evet....sen biliyorsun galiba.var mı?????????????????????:))
Sen kendi doktorun olmuşsun ne güzel..haklısın çok kafaya takıp bebeğe odaklanınca olmuyor heralde çalışmalarda görev gibi oluyor o yüzden akışına bırakmayı başarmamız lazım biraz..
ben mi yok canım ben nerden bileyim üzgünüm ne yapcanız kiii???
canım bende kesin var demedi ilk copcuğum clomen+catlatma iğnesiyle oldu 2 yıl bekledik sonra tüp bebek yaptık ben de clomen cok kullandım artık yumurtalıklarım cevap vermiyordu alışıyor cünkü dr bize stresten olmadığını söyledi bakalım şimdi söylediğim ilaçları verdi bu ay olmazsa banada tekrar clomen yada madilini vericekmiş hayırlısı inşallah gerek kalmaz ama bence kafada her şey cünkü hipofiz hormonlarını yani bütün hormonlar beyin salgılatıyor biz olmaz yada kötü şeyler düşündükce başımıza geliyor senin adet sirkilasyonu ne kadar??
zaten bunu başarmak zor, ben biliyorum eğer takmasam kalıcam ama henüz başaramadım doğumdan sonra. heleki yeni doğum olduğu zaman çok daha kötüydüm oğlumu ve nasıl hamile kalacağımı düşünmeden tek bir saniyem bile geçmiyordu, tam bir saplantı oldu bunu yenmek gerek, işte ilaçları almak kolayda bunu yapmak zor, helede bebek yapmak için ilişki yaşamak ! selencim sen niye tüp bebek yaptırmıştın?
Aynende öyle arkadaşım kafaya çok fazla taktığımız için sürekli bu fikirle yatıp bu fikirle kalktığımız için ister istemez hayatımızın her anına yansıtıyoruz..Benim yumurta rezervim azmış 3 aylık evliyken öğrendim bunu ilaç falan başlamadan rahim filmi çektirdik tüpler kapalı çıktı hemen tüp bebek dedi doktor bizde yaptırdık tekrar tüpe başlamadan önce dün tekrar rahim filmi çektirdim ve tüpler açıkmış aslında hiç bir sorun yok dedi bu doktorum kim bilir belkide tüp bebeğe gerek kalmaz yani bu sefer inşallahh..
Aynende öyle arkadaşım kafaya çok fazla taktığımız için sürekli bu fikirle yatıp bu fikirle kalktığımız için ister istemez hayatımızın her anına yansıtıyoruz..Benim yumurta rezervim azmış 3 aylık evliyken öğrendim bunu ilaç falan başlamadan rahim filmi çektirdik tüpler kapalı çıktı hemen tüp bebek dedi doktor bizde yaptırdık tekrar tüpe başlamadan önce dün tekrar rahim filmi çektirdim ve tüpler açıkmış aslında hiç bir sorun yok dedi bu doktorum kim bilir belkide tüp bebeğe gerek kalmaz yani bu sefer inşallahh..
adetlerin düzenlimi?
Selamm kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle daha önceki filmde kapalı çıkan iki tüpümde bu filmde gayet apaçık çıktı :)) hala çok şaşkınım hiç böyle bi sonuç beklemiyordum daha önce düzgün çekilmemiştir ben çok inceleyerek çektim dedi doktorum çok şükür çok rahatladım.bu arada çok rahat çektirdim filmi hiç ağrı sızı olmadı hatta çıktım ve işe geldim kalan işlerimi bitireyim diye bunu anlatıyorumki film çektirmesi gereken arkadaşlar hiç tedirgin olmadan çektirsinler...
bu arada bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda...inşallah sonuda güzel olsun.allahım hepimizi güldürsün kucaklarımız boş kalmasın...
sohbet edeceğiz.....daha hızlı bir şekilde:)))
canım gözün aydın inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider...
nasıl bulucaz birbirimizi
az kaldı değilmi???maşallah:)))
canım çok sevindim ..allahım hayırlısınla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..bu arada bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda...inşallah sonuda güzel olsun.allahım hepimizi güldürsün kucaklarımız boş kalmasın...
az zaman kaldı finale gidiyorsun hayırlısınlaevet canım aralık 15 kısmetse...şafak 33
benim bir arkadaşım ilk hamileliğinde sorun yaşamadan hamile kalıp doğu yapmıştı.Oğlu 9 yaşına gelince bir daha niyetlendiler ama bir türlü olmadı.Rahim filmi falan derken herşey iyidi ve korunmuyorlardı.Başka bir dr. gitti.Arkadaşım aşırı kilolu ve tüylenmesi vardı.Doktor ona glucophage verdi 3 ay hamile kalacaksın demiş.Hem zayıflarsın demiş.Bu hap şeker hapıdır.sağol canım gercekten miyde bulantısı yaptı bende. bide miydemi bozdu canım. dr sana başka ne ilaç verdi???
canım bende faceden takip ettğim kadarıyla moral hepimizin ki gibi bir iyi bir kötü..destek olmaya çalışıyoruz.Arkadaşlar oraya gelin ordan daha net takip edebiliyoruz birbirmiziSinannuray uzun zamandır ortalıkta görünmüyor, ya da ben farketemedim. Umarım herşey yolundadır. Gerçi bizim eski arkadaşlar eskisi gibi sık girmiyor. Arkadaşlar gelin lütfen, ara sıra ses verin. Eskisi muhabbet edelim.
Klomen mi? O ilaç 1 sabah 1 akşam alınıyorda.İyi ettinn :)) Canım doktor bana yumurta geliştirici bi ilaç verdi adını unuttum şimdi 5 günlük bi ilaçtı sabah akiam içtim ptesi bitti perşembe günü gel bakalım büyümede işe yaradımı ilaç görelim dedi yarın gideceğim onun dışında folik asit kullanıyorum.bu ilaçlarla yumurta gelişirse çalışmalar önem kazancak bakalım yarın gidince tam net anliyacağım bende..sen kullanıyormusun ilaç falan??
canım sanırım ben yanlış tarih verdim.Benim adet tarihim 9 kasım olmalıydı.Ama hala daha adet olmadım..Ama ne yazıkkı sevinemiyorum çünkü normal yolla hamile kalma şansım yok biliyorsunuz tüplerim bağlı..artık 4 gözle bekliyorum sanırım gecikecek..öffBEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|35|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|33|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|33|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|31|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|29|KIZ|30.01.2011
|Premete|26|ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|24|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|17|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|16|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|11||06.06.2011
| Seblev|11||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Feri|12.11.2010
Gamze81|14.11.2010
Maytap|19.11.2010
Aabeyazmelek|22.11.2010
Selen_k|01.12.2010
2009Papatya|09.12.2010[/table]
İnşallah bu hafta ard arda iki hamilelik haberi alacağız. Feri ve Gamze güzel haberlerinizi bekliyoruz.
süper buna çok sevindim..hadi hayırlısı bakalım normal yollarla çalışmaya..Selamm kızlar ben geldim hemde güzel haberlerle daha önceki filmde kapalı çıkan iki tüpümde bu filmde gayet apaçık çıktı :)) hala çok şaşkınım hiç böyle bi sonuç beklemiyordum daha önce düzgün çekilmemiştir ben çok inceleyerek çektim dedi doktorum çok şükür çok rahatladım.bu arada çok rahat çektirdim filmi hiç ağrı sızı olmadı hatta çıktım ve işe geldim kalan işlerimi bitireyim diye bunu anlatıyorumki film çektirmesi gereken arkadaşlar hiç tedirgin olmadan çektirsinler...
herşeyin hayırlısı allahtan maytapcım..allah sağlıklı hayırlı evlat versin güzelim pozitif düşünceye davet ediyorum...maytapcığım boşver neti ama ille de araştırmak istiyorsan bence dondurulmuşlarla gebe kalanları araştı onlar sana umut olur.
bak sana bir şey anlatayım. Embriyolog arkadaşınmış ya ondan rahata konuşmuş falan. Aklıma geldi şimdi. Ben ikizler gebe kalmıştım. İşyerindeki en yakın olduğum arkadaşımla konuşuyorduk. Ben dedim ki: ''Hiç tutmayacak sandım ama ikiz tuttu çok şükür'' O ne dedi biliyor musun? : ''Çok şükür deme, hayırlısı olsun de. '' Yani, ikiz diye sevinme kaybedebilirsin dedi bana açıkça. Ben bu lafından çok etkilendim. Özellikle güvendiğim sevdiğim bir arkadaşımdan böyle bir olumsuzlama almış olmak beni gerdi. Ve en sonunda kaybettim. Dolayısı ile arkadaşlarımızdan aldığımız olumsuzlamalar bizi daha çok etkiliyor. Belki de bilinç altlarında bir kıskançlıkla yapıyorlar bunu ama sen lütfen benim düştüğüm hataya düşme. Kulaklarını böyle laflara tıka. Karnındaki miniğine ve glecek güzel günlere konsantre ol canım.
öyle de olabilir..ben hamile kaldığım 2 kalitelerle kalmıştım..hayırlısını iste güzelimdr transfer başarılı dedi...ama embriliyog dediki donduruldukları için metobolizmaları yavaş..ben ona takıldım kaldım....geçen seferde çok karamsardımç...sanırım kendimi en kötü sonuca alıştryorum...hayal kırıklığı yaşamamak için....GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER..........
canım embriolog arkadaşına benim için bir soru istesem sorarmısın...aslında embriliyog benim arkadaşım...belki o yüzden bukadar rahat:))ne olursa olsun biz elimizden geleni yaptık...olacaksa olur...olmayacaksa zaten olmuyor..işte yinede bir ümit, bir ışık arıyorsun aceba mı deyip duruyorummm...Tek duam allah hiçbirimize yaşadığımız acıları tekrar yaşatmasın..kimseye yaşatmasın...birde işten bi hafta raporluyum..artık netten araştıra araştIRA UZMAN olurum
güzel haberler gelecek ben buna inanıyorumteşekkürler papatya....inşallh ii haberler verebilirim burdan....transferden önce daha ümitliydim...biraz karamsarlaştım transfer sonrası...inşallah hayırlı haberler verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?