Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Teşekkür ederim inşallah sonuç güzel olur ama ben niyeyse pek umutlu değilim şu anda gel gitli duygularım hakkımıza hayırlısı olsun...

hhadi hayırlı olsun:))kaç gün sonra test yap dedi dr?ilk gün bende karamsardım..şimdi daha umutluyum...gel git olması çok normal :))dr başarılı bir transfer dediyse olur gör bak:)tatil iyi fikir...bende havuza grmezdim..çünkü duşu bile ayakta öneriyorlar..

ben hiç bişi hissetmiyorum..çok ayakta kalınca bel ağrısı var...adet önceside olurdu..bide uçuk çıktı bende...diğerindede çıkmıştı:)başka bir forumda da birinde de çıkmış..onada hamilelik belirtisi demişler...ama bana stresten gibi geliyor:))bugün transfer gününüde sayarsamm 8.gün ama sayılmayacakmış:))

Banada hemşire 15 gün sonra test yapılıyor siz adetinizi bekleyin adet olursanız doktoru arayın olmazsanızda arayın ve hemen gelin dedi testi adet gecikirse yapcakmışım yani bende onu bekleyemem tahminime:))15 gün sonra bi idrar tahlili yaparım diye düşünüyorum..kasıklarımın ağrıması normalmi acaba ya ? ben herzamanki gibi olayın heyecanından doktora hiç bişi sormadan eve geldim..
Belim benimde ağrımıştı tüp bebek transferinde hadi inşallah sonucun güzel olur yaaa

aşılamada nasıl olur bilmiyorum..tüp bebekte uzman oldum ama:))ama ilk gün hafif kasık ağrısı bendede vardı..transfer işlemi kaynaklı olabiilirmi aceba...bi araştır netten kesin vardır bi fikri olan:)

15günde çok uzun 12güne uzun diyordum:)

Bencede 15 gün çok uzun neyse o zmn zarfında adet olmimda 15 gün beklemeye razıyım..ben biraz uyuyup dinleneyim dün gece heyedandan doğru düzgün uyuyamadım :))görüşürüz sonraa sende dinlen dikkat et kendineee

kizlar herkese merhabalar...
Maytap...Insallah bayram senin icin ve bize verecegin hamilelik haberiyle tam bir bayram olacak...Geschenk diye bir arkadasimiz var onunda test zamani 18 kasim..seni ve onu takip ediyorum...dualarimiz sizinle...unutmayinki hic bilmediginiz halde dünyanin her yerinden size dua eden insanlar var..

Selen-k ayi sekilde senin icinde dualarimiz basladi..allahim sanada pozitif sonucu nasip etsin...

Premete.. Canim benim yaaa...sen ne kadar duyarli,iyi kalpli bir insansin..Malesef regl oldum ama ne yapalim yolumuza devam edecegiz...inanki Diger topikte okudum yazmisinya gözlerim doldu..inanki KK deki insanlarin duyarliligi ve paylasimi,sevgisi bana o kadar güc veriyorki..bir gün bebegimi sag salim kucagima alirsam bu önce Allahin sonrada sizin bana verdiginiz morel sayesinde olacak....sen cok özel ve güzel bir insansin...bebegin cok sansli senin gibi bir annesi olacak...yerim ben onu...

Diger hamile arladaslar ve bekleyenlerede saglik,sihat dilyiorum..Cok öptüm hepiniziu...

canım sinannuraycığım ben eminim zaten senin de bu gebelik haberlerinden mutlu olduğuna asla şüphem olamaz bundan
ben kendi topiğe girme nedenimi belirttim sadece yaşadığımız tecrübeleri paylaşarak hem gebe olan hem de aday olan arkadaşlara destek oluyoruz hem de umutlanıyoruz bilinçaltında.
Bu arada yeni yılda bebeğin gelecek inşallah o zaman senden de güç alacağız

selen arkadaşım ben de aşılama yaptırmıştım birkeresinde tüp bebekten farkı istirahat etmen fazla gerekmiyor. İlk gün biraz dikkat etmiştim dr. aşılamada ne oluyorsa ilk bir saatte oluyor zaten demişti. Tatile gönül rahatlığıyla git. İnşallah sonucun pozitif çıkar. İlk aşılaman mı canım?

özlenenciğim çok sevindim bebeğinin iyi olmasına tansiyon meselesini takma zaten ilacını alıyorsun bir de maksimum riskli haftalar geçti bundan sonra bebeğinin karnında geçireceği her gün senin için bir kazanç. Yani anlayacağın rabbimizin izni ile kendini kurtardı bebiş. Böyle düşünürsen rahatlarsın kafan rahat olunca tansiyon da düşecek göreceksin.

Canlar nasılsınız bizde iyiyiz hamdolsun....
Bu ayın 26 sında kontrol var inşallah güzel sonuçlar alırız.
Dün gece enteresan rüyalar gördüm bilinçaltımdaki korkular yüzünden hep tedirgin oluşum rüyalarımda açığa çıkıyo çamaşırımda kan vardı hemen doktora gidiyorum bayan bir doktordu hem ağlıyorum panik içindeyim hemde doktora hani herşey yolundaydı ilk çocuğumuda kaybettim ben noluyor böyle diye bağırıyorum doktora doktor herşey yolunda yorma kendini bebeğin yaşıyo iyi o diyor.ama o kan gözümün önünde eskiler kan rüyayı bozar derler Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.2 gündür yoğundum kına ve düğün telaşları vardı çok yorduğum için kendime kızıyordum keşke kınaya gitmeseydim diyodum içime dert olmuş rüyama kadar girdi..
Ben iyiyim kızımda iyi minik ve düzensiz tekmelerimiz var artık inşallah güzelce sona ulaşırız Rabbim esirgesin bebişlerimizi.
Geçmişe bakamadım çok geri kalmışım umarım herkes iyidir güzel hayırlı haberler alırız hep aklımdasınız hep dualarımdasınız canlar.

sağol canım öyle yapmaya calışıyorum teşekkür ederim

canım doğru hendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen o zaman başla bende hiç duramadım hamileleiğimde hep temilik için kız cağırdım beyenmedim arkasından ben yaptım misafir geldi hismet ettim ama artık hep dinlenicem hayırlısı artık inşallah o zamanda birbirimizi güzel yönlendirriz kimse halimizden anlamaz o yüzden biz birbirimize destek cıkalım hayırlısıyla bebişlermizi kucağımıza alırız

şimdiden hayırlı olsun canım inşallah tutmuştur şişkıinlik ve kasık ağrıların yumurta catladığını gösteriyor bence tatile git ama kendini yorma havuz için girmemen daha iyi galiba sen de öyle demişsin zamanını güzel gecir hep gül mutlu ol inşallah güzel haberler verirsin canım

Evet banada doktor aynı şeyleri söyledi bugünü biraz dinlenerek geçir ondan sonra normal hayatına geri dönebilirsin hatta havuzada girebilirdin dedi ama ben kendi tercihim olarak girmeyi düşünmüyorum onun dışında rahat ol kenini engelledikçe kafayada takmaya başlarsın dedi evet canım ilk denemem daha önce rahim filmimde tüplerim tıkalı çıktığı için direkt tüp bebeğe başlamıştık bakalım bu sefer ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun...

Çook saol canım şişkinliğim çok fena durumda aynende dediğin gibi çatlatma iğnesinden sonra oldu onla alakalıdır diye düşünüyorum bende..Sen nasılsınn???

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimizin duaları kabul olur Hakkımızda hayırlısı olsun...

Çook saol canım şişkinliğim çok fena durumda aynende dediğin gibi çatlatma iğnesinden sonra oldu onla alakalıdır diye düşünüyorum bende..Sen nasılsınn???

iyyiim canım sağol kızları bekliyorum temizlik yapıcaz iş cok evde yine biriktirdim kızlarla yaparız bende bir değişiklik yok aynı hayırlısı olur inşallah bakalım

iyyiim canım sağol kızları bekliyorum temizlik yapıcaz iş cok evde yine biriktirdim kızlarla yaparız bende bir değişiklik yok aynı hayırlısı olur inşallah bakalım

Ayy bu temizlik olayı bide ütü olayı beni stres yapıyor bavulda hazırlamadım hiç bisürü işim var bende anemi çağırdım yardıma neyse sanada yardım eden varmış..ovulasyon testlerin ne durumda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…