Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sen kendi doktorun olmuşsun ne güzel..haklısın çok kafaya takıp bebeğe odaklanınca olmuyor heralde çalışmalarda görev gibi oluyor o yüzden akışına bırakmayı başarmamız lazım biraz..

zaten bunu başarmak zor, ben biliyorum eğer takmasam kalıcam ama henüz başaramadım doğumdan sonra. heleki yeni doğum olduğu zaman çok daha kötüydüm oğlumu ve nasıl hamile kalacağımı düşünmeden tek bir saniyem bile geçmiyordu, tam bir saplantı oldu bunu yenmek gerek, işte ilaçları almak kolayda bunu yapmak zor, helede bebek yapmak için ilişki yaşamak ! selencim sen niye tüp bebek yaptırmıştın?

pco nun genel özelliği zaten adetlerin çok uzun zamanda olması vallahi ben çok uzun zamandır ilaç kullandığım için çok uzamıyor yani normalde 6 ay bile olmayabilirim ama böyle 45 günde oluyorum daha fazla uzamadı şimdilik ama dediğim gibi zaten klomen kullanıyordum dolayısıyla bir süre sonra oluyorsun

Aynende öyle arkadaşım kafaya çok fazla taktığımız için sürekli bu fikirle yatıp bu fikirle kalktığımız için ister istemez hayatımızın her anına yansıtıyoruz..Benim yumurta rezervim azmış 3 aylık evliyken öğrendim bunu ilaç falan başlamadan rahim filmi çektirdik tüpler kapalı çıktı hemen tüp bebek dedi doktor bizde yaptırdık tekrar tüpe başlamadan önce dün tekrar rahim filmi çektirdim ve tüpler açıkmış aslında hiç bir sorun yok dedi bu doktorum kim bilir belkide tüp bebeğe gerek kalmaz yani bu sefer inşallahh..

kızlar kesinlikle kötü düşüncelerle ilgili problemimiz ve çok şey biliyoruz ne yazıkki bilmesek düşünmeyeceğiz bu kadar ve herşey daha kolay ve güzel olacak, bir arkadaşım var 7 yıl çocuğu olmamış ve bana dediki hiç niye olmuyor diye düşünüp doktara gitmedim, şimdi kocaman kızı var
yani rahat olamıyoruz ne yazıkki

adetlerin düzenlimi?

kalmayacak bak gör....ya bence topikteki herkes sırayla iyi haberler alacağız..ben bugün çok pozitifim nedense:))içime iyi şeyler doğuyor....rüyamda bile yemyeşil bir ormandaydım...dün kuzucuklarıma kuran okudum...ya ondan çok rahatladım...yada kafayı gerçekten sıyırmaya başladım..çünkü daha dün çook karamsardım

adetlerin düzenlimi?

Adetlerim düzenli çok şükür 30 günde bir olurum hep ama eskiden öyle değildi bende seninkinin aksine çok fazla adet olurdum bi başladımı 2 ay hiç bitmezdi çok yoğun bi şekilde ilaçlarla düzene koyduk bi dahada düzeni şaşmadı şimdilik ama benim hormon değerlerim çok değişken çıkıyor hiç bir ay diğerini tutmuyor

canım gözün aydın inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider...

bu arada bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda...inşallah sonuda güzel olsun.allahım hepimizi güldürsün kucaklarımız boş kalmasın...

bu arada bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda...inşallah sonuda güzel olsun.allahım hepimizi güldürsün kucaklarımız boş kalmasın...
canım çok sevindim ..allahım hayırlısınla bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

evet canım aralık 15 kısmetse...şafak 33
az zaman kaldı finale gidiyorsun hayırlısınla

sağol canım gercekten miyde bulantısı yaptı bende. bide miydemi bozdu canım. dr sana başka ne ilaç verdi???
benim bir arkadaşım ilk hamileliğinde sorun yaşamadan hamile kalıp doğu yapmıştı.Oğlu 9 yaşına gelince bir daha niyetlendiler ama bir türlü olmadı.Rahim filmi falan derken herşey iyidi ve korunmuyorlardı.Başka bir dr. gitti.Arkadaşım aşırı kilolu ve tüylenmesi vardı.Doktor ona glucophage verdi 3 ay hamile kalacaksın demiş.Hem zayıflarsın demiş.Bu hap şeker hapıdır.
Arkadaşım 3 ay ın sonunda hamile kaldı.4kg yakın erkek çocuk doğurdu sağlıklı.bebek şimdi 3 yaşında.

canım bende faceden takip ettğim kadarıyla moral hepimizin ki gibi bir iyi bir kötü..destek olmaya çalışıyoruz.Arkadaşlar oraya gelin ordan daha net takip edebiliyoruz birbirmizi
MELEK ANNELERİ

Klomen mi? O ilaç 1 sabah 1 akşam alınıyorda.

canım sanırım ben yanlış tarih verdim.Benim adet tarihim 9 kasım olmalıydı.Ama hala daha adet olmadım..Ama ne yazıkkı sevinemiyorum çünkü normal yolla hamile kalma şansım yok biliyorsunuz tüplerim bağlı..artık 4 gözle bekliyorum sanırım gecikecek..öff

süper buna çok sevindim..hadi hayırlısı bakalım normal yollarla çalışmaya..

herşeyin hayırlısı allahtan maytapcım..allah sağlıklı hayırlı evlat versin güzelim pozitif düşünceye davet ediyorum...

öyle de olabilir..ben hamile kaldığım 2 kalitelerle kalmıştım..hayırlısını iste güzelim

canım embriolog arkadaşına benim için bir soru istesem sorarmısın...
co culture olayında embrioların daha hızlı ve çabuk ve kaliteli gelişim gösterdiklerini savunuyorlar.Yani benim ebriolarim 2.gün durma ve yavaşlama , 3.gün devam edenlerde biraz daha yavaşlama ve 4.gün istenen kadar iyi olmayıp 5.güne bekletmek istemeyip 4 gün transfer yapılmıştı.Böyle bir durumda co culture ne kadar güvenmem gerektiğini sorarmısın benim için??? Mmkünse tabiiki..

teşekkürler papatya....inşallh ii haberler verebilirim burdan....transferden önce daha ümitliydim...biraz karamsarlaştım transfer sonrası...inşallah hayırlı haberler verebilirim...
güzel haberler gelecek ben buna inanıyorum

bu bir kaç gün buraya giremedim arkadaşlar geçmişe gidip gidip okuyup cevap yazmaya çalıştım.Atladığım cevaplar varsa şimdikten özür dilerim...

Bu arada faceden yazmıştım ama burdan da yazmak isterim..
Dün gece arakdaşlar bi rüya gördüm ama ne anlama geldiğini bilmiyorum..Ben ölü doğum yaptım ama bebeğimi hiç görmedim ve bana sormadan bebeğim toprağa vermişlerdi..
Ama dün gördüğüm rüyada hastane odam bembeyaz bir renkteydi ve ben doğum yapmışım ağlıyorum hemşire odadan içere girdi ve beyaz bir battaniyede istersen,z v...edalaşabilirisniz dedi.Yanımda eşim vardı..Kucağıma verdiler gözleri yumuk ve ağız açıktı..oğlumu öptüm konuştum elleri küçük parmağım kadardı ayakları baş parmağım kadardı onları öptüm okşadım yanakları dolgundu..anneciğim acıkmışsındır dedim göğüsümden 1 damla süt geldi ona ağızına damlattım öylece yanağından akıverdi...
Babasına al kucağına dedim öp kokla seyret dedim ağlıyark aldı baktı durdu ve baa geri verdi.Yatağa uzandım eşime dedim sende yanıma yat ve yattı..oğlumuzu aramıza aldık ve sadece ağladık birer ellerini öptük ayaklarını sevdik..oğlum kuzum sana doyamıyorum keremim dedim..ayrılık için daha çok erken dedim anneciğim bizi... bırakma oğlum dedim..ve hemşire tamam annesi dedi artık alalım dedi ve aldılar..uykudan uyandım tavana baktım...allahım dedim neden bana bunları yaşatmadın neden oğluml vedalaştırtmadan oğlum çok güzeldi neden bana bununasip etmedin dedim...ve yatağımdan kalktım...günlük yaşamıma devam ettim..

Allahım bize bu güzel rüyalardan eksik etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…