Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah yar ve yardımcın olsun..

umarım yardımcı olabilmişimdiir.....bende bi değişiklik maalesef yok...herrşey aynı..hafif bel ağrısı var sadece....inşaallah pozitif olur...oooo ne güzel almanya ya gidiyorsun..çok güzel olur bu tür kaçamaklar..en iisini yapıyorsun:))ben galiba 17sinde yaptracağım testi...o gün uygunum...bi gün farketmez herhalde....sende kib..grşz...:93:

seleeen nerdesin...ne dedi dr....bizi merakta bırakma ..iyi haberlerle gel:))

Daha yeni haber verebiliyorum dünden beri çok yoğunum şehir dışından misafir geldi sürkli koşturdum işede şimdi geldim daha kovulmazsam iyi :)) doktor güzel geçti yumurtalarım büyümüşler vee ctesi aşılama yapalım dedi doktor dün çatlatma iğnesi yaptım pat diye öyle bi gelişme oldu bende hiç beklemiyordumm :18:

aaaaaaa gerçekten sanki bana güzel haber verilmiş gibi sevindimmm...inananamıyorum....ççoook sevindim...peki neden aşılama...ablamda aşılamayla ilk seferde hamile kaldı gerçi...onunda yumurta azlığı ne vardı...aceba aynı sebebtenmi...ozaman 36saat sonra transfer var:)))

heyecendan görmemeişim cmtsi transfer var...1 hafta arayla. transfer oluyoruz...süper...bebeklar aynı andamı gelecek ne:)))ya ben çok sevindim....

ben birazdan çıkıyorum..malum bayram öncesi bayramlık alacağım...senin işlerin yoğunluğundan yazamadın bişiler:))anladım...ama eve gidince mutlaka bakarım ....kib grşz...

ben birazdan çıkıyorum..malum bayram öncesi bayramlık alacağım...senin işlerin yoğunluğundan yazamadın bişiler:))anladım...ama eve gidince mutlaka bakarım ....kib grşz...

Gitmişsin kaçırdım evet işe geç gelmemin cezasını çekiyorum işler çok birikmiş bide bayram öncesi son gün toparlancak işler var yorucu bi gün oluyor yani..çok yorulma çarşıda kendine dikkat et arkadaşımm:)

selam gamzecimm...ben iyiym çok şükür sen nasılsın...varmı bir gelişme???bu hafta belki bize iyi haberler verecektin yanılmıyorsam...inşallah ilk senle başlarız..arkndanda sırayla gelirirz:)

iyiyim canım inşallah güzel haberler alırız sabahtan beri koşturuyorum daha da iş var arada girip size merhaba diyeyim dedim sen nasılsın canım

cok güzel haber canım her şeyde bir hayır vardır benimde ilk bebeğim catlatma iğnesiyle oluştu inşallah sana sımsıkı tutunur canım inallah her şey gönlünce olur

kızlar çok sağolun ben bayram temizliği yaptırıyorum oruç ta tutuyorum pek halsizleştim ama sağlığım çok şükür iyi şu işlerimi halledeyim daha sık uğrarım herşeyim temiz çıktığı için doktoru bayramdan sonraya erteledim şubat gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum o zaman bedenen de toparlanırım hem kiloda var bi ilaç yazmışsınız zayıflatıyomuş zayıflayan varmı aranızda bide herkez içebilir mi çok hareketsizim bütün gün evde boş boş oturuyorum spor yapamıyorum e haliyle kilo alıyorum bişeler yapalım artık yavaş yavaş toparlanalım dimi

canım ben kullanıyorum normalde şeker hastaları ve polistik overli hastalar kullanıyor ben 20 gün oldu kullanalı 2.5 kilo verdim senin kaç kilo fazlalığın var bide bu ilaçı yumurtaların gelişimi içinde veriyolar

cok güzel haber canım her şeyde bir hayır vardır benimde ilk bebeğim catlatma iğnesiyle oluştu inşallah sana sımsıkı tutunur canım inallah her şey gönlünce olur

Teşekkürler arkadaşım bakalım hakkımıza hayırlısı olsun ben çok odaklanmak istemiyorum şimdilik kısmette ne varsa o olcak..sen nasılsınn??

Teşekkürler arkadaşım bakalım hakkımıza hayırlısı olsun ben çok odaklanmak istemiyorum şimdilik kısmette ne varsa o olcak..sen nasılsınn??

teşekkürler iyiyim dün test yaptım öylesine cıkmadı tek cizgi biliyorum cok erken işte eşim ısrar etti

CANLARIM hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.inanınki hepimiz için dua ediyorum allahım hepimizin dualarını kabul eylesin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...

CANLARIM hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.inanınki hepimiz için dua ediyorum allahım hepimizin dualarını kabul eylesin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...

amin canım sağol inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın canım hep dua ediyorum allah her şeye kadirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…