selencim rabbim yüzünü güldürsün emeklerin boşa çıkmaz inşallah
teşekkürler iyiyim dün test yaptım öylesinecıkmadı tek cizgi biliyorum cok erken işte eşim ısrar etti
Eee tabi daha çok erken ama erkekler çok anlamadıkları için herşey pat diye oluverir sanıyorlar inşallah zamanı geldiğinde çift çizgiyi görüceksin az kaldııı :)
canım ben kullanıyorum normalde şeker hastaları ve polistik overli hastalar kullanıyor ben 20 gün oldu kullanalı 2.5 kilo verdim senin kaç kilo fazlalığın var bide bu ilaçı yumurtaların gelişimi içinde veriyolar
çook yardımcı oldun arkadaşım...aaa o zaman 17sinde bilgisayar ekranındayım..hayırlısınla arkadaşım...umarım yardımcı olabilmişimdiir.....bende bi değişiklik maalesef yok...herrşey aynı..hafif bel ağrısı var sadece....inşaallah pozitif olur...oooo ne güzel almanya ya gidiyorsun..çok güzel olur bu tür kaçamaklar..en iisini yapıyorsun:))ben galiba 17sinde yaptracağım testi...o gün uygunum...bi gün farketmez herhalde....sende kib..grşz...:93:
hadi hayırlısı arkadaşım normal yoldan tek farkı spermlerin yolu kısalıyor çabuk yorulmazlar...süper olur inşallah hayırlısına selencim..allah yüzünü güldürsünDaha yeni haber verebiliyorum dünden beri çok yoğunum şehir dışından misafir geldi sürkli koşturdum işede şimdi geldim daha kovulmazsam iyi :)) doktor güzel geçti yumurtalarım büyümüşler vee ctesi aşılama yapalım dedi doktor dün çatlatma iğnesi yaptım pat diye öyle bi gelişme oldu bende hiç beklemiyordumm :18:
canım kolay gelsin birde oruç tutuyrsun allah kabul etsin..dikkat et kendine fazla yorma..kızlar çok sağolun ben bayram temizliği yaptırıyorum oruç ta tutuyorum pek halsizleştim ama sağlığım çok şükür iyi şu işlerimi halledeyim daha sık uğrarım herşeyim temiz çıktığı için doktoru bayramdan sonraya erteledim şubat gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum o zaman bedenen de toparlanırım hem kiloda var bi ilaç yazmışsınız zayıflatıyomuş zayıflayan varmı aranızda bide herkez içebilir mi çok hareketsizim bütün gün evde boş boş oturuyorum spor yapamıyorum e haliyle kilo alıyorum bişeler yapalım artık yavaş yavaş toparlanalım dimi
mutlaka canım işlerini hallet ayarlarız..sevinirim...papatya çok sağol şu bayram telaşı bi geçsin seninle buluşup dertleşiriz inşallah ayarlıycam bigün
canım erken olmuş sen tam gününübekle güzelimmm...benim arkadaşım normal yolla hamile kalmıştı tüm hamilelik belirtileri olmasına rağmen adetin 3 gününden itibaren hep negatif çıkıyordu..artık 9 gün geçmişti kan testine yaptı pozitif ve tekrar idrar yaptı negatif çıkmıştı...onun için yinede moralini yüksek tut gamzecik...herşeyin hayırlısı..teşekkürler iyiyim dün test yaptım öylesinecıkmadı tek cizgi biliyorum cok erken işte eşim ısrar etti
aminnnn aminnn allah sanada tez zamanda doğuda yardımcın olsun..Doğum sezeryan mı normal mi olacak??CANLARIM hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.inanınki hepimiz için dua ediyorum allahım hepimizin dualarını kabul eylesin ve tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize...
bizim işler hiiiçççç bitmezzz...herşeyi biz çekeriz..sırtlarız...taşırız..tüm acıları sıkıntıları içimize atar bağırıp çağıramayız..biz anneyiz anne haklarıhiç ödenmez..kendi annemin hakkınıda asla ödiyemem....Akşam
annemle
babam televizyon
seyrediyorlardı. Annem, 'Geç oldu', 'zaten yorgun......um, ben
yatıyorum.'
dedi.
Annem kalktı, mutfağa gitti.
Çerez-meyve tabaklarını
çalkaladı
kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye
çaydanlığı doldurdu,
demliğe çay
koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde
az
kalmış, üstüne
ekledi.
Kahvaltı
için
buzluktan ekmek çıkardı,
akşam
yemeği
için çözülsün diye de eti
aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak
için masanın
üstündekileri
topladı.
Telefonu
şarja
koydu,
telefon defterini kapatıp
yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden
ıslak çamaşırları çıkarıp
astı ve makineyi tekrar
doldurdu.
Banyodaki
çöp
sepetini boşalttı. Islak bir
havluyu kurusun diye duş perdesinin
borusuna
astı.
Bir
gömlek
ütüledi, kopuk düğmesini
dikti.
Çiçekleri
suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak
odasının yolunu
tuttu.
Çalışma masasının yanından
geçerken durdu,
öğretmene tezkere yazdı, okul
gezisi için para sayıp
ayırdı, eğildi, sandalyenin
altına girmiş ders kitabını aldı, masanın
üstüne
koydu.
Kek tarifleri defterini
çıkardı,
arkadaşına söz verdiği tarifi
bir kağıda yazdı, çantasına
koydu.
Bakkaldan alınacakları not
etti, notu da
Çantasına
koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada
temizleme
losyonuyla yüzünü yıkadı,
dişlerini fırçaladı.
Gece kremini ve kırışık
önleyici nemlendiricisini sürdü.
Tırnaklarına baktı,
törpüledi.
İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş
miydin' diye seslenen
babama 'şimdi gidiyorum'
deyip
köpeğin
su
kabını
doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol
etti,
holdeki lambayı
yaktı.
Kardeşimin
odasına gitti, oğlan
uyumuş,
lambasını
söndürdü, bilgisayarını
kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları
toplayıp sepete
attı.
Bana
geldi,
'haydi yat artık, biraz da
yarın çalışırsın,' dedi.
Kendi odasına gitti, saati
kurdu, ertesi gün
giyeceklerini
hazırladı.
6 maddelik acil işler
listesine 3
madde daha
ekledi.
Kendi kendine iyi geceler
diledi,
hayallerinin gerçekleştiğini
gözünün önüne
getirdi.
İşte o
sırada
babam televizyonu kapattı,
ortaya öylece bir 'ben
yatıyorum'
dedi ve gitti yattı.
Sizce bu
işte
bir gariplik yok mu?
Kadınların neden daha uzun
yaşadığını
merak etmiyor
musunuz?
ÇÜNKÜ BİZİM YAPIMIZ UZUN
ÇEKİŞLİ (ve
işimizi bitirmeden öyle çabuk
çabuk ölemeyiz)!
canım dr. danışmadan kullanma.herkese iyi gelen sana iyi gelmez dikkat et lütfen.Kızlar şeker hapı tie alınacak birşey değil.Benim annem 25 senedir şeker hastası ve hep şeker hapı kullandı.Glucophage.Şeker hapları böbrekleri çok yoran bir haptır.Lütfen dikkatlı kulanın benim annem şuan dializ hastası...DOKTORA DANIŞMADA KULLANMAYIN...çok iyiymiş bende kullanıyım en az 10 kilo vermem lazımn((
çok iyiymiş bende kullanıyım en az 10 kilo vermem lazımn((
çook yardımcı oldun arkadaşım...aaa o zaman 17sinde bilgisayar ekranındayım..hayırlısınla arkadaşım...
hadi hayırlısı arkadaşım normal yoldan tek farkı spermlerin yolu kısalıyor çabuk
canım erken olmuş sen tam gününübekle güzelimmm...benim arkadaşım normal yolla hamile kalmıştı tüm hamilelik belirtileri olmasına rağmen adetin 3 gününden itibaren hep negatif çıkıyordu..artık 9 gün geçmişti kan testine yaptı pozitif ve tekrar idrar yaptı negatif çıkmıştı...onun için yinede moralini yüksek tut gamzecik...herşeyin hayırlısı..
aminnnn aminnn allah sanada tez zamanda doğuda yardımcın olsun..Doğum sezeryan mı normal mi olacak??
bizim işler hiiiçççç bitmezzz...herşeyi biz çekeriz..sırtlarız...taşırız..tüm acıları sıkıntıları içimize atar bağırıp çağıramayız..biz anneyiz anne haklarıhiç ödenmez..kendi annemin hakkınıda asla ödiyemem....
canım dr. danışmadan kullanma.herkese iyi gelen sana iyi gelmez dikkat et lütfen.Kızlar şeker hapı tie alınacak birşey değil.Benim annem 25 senedir şeker hastası ve hep şeker hapı kullandı.Glucophage.Şeker hapları böbrekleri çok yoran bir haptır.Lütfen dikkatlı kulanın benim annem şuan dializ hastası...DOKTORA DANIŞMADA KULLANMAYIN...
Sağlıklı zayıflamak içinen güzeli eğer evdeysen TV 8 hafta içi hergün ebru şallı pilates var.saat 10 da...ben doğumdan sonra ara vermeden onu seyrettim ve yaptm.Lastiklerini toplarını aldım.Metabolizma hizlandrıcı çay içtim tarifleri veriyor.
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı biberiye
1 çay kaşığı anason
ve limon kabuğu ile..2-3 dilim
Sabah ve akşam olarak bir kupa bağırdağı su kaynat ve demle 3-5 dk. kadar ve ılık iç..
her iki günde bir banyoda 1 çorba kaşığı deniz tuzunu bir su bağırdağına koy.Zeytinyağ içine dök karıştır.Güzel bir banyo lifle tüm yağlı bölgelerine bacak karın yan bellere iyice ovarak sür oraları kızaracak pürüsüz olacak ve ılık suyla yıka.Sonra biberiye yağ+portakal yağı+papatya yağ bir tüpe boşalt karışıtır duştan sonra sür yağlı bölgelerine ve normal üstünü giy.yağ hemen vücüt emiyor.
Bak ben bunu uyguladım ve marttan-temmuza kadar
Basen: 105 cm den 95 cm oldu
Bel: 80 cm den 68 cm oldu
Kilo: 63,9 kg dan 56,6 kg oldu
Sabahları kellogs yedim light süt ile..Aralarda birer çeviz badem siyah kuru üzüm yedim..
öğlende yedim çikolata yedim akşamları az ağlı az tuzsuz yemekler yedim...
Yazın ortasında fazla spor ve yemeklere dikkat etmedim ama formum bozulmadı ve kiloda almadım..Ama şimdi yine spor başladım...dene derim özellikle pilates canım
çok iyiymiş bende kullanıyım en az 10 kilo vermem lazımn((
umarım yardımcı olabilmişimdiir.....bende bi değişiklik maalesef yok...herrşey aynı..hafif bel ağrısı var sadece....inşaallah pozitif olur...oooo ne güzel almanya ya gidiyorsun..çok güzel olur bu tür kaçamaklar..en iisini yapıyorsun:))ben galiba 17sinde yaptracağım testi...o gün uygunum...bi gün farketmez herhalde....sende kib..grşz...:93:
2009 PAPATYA canım doğumum nasipse sezeryan olacak.1. öyle olunca 2. de sezeryan...
evet biraz erken yaptım eşim şimdi yapmamı istedi progrstan diye ilaçı dr 10 gün sonra bırak dedi bizde korktuk acıkcası varsa yine kaybetmekten o yüzden yaptım cıkmayınca bıraktım artık her şeyin hayırlısı takdir allahtan
Daha yeni haber verebiliyorum dünden beri çok yoğunum şehir dışından misafir geldi sürkli koşturdum işede şimdi geldim daha kovulmazsam iyi :)) doktor güzel geçti yumurtalarım büyümüşler vee ctesi aşılama yapalım dedi doktor dün çatlatma iğnesi yaptım pat diye öyle bi gelişme oldu bende hiç beklemiyordumm :18:
teşekkürler iyiyim dün test yaptım öylesinecıkmadı tek cizgi biliyorum cok erken işte eşim ısrar etti
İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz, herşey yolunda gider. Bu işler inan nasip kısnet ve Allahın mucizesi. Yaradn istersen olmayacak bir şey yok. Allah gönlüne göre versin Dularımız seninle.
canım her sabah 1 ılık hatta sirkeli bal suyu iç cok iyi geldi bana yavaş vayş erdigini hissettim gün içinde bol su içi ilk günlar şişiriyor ama sürekli içersen cok zayıflarsın dr tavsiyesiyle bana verdi düşüğede engellediğini söyledi dr. sana şuan ne diyor her şeyin temiz cıkması cok güzel canımbide bizim hamilelikte hiç stres ve iş yapmamamız lazım ben buna bağlıyorum ayda tahlil yaptırmamlıyız neden erteliyorsun yada sana dr mu öyle söylüyor
canım herşeyim temiz çıkınca bayramdn sonraya erteledim doktoru sonuçları doktora göstermedim evime ebe misafirim gelmişti bide netten sordum temiz dediler bende strese bağlıyorum işe gelince ben o kadar temiz bi insan değilim ama duramıyorum temizlikçi alırım eve o gidince arkasından ben temizlerim ikisinde dikkat edemedim inşallah bidahakinde dikiş attırıp doğurana kadar yatarım ne tahlili anlamadım bebk konusunu mu neden erteliyorum tam anlamadım ama iki hamilelği üst üste yaşadım ikincide karın ağrım çok fazla oldu biraz toparlanıyım diyorum hemde iki ramazan oruçlarım kaldı onları tutuyorum bide zayıflamak istiyorum 3.de olursa bu kilolar hiç gitmez
herkese günaydın:))bayram öncesi herkes yoğun galiba...ben hariç:)selen haberdar et biizi...aşılama nasıldı...???
Canım hayırlı olsun. İnşallah aşılamanın sonucu sana nur topu gibi bir bebek olarak geri döner.
Gamzecim ben hamile olduğumu adetim 7 gün gecikince öğrendim. Normalde adet olmam gereken tarihten itibaren neredeyse 2 güne bir test yaptım hepsi negatifti. Hiç canını sıkma, kalbini ferah tut.
Fericim bugün senin günündü seni merak ettim geçmişine baktım, başka bir topikte dün kırmızıları gördüğünü okudum. Üzülme canım eninde sonunda gelecek o inatçı bebiş, bu ay olmazsa önümüzdeki aya. Dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?