Bugün 19 Kasım Oğluşlarımın doğum yıl dönümü ve Erdemimi kaybettiğim gün. Uzun zamandır hep hatıraları ve yaşadıklarım gözümün önüne geliyordu ama bu gün çok zor geçti. Allahım acısın bir daha böyle acılar yaşatmasın bize. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Herkeze iyi bayramlar.
Bencede karıştı site yaaaa...zaten kimseciklerde yok...inşallah herkesin bayramı güzel geçmiştir.ben oğluşuma gittim çok zor geldi bana...bi başka oldum nedense inşallah bidahakine kardeşinle gelecem dedim yavruma.
inşallah hayırlı mutlu haberlerle dönecek arkadaşlarımız vardır,gönül isterki herkes güzel haberlerle dönsün...
hamile arkadaşlarımızada allahım sağlıklarının devamını nasip etsin...
daha önceki hamileliklerimde çizelge yapıyodum silmek zorunda kalıyodum.bu hamileliğimde ise acaba son ayı görebilecekmiyim diye düşündüm.şükürler olsun gelmişiz son aya,inşallah tamamınıda görüp sağlıkla kucağıma almak nasip olur banada bütün isteyenlerede...
ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE NASİP ETSİN CANLARIMMMM...
Ben uzun süredir oğlumun mezarına gidememiştim bayramda ziyaretine gittim. Nedense hamileyken gittiğimde daha kolay olacağını düşünmüştüm ama hepsinden daha zor geldi. Daha mezarlığın kapısından girmeden ağlamaya başladım, zaten ağlamaktan ne dopru dürüst dua edebildim, ne de onunla konuşabildim. İnşallah oğlumu gözyaşlarımla üzmemişimdir. Dediğin gibi inşallah bir dahaki ziyaretimiz kardeşleriyle birlikte olur. Canım sen artık korkma. Bir hafta daha atlatsan 37 bitecek ondan sonrası zaten miyadlı doğum oluyor. Seni gördükçe moralim düzeliyor.Darısı başımıza.
Eburcu canım tekrar başın sağolsun acını paylaşıyoruz yaşadığımız şeyler kolay diil.allah ım aynı acıları yaşatmasın inşallah...
Hepımızın bayramı mubarek olsun bayramlar hep buruk bızler ıcın nedense ama yavrularımızla gorustugumuzde daha bır degısık oluyor
kızlar ne olur sıkmayın kendınızı bılıorum hııııccccccc kolay degıl ama karnınızdakı yavrularınızı dusunun ve bır kez daha sukredın bakın bızde o bıle yok karnımızda elımızde bombos ınsallahhh sızler saglıkla zamanında kucaklayacaksınız yavrunuzu bızlerde tez zamanda saglıkla hamıle kalır ve utlu sona ulasırız
eburcucum ıcın hep kanasada o gun geldımı daha daha kotu oluyor yaran ama sukret yavruların hem cennet kusları hemde ıcınde yenıden bır yavrun var bızım o da yok arkadasım bol bol sabır versın ınsallah
bu kotu haberı ben vermek ıstemezdım ama bır ara baktıgımda maytap da malesef olumsuz haberı okudum ama neden bılmıorum sonra sılındı yazısı ınsallah yanlıs goren benımdır
Canım her ne kadar şu an içinde yeni bir can taşısan da acının azalmadığını biliyorum. Allah Erdem ve Egemen'in ömrünü minik kardeşlerine versin.
Sağol canım. Allah bütün melek annelerine sabır versin. Bu kadar zor bir gün geçireceğimi tahmin etmemiştim. İnşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Kaybettiklerimizin tesellisi olmasa da bebeğin umut ışığın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?