Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ayy bu temizlik olayı bide ütü olayı beni stres yapıyor bavulda hazırlamadım hiç bisürü işim var bende anemi çağırdım yardıma neyse sanada yardım eden varmış..ovulasyon testlerin ne durumda??

canım 2 gündür yapmadım ondan öncede 4 gün felan cizgi yoktu önceside i silik bir kere az silik cıktı aynı çizgiyi bu ay yakalayamadım bakalım zaten gec başlamıştım

tüplerin hsg'de açılmıştı sanırım, öyleyse tutar canım inşallah ama dediğin gibi en önemlisi hakkımızda hayırlısı olsun
havuza girmeme konusundaki kararını da doğru buluyorum hiçbirşey olmasa da en azından enfeksiyon riski var canım.
test konusunda da 14 gün sonra adetin hala olmadıysa büyük ihtimalle gebesin.:80:

off bu temizlik olayı benide bitirdi ama çok temiz oldu evim içim rahatladı kendime yeni ciçişler aldım malum bayadır kiloları taktığım için alışveriş yapmıyodum ama boşverdim kızım olsaydı onun alışverişine çıkardım ama nasip değilmiş yarın ziyaretine gidicem hhasretim biraz diner cennet kokuluma yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum canım arkadaşlarım inşallah başarılı olurum dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar nasılsınız?

şimdiden bayramınız kutlu olsun girmeişken bir slm verip kaçayım bida giremem işten anca vakit bulduğum için şimdi baktım yarında temizlik var giremem.

şimdiden bütün herkesn bayramını kutlarım ve hepimizin dualarının kabul olasın kalpten isterim Allah dualarımızı ve gönlümzdeki hasretlerimizi dindirsin....
hepinizi öpüyorum arkadaşlar iyi bayramlar iyi tatiller...

canım benim oğlumda aşılamaydı ve inan benim ben 1 hafta geçmişti başlamıştım test yapmaya meraktan 2. çizgi solukta olsa çıkıyodu bende...bide doktor adet olsanda gel tahlil yapalım demişti benimde 10 günden sonra biraz kanamam olmuştu tutmadı dedim üzüldüm ama bebişim benimleydi...

Canlar şimdiden herkesin kurban bayramını kutlarım.Mevlam kurbanları kabul etsin inşallah.Bu arada lütfen kurbanlıklar başta olmak üzere tüm canlılara merhametli olalım.Allaha emanet olun

özlemimsin inanmıyorum 36 haftaya mı giriyoruz? maşallah maşallah
senin bebiş zamanını beklşyor sağlıkla gelecek.

özlemimsin inanmıyorum 36 haftaya mı giriyoruz? maşallah maşallah
senin bebiş zamanını beklşyor sağlıkla gelecek.

evet canım 36. haftaya gireceğiz nasipse...bende hala inanamıyorum allahım inşallah sağ salim kucağıma almamı nasip eder banada herkesede ve sanada inanki bunu çok istiyorum allahım dualarımızı kabul eylesin.sen kendini hazır hissetmiyosun daha düşünmüyosun ama allahım sana süprizler nasip etsin...hamilelerin duaları tutar derler allahım hepimizi güldürsün...

canım benim iyi yapmışsın..ciciler miciler...yazmandan da iyi olduğunu pozitif olduğunu hissediyorum inan buna çok sevindim...aynen böyle devam arkadaşım...

tüm melek annelerin kurbam bayramını kutlar ve bir diğer bayrama allahın izniyle sağlıklı bebişlerimizle girmeyi nasip eder...iyi bayramlar...

hepiniz bayram mesajınızı yollamışsınız ama ben acele etmiycem nasıl olsa yarın evdeyim bütün gün girerim her işimi bitirmiştim bu bayram pek hamaratım tatlı mıda yaptım şimdi inşallah güzel olmuştur

hepinize hayırlı bayramlar rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin hamile arkadaşlarımız sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsın beklemedekiler hayırla sonuçlansın inşallah sonrada sıra bana gelsin:))

Öyle bir gel ki bana;Gitmek olmasın aklında.Bir bebeğin gelişi gibi dünyaya...Unut,bıraktığın ne varsa.Hiçbir şarkı anlatmasın gelişiniVe hiçbir filmde görülmesinÖyle bir gel ki bana;Anlayayım,yalnız benimsin.Kimse bilmesin bana ...geldiğin.........iDönüş yolunu kimse göstermesinÖyle bir gel ki .........bana;dönmekAklı...nın ucundan geçmesin....Tüm sevda yeminleri,sönük kalsın yanındaBöyle bir sevda görülmesin.Ben yalnızlık uçurumu 'nun en kenarındaÖyle bir gel ki bana;düşmekAklımın ucundan geçmesin..!!!

arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun hepimize dua ediyorum inşallah Allah sağlıklı nice bayramlar nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…