Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım seninki bayram şekeri olacak bize.

ağzından bal damlıyor premete:)))inşallah emeklerimiz zayi olmaz....bugün zaten içimde bir umut var..adetimin 23.günü..hiç bir belirtim yok....galiba adet olmayacağım...içimden bir ses hamilesin diyor...aama daha dün çok karamsardım..bi günüm diğerini tutmuyorki:))

arkadaşlar 21 haftalık tüp bebek gebesiyim. iki gecedir beni uykumdan uyandıran rahimde toparlanma -kasılma- oluyor. 30 sn sürüp sona eriyor. gerçi rahim toparlandığında bebek hareketleri hissedilmez deniyor ama ben o sırada tekmelerini hissediyorum. hatta daha kuvvetli hissediyorum. yaşadığım şey hakikaten de rahim kasılması mı? sabah başlayan az bi kasıklarda sancı var. doktoruma randevuyu 5 hafta önceden alabiliyorum. telefonla ulaşmam neredeyse imkansız. başka bir doktora hemen gideyim mi yoksa olağan şeyler mi bunlar. iki haftra sonra kendi doktoruma randevum var onu beklesem mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Çook güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlıkk..

Geçmiş olsun bana sorarsan hiç ihmale gelmez böyle şeyler bir an önce başka bir doktora git inşallah hiç bişeyin yoktur herşey yolundadır ama sen en azından içini rahatlatmış olursun o stresle vakit geçirmek ne demek çok iyi biliyorum 2 hafta beklemek sana zor gelicektir eminim..Kendine dikkat et bol bol dinlen..

bence hemen git...korkutmak istemiyorum...ama 30sn de bir oluyorsa çok sık demektr..ihmal etmeyin...hatta varsa bir üniversite hastanesine gidin...

bence hemen git...korkutmak istemiyorum...ama 30sn de bir oluyorsa çok sık demektr..ihmal etmeyin...hatta varsa bir üniversite hastanesine gidin...

canım 30 sn de bir olmuyor. kasılma 30 sn sürüyor. pazartesi akşamı ve salı akşamı birer kez oldu. magnrezyyum içtim. ne olur olmaz diye.

Sinannuray uzun zamandır ortalıkta görünmüyor, ya da ben farketemedim. Umarım herşey yolundadır. Gerçi bizim eski arkadaşlar eskisi gibi sık girmiyor. Arkadaşlar gelin lütfen, ara sıra ses verin. Eskisi muhabbet edelim.

kızlar ben pcolu olduğum için sizi bu zayıflatan ilaç ile ilgili bilgilendireyim. adı glucophage bu diyabet hastalarının kullandığı bir ilaç ben çok kullandım ve hala kullanıyorum, dikkat et mide bulantısı yapabilir bunun için yemek aralarında alınmasını tavsiye ediyorlar, yumurtanın gelişmesi ve kalitesi için yardımcı, insülin direncinin kırılmasında yardımcı

sağol canım gercekten miyde bulantısı yaptı bende. bide miydemi bozdu canım. dr sana başka ne ilaç verdi???

Anladım arkadaşım saol bilgilendirdiğin için bende araştırayım doktorada sorarım yarın tekrar saol..

kızlar ben tipik bir pco olduğum için kullanmam gereken tek ilaç klomen diğerininden hariç artık bir doktor kadar uzman oldum zaten pek doktorada gitmiyorum zaten oğlumada klomen ile hamile kalmıştım

kızlar ben tipik bir pco olduğum için kullanmam gereken tek ilaç klomen diğerininden hariç artık bir doktor kadar uzman oldum zaten pek doktorada gitmiyorum zaten oğlumada klomen ile hamile kalmıştım

canım yumurta takibi yapmıyormusun catlatma iğnesi felan bide clomen 6 aydan sonra bağışıklık yapıyor canım

yaptırdım daha önce yumurta takibi aşılama hiçbirnde hamile kalamdım daha sonra kendim kullandım klomeni ve hamile kaldım tabi yine yumurta takibini düşünüyorum ama çatlatma iğnesi falan olmam sanırım. ama doktora gidince daha sitres yapıyorum hamilelik içinde akıldan çıkartılmasını düşünüyorum çünkü ben bubu birebir yaşadım tamam artık tüp bebek yapalım merkez arayalım dedikki, yani aklım başka yerdeydi hamile kaldım şimdide 4 ay klomen kullandım doğumdan sonra ama olmadı yine 1-2 ay ara verdim bende çünkü dediğin gibi bir süre sonra işe yaramıyor canım sende de pco varmı?

Sen kendi doktorun olmuşsun ne güzel..haklısın çok kafaya takıp bebeğe odaklanınca olmuyor heralde çalışmalarda görev gibi oluyor o yüzden akışına bırakmayı başarmamız lazım biraz..

canım bende kesin var demedi ilk copcuğum clomen+catlatma iğnesiyle oldu 2 yıl bekledik sonra tüp bebek yaptık ben de clomen cok kullandım artık yumurtalıklarım cevap vermiyordu alışıyor cünkü dr bize stresten olmadığını söyledi bakalım şimdi söylediğim ilaçları verdi bu ay olmazsa banada tekrar clomen yada madilini vericekmiş hayırlısı inşallah gerek kalmaz ama bence kafada her şey cünkü hipofiz hormonlarını yani bütün hormonlar beyin salgılatıyor biz olmaz yada kötü şeyler düşündükce başımıza geliyor senin adet sirkilasyonu ne kadar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…