merhabalar ben geldim..bugün kontrolüm vardı çok şükür gelişimi falan herşey yolunda dedi ama 1 haftadır tansiyon problemi yaşıyorum ve buna bağlı olarak başağrısı çekiyorum.Tansiyonum 13/9 larda genelde 10/6 tansiyonla gezdiğim için bana yüksek geliyor , doktorum da büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması kötü dedi(Alfamet verdi sabah akşam tansiyon hapı kullanıcam 15 gün sonra gel dedi bir problem olursada hemen ara dedi.Allaha emanet artık .Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.
maytapcım nasılsın? keyfin yerinde mi? Nasıl hissediyorsun kendini? Birşey değiştimi hiç dikkatini çeken birşey oldu mu? Canım içim o kadar pozitif ki hamile olduğunu hissediyorum...kendine çok iyi bak hayırlısınla 18 ini bekliyorum..Ben gerçi 18inde almanya ya gidiyorum değişiklik olsun kardeşlerimi göreyim diye ama mutlaka ordan da gireceğim...özellikle uçaktan iner inmez...
O müjdeli haberi tüm diğer arkadaşlarımla bende bekleyeceğim ve o sevgi seline katılacağım...
Canım kendine iyi bak
seleeen nerdesin...ne dedi dr....bizi merakta bırakma ..iyi haberlerle gel:))
Daha yeni haber verebiliyorum dünden beri çok yoğunum şehir dışından misafir geldi sürkli koşturdum işede şimdi geldim daha kovulmazsam iyi :)) doktor güzel geçti yumurtalarım büyümüşler vee ctesi aşılama yapalım dedi doktor dün çatlatma iğnesi yaptım pat diye öyle bi gelişme oldu bende hiç beklemiyordumm :18:
heyecendan görmemeişim cmtsi transfer var...1 hafta arayla. transfer oluyoruz...süper...bebeklar aynı andamı gelecek ne:)))ya ben çok sevindim....[/QUO
Evet 1 hafta arayla bende heyecanlandım ama çok heyecanlanmamaya çalışıyorum sonrasında hayal kırıklığı çok fazla olmasın diye bide çok pat diye karar verildi adapte olamadım sanki daha bu fikre :)) bakalım yarın haber ederim doktor sonrasıı
ben birazdan çıkıyorum..malum bayram öncesi bayramlık alacağım...senin işlerin yoğunluğundan yazamadın bişiler:))anladım...ama eve gidince mutlaka bakarım ....kib grşz...
selam gamzecimm...ben iyiym çok şükür sen nasılsın...varmı bir gelişme???bu hafta belki bize iyi haberler verecektin yanılmıyorsam...inşallah ilk senle başlarız..arkndanda sırayla gelirirz:)
Daha yeni haber verebiliyorum dünden beri çok yoğunum şehir dışından misafir geldi sürkli koşturdum işede şimdi geldim daha kovulmazsam iyi :)) doktor güzel geçti yumurtalarım büyümüşler vee ctesi aşılama yapalım dedi doktor dün çatlatma iğnesi yaptım pat diye öyle bi gelişme oldu bende hiç beklemiyordumm :18:
kızlar çok sağolun ben bayram temizliği yaptırıyorum oruç ta tutuyorum pek halsizleştim ama sağlığım çok şükür iyi şu işlerimi halledeyim daha sık uğrarım herşeyim temiz çıktığı için doktoru bayramdan sonraya erteledim şubat gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum o zaman bedenen de toparlanırım hem kiloda var bi ilaç yazmışsınız zayıflatıyomuş zayıflayan varmı aranızda bide herkez içebilir mi çok hareketsizim bütün gün evde boş boş oturuyorum spor yapamıyorum e haliyle kilo alıyorum bişeler yapalım artık yavaş yavaş toparlanalım dimi
cok güzel habercanım her şeyde bir hayır vardır benimde ilk bebeğim catlatma iğnesiyle oluştu inşallah sana sımsıkı tutunur canım inallah her şey gönlünce olur
Teşekkürler arkadaşım bakalım hakkımıza hayırlısı olsun ben çok odaklanmak istemiyorum şimdilik kısmette ne varsa o olcak..sen nasılsınn??
CANLARIM hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.inanınki hepimiz için dua ediyorum allahım hepimizin dualarını kabul eylesin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?