Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

seni çok ii anlıyorum..ama iykide kucağına alıp sevdinnn..almasaydıon hiç alamazdıb bidaha...allah yavrusunu görümcene bağışlasın...bizlerde en kısa zamanda nASİP etsin inşallah

inşallah canım kusura bakma dairedeydim gözyaşlarımı tutamadım bahcede cıktım biliyorsun cevre diyecek kıza bak yazık ne varki filan bende cıktım gözgaşlarımı atık kimsenin görmesini istemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebşişlerimizi kucağımıza alırız..

selen sen nasılsın...eşin ne dedi tüpler açık deyinnce:)kadınların 6.hissine güvensin bence.:))))

herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((

Günaydın Maytap'cım hiç aklımıza gelmezdi değilmi hamileyken böyle günler böyle acılar yaşıyacağımız çok zor zamanlar geçirdik hepimiz inşallah Allah'ım bi daha hiç birimize yaşatmaz böyle acıları...

Gamze'cim o kadar iyi biliyorumki o hissi sen durumunu anlatınca bile gözlerim doldu bende iş yerinde az ağlamadım kimse görmesin diye hemen lavaboya kaçtım soranlara hep grip oluyorum galiba ondan böyleyim diye çevirmeye çalıştım kendimi bırakıpta ağız tadıyla ağlayamadım evde bile eşimi üzmeyeyim sürekli ağayan bi tip olup onuda bıktırmayayyım diye gizli gizli ağladım kimse bilmiyor biz neler yaşıyoruz neler hissediyoruz...

gamzecim....seni nasıl teselli edebileceğimi bilmiyorummm ama üzülme...gerçekten sabrımızın mükafatını alacağımıza çok inanıyorum...bende çok üzülüyorum..ama en hafif düzeyde atlatmaya çalışıyorum...ben de abimin eşiyle doğum yaptım....ve benim ellerim bomboş kaldı...seni çok iyi anlıyorum...ama mevlananın okadar güzel bir sözü varki....istediğiniz birşey olmuyorsa ya daha güzeli olacağı içindir yda gerçekten olmaması içindirr....hayırsız evlat istermisin??tabiki hayır...Allahı vekil et kendine Ona dayan gerisini boşver...başkalarının yanında da olsa ağlaman gerekiyorsa ağla canım...sessizce ağlamamnın kime nezararı olabilirki..bırak isteyen istediğini söylesin..Allahtan başka kimseye hesap vermek zorunda diiliz...(bu kısım inanki teselli için diil..ben de öyle yapıyorum çünkü)hem yalnız diilsin....keşke bedenen de yanında olabilsek ama unutma bizler seni çook ii anlıyoruz ve yanıındayız

Son düzenleme:
selen sen nasılsın...eşin ne dedi tüpler açık deyinnce:)kadınların 6.hissine güvensin bence.:))))

iyiyim Maytap eşim çok sevindi tabii bayaa şaşırdık öyle bi sonuç beklemiyordu evet kesinlikle erkekler bizlere daha çok kulak vermeliler tabii bundan eşimin bu sonucu çıkarmadığından adım gibi eminim :))

sağolun kızlar allahtan siz varsınız göz yaşlarımı tutamıyorum kusura bakma arada böyle oluyorum en iyi siz anlıyorsunuz beni ne diyeyim allah razı olsun odam daki personel ağladığımı aanladı galiba cıktı dışarıya güclü olmam gerekiyor biliyorum ama göz yaşlarımı tutamıyorum insanlara yanlış imaj vermek yada benim hakkımda konuşmalarını istemiyorum burası küçük bir daire her kes her kes için konuşuyolar ama benim güçlü olmam gerekiyor oda arkadaşım iyi allahtan anlayışlı tekrar sağolun kızlar sizleri kendime cok yakın görüyorum tanımıyorum ama yanımdamışsınız gibi biz melek anneleriyiz allah bize en güzelini en hayırlısını verecektir allah kullarını dar da bırakmaz biliyorum biz de bundan imtian oluyoruz inşallah hakkıyla geçmek nasip etsin......

evet canım sağol inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız... canım dr sana ne tedavisi başladı hangi ilaçları kullanıyorsun?(biraz konuyu dagıtayım dedim:)

evet canım sağol inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız... canım dr sana ne tedavisi başladı hangi ilaçları kullanıyorsun?(biraz konuyu dagıtayım dedim:)

İyi ettinn :)) Canım doktor bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi adını unuttum şimdi 5 günlük bi ilaçtı sabah akiam içtim ptesi bitti perşembe günü gel bakalım büyümede işe yaradımı ilaç görelim dedi yarın gideceğim onun dışında folik asit kullanıyorum.bu ilaçlarla yumurta gelişirse çalışmalar önem kazancak bakalım yarın gidince tam net anliyacağım bende..sen kullanıyormusun ilaç falan??

herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((

Canlarım Allah inşallah bu ay meleklerinizin kardeşini yollar da yüreğinizin yangını birazcık olsun hafifler.

BEBEKLERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|35|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|33|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|33|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|31|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|29|KIZ|30.01.2011
|Premete|26|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|24|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|17|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|16|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|11||06.06.2011
| Seblev|11||06.06.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Maytap|19.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
2009Papatya|09.12.2010[/table]

İnşallah bu hafta ard arda iki hamilelik haberi alacağız. Feri ve Gamze güzel haberlerinizi bekliyoruz.

inşallah premete....bugün transfer sonrası 4.günüm transfer günü sayılmıyormuş...günler yine geçmek bilmiyor zaman durdu...

inşallah canım bizim için dua edin arkadaşlar hayırlısıyla güzel haberler alırız allahın izniyle...

çok güzel omuşşş.ellerine sağlık...daha 9günmü var bana:84:ben 9güne kadar çatlarım.=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…