Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İdrar tahlili yaptılar kanda bakılmadı yani. Enfeksiyon çok önemli gerçekten. İlk hamileliğimde hiç ilaç kullanmamıştım eğer hamileysem başlar başlamaz ilaç kullanmış olacağım. Canım o kadar yanıyor ki mecburum artık kullanmaya başladım. Reçetesinde B kategorisinde, hamilelikte kullanımına dair bir bilgi yok yani.

Bu mesajı yazarken özellikle senin cevabını beklemiştim.Söylediğin gibi hamileliğinin başından beri bununla uğraşıyorsun. Maşallah bebiş gayet iyi. Kullanmamam daha farklı problemlere yol açacak kullanmaya başladım canım.

kızlar bende bebişimi enfeksiyon yüzünden kaybettim.siz hangi ilaçtan bahsediyorsunuz doktorum hamileyken sadece bir fitil vermişti bana.benide bilgilendirir misiniz.şu enfeksiyondan tamamen kurtulmak istiyorum.

Tabi biraz tatil yap kafayı dinle, değişik yerlere gitmek gezmek insana kendini daha iyi hissettiriyor. Manyası bilmiyorum ama güzeldir umarım, tatilin güzel geçer. Şimdien iyi eylenceler.

yok canım tatil amaçlı değil bi iş için gidiyorum bi iki gün kalıcam ama gitmişken gezip görmek istiyorum tatil fikri çok güzel geldi inşallah yakında oda olur

28 mavi adet günün geçmeden önce idrarda çıkmayabilir kanda çıkar ama gebe olsan bile ilaçlarını kullan derim kullanmaman daha kötü ben de yavrularımı teşhis edilemeyen enfeksiyondan kaybettim

Selam naber öğretmenim canım benim canım benim :))öğretmenler günün kutlu olsun arkadaşım nasıl geçti dünün??

:)))teşekkürler iyi geçti...yağmur altında tören filan....cumartesi günüde yemeğimiz var...eşlerle gideceğiz....ben istemedim ama eşim gidelim diyor...gicez galiba:))sen nASILSIN????

:)))teşekkürler iyi geçti...yağmur altında tören filan....cumartesi günüde yemeğimiz var...eşlerle gideceğiz....ben istemedim ama eşim gidelim diyor...gicez galiba:))sen nASILSIN????

Gidin tabii değişiklik olur kafa dağıtırsın hem birazda..ben iyiyim aynıyım hala hiç bişi hissetmiyorum bugün 12.gün internette 12.günde hep test yapılıyormuş diye okuyorum ama ben yaptırmıyacağım içimde bi umut yok bide test sonucu bekleyip heyecanlanıp sonrasında hayal kırklığı yaşamak istemiyorum adetimi beklemek daha iyi sanırım..

BELKİDE HAMİLESİNN:)))İÇİMDEN bir ses öyle diyor..çünkü herhangi bir sorun yoktu...neden olmasınki?

BELKİDE HAMİLESİNN:)))İÇİMDEN bir ses öyle diyor..çünkü herhangi bir sorun yoktu...neden olmasınki?

Bilmiyorumki hakkımızda hayırlısı olsun ne kadar düşünürsek düşünelip kısmette ne varsa o oluyor işte..bana hasta olucakmışım gibi geliyor iştahım inanılmaz açık her dakka yemek düşünüyorum bidee çok sinirliyim herşeye kızıyorum bunlar benim hastalık öncesi belirtilerim :)düşünmekte yoruyor insanı bi arkadaşa bebek görmeye gitmem lazım ama hiiç gitmek istemiyorum eski günlerime dönüş yaptım sankii

regl günün ne zaman...??erken test yapma zaten...tabi varsada yoksada 3güne belli olacak..hakkında hayırlısı olsun...bizim okulda da ing.öğretmeni hamileydi..şimdide bi hocanın eşi yine tüp bebk ile hamileymiş.bugün öğrendim...hiçbişey hissetmiyorum artık..benim durumu dahada vahim...hissizleştim.....birilerinin hamile haberlerini alınca bebeklerimin küvezdeki halleri geliyor aklıma....buda bende yeni başladı...

bende tatil yapmak istiyorum kızlar. eşim bayramda ayvalığa götürecekti.yola çıkınca rota değişti. çeşmeye götüreyim seni dedi. eve geldik.çeşmeye gitcez diye beklerken evde takıldık kaldık.
dün akşam da dedim ki, ne zamandır kavga etmiyoruz sanki en ufak bir tartışmada kopacakmışız gibi geliyor dedim.bardak doldu taşmak üzere dedim. hafta sonu çeşmeye gidelim dedi :) başka bişey demedi. psikolojim düzelmiş değil ki bebek düşüneyim. bebek bana çooookkk uzak kızlar.

tatil iyi gelir bencede ....nerdeyse 4ay oldu bebeklerimi kaybedeli....ama hep aklımdalar...yaşamaya devam ediyoruz mecburen...zamanı gelince bebekte istersin inşallah....

Regl günüm ayın 1 i daha var bayaa yani belki kafama eserse ctesi bi test yaptırırım 14.gün oluyor o anki durumuma bağlı artık..Benimde çevremde herkes ya doğum yaptı ya hamile çok alıştım artık bu duruma etrafımdakiler pıt diye hamile kalıyor zaten bizim işlerimiz zor ilerliyor inşallah sonu güzel olur..

evet maalesef bizim için mucize .....hele benim için tam mucize...

dr lar aşılama olmaz dedi.....yani boşuna yaptırırsınız dediler...doğal yoldan tıbben imkansızmış.............Allah bilir yinede....

Aynen öyle Allah bilir doktorların imkansız dediği çok kişi tedavi sonrası normal yolla hamile kalıyor duyuyoruz hayırlısı ne zamansa o zaman olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…