Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Maşallah, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence fazla yorma kendini ve eğer doktor istirahat veriyorsa yat.

selam canlarım...bugün kontrolüm vardı.şükürler olsun herşey yolunda kızım gayet iyiymiş.aralık 14 te sezeryanım olacak nasipse gününüde verdi.inşallah hayırlısıyla o gün gelecek.ALLAHIM hepimizi güldürsün hepimizin kucakları dolsun inşallah...

Canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben 21. haftadan beri raporluyum. Dikişlerimden dolayı bir sıkıntı yaşamadım ama iş ortamım çok stresliydi ve sürekli oturarak çalıştığım için bel ağrısı ve kaburga batması oluyordu o yüzden evde olmak iyi geldi. Bence iş ortamın iyiyse ve sıkıntın yoksa
biraz daha çalış çünkü çok uzun süre evde kalınca da insan sıkılmaya ve kendini dinlemeye başlıyor ama hazır doktorun rapor vereyim demişken çalışma işini abartma 3-4 hafta daha yeterli bence ondan sonra dinlenmen daha iyi olur.

Yaşasın 18 gün kaldı :))))))))))))

Son düzenleme:

canım gözün aydın olsun herşey yolundaymış...allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...

kardanadam maşallah bebeğine gelişimide iimiş , umarım şekerdede bir problem çıkmamıştır, benim kasık ağrılarım çok oluyor doktorum karnım büyük olduğu için dikişlere bağladı sebebini ama kesinde belli değil dikişlerden olduğu..

özlemimsin maşallah canım ya çok az kaldı darısı başımıza,sağlıkla sıhhatle gelsin miniğin inş....

merhaba kızlar
sweetbabyden haberi olan varmı uzun zamandır girmiyor buralara merak ettim...

maaşallah 41 kere maşallah.......kızımızın adı ne olacak???

saol canım inşallah hayırlısıyla tamamlanır bu hamilelik sağlıkla gelir mininğim ...darısı senin başına seninde fazla kalmadı...

Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir..Ben hamile değilim aşılama tutmadı dün regl oldum test bile yapmaya fırsatım olmadı yanii çok şaşırtıcı bi sonuç olmadı benim için ama üzüldüm yinede,nasip böyleymiş..bugün doktora gittim bu ay yine deniyeceğiz aşılamayla yarın serophene diye yumurta geliştirici ilaca başlayacağım 6 aralıkta kontrole gidicem umarım bi dahaki ay sizlere güzel haberler verebilirim...

selen cok üzüldüm..insallah bu son hayal kirikligin olur..insallah önümüzdeki ayki asilaman tutar ve sende 2011 e mink bebginle girersin..

canım gözün aydın olsun herşey yolundaymış...allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah...
seninde maşallah çok az kalmış.bizlere umut olacaksın inşallah....
senin ilk doğumun sezaryanmıydı,ne kadar sonra hamile kaldın,dikişlerinde problem oldu mu canım?
birde şeker yüklememde problem çıkmadı,şekerim yokmuş,doktorum şeker testini glikozla değilde bol bol çikolata yiyerek yaptırdı,sizce problem olur mu?kilo problemim yok,ailemde şeker hikayesi de yok,birde ilk hamlelikte glikozla yüklemem yapılmıştı ve şeker çıkmamıştı.

canımız sağolsun....ne olursa olsun sonucu olumsuzda beklesek duyunca üzülüyoruz...seni anlıyorum....ama sen tekrar denme cesaretini gösterebiliyorsun en azından...bende o da yok...keşke bende aşılama ile tutsa....inşallah bir gün güzel habeleri vereceğiz burdan..bende buna çok inanıyorum....

Canım moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah önümüzdeki ay hamilelik haberini alacağız. Hepiniz ard arda hamile kalacaksınız buna yürekten inanıyorum.

Son düzenleme:
Kızlar benim canım çok sıkkın. Dün tansiyonum14-9'u geçti. Hatta bir ara 16-10'a kadar yükseldi. Neyse biraz istirahat edince 13-8,5 civarına geriledi. Eşim hastaneye gidelim ya da doktoru arayalım dedi ben beni apar topar sezeryana alırlar diye gitmek istemedim. Çok panikledim , ağlaya ağlaya bir hal oldum. Sürekli takip ediyorum ilk defa bu kadar yükseldi zaten ense ve baş ağrımdan tasiyonumun yükseldiğini hemen anladım. Eşim araştırdı benim durmumuma ılımlı preeklemsi deniyormuş ve tansiyon16-11 seviyesini geçmediği sürece 37. haftaya kadar sezeryan önerilmiyormuş. Bunları duymak biraz içimi rahatlattı. İlk hamileliğimde apar topar sezeryana alındığım için erken doğum yapmanın yanı sıra yine aynı şekilde travmatik bir doğum yaşamak da beni çok korkutuyor. Özlenencim sen tansiyon hapının faydasını gördün mü, şu an tansiyonun kaçlarda. Salı günü üniversitedeki doktoruma gideceğim, tansiyon hapına başlamayı isteyeceğim riske girmek istemiyorum. İUGR'ye yakalanmadım derken bu sefer de preeklemsiyle savaşmak zorunda kalacağım galiba

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bu mutluluğu hepimizin gerçekten hakettiğini düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…