Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah yardımcın olsun. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin. Hiç üzme kendini azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Allahında izniyle alacaksın bebişinizi kucağınıza. Buradaki bütün arkadaşlar bebişlerine kavuşacak inşallah. Maşallah seninde azmin yerinde. Mücadeleye devam.

Geçmiş olsun canım. Kendine çok dikkat et inşallah herşey yolunda gidecek ve doktora gitmeyi ihmal etme. Gerekirse tabiki ilaç kullanacksın. Sanırım ilaç kullanmanda da fayda var. Allahım senin ve bebeğinin yardımcısı olsun inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşım bende dediğin gibi umudumu yitirmemeye çalışıyorum kimseye söylemeyince daha rahat olduğumu fark ettim oda işimi kolaylaştırdı hakkımızıda hayırlısı olsun inşallah..

Teşekkür ederim ilk gün biraz üzüldüm tabi ama şimdi daha iyiyim azimli olmaya çalışıyorum sonuç ne olur bilemem ama ben elimdn geleni yapmaya çalışıyorum geriside Allah'a kalmış inşallah dualarımız kabul olur..

evet keşke demek hiç bir işe yaramıyor....bende durup durup keşke diyorum ama nafile......muallakta kalmak gerçekten kötü ama dr bekle diyorsa vardır bir bildiği....bikaç ay içinde olmazsa ozaman denersin..Allah yardımcımız olsun...bolbol sabır versin...

ben atlattım bile:)mesai bitti...evdeyim..birazdan annemlere gideceğim...

Ayy süper çok özendim valla :) bende öğle arasına çıkıyorum şimdi kargoya gidicem yanlış ayakkabıyı gönderiym bari :))kendine ii bak görüşürüz sonra biraz sessiz bırakmışız sayfayı performans düşüklüğü olmuş :)

kızlar ben ilk hamileliğimde önce teyzemin kızı sonra dayımın kızı sonrada ben kalmıştım sonra teyzemin kızı ikizlere hamileydi 3buçuk aylık falan kaybetti dayımın kızıda 5 buçuk ayında kaybetti bende malesef 8. ayımda hepimiz ayn ı acıyı yaşadık dertleştik üzüldük ağladık derken önce teyzemin sonra dayımın kızı sonrada ben tekrar hamile kaldık içimiz buruk olsada mutluyduk yeniden anne olacaktık yarım kalan herşey tamamlancaktı ama benim için değilmiş ebn düşük yaptım bügün teyzemin kızının mevlütü vardı kaçgündür nasıl gideceğimi düşündüm benim için çok zor olacaktı annem aradı biraz önce gelmiyeceğim dedim ve dayımın kızının doğurduğunu söledi ben ağlamaktan bi hal oldum işte neden ben dediğim noktadayım onlar için mutluyum ama şuan bende hamile olacaktım ve onların mevlütünde bulunacaktım bebek görmekten korkmayacaktım iyi olayım diyorum ama olmuyo ne yapıcam ben bilmiyorum

Üzüntünü çok iyi anlıyoruz, haklısında, aynı şey kimin başına gelse neden ben der. Helede ikinci defa ama Allahtan umut kesilmez. Yani her hayır da bir şer her şerde bir hayır vardır. Kuaranda geçiyor bu. Bizim bilmediğimiz göremediğimiz bir şey var demek ki. Ancak kendini böyle tesselli edebilirsin. Üzülsen ağlasan dünyaya küssen giden gelmiyor. Bende çok dedim neden ben diye ama tövbe etmek, Allahın rahmetine sığınmak lazım. Allahtan gelene yapacak birşeyimiz yok. Malesef hepimizin ne olacağı belli değil. Bugün çok iyiyim diyen yarın hayalkırıklığına uğrayabiliyor.

Aslında sen bunları tabiki biliyorsun. Ben sadece hatırlatmak istedim. Senden ricam metanetli olmaya çalış. Üzme kendini. Allahım eminim hepimizin yüzünü elbet bir gün güldürecek. Bu dünyada ve öbür dünyada inşallah.

Arkadaşlar dün döndüm tekrar türkiye ye almanyanın soğuk karlı havasından güzel istanbul türkiye havasına geldim..ve yine aranızdayım..
Şöyle hemen göz ucuyla geçmişi okudum..

Premetecim üzülme stres yapma ve sadece doktor kontrollerini elden bırakma güzelim..gerekirse hapına başla ..herşey iyi olacak ve oğluna sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın..

Selencim üzülme denemelerine devam ..herşeyin hayırlısı allahtan bunu hepimiz iyi biliyoruz..lütfen kendini salma tüm gayretle diğer tedavilerine yelken aç..son yelken allahın izniyle hayırlı olur..

özlemimsin artık sayılı günlerin kaldı...eğer bebeğinin kilosu herşey iyiyse 38 haftada sezeryan olabilirsin güzelim ama dr. herşeyin daha iyisini bilir..doğumda bizlere dua etmeye unutma..

Bende hayırlısınla 7 aralıkta histeroskopi olacağım..birde parça alınacak co culture için...artık herşeyin allahın izniyle iyi geçmesini ümit ediyorum..

canım şimdide dua ediyorum her zaman inanınki doğuma girerkende yine dualarım sizinle olacak nasipse...evet çoğu doktor 38 de alıyo ama benimki 39 da alıyo napalım hafta geç olsun yeterki sağlıkla gelsin...

her şey zamanla cok güzel olacak canım allah bol sabır versin.. metanet versin.. ben her gün kızımın mezarından geciyorum yaşadıklarımız bizi ilerde yol gösterir inşallah bence kaçma hiç bir şeyden git cünkü kaştıkça üstüne geliyor zor biliyorum ben 4 arkadaşım ve görümcemle hamile kaldım hepsinin bebişlerini görmeyegittim biliyorum acıyorlar bana bana da gelmiyolar sana gelmek istiyoruz ama üzüllğrsün diye gelmiyoruz diyorlar bende her şeyi aştım artık dedim sorun değil dedim hep bebişleri hakkında yaptıklarını nasıl davrandığını anlatıyorlar doğal olarak beni düşünen olmadı bir araya gelmesinler hemen başlıyolar sanada deneyim olur dediler şöyle yapıcaksın felan...bak ilk süt sarı süt gelir sanki ben bilmiyorum ben bebeğimi emzirdim............anne olursan değişirmişim.......yavrumu yok sayıyolar daha bebekmiş ne hissedebilirmişim...buda beni kahrediyor.......... allah yardımcımız olsun bizim bebeklerimiz cennette bazen bunu duşünüyorum olmasada sonuçta hepimiz ölücez ve yavrularımıza kavuşucaz bu dünya onların olsun diyorum yanlış biliyorum sonuçta allahtan istemekten vazgeçmemeliyiz eşim bana hep kızıyor cok istiyor her şeyime bakıyor yediklerime giydiklerime akıllandı her kötü acı bir pişanlıklarla dolu keşkelerle dolu....

canım şimdide dua ediyorum her zaman inanınki doğuma girerkende yine dualarım sizinle olacak nasipse...evet çoğu doktor 38 de alıyo ama benimki 39 da alıyo napalım hafta geç olsun yeterki sağlıkla gelsin...

canım benim sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun 1 hafta da çabuk geçer..nasıl 37 hafta geçtiyse 1 haftada geçecek..hazırlıklar tamam mı güzelim herşey tamtakırdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…