başkada ikinci çizgiye benzer bişi hiç çıkmadı o yüzden seninki daha güzel bi sonuç inşallah bu ay sonunda en güzel sonucuda alırsınnn:))Hiç düşünme bile sen görümceydi kaynanaydı kafanı yorma kendini ve inşallah yakın zamanda haberini alacağın bebeğini düşün eşin senin yanında olmasa herşey çok daha zor olurdu..
evet canım sağol güzel dileklerin için 1 kere mecbur gittimbir telaş bir heyecan ne bilim beni hiç düşünmediler torunu için hazırlık yapıyolar halen de öyle arayıp sormak yok sonuçta onların memleketi ben buraları hiç bilmem boşverdim zaten kızımı düşünmediler beni neden düşünsüler saygıları bile olmadı ben artık kendime bakıyorum tabi bazen üzülmemek elde değil oğlunu sürekli arıyor gel börek yaptım yemek yaptım allahtan eşim anlayuışlı bir kere dedi eşim neden hiç karımı arayıp cağırmıyorsunuz dedi onunda zoruna gidiyor sonuçta annesi inşallah canım en kısa zamanda bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız güzel şeylerden bahsederiz gelecek bebişlerimiz şansılar meleklerimizin büyüdüğü yerde büyüyecekler cok heyecanlıyım ama yinede korkuyorum....
Sen eşin için oraya gittin anladığım kadarıyla haklısın işin zor gurbette olmak zordur eminim bide etrafındakiler destek olmayınca iyice zor gelebilir ama sen kendin eşin ve inşallah yeni bebeğin için güçlü olmak durumundasın o yüzden herkesi Allah'a havale et ilahi adalet eninde sonunda herkese hakettiğini veriyor hiç merak etme..Benimde heyecanlarım korkularım var ama korkularımı düşünmemeye aklıma getirmemeye çalışıyorum düşündükçe gözümde büyüyor bi anda herşey cesaret,m kırılıyor en güzeli akışına bırakmak sanırım biraz canım..
evet canım doğru söylüyorsun eşim için gittim..bana hep laf vurdular ama ben duymamış gibi davrandım ben hepsini allaha havale ediyorum ialahi adalet var sonuçta korkmuyorum onlardan ne derlerse desinler umrumda bile değil bitii bende. eşimin alilesi ama bende bitti o ne yaparsa yapsın ama benden beklemesinler yardım etmem artık eşimde gelecek için hayaller kuruyoruz, birbirimize daha kenetlendik daha az kavga etmeye bir birimizi üzmemeye calışıyoruz benim ailem bize cok destek cıktı bide kayınperderim uzakta oldukları için kocamla birbirimize destek cıkarak atlatmaya calıştık yeri geldi o ağladı yeri geldi ben....artık beni onlar içinde zorlamıyor yanımda sen nasıl istersen öyle yapalım diyor biliyorum ailem bize destek cıkmadı onları öyle kabullen diyor ..tabi ben asla ailesinden koparmam sonuçta oda anne. ama benim için yok artık neyse... canım senide sorunlarımla sıktım kusura bakmacok şeyler atlattık her şey insan için zamanla cok olgunlaştım cok kullandılar beni o cok zoruma gidiyor madi manevi
Ne kusuru canım aşk olsun hiç sıkılmıyorum aksine destek olabiliyorsam ne mutlu bana :) senin en büyük zorluğun ailenin yanında olmaması onların eksikliğini eşinin ailesiyle örtmek istemişsin ama karşıdanda bunu bulamayınca üzülmüşsün ama herkes yaptıklarının sonucuna katlanmalı canım o yüzden senin onlar için hiç bişey yapmaman gayet doğal senden boşa bişey beklemezler böylelikle,eşinde mutlaka çok üzülüyodur sana karşı mahcup oluyodur ama elinden birşey gelmiyodur eminim..Bazı şeyleri sevdiğin için değil görev icabı yapıyor olmak çok kötü malesef keşke insanlar bu aşamaya getirmeseler ilişkileri hiç ben kayınvalide konusunda çok şanslıyım ama seninle birebir aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarım var etrafımda zorluğunu onlarda görüyorum sen hiç yıpratma artık kendini bunları düşünüpte,sadece kendini ve evinin huzurunu düşün gerisi inanki boş...
doğru söylüyorsun canım benimde aklım başıma geldi ama cok geç oldu zararın ne resinden dönsek kardırbundan sonra güzel insanlarla arkadaşlık edicem ailemin yerini tutmaz ama bir nevi azaltır belki sonuçta beni seven eşim var bende onu seviyorum bide bebişlerimiz olucak hayırlısıyla daha ne isteyim şükürler olsun allahıma şuan her şey cok güzel tek bebişimiz inşallah arkadaşım bunların yerine bebişlermizi konuşucaz her şey cok güzel olucak ben buna inanıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?