Canım seninki bayram şekeri olacak bize.
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|35|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|33|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|33|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|31|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|29|KIZ|30.01.2011
|Premete|26|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|24|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|17|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|16|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|11||06.06.2011
| Seblev|11||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Maytap|19.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
2009Papatya|09.12.2010[/table]
İnşallah bu hafta ard arda iki hamilelik haberi alacağız. Feri ve Gamze güzel haberlerinizi bekliyoruz.
arkadaşlar 21 haftalık tüp bebek gebesiyim. iki gecedir beni uykumdan uyandıran rahimde toparlanma -kasılma- oluyor. 30 sn sürüp sona eriyor. gerçi rahim toparlandığında bebek hareketleri hissedilmez deniyor ama ben o sırada tekmelerini hissediyorum. hatta daha kuvvetli hissediyorum. yaşadığım şey hakikaten de rahim kasılması mı? sabah başlayan az bi kasıklarda sancı var. doktoruma randevuyu 5 hafta önceden alabiliyorum. telefonla ulaşmam neredeyse imkansız. başka bir doktora hemen gideyim mi yoksa olağan şeyler mi bunlar. iki haftra sonra kendi doktoruma randevum var onu beklesem mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar 21 haftalık tüp bebek gebesiyim. iki gecedir beni uykumdan uyandıran rahimde toparlanma -kasılma- oluyor. 30 sn sürüp sona eriyor. gerçi rahim toparlandığında bebek hareketleri hissedilmez deniyor ama ben o sırada tekmelerini hissediyorum. hatta daha kuvvetli hissediyorum. yaşadığım şey hakikaten de rahim kasılması mı? sabah başlayan az bi kasıklarda sancı var. doktoruma randevuyu 5 hafta önceden alabiliyorum. telefonla ulaşmam neredeyse imkansız. başka bir doktora hemen gideyim mi yoksa olağan şeyler mi bunlar. iki haftra sonra kendi doktoruma randevum var onu beklesem mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
bence hemen git...korkutmak istemiyorum...ama 30sn de bir oluyorsa çok sık demektr..ihmal etmeyin...hatta varsa bir üniversite hastanesine gidin...
canım 30 sn de bir olmuyor. kasılma 30 sn sürüyor. pazartesi akşamı ve salı akşamı birer kez oldu. magnrezyyum içtim. ne olur olmaz diye.
kızlar ben pcolu olduğum için sizi bu zayıflatan ilaç ile ilgili bilgilendireyim. adı glucophage bu diyabet hastalarının kullandığı bir ilaç ben çok kullandım ve hala kullanıyorum, dikkat et mide bulantısı yapabilir bunun için yemek aralarında alınmasını tavsiye ediyorlar, yumurtanın gelişmesi ve kalitesi için yardımcı, insülin direncinin kırılmasında yardımcı
kızlar ben pcolu olduğum için sizi bu zayıflatan ilaç ile ilgili bilgilendireyim. adı glucophage bu diyabet hastalarının kullandığı bir ilaç ben çok kullandım ve hala kullanıyorum, dikkat et mide bulantısı yapabilir bunun için yemek aralarında alınmasını tavsiye ediyorlar, yumurtanın gelişmesi ve kalitesi için yardımcı, insülin direncinin kırılmasında yardımcı
Anladım arkadaşım saol bilgilendirdiğin için bende araştırayım doktorada sorarım yarın tekrar saol..
sohbet kanalı varmıymış selen?
kızlar ben tipik bir pco olduğum için kullanmam gereken tek ilaç klomen diğerininden hariç artık bir doktor kadar uzman oldum zaten pek doktorada gitmiyorum zaten oğlumada klomen ile hamile kalmıştım
sohbet kanalı varmıymış selen?
bu stede miii canım :26:
yaptırdım daha önce yumurta takibi aşılama hiçbirnde hamile kalamdım daha sonra kendim kullandım klomeni ve hamile kaldım tabi yine yumurta takibini düşünüyorum ama çatlatma iğnesi falan olmam sanırım. ama doktora gidince daha sitres yapıyorum hamilelik içinde akıldan çıkartılmasını düşünüyorum çünkü ben bubu birebir yaşadım tamam artık tüp bebek yapalım merkez arayalım dedikki, yani aklım başka yerdeydi hamile kaldım şimdide 4 ay klomen kullandım doğumdan sonra ama olmadı yine 1-2 ay ara verdim bende çünkü dediğin gibi bir süre sonra işe yaramıyor canım sende de pco varmı?
yaptırdım daha önce yumurta takibi aşılama hiçbirnde hamile kalamdım daha sonra kendim kullandım klomeni ve hamile kaldım tabi yine yumurta takibini düşünüyorum ama çatlatma iğnesi falan olmam sanırım. ama doktora gidince daha sitres yapıyorum hamilelik içinde akıldan çıkartılmasını düşünüyorum çünkü ben bubu birebir yaşadım tamam artık tüp bebek yapalım merkez arayalım dedikki, yani aklım başka yerdeydi hamile kaldım şimdide 4 ay klomen kullandım doğumdan sonra ama olmadı yine 1-2 ay ara verdim bende çünkü dediğin gibi bir süre sonra işe yaramıyor canım sende de pco varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?