Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sende drun teli varsa en iyisi onu ara.....bide hiç araştrdınmı tüpleri kapalıyken açılan olmuşmu...eğer varsa seninkide açılmış olabilir...

sende drun teli varsa en iyisi onu ara.....bide hiç araştrdınmı tüpleri kapalıyken açılan olmuşmu...eğer varsa seninkide açılmış olabilir...

Doktoru aradım ama ameliyattaymış konuşamadım araştırdım ama açılan az olmuş biz acaba açıldımıdan çok daha önce çekilirken ilaç çok hızla fln verilirse kasılma olurmuş ve ilaç geçisi olmazmış tıkalı gibi çıkabilirmiş film onu düşündük çektirelim dedik bi kez daha..ama ilkini çeken doktorda çok tecrübeli bir prof.tu öyle hata yaparmı bilemiyorum.

ozaman eşinde haklı olabilir...ama senin 6.hissin çektrmeden yana galiba..bence çektr ve acebalardan kurtul

evet canım benim her şeyim zor oldu ama allahtan zamanla hepsi oldu hayırlısıyla bunda olucak...

Selamm kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle daha önceki filmde kapalı çıkan iki tüpümde bu filmde gayet apaçık çıktı :)) hala çok şaşkınım hiç böyle bi sonuç beklemiyordum daha önce düzgün çekilmemiştir ben çok inceleyerek çektim dedi doktorum çok şükür çok rahatladım.bu arada çok rahat çektirdim filmi hiç ağrı sızı olmadı hatta çıktım ve işe geldim kalan işlerimi bitireyim diye bunu anlatıyorumki film çektirmesi gereken arkadaşlar hiç tedirgin olmadan çektirsinler...

Çk güzel bir haber bu. Hadi gözün aydın. İnşallah bebişinde kısa zamanda gelir bekletmeden. Her şey gönlüne göre olsun inşallah.

cok sevindim canım yaa cok güzel bak ben sana demiştim doğumdan sonra acılabilir diye süper yaaa bundan sonra ne yapıcaksın dr. ne dedi

geçmiş olsun canım sevindim tüplerinin açık olmasına bende çektirmiştim epey oldu ama benim hiç ağrım olmamıştı sadece çok iğrenç bişey çok rahatsız olmuştum.

cok sevindim canım yaa cok güzel bak ben sana demiştim doğumdan sonra acılabilir diye süper yaaa bundan sonra ne yapıcaksın dr. ne dedi

Saol canım ya gelir gelmez hemen size yazdım valla :) bundan sonra ilaçla yumurta geliştirmeye çalışabiliriz dedi doktor hatta bi ilaç vermişti o dün bitti perşembe gel ultrasonla bi bakalım yumurtaların ne durumda ilaç etki ediyormu görelim dedi perşembe gidicem konuşucaz bu arada çook enfeksiyonun var onunda çaresine bakalım dedi ben bu enfeksiyonlardan kurtulamıyorum bi türlü...bu ay bende çalışmalar yapıcam anlıyacağın arkadaşım :)

geçmiş olsun canım sevindim tüplerinin açık olmasına bende çektirmiştim epey oldu ama benim hiç ağrım olmamıştı sadece çok iğrenç bişey çok rahatsız olmuştum.

Çok teşekkür ederim arkadaşım evet biraz rahatsız edici ama katlanılmıcak bişi değil ortamda geriyor zaten insanı benimde hiç ağrım olmadı hiç lekelenme kanama falanda yok çok şükür..Sen nasılsınn??

süpeerr...çok sevindim...inşallh doğal yoldan en kısa zamanda hamile kalırsın...ben zaten mucizelere hep inanmışımdır...kolay kolay açılmazmış diyodun amaaaaaa açıkmış işte.....:92::87:

süpeerr...çok sevindim...inşallh doğal yoldan en kısa zamanda hamile kalırsın...ben zaten mucizelere hep inanmışımdır...kolay kolay açılmazmış diyodun amaaaaaa açıkmış işte.....:92::87:

Çok saoll inşallah doğal yoldan olur dediğin gibi arkadaşım..Evet ben çok umutsuzdum bu sonucu hiç beklemiyodum o yüzdende sabah çektirmekten caymak üzereydim iyikide gidip çektirmişim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebişlerimize kavuşalım başıda sen çek inşallahhh

Canım gözün aydın çok sevindim. Madem bu ay sen de çalışmalara başlıyorsun bir dahaki adet tarihini yaz yarın seni de müstakbel hamilelerimiz listesine ekleyeyeyim.

herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((

evet canım benim de kızım cok özzlüyorum onu artık bugünler doğuracaktım dün sabaha kadar rüyalar gördüm hep bebek hepsi gülüyordu.... dünde görümcem doğurdu mecbur gittik elim ayağım titriyordu kimseye belli etmedim içim kan ağladı dayanamadım elim titredi cok tatlı maşallah cok zor yaaa allahım bu sınavımı gecmemde yardımcı ol yarabbim evinde sanki şenlik vardı ama ben kucağıma aldım o kadar elim titriyordu ki dedim alın daha küçük zarar vermiyeyim dedim. sanki benim bebeğim bağrıma basmak istedim

seni çok ii anlıyorum..ama iykide kucağına alıp sevdinnn..almasaydıon hiç alamazdıb bidaha...allah yavrusunu görümcene bağışlasın...bizlerde en kısa zamanda nASİP etsin inşallah

Canım gözün aydın çok sevindim. Madem bu ay sen de çalışmalara başlıyorsun bir dahaki adet tarihini yaz yarın seni de müstakbel hamilelerimiz listesine ekleyeyeyim.

Teşekkürler Premete çok saol arkadaşım evet bende çalışmalara başlıyorum 1 kasım son adet tarihim eklersen çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…