Kimseye söylememek süper fikir hem aileler falan kimse üzülmüyor hem de millete konuşacak konu olmamak çok güzel ben yaşadıklarımdan sonra en çok güvendiğim arkadaşlarımdan birinin arkamdan ''psikolojisi bozuldu'' şeklinde gereksiz laflar ettiğin duydum ve üzüntüm katmerlendi. Ben ne kadar saydam olursam millette o kadar konu oluyorum bunu fark ettim. En iyisi herşeyi bir tek burada paylaşıyorum herşeyi sizlerle bir de eşimle.
seninde maşallah çok az kalmış.bizlere umut olacaksın inşallah....
senin ilk doğumun sezaryanmıydı,ne kadar sonra hamile kaldın,dikişlerinde problem oldu mu canım?
birde şeker yüklememde problem çıkmadı,şekerim yokmuş,doktorum şeker testini glikozla değilde bol bol çikolata yiyerek yaptırdı,sizce problem olur mu?kilo problemim yok,ailemde şeker hikayesi de yok,birde ilk hamlelikte glikozla yüklemem yapılmıştı ve şeker çıkmamıştı.
Aynen bende sizin gibiyim sadece burda rahatça paylaşıyorum annem bile bilmezken size anlatıyorum aşılama yaptığımızı tekrar yapcağımızı yakınlarımı stres etmek istemiyorum aşırı ilgileriylede stres olmak istemiyorum yakınım olmayanlarlada artık hiç işim olmuyor yüzeysellikten yapmacık ilgililerden çok sıkıldım zaten..
canım çok güzel yazmışsın ama bana hayal gibi geliyo hayırlısı artık kaderimizde ne varsa onu görücez belki sen aynı zamanlarda kalıtız iki ümitsiz vaka kavuşuruz bebklerimize hadibakem den hiç ses yok bende merak ediyorum msn de açmıyo acaba buraya giriş yapıyo mukisinanuraycığım sen de takacaksın o kurdeleyi senin de resimlerini görürüz bu topikte inşallah 2011 annesi olacaksın.
özlemimsin senin kızın ismini şimdi öğrendim okumamışım sanırım. ''eylül'' çok duygusal, romantik biraz hüzünlü ama çooookkk güzel bir isim. Ayrıca bu ismi olan kız çocukları var tanıdığım birkaç tane. Hepsinin ortak özelliği ince uzunve güzel kızlar. İnşallah yavruna sağlıkla kavuşursun ve resimlerini paylaşırsın canım.
Ayrıca arkadaşlar hadibakem ve sweetbaby arkadaşlarımız nasıl acaba? Doğumları yaklaşıyor herhalde hazırlıklardan pek giremiyorlar ama bizi unutmasınlar onları merak ediyorum.
Kızlar benim canım çok sıkkın. Dün tansiyonum14-9'u geçti. Hatta bir ara 16-10'a kadar yükseldi. Neyse biraz istirahat edince 13-8,5 civarına geriledi. Eşim hastaneye gidelim ya da doktoru arayalım dedi ben beni apar topar sezeryana alırlar diye gitmek istemedim. Çok panikledim , ağlaya ağlaya bir hal oldum. Sürekli takip ediyorum ilk defa bu kadar yükseldi zaten ense ve baş ağrımdan tasiyonumun yükseldiğini hemen anladım. Eşim araştırdı benim durmumuma ılımlı preeklemsi deniyormuş ve tansiyon16-11 seviyesini geçmediği sürece 37. haftaya kadar sezeryan önerilmiyormuş. Bunları duymak biraz içimi rahatlattı. İlk hamileliğimde apar topar sezeryana alındığım için erken doğum yapmanın yanı sıra yine aynı şekilde travmatik bir doğum yaşamak da beni çok korkutuyor. Özlenencim sen tansiyon hapının faydasını gördün mü, şu an tansiyonun kaçlarda. Salı günü üniversitedeki doktoruma gideceğim, tansiyon hapına başlamayı isteyeceğim riske girmek istemiyorum. İUGR'ye yakalanmadım derken bu sefer de preeklemsiyle savaşmak zorunda kalacağım galiba
41 kere maşşallah eylül bebeğecanım ben sezeryan sanıyodum 37 hafta için gün sayıyodum normal doğuım demekki iyi bişe kalmamış rabbim yüzünü güldürcek he bu arada yavaş yavaş herkezin doğumu yaklaşıyo şu hiç beğenmeyipte başımıza gelince içimizde kalan kurdela takma olayınıda unutmayın hatta sırayla resminizi ekleyin sizinle birlikte bizimde yüzümüz gülsün
sinanuraycığım sen de takacaksın o kurdeleyi senin de resimlerini görürüz bu topikte inşallah 2011 annesi olacaksın.
özlemimsin senin kızın ismini şimdi öğrendim okumamışım sanırım. ''eylül'' çok duygusal, romantik biraz hüzünlü ama çooookkk güzel bir isim. Ayrıca bu ismi olan kız çocukları var tanıdığım birkaç tane. Hepsinin ortak özelliği ince uzunve güzel kızlar. İnşallah yavruna sağlıkla kavuşursun ve resimlerini paylaşırsın canım.
Ayrıca arkadaşlar hadibakem ve sweetbaby arkadaşlarımız nasıl acaba? Doğumları yaklaşıyor herhalde hazırlıklardan pek giremiyorlar ama bizi unutmasınlar onları merak ediyorum.
çok çok yakında eylül bebek aramızda:) ya sizler bize büyük umutsunuz....hernekadar vazgeçtim yoruldum da desem sizleri duydukça bende isiyorum....Allah isteyen herkese nasip etsin....doğuma giderken bizlerde dua edin...
çünkü herkes aynı şeyi söylüyor.....''hayırlısı böyleymiş''....''yaşınız genç yine olur''..........''senin sağlığın herşeyden önemli''.....vs vs......bende bu laflardan çok sıkıldım.....belki normal şeyler söylüyorlar ama onlar yaşamadıki...beni asla anlayamazlarki.....yaşayan bilir...çok zor.........
canım normal değil sezeryan olucak ama doktorum 39 haftayı bekliyo hayırlısıyla inşallah....ben kurdele olayını bilmiyorum canım nasıl oluyo o...
seni çok iyi anlıyorum bende bazen senin gibi düşünüyorum ama böle korkarak nereye kadar gidebiliriz onuda bilmiyorum bişeler yapmamız lazım bence destek alman gerekiyosa al ve ilerisini düşün bu acıyı ancak yeni bi bebek hafifletir sen kendin için iyisini bilirsin ama bence düşün derimSinanuraycığım, çocuk esirgeme kurumu bize en erken 2012 de sıranız gelir dedi. Tedavi için de gebelik süreci için de daha hazır değilim. Çok ara verdim ve sanırım bu ara uzadıkça vücudum da iyice soğudu. Belki ilk 6 ayda üstüne gitseydim şimdi gebeydim. Zaman geçtikçe daha da güçleşti herşey sanki. Bana şu anda gebe kalmışsın deseler korkudan felç olurum gibi geliyor. Belki de destek almalıyım. Ama kendime güvenemiyorum. Hele tekrar kayıp yaşama ihtimalini düşününce şalterler kapanıyor bende.
olsun önemli değil gamzeciğim....ben başlamadım tedaviye...nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorumki...tüp bebek beni çok yorudu...keşke bir mucize olsa da doğal yoldan hamile kalsam.....hamilelik korkutmuyor artık....hamile kalamamak korkutuyor.....biraz zaman verdik kendimize....bakalım sonumuz hayr olsun inşallah....senin tedavin hayırlı olsun...hamile kalırsanız bende ümitlenirim kesin...güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?