Ayy bu temizlik olayı bide ütü olayı beni stres yapıyor bavulda hazırlamadım hiç bisürü işim var bende anemi çağırdım yardıma neyse sanada yardım eden varmış..ovulasyon testlerin ne durumda??
Evet banada doktor aynı şeyleri söyledi bugünü biraz dinlenerek geçir ondan sonra normal hayatına geri dönebilirsin hatta havuzada girebilirdin dedi ama ben kendi tercihim olarak girmeyi düşünmüyorum onun dışında rahat ol kenini engelledikçe kafayada takmaya başlarsın dedi evet canım ilk denemem daha önce rahim filmimde tüplerim tıkalı çıktığı için direkt tüp bebeğe başlamıştık bakalım bu sefer ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun...
Banada hemşire 15 gün sonra test yapılıyor siz adetinizi bekleyin adet olursanız doktoru arayın olmazsanızda arayın ve hemen gelin dedi testi adet gecikirse yapcakmışım yani bende onu bekleyemem tahminime:))15 gün sonra bi idrar tahlili yaparım diye düşünüyorum..kasıklarımın ağrıması normalmi acaba ya ? ben herzamanki gibi olayın heyecanından doktora hiç bişi sormadan eve geldim..
Belim benimde ağrımıştı tüp bebek transferinde hadi inşallah sonucun güzel olur yaaa
özlemimsin inanmıyorum 36 haftaya mı giriyoruz? maşallah maşallah
senin bebiş zamanını beklşyor sağlıkla gelecek.
off bu temizlik olayı benide bitirdi ama çok temiz oldu evim içim rahatladı kendime yeni ciçişler aldım malum bayadır kiloları taktığım için alışveriş yapmıyodum ama boşverdim kızım olsaydı onun alışverişine çıkardım ama nasip değilmiş yarın ziyaretine gidicem hhasretim biraz diner cennet kokuluma yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum canım arkadaşlarım inşallah başarılı olurum dualarınızı eksik etmeyin hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?