arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş......benim olmadı maalesef(
Ve bu arada ben sıtenın yenı halını hıc begenemedım cok karısık sankı yabancı yerde gıbı hıssedıyorum kendımı
arkadaşlar ben yazmıştım ama silinmiş......benim olmadı maalesef(
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir..Ben aşılama sonrası 9.günümdeyim hiç bişi hissetmiyorum umutluda değilim o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun..Maytap'cım tüp bebek tedavinde herşey yeni olucak inşallah herşey güzel olucak daha önce oldu sonuçta...
maytap senin için de çok üzüldüm belki bir dahaki sefere bu kez taze embriyolarla başarılı olursunuz biraz dinlen şimdi.
sinannuray ben de tam daha iyi olduğumu düşünüyordum ki yavrularımın mezarında dağıldım mahfoldum o an şunu anladım ki eğer bebeğim olmayacaksa benim için en iyisi bir an önce onların yanına gitmek. Hiçbirşeyin tadı yok evet hayat saman gibi artık ne acıktığımı biliyorum ne susadığımı zaman öylesine geçiyor. En kötüsü de onları kaybetmeden önceki hayatıma yaşama sevincime asla kavuşamayacağımı bilmek. Bebeğim olsa da hiçbirşey eskisi gibi olamayacak.
MAYTAP canım umudunu yitirme allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
SİNANNURAY canım çok saol allahım sanada verecek mükafatını sadece sabır,inşallah hepimiz güleceğiz sonunda sizlere umut olduğum içinde çok mutluyum inşallah sonunuda hayırlısıyla görmek nasip olur...
Maytapcım umudunu kaybetme. Eşimin yengesininin de tüp bebek denemesi başarısız olmuştu, ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?