Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hepinizin bayrami mübarek olsun Arkadaslar Rabbim gönlünüzde ne varsa nasip etsin...

Arkadaslar herkesin bayrami mübarek olsun..Insallah hamile arkadaslar gelecek bayramlari bebekleriyle biz bekleyenlerde göbüsümüzde yada kollarimizda bebeklerimizle kutluyor oluruz..Aminnnn

maytap insallah sende pozitif sonuc almisindir..Sitede karisiklik ve sorunlar oldu 2 arkadastan daha henüz haber yok..Dualarimiz sizinle..Insallah bekleyen tüm arkadaslar mutlu sonuca ulasmistir...

Bencede karıştı site yaaaa...zaten kimseciklerde yok...inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.ben oğluşuma gittim çok zor geldi bana...bi başka oldum nedense inşallah bidahakine kardeşinle gelecem dedim yavruma.
inşallah hayırlı mutlu haberlerle dönecek arkadaşlarımız vardır,gönül isterki herkes güzel haberlerle dönsün...
hamile arkadaşlarımızada allahım sağlıklarının devamını nasip etsin...
daha önceki hamileliklerimde çizelge yapıyodum silmek zorunda kalıyodum.bu hamileliğimde ise acaba son ayı görebilecekmiyim diye düşündüm.şükürler olsun gelmişiz son aya,inşallah tamamınıda görüp sağlıkla kucağıma almak nasip olur banada bütün isteyenlerede...
ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN CANLARIMMMM...

Son düzenleme:
Bugün 19 Kasım Oğluşlarımın doğum yıl dönümü ve Erdemimi kaybettiğim gün. Uzun zamandır hep hatıraları ve yaşadıklarım gözümün önüne geliyordu ama bu gün çok zor geçti. Allahım acısın bir daha böyle acılar yaşatmasın bize. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Herkeze iyi bayramlar.

Canım her ne kadar şu an içinde yeni bir can taşısan da acının azalmadığını biliyorum. Allah Erdem ve Egemen'in ömrünü minik kardeşlerine versin.

Ben uzun süredir oğlumun mezarına gidememiştim bayramda ziyaretine gittim. Nedense hamileyken gittiğimde daha kolay olacağını düşünmüştüm ama hepsinden daha zor geldi. Daha mezarlığın kapısından girmeden ağlamaya başladım, zaten ağlamaktan ne dopru dürüst dua edebildim, ne de onunla konuşabildim. İnşallah oğlumu gözyaşlarımla üzmemişimdir. Dediğin gibi inşallah bir dahaki ziyaretimiz kardeşleriyle birlikte olur. Canım sen artık korkma. Bir hafta daha atlatsan 37 bitecek ondan sonrası zaten miyadlı doğum oluyor. Seni gördükçe moralim düzeliyor.Darısı başımıza.

Eburcu canım tekrar başın sağolsun acını paylaşıyoruz yaşadığımız şeyler kolay diil.allah ım aynı acıları yaşatmasın inşallah...

Evet canım hayırlısı hepimiz için...az kaldı kalan günler çabucak bitsin istiyorum bi türlü inanamıyorum hayrolsun sonum inşallah...cuma günü kontrolüm var nasipse kızıma annemle alışveriş yapacağız eee artık alalım dimi aniden gelirse çıplak kalmasın minik kuzum...
canım inşallah hepimiz alacağız kucağımıza sende tamamlıcaksın hayırlıysa gör bak...allahım güldürsün hepimizi innnnşallllahhhhhhh...

özlemimsin arkadaşım artık alın tabii ki ben kaç kere yazdım sana annesi al artık kızının cicilerini. Kızlar için çok güzel şeyler var. Hem zevkli olur hem de için rahat artık nasılsa şu an bile doğsa kendini kurtardı çoktan.
eburcu arkadaşım başın sağolsun senesi gelmiş oğullarının. Benim de aralıkta geliyor. Ve ne yazık ki karnımda yeni bir can da yok.

maytap nasıl oldun? bir ara sitede ayarlamalar yapılıyordu. Senin mesajların görülmedi mi acaba? Gebelik testini yaptırdın mı?

Hepımızın bayramı mubarek olsun bayramlar hep buruk bızler ıcın nedense ama yavrularımızla gorustugumuzde daha bır degısık oluyor

kızlar ne olur sıkmayın kendınızı bılıorum hııııccccccc kolay degıl ama karnınızdakı yavrularınızı dusunun ve bır kez daha sukredın bakın bızde o bıle yok karnımızda elımızde bombos ınsallahhh sızler saglıkla zamanında kucaklayacaksınız yavrunuzu bızlerde tez zamanda saglıkla hamıle kalır ve utlu sona ulasırız

eburcucum ıcın hep kanasada o gun geldımı daha daha kotu oluyor yaran ama sukret yavruların hem cennet kusları hemde ıcınde yenıden bır yavrun var bızım o da yok arkadasım bol bol sabır versın ınsallah

bu kotu haberı ben vermek ıstemezdım ama bır ara baktıgımda maytap da malesef olumsuz haberı okudum ama neden bılmıorum sonra sılındı yazısı ınsallah yanlıs goren benımdır

Ve bu arada ben sıtenın yenı halını hıc begenemedım cok karısık sankı yabancı yerde gıbı hıssedıyorum kendımı

Eburcu canım tekrar başın sağolsun acını paylaşıyoruz yaşadığımız şeyler kolay diil.allah ım aynı acıları yaşatmasın inşallah...

Sağol canım. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın. Karnımdaki minnoş tabiki tesellim ama oğullarımın acısı içime düşünüce minnoşun varlığı yetmiyor. Allah büyüyen yavruma uzun ömürler versin inşallah.

Sağol canım. Allah bütün melek annelerine sabır versin. Bu kadar zor bir gün geçireceğimi tahmin etmemiştim. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Kaybettiklerimizin tesellisi olmasa da bebeğin umut ışığın olur.

Amin çok sağol. Allahım bütün melek annelerina sabır versin ve en kısa zamanda olmayanlarada bebek nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhatli inşallah, eline ayağına kavuşmayı vatana, millete, atasına hayırlı evlarlar büyürmeyi nasip etsin inşallah. Kaybettiğim yavrularımın kardeşine kavuşacağımin ümidi çok güzel. Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah.

Bu arada maytabın mesajını bende gördüm hatta cevap yazmıştım benimkide kaybolmuş. Allahım maytaba hayırlısını nasip etsin. Allah yardımcısı olsun, sabır versin. İnşallah Allahım onunda emeklerinin karşılığının verir.

Son düzenleme:
Canım her ne kadar şu an içinde yeni bir can taşısan da acının azalmadığını biliyorum. Allah Erdem ve Egemen'in ömrünü minik kardeşlerine versin.

Evet sende biliyorsun içinde yeni bebiş olduğunu bilerek onuda üzmek istemesende, insan acılarının dindiremiyor. Bende o gün oğluşlarımın merzarına gittim doya doya ağladım. Kuzularım burnumda tüttü. Güzel duan için sağol, Allahım hepimizin kaybettiği yavrularının ömrünü kardeşlerine versin. Sağlıklı sıhati dünyayaya getirmeye nasip etsin inşallah.

Senin sağlığın, bebiş nasıl? Maşallah sende oğluşu büyüttün. Nasıl tekmeliyordur şimdi. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Allah nazardan korusun.

umut ışığım bebeğim inşallah bir gün anneni yalnız bırakmamaya karar verir ve yanına gelirsin seni çok seviyorum ve özlüyorum , kaybettiğim kardeşlerinin acısı kadar senin özlemin de var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…