Aynen bende kafayı sıyırdım bende hep hastane doktor görüyorum rüyamda off tam kabus..Bende şimdi hastaneyi aradım rahim filmiyle ilgili bilgi alıcaktım dedim radyolojideki kız hastanemizde rahim filmi çekilmiyor dedi kapattı ya kızın bişiden haberi yok yada doktor bnmki gibi özel durumlarda çekiyor anlamadım.ama tırstım şimdi yaa sürekli çekilen bişi değilse ben denek olmak istemiyorum üff çok cayasım var kızlar benim bu film işinden.Kocamda bi kere katlandım tıkalı çıktı zorlamanın anlamı yok diyodu zaten onun sözleri kulaklarımda çınlıyor şimdi :)))
sende drun teli varsa en iyisi onu ara.....bide hiç araştrdınmı tüpleri kapalıyken açılan olmuşmu...eğer varsa seninkide açılmış olabilir...
Doktoru aradım ama ameliyattaymış konuşamadım araştırdım ama açılan az olmuş biz acaba açıldımıdan çok daha önce çekilirken ilaç çok hızla fln verilirse kasılma olurmuş ve ilaç geçisi olmazmış tıkalı gibi çıkabilirmiş film onu düşündük çektirelim dedik bi kez daha..ama ilkini çeken doktorda çok tecrübeli bir prof.tu öyle hata yaparmı bilemiyorum.
ozaman eşinde haklı olabilir...ama senin 6.hissin çektrmeden yana galiba..bence çektr ve acebalardan kurtul
Evet ben artık gideyimde bu kararsızlıkta bitmiş olsun böylelikle kendinize iyi bakın kızlar bana dua ediiinn.....
Evet ben artık gideyimde bu kararsızlıkta bitmiş olsun böylelikle kendinize iyi bakın kızlar bana dua ediiinn.....
hatta 3.bebek gelecek inşallhtek sağlılkla gelsinde....ya kızlar benim herişim zor oldu...lise ye gtmem üniversiteye gtmem...evlenmem...şimdide çocuk...gerçi hepsinin sonu ii oldu..inşallh buda ii olacak...sizlerindemi herişiniz zor olur????
Selamm kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle daha önceki filmde kapalı çıkan iki tüpümde bu filmde gayet apaçık çıktı :)) hala çok şaşkınım hiç böyle bi sonuç beklemiyordum daha önce düzgün çekilmemiştir ben çok inceleyerek çektim dedi doktorum çok şükür çok rahatladım.bu arada çok rahat çektirdim filmi hiç ağrı sızı olmadı hatta çıktım ve işe geldim kalan işlerimi bitireyim diye bunu anlatıyorumki film çektirmesi gereken arkadaşlar hiç tedirgin olmadan çektirsinler...
Selamm kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle daha önceki filmde kapalı çıkan iki tüpümde bu filmde gayet apaçık çıktı :)) hala çok şaşkınım hiç böyle bi sonuç beklemiyordum daha önce düzgün çekilmemiştir ben çok inceleyerek çektim dedi doktorum çok şükür çok rahatladım.bu arada çok rahat çektirdim filmi hiç ağrı sızı olmadı hatta çıktım ve işe geldim kalan işlerimi bitireyim diye bunu anlatıyorumki film çektirmesi gereken arkadaşlar hiç tedirgin olmadan çektirsinler...
cok sevindim canım yaa cok güzel bak ben sana demiştim doğumdan sonra acılabilir diye süper yaaa bundan sonra ne yapıcaksın dr. ne dedi
geçmiş olsun canım sevindim tüplerinin açık olmasına bende çektirmiştim epey oldu ama benim hiç ağrım olmamıştı sadece çok iğrenç bişey çok rahatsız olmuştum.
süpeerr...çok sevindim...inşallh doğal yoldan en kısa zamanda hamile kalırsın...ben zaten mucizelere hep inanmışımdır...kolay kolay açılmazmış diyodun amaaaaaa açıkmış işte.....:92::87:
herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((
evet canım benim de kızımcok özzlüyorum onu artık bugünler doğuracaktım dün sabaha kadar rüyalar gördüm hep bebek hepsi gülüyordu.... dünde görümcem doğurdu mecbur gittik elim ayağım titriyordu kimseye belli etmedim içim kan ağladı dayanamadım elim titredi cok tatlı maşallah cok zor yaaa allahım bu sınavımı gecmemde yardımcı ol yarabbim evinde sanki şenlik vardı ama ben kucağıma aldım o kadar elim titriyordu ki dedim alın daha küçük zarar vermiyeyim dedim. sanki benim bebeğim bağrıma basmak istedim
Canım gözün aydın çok sevindim. Madem bu ay sen de çalışmalara başlıyorsun bir dahaki adet tarihini yaz yarın seni de müstakbel hamilelerimiz listesine ekleyeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?