Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Sende o cesareti bulacaksın en kısa zamanda ben öyle düşünüyorum üstelik aşılama tüp bebek gibi zahmetli bi işlem değil aşılamayla hamile kalabilcek olsaydın eminim sende ara vermek istemez tedaviye devam ederdin ama benimde aşılama hakkında kafam karışıyor başarı şansı düşük olduğu için ne diyelim hayırlısı olsun...

Canım moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah önümüzdeki ay hamilelik haberini alacağız. Hepiniz ard arda hamile kalacaksınız buna yürekten inanıyorum.

Çok teşekkür ederim canım ama şu anda en çok senin morale ihtriyacın var kendin ve minik bebeğin için dikkat et kendine ve stresten uzak dur biliyorsun streste çok etkili tansiyonda içini biraz rahat tut herşey çok güzel olucak sağsalim bebişne kavuşacaksın sadece bunu düşün..

canım inşallah bir şey olmicak yediklerine dikkat et tuz, turşu tansiyon hastası gibi pehriz yap benim kardeşimde senin gibi oldu artık o şişmişti elleri ayakları 8 aya kadar dayandı artık baygınlık geciriyordu dr amaliyata aldı şimdi ikiside cok iyi allaha şükür cok takma ve üzülme tansiyonun bu yüzdende cıkıyor benim annem tansiyon hastası ufak bir sıkıntıda tansiyonu yükseliyor iyi bir dr. bul ve ona bırak bence tabi sen elinden geleni zaten yapıyorsundur ama tansiyonunu kontrol et inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alıcaksın canım

inşallah canım hepimizin yüzü tek tek gülücek hiç üzülme demekki zamanı var bir bakıcaz ki habişiz ay batmadan güneş doğmaz bende bu ay serephone başladım ama yumurta 12 mm oldu 2 gün daha beklememiz lazımmış daha büyümesi lazımmış catlatma iğnesi vurulucam inşallah map sen ve benve isteyen her kez art arda habiş olucaz ondan sonrasını birbirimize destek cıkıcaz ben buna inanıyorum ben her şeyi olumsuz düşündüm ve başıma geldi bundan sonra her şeyi allahın takdirine bırakıyorum üzülsekte kahretmeyelim kendimizi şuda ver en azından bebeğimiz var cennette ya hiç olmayanlar bebeğimiz öldü ama iyikide hamile kalmışım doğurmuşum kızımı o duyguyu tatdım inşallah isteyen her kese tatdırsın allah.. inşalla en kısa zamanda meleklermizin kardeşleri gelecek ...

selenciğim aşılamanın tutmamasına üzüldüm canım ama tekrar denemeye karar vermen güzel birşey. İnşallah bu kez başarılı olacaksın. Başarı oranının düşük olmasını da çok düşünme sonuçta doktorun tekrar önerdiyse senin için aşılamada umut var demektir. Benim de maytap gibi yalnızca tüple oluyor tüp bebek aşılamaya göre gerçekten zor. O nedenle bence öncelikle aşılamayı dene.

inşallah gamzeciğim.

sana katılıyorum...dr..aşılama diyorsa umut var demektir........bana direkt tüp deedi...aşılama çok çok kolay tüpe göre..bende ara vermeden devam ederdim...

aklına kötü şeyler getirme....inşallah iyi olcak..dualarımız seninle...kendine çok dikkat et..

maytap nasılsın canım tedaviye başladınız mı işte yoğundum canım sana cevap yazamadım kusura bakma biz tekrar tedaviye başladık

canım eylül olacak büyük ihtimalle...

41 kere maşşallah eylül bebeğe canım ben sezeryan sanıyodum 37 hafta için gün sayıyodum normal doğuım demekki iyi bişe kalmamış rabbim yüzünü güldürcek he bu arada yavaş yavaş herkezin doğumu yaklaşıyo şu hiç beğenmeyipte başımıza gelince içimizde kalan kurdela takma olayınıda unutmayın hatta sırayla resminizi ekleyin sizinle birlikte bizimde yüzümüz gülsün

canım eminim ister istemez üzülüp kafana takıyosundur ama fazla stres yapma madem devam edeceksin kafanın rahat olması lazım bu tutmamış olabilir ama bidahaki tutar inşallah bende bebğimi kaybedince hemen beklemeden başlamıştım normalde adet düzenim hiç değişmez o ay erken olmuştum hatta yazmıştım bide erkenden oldum diye sende de test yapmana fırsat kalmamış ama inşallah bidahaki ay gelir bebiğin allaha sığın bolbol dua et stresten uzak dur ne geldiyse başımıza stresten

canım öncelikle geçmiş olsun , hiç canını sıkma moralini yüksek tutmaya çalış , benimde ilaçtan önce 1 hafta 13/9 du tuzsuz yedim bol su içtim limonları meyve gibi yedim biraz öyle düştü , birde bende başağrısı vardı 1 hafta başağrısı çektim , en son tansiyonum 14 /9 nabzımda 120 olunca doktora gittim ,tansiyon önemli dedi ve hemen hapa başlattı Alfamet hamileler tarafından güvenli kullanılabilecek bir ilaç dedi. şimdi sabah akşam hapı alıyorum tuzsuz ekmek yemek yiyorum bol sebze meyve ve günde 5 litreye yakın su tketiyorum,tansiyonum 11/7 kalabalık ortama falan girersem yükseliyor genelde evde ıstırahat halindeyim çok nadir 13 /7 oldu , birde büyük değilde küçük tansiyonun yüksek olması riskmiş.Ama sen aklına kötü şeyler getirme hemen hapa başla antidepresan gibi zaten sakinleştiriyor ve uyku yapıyor bana öyle yaptı başlarda ama şimdi normalim..Rabbim inş. bu sefer yüzümüzü güldürür ve sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş.

premete geçmiş olsun çok fazla düşünüp kafanda kurma inşallah bişey olmayacak rabbim güldürecek senide düşündükçe daha kötü olursun doktora gitmekten korkma gir hap iyi gelir nşallah tansiyonun düzene girer

sinanuraycığım sen de takacaksın o kurdeleyi senin de resimlerini görürüz bu topikte inşallah 2011 annesi olacaksın.
özlemimsin senin kızın ismini şimdi öğrendim okumamışım sanırım. ''eylül'' çok duygusal, romantik biraz hüzünlü ama çooookkk güzel bir isim. Ayrıca bu ismi olan kız çocukları var tanıdığım birkaç tane. Hepsinin ortak özelliği ince uzunve güzel kızlar. İnşallah yavruna sağlıkla kavuşursun ve resimlerini paylaşırsın canım.
Ayrıca arkadaşlar hadibakem ve sweetbaby arkadaşlarımız nasıl acaba? Doğumları yaklaşıyor herhalde hazırlıklardan pek giremiyorlar ama bizi unutmasınlar onları merak ediyorum.

İnşallah dediğin gibi en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz Gamze'cim aynı ilacı kullanıyormuşuz geçen ayda kullanmıştım ben güzel haberler bekliyoruz senden...

teşekkür ediyorum arkadaşım ben dün üzgündüm ama bugün daha iyiyim eşimle aşılama yaptırdığımızı kimseye söylemeyelim diye karar armıştık iyikide öyle yapmışız kimsenin haberi olmadığı için arayıp sonuç soran ne oldu ne bittii diyen kimse olmadı o yüzdende daha rahattım sanki..tüp zor bi süreç evet bende yaşadım onu ama sonucu güzel olucaksa fazlasıyla katlanmaya değer..

Aynen dediğin gibi arkadaşım stresten uzak durmamız kafamızı biraz boşaltmamız lazım inşallah bunu başarabiliriz hepimize dua ediyorum..

Kimseye söylememek süper fikir hem aileler falan kimse üzülmüyor hem de millete konuşacak konu olmamak çok güzel ben yaşadıklarımdan sonra en çok güvendiğim arkadaşlarımdan birinin arkamdan ''psikolojisi bozuldu'' şeklinde gereksiz laflar ettiğin duydum ve üzüntüm katmerlendi. Ben ne kadar saydam olursam millette o kadar konu oluyorum bunu fark ettim. En iyisi herşeyi bir tek burada paylaşıyorum herşeyi sizlerle bir de eşimle.

maytap nasılsın canım tedaviye başladınız mı işte yoğundum canım sana cevap yazamadım kusura bakma biz tekrar tedaviye başladık

olsun önemli değil gamzeciğim....ben başlamadım tedaviye...nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorumki...tüp bebek beni çok yorudu...keşke bir mucize olsa da doğal yoldan hamile kalsam.....hamilelik korkutmuyor artık....hamile kalamamak korkutuyor.....biraz zaman verdik kendimize....bakalım sonumuz hayr olsun inşallah....senin tedavin hayırlı olsun...hamile kalırsanız bende ümitlenirim kesin...güzel haberlerini bekliyorum

ben aptal gibi herkese söyledim....her sorulduğunda da bikez daha üzüldüm....bundan sonra aileme dahil kimselere söylemeyeceğim.....tüp bebekte daha çok stres var...bikez daha aşılama dene bakalım...drun vardır bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…