seni çok ii anlıyorum..ama iykide kucağına alıp sevdinnn..almasaydıon hiç alamazdıb bidaha...allah yavrusunu görümcene bağışlasın...bizlerde en kısa zamanda nASİP etsin inşallah
herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((
inşallah canım kusura bakma dairedeydim gözyaşlarımı tutamadım bahcede cıktım biliyorsun cevre diyecek kıza bak yazık ne varki filan bende cıktım gözgaşlarımı atık kimsenin görmesini istemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebşişlerimizi kucağımıza alırız..
inşallah canım kusura bakma dairedeydim gözyaşlarımı tutamadım bahcede cıktım biliyorsun cevre diyecek kıza bak yazık ne varki filan bende cıktım gözgaşlarımı atık kimsenin görmesini istemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebşişlerimizi kucağımıza alırız..
Günaydın Maytap'cım hiç aklımıza gelmezdi değilmi hamileyken böyle günler böyle acılar yaşıyacağımız çok zor zamanlar geçirdik hepimiz inşallah Allah'ım bi daha hiç birimize yaşatmaz böyle acıları...
selen sen nasılsın...eşin ne dedi tüpler açık deyinnce:)kadınların 6.hissine güvensin bence.:))))
sağolun kızlar allahtan siz varsınız göz yaşlarımı tutamıyorum kusura bakma arada böyle oluyorum en iyi siz anlıyorsunuz beni ne diyeyim allah razı olsun odam daki personel ağladığımı aanladı galiba cıktı dışarıya güclü olmam gerekiyor biliyorum ama göz yaşlarımı tutamıyorum insanlara yanlış imaj vermek yada benim hakkımda konuşmalarını istemiyorum burası küçük bir daire her kes her kes için konuşuyolar ama benim güçlü olmam gerekiyor oda arkadaşım iyi allahtan anlayışlı tekrar sağolun kızlar sizleri kendime cok yakın görüyorum tanımıyorum ama yanımdamışsınız gibi biz melek anneleriyiz allah bize en güzelini en hayırlısını verecektir allah kullarını dar da bırakmaz biliyorum biz de bundan imtian oluyoruz inşallah hakkıyla geçmek nasip etsin......[/QUOTE
Bazen böyle hassas günlerimiz oluyor benim günüm günümü tutmuyor bigün çok umutlu iyice toparlanmış oluyorum bigün senin şu an yaşadığın gibi çok duygusal oluyorum çok üzücü günler geçirdik çok normal bunları yaşamamız ama inşallah herşey güzel olucak bunları düşünüp biraz rahatlatalım içimizi seni görümcenin durumuda etkilemiştir duygusallaştırmıştır biraz mutlaka İnşallah sende yaşıyacaksın o güzel duyguyu en kısa zamanda arkadaşım...
evet canım sağol inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız... canım dr sana ne tedavisi başladı hangi ilaçları kullanıyorsun?(biraz konuyu dagıtayım dedim:)
İyi ettinn :)) Canım doktor bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi adını unuttum şimdi 5 günlük bi ilaçtı sabah akiam içtim ptesi bitti perşembe günü gel bakalım büyümede işe yaradımı ilaç görelim dedi yarın gideceğim onun dışında folik asit kullanıyorum.bu ilaçlarla yumurta gelişirse çalışmalar önem kazancak bakalım yarın gidince tam net anliyacağım bende..sen kullanıyormusun ilaç falan??[/
evet canım progestan verdi folik asit, b12 vitamini verdi ve glo..(ismini tam hatırlamıyorum zayıflatıyormuş) bida aspirin verdi canım ... bildiğim kadarıyla erken dogum ve düşüklerde aspirin kullunılması gerekiyormuş. sana vermedi mi
İyi ettinn :)) Canım doktor bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi adını unuttum şimdi 5 günlük bi ilaçtı sabah akiam içtim ptesi bitti perşembe günü gel bakalım büyümede işe yaradımı ilaç görelim dedi yarın gideceğim onun dışında folik asit kullanıyorum.bu ilaçlarla yumurta gelişirse çalışmalar önem kazancak bakalım yarın gidince tam net anliyacağım bende..sen kullanıyormusun ilaç falan??[/
evet canım progestan verdi folik asit, b12 vitamini verdi ve glo..(ismini tam hatırlamıyorum zayıflatıyormuş) bida aspirin verdi canım ... bildiğim kadarıyla erken dogum ve düşüklerde aspirin kullunılması gerekiyormuş. sana vermedi mi
Yok bana aspirin vermedi arkadaşım çünkü ben doğum yaptığımda kan değerlerimde trombosit düşüktü yani kan pıhtılaşması düşüktü kanama olursa durdurulamaz diye korkuyolardı o yüzden bana aspirin falan vermedi kanı sılandırıyor diye yinede yarın gittiğimde tekrar bi sorayım ben :))bide isimini tam hatırlamadığın ilaçta neymiş zayıflatıyormuş dediğin ne işe yarıyor hem yararlı hem zayıflataan bişise onuda sorim doktora :)))
Yok bana aspirin vermedi arkadaşım çünkü ben doğum yaptığımda kan değerlerimde trombosit düşüktü yani kan pıhtılaşması düşüktü kanama olursa durdurulamaz diye korkuyolardı o yüzden bana aspirin falan vermedi kanı sılandırıyor diye yinede yarın gittiğimde tekrar bi sorayım ben :))bide isimini tam hatırlamadığın ilaçta neymiş zayıflatıyormuş dediğin ne işe yarıyor hem yararlı hem zayıflataan bişise onuda sorim doktora :)))
canım galiba şeker ilacı hem zayıflatıyor hemde yumurtlamanı düzenkiyor hemde yumurta geliştiriyormuş genelde şeker hastaları kullanıyormuş bide pko. kadınlar
herkese günaydın..........bugün oğullarım doğacaktı..herşey yoklunda gtseydi tabi((
evet canım benim de kızımcok özzlüyorum onu artık bugünler doğuracaktım dün sabaha kadar rüyalar gördüm hep bebek hepsi gülüyordu.... dünde görümcem doğurdu mecbur gittik elim ayağım titriyordu kimseye belli etmedim içim kan ağladı dayanamadım elim titredi cok tatlı maşallah cok zor yaaa allahım bu sınavımı gecmemde yardımcı ol yarabbim evinde sanki şenlik vardı ama ben kucağıma aldım o kadar elim titriyordu ki dedim alın daha küçük zarar vermiyeyim dedim. sanki benim bebeğim bağrıma basmak istedim
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|35|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|33|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|33|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|31|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|29|KIZ|30.01.2011
|Premete|26|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|24|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|17|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|16|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|11||06.06.2011
| Seblev|11||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Maytap|19.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
2009Papatya|09.12.2010[/table]
İnşallah bu hafta ard arda iki hamilelik haberi alacağız. Feri ve Gamze güzel haberlerinizi bekliyoruz.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|35|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|33|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|33|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|31|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|29|KIZ|30.01.2011
|Premete|26|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|24|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|17|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|16|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|11||06.06.2011
| Seblev|11||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Maytap|19.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
2009Papatya|09.12.2010[/table]
İnşallah bu hafta ard arda iki hamilelik haberi alacağız. Feri ve Gamze güzel haberlerinizi bekliyoruz.
çok güzel omuşşş.ellerine sağlık...daha 9günmü var bana:84:ben 9güne kadar çatlarım.=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?