Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

özlemimsin çok huzurlu mutlu sağlıklı 33 gün geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah herşey çok güzel olacak rabbim mükafatını kollarına almanı nasip edecek

eburcu canım beni düşünmene sevindim ama bende sizi çok seviyorum ve düşünüyorum en zor anlarımda yanımda olup bana destek oldunuz allah razı olsun rabbim hepinizin yüzünü güldürsün arada okuyorum ama elleri parmaklarım tutmuyo yazamıyorum hem şuan çoğunuz hamilesiniz benim sıkıntılarım var eminimki hepiniz çok hassassınız buraya yazıp sizi mutlu etmek istemem hepiniz güzel şeyler hakediyosunuz iyiki sizleri tanıdım

sinannuraycığım ben de gebe değilim ama giriyorum kendini bu konuda kötü hissetme bizler burada sadece dugularımızı değil tecrübelerimizi de paylaşıyoruz belki bir faydamız olacak gebe arkadaşlara hem onların bu halleri inan bana beni mutlu ediyor hele bebeklerine kavuşacakları zaman geldikçe ben de seviniyorum belki de içten içe bilnçaltında umutlanıyorum
eburcu gebeliğinin iyi olmasına sevindim canım
bengisu inşallah bebeğin fazla bekletmeden gelecek.

Çok iyi yapmışsın çıkmakla kendini yorma ama fazla..Bende doktora gittim ama doktor acil ameliyata girmiş tekrar iş çıkışında gidicem..

iş çıkışı olmuştur sanırım şuan dr a gdyorsun.Allah yardımcın olsun arkadaşım.iyi haberlerini bekliyorum:):92:

olsun arkadaşım...çoğunluk hamile diilki...herzaman bekleriz...dertlerini sıkıntılarını dinleriz...hiç sıkılmayız...yeterki sen kendini iyi hisset:)):90:

PREMETE canım inanmayacaksın ama hala hazırlamadım bayramdan sonra kontrolüm var kısmetse o zaman annemle alışveriş yapmayı düşünüyoruz...
kızımın ismine gelince ilk evlendiğimde eylül ,ekin yada asya kızım olursa koyacağım demiştim eşimde eylül olsun istiyo.aslında aylar öncesinden herkes eylül olarak kabullendi kızımın ismini.bana gelen herşey eylül için alınmış alıyo anlıcan...sağlıklı olsun yeter...

canım sanırım beni yanlış anlamışsın ben onların gebeliklerinden mutluyum kendim gibide seviniyorum sadece dertlerimle sıkıntılarımla kötü etkilemek istemiyorum biliyorum ki hepimiz çok hassas ve düşünceli insanlarız

slm kızlar nasılsınız bugün giremedim bayram öncesi işleri yoğunlaştı bütün gün onlarla uğraştım umarım her şey yolundadır...

merhabalar ben geldim..bugün kontrolüm vardı çok şükür gelişimi falan herşey yolunda dedi ama 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum ve buna bağlı olarak başağrısı çekiyorum.Tansiyonum 13/9 larda genelde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor , doktorum da büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması kötü dedi(Alfamet verdi sabah akşam tansiyon hapı kullanıcam 15 gün sonra gel dedi bir problem olursada hemen ara dedi.Allaha emanet artık .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.

Canım genelde muhabbetlerimizin ana ekseni meleklerimiz ve yeniden anne olma arzumuz olsa da biz burada yeri geldi eşlerimizle, eşlerimizin ailesiyle, kendi ailemizle, işimizle, iş arkadaşlarımızla olan problemlerimizi paylaştık yeri geldi zayıflama, yemekler, ev işleri, diziler gibi kadınsı muhabbetler yaptık. Elbetteki senin bir derdin varsa biz de seninle birlikte üzülürüz ama sen bizi üzmemek adına buradan uzaklaşır, içine kapanırsan daha çok üzülürüz. Her türlü derdini dinlemeye hazırız. Zaten çok yalnızsın iyice kendini yalnızlığa mahkum etme.

Tüh ya ben de sen nasıl olsa hazırlamışsındır senden kopya çekerim diye düşünmüştüm. Neyse alışverişini tamamlayınca listeni bekliyorum. Eylül ismi güzelmiş Allah adıyla yaşatsın.

Oh canım ya nihayet bekleme süresi bitti. İnşallah seni bekletmeden hemen gelir bebeğin. Bir sonraki adet tarihini yaz seni de listeye ekleyeyim. Ne güzel bebek çalışmalarına başlayanlar çoğaldı yine topiğimize heyecan geldi. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Canım bebeğinin gelişiminin iyi olmasına sevindim. Benim de geçen hafta tansiyonum hep 13-9'lardaydı. kafama bu tansiyon meselesini taktıkça yükselmeye devam etti. Ben sabah akşam magnezyum kullanıyorum, hergün bir veya iki limonu sıkıp içiyorum, bir de kendimi tansiyonum yüksek değil 11-7 diye sürekli telkin ediyorum. İnan faydasını gördüm tansiyonum düşmeye başladı. Özellikle limonun faydası çok sanırım. Evde bitmişti 3 gündür içemedim bugün yine biraz yüksek çıktı. Ay sonu kontrolüm var gerekirse ben de tansiyon hapına başlayacağım. Hap kullanıyorum diye hiç üzülme herşey bebeklerimizin iyiliği için. Mutlu sona çok az kaldı inşallah hiçbir problem çıkmayacak.

canım sanada geçmiş olsun kafamızı beynimizi her ne kadar rahatlatmaya çalışsakta taniyonlar ele veriyor bende 1 haftadır hep limonla idare ettim, ve tuzsuz yediğim halde yüksekti Haplar inş. işe yarar dediğin gibi umarım içtiğim kullandığım hapların bebeğe zararı olmaz , tansiyonum çıkıyor diye üzülüyorum birde hap içiyorum hap içtim diye üzülüyorum .. Allahıma emanet o korusun benim elimden fazlası gelmiyor artık..

Evet iyiki birbirimiz tanıdık, uzun zamandır görmeyince insan merak ediyor, iyi olduğunu sağlığının yerinde olduğunu duymak istiyor. Tekrar girmene çok sevindim, sen bizi üzmeszin hiç merak etme. İnşallah yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağımız günler gelecek, sen de bebişini kucağına alacaksın Ben buna yürekten inanıyorum. Biraz sabır.

Teşekkürler canım. Şükür bebişim iyi, herşey yolunda Allah nazardan saklasın. İnşallah Darısı bir gün senin başına. Kurban Bayramı da dinlenmek için iyi gelecek. Sen de uzun zamandır girmiyordun.

Çok zor ama lütfen düşünmemeye çalış, inşallah bebişinde seni bekletmeden gelir. Allahın mucizesi ne olacağı belli olmaz. Allahım seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.

Yok canım ben burada yazma diye demedim. Sadece senin bu konuda çok üzüldüğünü bildiğim için üzülme diye bir kere daha söylemek istedim.
sağol arkadaşım tşk ederim hassasiyetin için.

vallahi hala adet olmayı bekliyorum..9unda olmam gerekiyordu ama bugün 12si oldu..canımı sıkıyor geçikmesi ..yarında gelmez ise dr. gideceğim.Benimki pek geçikmezdi..öfff

papatya sorunu sormaya çalışırım:))
Tşk ederim..

Sağol arkadaşım sorduğun için ilgilendiğin için çoookkk tşk ederim...o zaman ben bu yola başkoyacağım birde bu şansımı deniyeceğim...tşk ederim...

acele etme güzelim yaparsın yavaş yavaş , doğduktan sonra bir sürü şey geliyor zaten merak etme...Eylül ismi güzel arkadaşımın kızıda eylül..allah güzel ismiyle bahtını açık uzun sağlıklı ömürlü ve en önemlisi analı babalı büyütmeyi nasip etsin..allah emanet olun

Kafanı takma tansiyonuna stres yapma..dr. sana ilacı uygun görmüş ise kullan için rahat olsun..kontrollerini ihmal etme yeter..sık sık dinlen uzat bacaklarını...herşey yolunda merak etme herşey iyi olacak...

Sinannuray sen bizleri üzmüyorsun sen bizi buray geldikçe daha da mutlu ediyorsun...Bak sana teklifim hala geçerli unutmadım sen bana cevap yazmadın ama ben her zaman hazırım..en azından bu aralar nefes almak istiyorsan başını yaslayıp hüngür hüngür ağlamak istyorsan ben hazırım senin acını hafifletmeye..hayırkamnı dinlerimgöz yaşlarını silerim elinden tuttup seni ferahlata bilirim...canım arkadaşım premete nin dediği gibi kapatma kendini ..bu daha kötü olur..biz varız sen ne zaman istersen...

maytapcım nasılsın? keyfin yerinde mi? Nasıl hissediyorsun kendini? Birşey değiştimi hiç dikkatini çeken birşey oldu mu? Canım içim o kadar pozitif ki hamile olduğunu hissediyorum...kendine çok iyi bak hayırlısınla 18 ini bekliyorum..Ben gerçi 18inde almanya ya gidiyorum değişiklik olsun kardeşlerimi göreyim diye ama mutlaka ordan da gireceğim...özellikle uçaktan iner inmez...
O müjdeli haberi tüm diğer arkadaşlarımla bende bekleyeceğim ve o sevgi seline katılacağım...
Canım kendine iyi bak

slm kızlar nasılsınız bugün giremedim bayram öncesi işleri yoğunlaştı bütün gün onlarla uğraştım umarım her şey yolundadır...

selam gamzecimm...ben iyiym çok şükür sen nasılsın...varmı bir gelişme???bu hafta belki bize iyi haberler verecektin yanılmıyorsam...inşallah ilk senle başlarız..arkndanda sırayla gelirirz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…