amiiinnn:))))senin hamileliğn nasıl gidiyor???
Şükür herşey yolunda, kanamalarım kesildi. Bir de şu mide bulantısı, hazımsızlık, ekşime geçerse iyi olacak. Ama bunada şükür sıkıntı sayılmaz. İnşallah sağ salim doğsun bebişimde bunlar önemli değil çekerim.
Sende moralini yüksek tut, hayırlısyla inşallah Allahım emeklerini boşa çıkarmaz.
Maytap sormayı unuttum kaç embriyo transfer ettiler? Yeni yasada dondurulmuş embriyo transferi için yasal bir sınırlama yokmuş öyle duymuştum. İnşallah hayırlısı olur senin için.
günaydın kızlar.......................
günaydın kızlar.......................
hiçbirşey hissetmiyorum selen...çok garip ilkinde de böylemiydi hatırlamıyorum.......sen nasılsın??
gamzecim sen nasılsın...varmı ovulasyon testinde bi gelişme....buarada ben daha aday adayıyım:))
Hiç bişi hissetmemen normal bence daha çok erken bende hbişi hissetmemiştim hemde hiiç sadece son iki gün falanda teste yakın günlerdi göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı o kadar..Ben iyiyim 1 saat sonra doktora gidicem stres yapmamaya çalışıyorum..
evet canım yaa senin bugün rahim filmin var dogumdan sonra cogu kadında tıkanıklık acılabiliyormuş
evet ama şunu unuttuk maytapcım sen zaten melek annesisin
benimde gögüzlerimde hassasiyet ve karnımda şişkinlik olmuştu
selen Allah yar ve yardımcın olsun...gör bak hiçbişi hissetmeyeceksin..drdan gelince bizi haberdar et
evet gamze biz zaten anne olduk dimi....
Saol arkadaşım haber ederim doktor dönüşü öğleden sonra çekilcek 1.30 gibi ben randevu için gidicem birazdan bide iğne yapcak doktor işlemden 1 saat önce..Bu arada senin teste 1 hafta fln kaldı dimi bayramda yaptırcak yer bulabilcenmi araştırdınmı hiç??
İnşallah açılmıştır amaa vakit yaklaştıkça ben caysammı napsam diye düşünüyorum :))
hiç araştrmadım......ankarda düzen labaratuarı var..dr orası açıksa orda yaptr dedi..ama ben bayramı geçireyim diyorum....fikrimden caymassam tabi..arefe günü 9.gün ..belkide ozamn yaptrırım.:)))ozamana kadar regl olmassam tabi:97:
allahın izniyle bak cok güzel olacak öle şeyler düşünme canım yavaş yavaş belirtilerde cıkıcak göbişde cıkacak
zaten hafiften kafayı sıyırdım galiba....sürekli rüyamda bebekler görüyorum...hemn hemen hergün hemde:)))
inşallah bunlar güzel şeylerin habercisidir canım kendini yıpratma uzun ve tatlı bir yola gireceksin inşallah kötü olumsuz şeyleri düşünme hep olumlu ol her şey daha güzel olsun. 2. bebeğin gelecek düşünsene allahın izniyle şuan göbişte onun için mutlu ol endişeleniyorsun biliyorum ama iyi olmaktan ve sabretmekten başka elden bir şey gelmiyor bir bakıcaz ki bebişler kucağımızda
zaten hafiften kafayı sıyırdım galiba....sürekli rüyamda bebekler görüyorum...hemn hemen hergün hemde:)))
hatta 3.bebek gelecek inşallhtek sağlılkla gelsinde....ya kızlar benim herişim zor oldu...lise ye gtmem üniversiteye gtmem...evlenmem...şimdide çocuk...gerçi hepsinin sonu ii oldu..inşallh buda ii olacak...sizlerindemi herişiniz zor olur????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?