Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

eburcu allah sabır versin eminim çok zor dayanıyorsun ama rabbim tesellisini verdi bebeğine kavuşacağın günün hayaliyle için rahatlar birazda olsa

özlemimsin maşşallah sana ne güzel ya yakında alıcaksın kucağına bebeğini yılmadan usanmadan mücadele ettin rabbim mükafatını veriyo inanki çok seviniyorum hem bizede umut oluyosun

bende bayadır iyiydim elimden geldiğince yani değişmeye çalışıyorum ama kızımın mezarına gidince herşey alt üst oldu çok ağladım dayanamadım cennet kokulumu orda bırakmak ne kadar kötü ben hep hayal ediyodum kızımı alıp babaannesine ziyerete gideceğiz diye görsün mutlu olsun babbaannesi offf şimdi onlar birlikte ben göremiyorum çok özlüyorum canlarımı kuzularımı ben mutlu olmak için mücadele etmeye çalışıyorum ama onlarsız imkansız hiç bişeyin tadı kalmamış hayatta

MAYTAP canım umudunu yitirme allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...

SİNANNURAY canım çok saol allahım sanada verecek mükafatını sadece sabır,inşallah hepimiz güleceğiz sonunda sizlere umut olduğum içinde çok mutluyum inşallah sonunuda hayırlısıyla görmek nasip olur...

sinannuray ben de tam daha iyi olduğumu düşünüyordum ki yavrularımın mezarında dağıldım mahfoldum o an şunu anladım ki eğer bebeğim olmayacaksa benim için en iyisi bir an önce onların yanına gitmek. Hiçbirşeyin tadı yok evet hayat saman gibi artık ne acıktığımı biliyorum ne susadığımı zaman öylesine geçiyor. En kötüsü de onları kaybetmeden önceki hayatıma yaşama sevincime asla kavuşamayacağımı bilmek. Bebeğim olsa da hiçbirşey eskisi gibi olamayacak.

Son düzenleme:
maytap senin için de çok üzüldüm belki bir dahaki sefere bu kez taze embriyolarla başarılı olursunuz biraz dinlen şimdi.

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir..Ben aşılama sonrası 9.günümdeyim hiç bişi hissetmiyorum umutluda değilim o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun..Maytap'cım tüp bebek tedavinde herşey yeni olucak inşallah herşey güzel olucak daha önce oldu sonuçta...

Günaydın Melek anneleri. Geçmiş bayramınız hepinizin mübarek olsun. Bayram mesajım silinmiş. Hepinize yeniden yazayım dedim.

sakın test yapma son güne kadar bekle... inşallah olacak:))bana gelince şuan hiçbirşey hissetmiyorum.bomboşum...canım hiçbişi yapmak istemiyor...okula bile gtmek istemiyorum...okuldaki diğer ing.öğretmenide 7 haftalık hamileymiş.ona hayırlı olsun bile diyemedim...bu günleri bi atlatsam........

maytap senin için de çok üzüldüm belki bir dahaki sefere bu kez taze embriyolarla başarılı olursunuz biraz dinlen şimdi.

uzun bi süre dinleneceğim galibanormal yolla hamile kalmak ne büyük nimet..tüp bebek tedavisi beni çok yoruyor..fiziken diil ama beynim çok yoruluyor...bi boşluktayım ..ne yapacağımı bilmiyorum.................

seninle aynı şeyleri hissediyorum...keşkeler başladı....bebeklerime iyi bakamadığımı düşünüyorum.....hayat benim içinde öylesine geçiyor(

umutsuz diilim ama ümitlide diilim.....bomboşum...................................

Maytapcım umudunu kaybetme. Eşimin yengesininin de tüp bebek denemesi başarısız olmuştu, ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı. İnşallah senin de öyle olur.

öyle birşey mucize olur .bizde sorun eşimde..oyüzden (allah bilir)ama tıbben imkansız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…