kısacası kafam dağılsın diye navigasyon...elektirikli küçük ev aletleri.....ayakkabı .....kazak......gereksiz bissürü şey almaya başladım.....hepsi can sıkıntısıdan...bişeyler alarak kendimi rahatlatıyorum
çoğunluk simbo demiş....ha birde saç düzleştiricimi yeniledim...üstelik benim saçlarım zaten pırasa gibi...şaka gibiyim...sürekli para harcıyorum....
ben iyce saçmaladım..ya eğer normal zamanda doğum yapsaydık şuan bebeklerin 40ı çıkmış olacaktı ve farklı şeyler baakıyor olacaktık...ne acı (evde yalnız olmak beni bunalıma itiyor maalesef....
aaaa hiç bakmadınmı istanbulda??neolacak şimdi??bende dün betada öğrretmenler özel indirim vardı...eşimede banada ayakkabı aldık....bende ekmek makinadını netten almayı düşünüyorum ...eşimi aradım söyledim...oda ne gerek var dedi ama ben kafaya koydum...buarada sinir stres hamilelikte de olabiliyor....idrarda çıkmaz ama kanda cmtsi baktırırsan çıkar kesin:)
Ben düşünmemeye çalışıyorum bazen kötü rüyalar görüp uyanıyorum gün boyu kendime gelemiyorum neler hayal ettim nerelere geldim diye düşünüyorum sonra bu düşünceleri kafamdan atmak için ya uyuyorum yada kendimi dışarıya atıyorum evde yalnız olmak banada hiç iyi gelmiyor evim ilk bebeğimi kaybettiğim yer bana nasıl iyi gelebilirki(
evet canım devlet hastanesine gittim infertilite bölümüne kromozon testi verdi eşimle bana başka bisürü test tam adlarını bilmiyorum ama onlar yazıyolar zaten gererkli bütün testleri rahim filmi çektirdim herşeyim temiz çıktı herşeyim temiz olduğu için doktora gitmedim şimdi randevu alıp gitmeyi düşünüyorum sanırım bi tedavi uygulamaz ama hamile kalınca dikiş atılır bence sende oraya git iki hamilelğimde de özele gittim hiçbi faydasını görmedim alıntı yapmıştım ama çıkmamış CROCUSU mesajım sanaydı
rahimde şekil bozukluğu olursada erken doğum olabiliyomuş bütün olasılıkları değerlendiriyolar anlayacağın ama hiç bişe çıkmıyo ve ben daha umutsuz oluyorum çaresizlik çok kötü allah yardımcımız olsun operasyon dedinde artık alışmış olman lazım benim ayağıma diken batmıştın annemde iğneyle çıkarmaya çalışıyodu ben okadar korkaktımki bayılmıştım hiç iğne falan vurulmazdım herkez bana sen doğuramıycaksın diyodu ama insan hiç bişe hissetmiyoki normal doğum yaptım ve sadece bebeğimin sağ doğmasını düşündüm ne acım geldi aklıma ne başka bişe sonra düşükten sonra canlı canlı kürtaj kadınlar eskiden anlatırdı b en çok korkardım ama yüreğimin acısından hiç hissetmedim bile kürtajı bi ara bayılcak gibi oldum su istedim toparlandım o kadar acı çektik ki artık uyuşmuş durumdayız hissetmiyoruzahh o özeller hayatımızı onlar kararttı sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına inşallah bizimde temiz çıkar bende yarın sabah gidicem genetik bölümüne gelin konuşalım dediler rahim filmi ne için çekildi benim erken doğum sebebim tamamen bebekle ilgiliydi tek arteri vardı ikiz di bide operasyon oldum hamileyken zaten dediler 15 güne doğmazsa 30 haftada alırız mutlaka erken doğacak ama 15 gün sabahı suyum boşaldı doğum oldu anlayacağı rahimde problem yoktu ay inşallah istemezler hiç gücüm yok operasyonlara zaten hamileyken olduğum lokal anesteziydi hala etkisindeyim canlı canlı korkunçtu Allah yardıcımız olsun
rahimde şekil bozukluğu olursada erken doğum olabiliyomuş bütün olasılıkları değerlendiriyolar anlayacağın ama hiç bişe çıkmıyo ve ben daha umutsuz oluyorum çaresizlik çok kötü allah yardımcımız olsun operasyon dedinde artık alışmış olman lazım benim ayağıma diken batmıştın annemde iğneyle çıkarmaya çalışıyodu ben okadar korkaktımki bayılmıştım hiç iğne falan vurulmazdım herkez bana sen doğuramıycaksın diyodu ama insan hiç bişe hissetmiyoki normal doğum yaptım ve sadece bebeğimin sağ doğmasını düşündüm ne acım geldi aklıma ne başka bişe sonra düşükten sonra canlı canlı kürtaj kadınlar eskiden anlatırdı b en çok korkardım ama yüreğimin acısından hiç hissetmedim bile kürtajı bi ara bayılcak gibi oldum su istedim toparlandım o kadar acı çektik ki artık uyuşmuş durumdayız hissetmiyoruz
evet bayıltmadan yaptılar benim çevremdekiler normal doğum yaptığıma inanmaışlardı o kadarki canım tatlıdır ama o şok anında vücudum uyuşuktu ben kürtaj olurken yeni bebkler doğuyodu ağlama sesleri bağrışmalar ve benim bebeğim bi kutuda karşımdaydı insanın canı acırmıki yada daha ne kadar acıyabilirkiHaklısın arkadaşım artık hepsine alıştık malesef ama kürtajda bayıltmadılarmı seni yoksa benmi yanlış anladım niye öyle bişi olduki ben kürtajdan ayılırken bile canım çok fena acıyordu uyumadan yapılışını düşünemiyorum bile..
Bu arada CROCUSU arkadaşım rahim filmi çektirmen gerekirse hiiç çekinme operasyon gibi bişi değil normal muayene gibi hiç gözünde büyütme çektirmen gerekiyorsa çektir bende çok tedirgin olmuştum çekilirken doktora ne zaman başlıcak diye sordum doktorsa bana bitti bile cevabını verdi hissetmiyorsun hiç..
evet bayıltmadan yaptılar benim çevremdekiler normal doğum yaptığıma inanmaışlardı o kadarki canım tatlıdır ama o şok anında vücudum uyuşuktu ben kürtaj olurken yeni bebkler doğuyodu ağlama sesleri bağrışmalar ve benim bebeğim bi kutuda karşımdaydı insanın canı acırmıki yada daha ne kadar acıyabilirki
evet bayıltmadan yaptılar benim çevremdekiler normal doğum yaptığıma inanmaışlardı o kadarki canım tatlıdır ama o şok anında vücudum uyuşuktu ben kürtaj olurken yeni bebkler doğuyodu ağlama sesleri bağrışmalar ve benim bebeğim bi kutuda karşımdaydı insanın canı acırmıki yada daha ne kadar acıyabilirki[/QUOTE
inşallah birgün mükaafatını alacağız........
rahimde şekil bozukluğu olursada erken doğum olabiliyomuş bütün olasılıkları değerlendiriyolar anlayacağın ama hiç bişe çıkmıyo ve ben daha umutsuz oluyorum çaresizlik çok kötü allah yardımcımız olsun operasyon dedinde artık alışmış olman lazım benim ayağıma diken batmıştın annemde iğneyle çıkarmaya çalışıyodu ben okadar korkaktımki bayılmıştım hiç iğne falan vurulmazdım herkez bana sen doğuramıycaksın diyodu ama insan hiç bişe hissetmiyoki normal doğum yaptım ve sadece bebeğimin sağ doğmasını düşündüm ne acım geldi aklıma ne başka bişe sonra düşükten sonra canlı canlı kürtaj kadınlar eskiden anlatırdı b en çok korkardım ama yüreğimin acısından hiç hissetmedim bile kürtajı bi ara bayılcak gibi oldum su istedim toparlandım o kadar acı çektik ki artık uyuşmuş durumdayız hissetmiyoruz
Haklısın arkadaşım artık hepsine alıştık malesef ama kürtajda bayıltmadılarmı seni yoksa benmi yanlış anladım niye öyle bişi olduki ben kürtajdan ayılırken bile canım çok fena acıyordu uyumadan yapılışını düşünemiyorum bile..
Bu arada CROCUSU arkadaşım rahim filmi çektirmen gerekirse hiiç çekinme operasyon gibi bişi değil normal muayene gibi hiç gözünde büyütme çektirmen gerekiyorsa çektir bende çok tedirgin olmuştum çekilirken doktora ne zaman başlıcak diye sordum doktorsa bana bitti bile cevabını verdi hissetmiyorsun hiç..
selam melek anneleri
uzun zamandır bizde değişiklik olmadığı için yazamadım.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bugün doktora gittim.şeker yüklemem yapıldı.sonucu öğleden sonra alacağım.ama ultrason sonuçlarımız oldukça iyi.bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyor.doğumum 38. haftada olacakmış,doktorum sadece sezaryan dikişlerime dikkat etmemi istedi. izne ayrılmak istersen ayırayım dedi.ama ben istemedim.dikişlerimde ağrı olursa hemen ayrılacakmışım.aranızda rapor alan yada izne ayrılan var mı?ben biray daha çalışabilirim heralde.iş konusunda siz ne düşünüyorsunuz?dikişlerimle ilgili problemim yok,iş koşullarımda oldukça rahat.sizlerin dikişleri problem çıkartıyor mu?
evet bayıltmadan yaptılar benim çevremdekiler normal doğum yaptığıma inanmaışlardı o kadarki canım tatlıdır ama o şok anında vücudum uyuşuktu ben kürtaj olurken yeni bebkler doğuyodu ağlama sesleri bağrışmalar ve benim bebeğim bi kutuda karşımdaydı insanın canı acırmıki yada daha ne kadar acıyabilirki[/QUOTE
inşallah birgün mükaafatını alacağız........
aminnn aminnnn aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?