Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

evet canım aralık 15 kısmetse...şafak 33

Canım hayırlısıyla çok az kaldı. Hastane çantanı hazırladın mı, neler koydun. Senin kıdemli hamile olarak bize yol göstermen gerekiyor :) Kızının ismi ne olacak.

Tamam canım şimdilik böyle kalsın adet olunca söylersin tarihi düzeltiriz.

Canım ben zaten faceden yorumumu yazmıştım. Allahın sevdiği kuluymuşsun muradını rüyanda da olsa vermiş. Ne olur üzme kendini.

biliyorum canım eksik olma...bazı arkadaşlarımız olmadığından onlarlada paylaşmak istedim..onlarda benim burdan en büyük destekcilerim...

biliyorum canım eksik olma...bazı arkadaşlarımız olmadığından onlarlada paylaşmak istedim..onlarda benim burdan en büyük destekcilerim...

Yok canım ben burada yazma diye demedim. Sadece senin bu konuda çok üzüldüğünü bildiğim için üzülme diye bir kere daha söylemek istedim.

2009Papatya teşekkür ederim saol arkadaşım evet normal yolla çalışmalar başlıcak bakalım hayırlısı..bu arada ilacın adı seropheneymiş eve geldim baktım şimdi..sende herşey yolundadır umarım.

Günaydın Melek Anneleri. Hepiniz nasılsınız. Bayram geliyor. İnşallah bu bayram bizlerin bayramı olur. Güzel haberlerle gireriz bayrama.
Selen_k Rahim filminin iyi çıkmasına sevindim. Rahim filminden sonraki ilk üç ay içinde hamile kalmak kolaylaşıyor bunu söyleyeyim sana. Ona göre çalışmaları hızladır canım. Ben rahim filmi çektirdiğim ay hemen hamile kalmıştım. Düşün bir sürü miyom olmasına rağmen hamile kalmıştım.
ÖZLEMİMSİN Canım az kalmış. Bebişini kucağına almaya. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Çook teşekkürler arkadaşım inşallahh dediğin gibi olur o zmn ben bu 3 ay çalışmalara aralıksız devam edeyim sen nasılsın herşey yolundadır umarım??

İyiyim bugün adetimin son günü. Artık bebek için çalışmalar başlayacam. Ama kendimi kaptırmak stres yapmak istemiyorum. Sürekli düşününce insan ister istemez stres oluyor. Dün görümcemin doğum haberini aldım, kızı olmuş. Bugün gitcem onları görmeye. Eşimin ailesinde herkes beni bekliyor. Sıraya girdiler ben hamile kalınca eltim, büyük görümcemin kızı hepsi de hamile kalmaya niyetli. Onda da yarış yapcaklar anlayacağın. Benim hemen oldu, ben de o var bu var .O da stres yapıyor beni sürekli hamilelik ver mı diye sormaları canımı sıkıyor.

Çok iyi anlıyorum seni sürekli insanlar bişi soruyor akıl veriyorlar başkalarının hayatlarıyla fazlasıyla ilgileniyorlar ama artık ben çok fazla önemsemiyorum başkalarını sende elinden geldiğince duyma kimseleri bu aydan tibaren sende çalışmalara başlıyomuşsun stres bazı şeylere engel oluyor o yüzden sen kendini düşün sadece inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız...

Öyle canım. Kafama takmayacam diyorum kendime. Ama iş başa gelince hiçbir şey olmuyor. İnsan etkilenmiyorum derken bile etkileniyor. Benim de en sinir olduğum şey eltimle , görümcemin kızının da hamilelik planlamaları. Bir de benim yanımda hemen hamile kalıyorum diye konuşmaları var ya deli ediyor. Sanki övünülecek birşey miş gibi buna bile nisbet yapıyorlar.

Birileriyle kıyaslanıyor olmak malesef çokkötü oluyor yaa çok sinir oluyorum bizim gibi hassas şeyler yaşayanların yanında ölçüsüz konuşan insanlara üstelik herşey Allah'ın takdiri kolay zor ne fark eder Allah sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin daha fazla sevdiklerimizin acısını göstermesin önemli olan bu..

Öyle ama insanlar cahil olunca. Başkalarının mutsuz olmalarından mutlu olmayı kendilerine adet edinmişlerse diyecek şey. Allah ISLAH etsin demek.Rabbim böyle düşüncesiz akılsız insanların hepsini Islah etsin. Bazen diyorum kendi kendime. Hamile kalınca çokkkk uzak bir yere gitsem heşeyden herkeseten uzak olsan ne iyi olur..

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın kimseden uzaklaşmana gerek kalmaz sadece kendinle ve bebeğinle ilgileniceğin için kimseyi önemsemezsin bence bak kendin söylüyorsun cahil insanlar bunları söyleyenler senin cahilce konuşan insanlarla kafanı meşgul ettiğine değmez bizlerin insanlardan ve söylediklerinden çok daha önemli problemlerimiz var o yüzden herkes ne derse desin sen kulaklarını tıka bi müdde,hamile kaldıktan sonrada zaten umrunda olmaz hiç bişey...

en sinir olduğum şeylerden biri:'' ben ççok kolay hamile kalırım.''...bende çok duydum bu lafı ve sinir oluyorum...banane senden dimi....boşver arkadaşım sen keyfine bak:)

papatya aynen yazıyorum tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında ve , embriyoları yavaş veya kötü gelişim gösteren lerde uygulanırmış..dr uygun grdüyse muhaakkkak yaptrsın dio...şansı artırır dedi....:))

günaydın???nasılsın.....ben bugün çıkayım artı k evden dedim...eşim bikaç gün izinliydi..işbaşı yaptı..bende soluğu annemlerde aldım:)kahvaltıya geldim...

Çok iyi yapmışsın çıkmakla kendini yorma ama fazla..Bende doktora gittim ama doktor acil ameliyata girmiş tekrar iş çıkışında gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…