Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kısacası kafam dağılsın diye navigasyon...elektirikli küçük ev aletleri.....ayakkabı .....kazak......gereksiz bissürü şey almaya başladım.....hepsi can sıkıntısıdan...bişeyler alarak kendimi rahatlatıyorum

Bende öyle zamanlarda aynen senin gibi oluyorum alışverişe sarıyorum olmadı saçıma takıyorum..ekmek makinası güzelmiş benim yok ama olanlar çok memnun herşeyini istediğin gibi ayarlıyormuşsun hemde daha sağlıklı bendemi araştırsam napsam bak aklıma girdin :))

çoğunluk simbo demiş....ha birde saç düzleştiricimi yeniledim...üstelik benim saçlarım zaten pırasa gibi...şaka gibiyim...sürekli para harcıyorum....

çoğunluk simbo demiş....ha birde saç düzleştiricimi yeniledim...üstelik benim saçlarım zaten pırasa gibi...şaka gibiyim...sürekli para harcıyorum....

Bende dün internetten alışveriş yaptım şimdi kargo eve geldiğinde eşimde evde olursa stresindeyim çarşıdakiler aldın bitirdin interneeten başladın diye sölencek kesin İstanbula gittiğimde bi ayakkabı almıştım kutusunu açtım dün başka renk çıktı onada çok sinirlendim aradım mağazayı ağzıma geleni saydım tam sinir küpüyüm zaten bi kaç gündür..ama alışveriş rahatlatıyor biz napalım diymi ama :))

ben iyce saçmaladım..ya eğer normal zamanda doğum yapsaydık şuan bebeklerin 40ı çıkmış olacaktı ve farklı şeyler baakıyor olacaktık...ne acı(evde yalnız olmak beni bunalıma itiyor maalesef....

aaaa hiç bakmadınmı istanbulda??neolacak şimdi??bende dün betada öğrretmenler özel indirim vardı...eşimede banada ayakkabı aldık....bende ekmek makinadını netten almayı düşünüyorum ...eşimi aradım söyledim...oda ne gerek var dedi ama ben kafaya koydum...buarada sinir stres hamilelikte de olabiliyor....idrarda çıkmaz ama kanda cmtsi baktırırsan çıkar kesin:)

ben iyce saçmaladım..ya eğer normal zamanda doğum yapsaydık şuan bebeklerin 40ı çıkmış olacaktı ve farklı şeyler baakıyor olacaktık...ne acı(evde yalnız olmak beni bunalıma itiyor maalesef....

Ben düşünmemeye çalışıyorum bazen kötü rüyalar görüp uyanıyorum gün boyu kendime gelemiyorum neler hayal ettim nerelere geldim diye düşünüyorum sonra bu düşünceleri kafamdan atmak için ya uyuyorum yada kendimi dışarıya atıyorum evde yalnız olmak banada hiç iyi gelmiyor evim ilk bebeğimi kaybettiğim yer bana nasıl iyi gelebilirki (

yaa baktım ama karanlıkta baktım arabada ayakkabı siyahtı aldığım bendeki şu anda koyu kahve farketmemişim demekki o yüzden kutusundada black yazıyordu o yüzden yanlış olabiliceği hiç aklıma gelmedi dün giyeyim diye kutudan çıkardım ondada farketmedim siyah pantolonun altına giyince bi uyumsuzluk farkettim ve o an çözdüm..Aradım mağazayı kargoya vericem değiştirip göndercekler bana tekrar onların hatası o yüzden düzeltsinler gidip kafalarına atmadığıma şükretsinler :))

çok kötü birşey evet...bende doğum yaptığım hastanenin önünden değil yakınından bile geçerken kötü oluyorum.....

ahh o özeller hayatımızı onlar kararttı sevindim tahlillerinin temiz çıkmasına inşallah bizimde temiz çıkar bende yarın sabah gidicem genetik bölümüne gelin konuşalım dediler rahim filmi ne için çekildi benim erken doğum sebebim tamamen bebekle ilgiliydi tek arteri vardı ikiz di bide operasyon oldum hamileyken zaten dediler 15 güne doğmazsa 30 haftada alırız mutlaka erken doğacak ama 15 gün sabahı suyum boşaldı doğum oldu anlayacağı rahimde problem yoktu ay inşallah istemezler hiç gücüm yok operasyonlara zaten hamileyken olduğum lokal anesteziydi hala etkisindeyim canlı canlı korkunçtu Allah yardıcımız olsun

rahimde şekil bozukluğu olursada erken doğum olabiliyomuş bütün olasılıkları değerlendiriyolar anlayacağın ama hiç bişe çıkmıyo ve ben daha umutsuz oluyorum çaresizlik çok kötü allah yardımcımız olsun operasyon dedinde artık alışmış olman lazım benim ayağıma diken batmıştın annemde iğneyle çıkarmaya çalışıyodu ben okadar korkaktımki bayılmıştım hiç iğne falan vurulmazdım herkez bana sen doğuramıycaksın diyodu ama insan hiç bişe hissetmiyoki normal doğum yaptım ve sadece bebeğimin sağ doğmasını düşündüm ne acım geldi aklıma ne başka bişe sonra düşükten sonra canlı canlı kürtaj kadınlar eskiden anlatırdı b en çok korkardım ama yüreğimin acısından hiç hissetmedim bile kürtajı bi ara bayılcak gibi oldum su istedim toparlandım o kadar acı çektik ki artık uyuşmuş durumdayız hissetmiyoruz

Haklısın arkadaşım artık hepsine alıştık malesef ama kürtajda bayıltmadılarmı seni yoksa benmi yanlış anladım niye öyle bişi olduki ben kürtajdan ayılırken bile canım çok fena acıyordu uyumadan yapılışını düşünemiyorum bile..
Bu arada CROCUSU arkadaşım rahim filmi çektirmen gerekirse hiiç çekinme operasyon gibi bişi değil normal muayene gibi hiç gözünde büyütme çektirmen gerekiyorsa çektir bende çok tedirgin olmuştum çekilirken doktora ne zaman başlıcak diye sordum doktorsa bana bitti bile cevabını verdi hissetmiyorsun hiç..

evet bayıltmadan yaptılar benim çevremdekiler normal doğum yaptığıma inanmaışlardı o kadarki canım tatlıdır ama o şok anında vücudum uyuşuktu ben kürtaj olurken yeni bebkler doğuyodu ağlama sesleri bağrışmalar ve benim bebeğim bi kutuda karşımdaydı insanın canı acırmıki yada daha ne kadar acıyabilirki

Canım benim ya. Allahım sanada çektiğin bütün bu acıların mükafatını vercek inşallah. Ben gönülden inanıyorum. İnsan gerçekten bazen ümitsizleşiyor karamsarlaşıyor, bazen ben hala haramsarlığa kapılıyorum. Ama hep dua ediyorum. Hem kendime hem size. Allah büyük bir gün bu acılarımızı hafifletecek güzel günler yaşayacağız.

selam melek anneleri
uzun zamandır bizde değişiklik olmadığı için yazamadım.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bugün doktora gittim.şeker yüklemem yapıldı.sonucu öğleden sonra alacağım.ama ultrason sonuçlarımız oldukça iyi.bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyor.doğumum 38. haftada olacakmış,doktorum sadece sezaryan dikişlerime dikkat etmemi istedi. izne ayrılmak istersen ayırayım dedi.ama ben istemedim.dikişlerimde ağrı olursa hemen ayrılacakmışım.aranızda rapor alan yada izne ayrılan var mı?ben biray daha çalışabilirim heralde.iş konusunda siz ne düşünüyorsunuz?dikişlerimle ilgili problemim yok,iş koşullarımda oldukça rahat.sizlerin dikişleri problem çıkartıyor mu?

off off aynen öyle Rabbim beterinden saklasın ne diyelim dediğim gibi bizim erken doğum sebebibimiz tamamen bebeğin ve benin dışındaki olaylardı sabah gittim önceden araştırılacak bir durumunuz yok dediler ama yinede bir test istedi hemoglobin elektroforemi bide folik asit düzeyi testi istedi yaptırmadım henüz ama bakıcam artık

tsk ederim canım şuan için lazım görülmedi ama içimi rahatlattın çünkü ağrılı sıkıntılı bir operasyon sanıyordum onu bende hamileyken kord koagülalasyonu yapıldı yani lokal anestezi ile karnımdam delik açılıp ikiz bebeklerim arasındaki damar kan akışı olmasın diye elektrik verilerek yakıldı ağrı hisetmesemde o koca çubuğun karnıma girdiğini hissetmek çok feciydi bebeğimde kıpır kıpırdı yanlışlıkla ona gelecek diye nasıl kasıldık prof yaptı opr.nu oda kasıldı tabi kaç kez bebek dönünce geri çekip tekrar soktu hele elektrik verildiği andaki yanma hissi berbat ötesiydi

canım sen doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın bana 6 ay yeterli dediler estetik miş dikişlerim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…