selam melek anneleri
uzun zamandır bizde değişiklik olmadığı için yazamadım.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bugün doktora gittim.şeker yüklemem yapıldı.sonucu öğleden sonra alacağım.ama ultrason sonuçlarımız oldukça iyi.bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyor.doğumum 38. haftada olacakmış,doktorum sadece sezaryan dikişlerime dikkat etmemi istedi. izne ayrılmak istersen ayırayım dedi.ama ben istemedim.dikişlerimde ağrı olursa hemen ayrılacakmışım.aranızda rapor alan yada izne ayrılan var mı?ben biray daha çalışabilirim heralde.iş konusunda siz ne düşünüyorsunuz?dikişlerimle ilgili problemim yok,iş koşullarımda oldukça rahat.sizlerin dikişleri problem çıkartıyor mu?
selam melek anneleri
uzun zamandır bizde değişiklik olmadığı için yazamadım.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
bugün doktora gittim.şeker yüklemem yapıldı.sonucu öğleden sonra alacağım.ama ultrason sonuçlarımız oldukça iyi.bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyor.doğumum 38. haftada olacakmış,doktorum sadece sezaryan dikişlerime dikkat etmemi istedi. izne ayrılmak istersen ayırayım dedi.ama ben istemedim.dikişlerimde ağrı olursa hemen ayrılacakmışım.aranızda rapor alan yada izne ayrılan var mı?ben biray daha çalışabilirim heralde.iş konusunda siz ne düşünüyorsunuz?dikişlerimle ilgili problemim yok,iş koşullarımda oldukça rahat.sizlerin dikişleri problem çıkartıyor mu?
selam canlarım...bugün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolunda kızım gayet iyiymiş.aralık 14 te sezeryanım olacak nasipse gününüde verdi.inşallah hayırlısıyla o gün gelecek.ALLAHIM hepimizi güldürsün hepimizin kucakları dolsun inşallah...
selam melek anneleri
selam canlarım...bugün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolunda kızım gayet iyiymiş.aralık 14 te sezeryanım olacak nasipse gününüde verdi.inşallah hayırlısıyla o gün gelecek.ALLAHIM hepimizi güldürsün hepimizin kucakları dolsun inşallah...
kardanadam maşallah bebeğine gelişimide iimiş , umarım şekerdede bir problem çıkmamıştır, benim kasık ağrılarım çok oluyor doktorum karnım büyük olduğu için dikişlere bağladı sebebini ama kesinde belli değil dikişlerden olduğu..
özlemimsin maşallah canım ya çok az kaldı darısı başımıza,sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin inş....
maaşallah 41 kere maşallah.......kızımızın adı ne olacak???
çok çok yakında eylül bebek aramızda:) ya sizler bize büyük umutsunuz....hernekadar vazgeçtim yoruldum da desem sizleri duydukça bende isiyorum....Allah isteyen herkese nasip etsin....doğuma giderken bizlerde dua edin...canım eylül olacak büyük ihtimalle...
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir..Ben hamile değilim aşılama tutmadı dün regl oldum test bile yapmaya fırsatım olmadı yanii çok şaşırtıcı bi sonuç olmadı benim için ama üzüldüm yinede,nasip böyleymiş..bugün doktora gittim bu ay yine deniyeceğiz aşılamayla yarın serophene diye yumurta geliştirici ilaca başlayacağım 6 aralıkta kontrole gidicem umarım bi dahaki ay sizlere güzel haberler verebilirim...
benimkilerde öyleydi,doğumdan yedi ay sonra hamile kaldım ben canım.şu an için dikişlerimde problem yok ama ilerleyen dönemlerde olabilirmişcanım sen doğumdan ne kadar süre sonra hamile kaldın bana 6 ay yeterli dediler estetik miş dikişlerim de
seninde maşallah çok az kalmış.bizlere umut olacaksın inşallah....canım gözün aydın olsun herşey yolundaymış...allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...
Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir..Ben hamile değilim aşılama tutmadı dün regl oldum test bile yapmaya fırsatım olmadı yanii çok şaşırtıcı bi sonuç olmadı benim için ama üzüldüm yinede,nasip böyleymiş..bugün doktora gittim bu ay yine deniyeceğiz aşılamayla yarın serophene diye yumurta geliştirici ilaca başlayacağım 6 aralıkta kontrole gidicem umarım bi dahaki ay sizlere güzel haberler verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?