Selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir..Ben hamile değilim aşılama tutmadı dün regl oldum test bile yapmaya fırsatım olmadı yanii çok şaşırtıcı bi sonuç olmadı benim için ama üzüldüm yinede,nasip böyleymiş..bugün doktora gittim bu ay yine deniyeceğiz aşılamayla yarın serophene diye yumurta geliştirici ilaca başlayacağım 6 aralıkta kontrole gidicem umarım bi dahaki ay sizlere güzel haberler verebilirim...
Kızlar benim canım çok sıkkın. Dün tansiyonum14-9'u geçti. Hatta bir ara 16-10'a kadar yükseldi. Neyse biraz istirahat edince 13-8,5 civarına geriledi. Eşim hastaneye gidelim ya da doktoru arayalım dedi ben beni apar topar sezeryana alırlar diye gitmek istemedim. Çok panikledim , ağlaya ağlaya bir hal oldum. Sürekli takip ediyorum ilk defa bu kadar yükseldi zaten ense ve baş ağrımdan tasiyonumun yükseldiğini hemen anladım. Eşim araştırdı benim durmumuma ılımlı preeklemsi deniyormuş ve tansiyon16-11 seviyesini geçmediği sürece 37. haftaya kadar sezeryan önerilmiyormuş. Bunları duymak biraz içimi rahatlattı. İlk hamileliğimde apar topar sezeryana alındığım için erken doğum yapmanın yanı sıra yine aynı şekilde travmatik bir doğum yaşamak da beni çok korkutuyor. Özlenencim sen tansiyon hapının faydasını gördün mü, şu an tansiyonun kaçlarda. Salı günü üniversitedeki doktoruma gideceğim, tansiyon hapına başlamayı isteyeceğim riske girmek istemiyorum. İUGR'ye yakalanmadım derken bu sefer de preeklemsiyle savaşmak zorunda kalacağım galiba
SELEN canım inşallah bu denemende tutar canım allahım gönlüne göre versin inşallah.bencede kimseye söyleme bidahakine çünkü öyle kafan daha rahat oluyo.ben sürekli düşük yapıyodum ve her hamile kaldığımda herkes duyuyodu ve düşüncede sürekli sorular teselliler yani 4 tane düşük olunca 4 kez aynı şeyleri yaşadım sonra tam yakaladım derken oğlumu kaybettim ama bu sefer hamile kaldığımda kimseye söylemedim yine düşer diye ama baktımki herşey yolunda 2 ayım bittikten sonra söyledim yakınlarıma.allahım hepimize farklı problemler veriyo ben kolay hamile kalıyorum ama yine olmuyo yanlış anlamayın ama bu hamileliğim planlı bile değildi sadece eşimin oyununa gelmişim anlama bile anlamadım ve hamile olduğumu öğrendiğimde ilk defa çok ağladım ve eşime çok kızdım ama herşeyde bi hayır vardır derler inşallah kavuşacağım yavruma.benim düşük oluyo diye oğlum aşılamayla olmuştu tekrar aşılama yapacaktım ama neye niyet neye kısmet derler.yani şunu anlatmaya çalışıyorum kimse umudunu yitirmesin hepimiz aynı mücadeleleri veriyoruz inşallah sonunda hepimiz güleceğiz...
Allah yardımcın olsun. Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin. Hiç üzme kendini azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Allahında izniyle alacaksın bebişinizi kucağınıza. Buradaki bütün arkadaşlar bebişlerine kavuşacak inşallah. Maşallah seninde azmin yerinde. Mücadeleye devam.
inşallah canım habiş kalalımda ister doğal ister normal yollla ikiside bizim can dan oluyor her kesin farklı bana kesin olmaz deseler bende gidecektim dr bekle diyor olmazsa gidersin diyor yani olmazsa bende adanaya dondurmuşlarımla şansımı denicem muallakta kalmakta kötü aslında hepimizin endişeleri sıkıntıları aynı inşallah her şeyin hayırlısı her şeyin en güzeli olur tüm melek anneleri için tüm insanları için dr.um hala enfeksiyonun var dedi antibiyotik ve fitil verdi yani bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybetmişimkeşke önceleri biri anlasalardı ama boş bebişim gelmez belki enfeksiyon için yakma işlemi yaparız dedi enfeksiyonu tamamen kurutuyormuş ama 2 ay korunmam lazımmış
inşallah canım benim...vazgeçmek yok asla olana kadar elimizden gelen ne varsa yapacağız...herzaman dualarım sizinle...
günaydın selen nasılsın???
Günaydın iyiyim ptesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum :) sen nasılsın??
ben atlattım bile:)mesai bitti...evdeyim..birazdan annemlere gideceğim...
evet keşke demek hiç bir işe yaramıyor....bende durup durup keşke diyorum ama nafile......muallakta kalmak gerçekten kötü ama dr bekle diyorsa vardır bir bildiği....bikaç ay içinde olmazsa ozaman denersin..Allah yardımcımız olsun...bolbol sabır versin...[/QUOT
evet yaramıyor canım bugün tekrar dr gidicez bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun amin canım....her şeyde bir hayır vardır elbette bundada vardır bazen öyle iyiyim ki ben bile şaşırıyorum bazende dünyam yıkılıyor bir şarkıda bir anlık başlıyorum ağlamaya artık eşimede göstermek istemiyorum sonra cok iyiyim anne olmak cok zormuş evlat acısı yaşamak ama bunlar bizim için bir olgunluk süreci bence hakkımızda hayırlısı olsun..
kızlar ben ilk hamileliğimde önce teyzemin kızı sonra dayımın kızı sonrada ben kalmıştım sonra teyzemin kızı ikizlere hamileydi 3buçuk aylık falan kaybetti dayımın kızıda 5 buçuk ayında kaybetti bende malesef 8. ayımda hepimiz ayn ı acıyı yaşadık dertleştik üzüldük ağladık derken önce teyzemin sonra dayımın kızı sonrada ben tekrar hamile kaldık içimiz buruk olsada mutluyduk yeniden anne olacaktık yarım kalan herşey tamamlancaktı ama benim için değilmiş ebn düşük yaptım bügün teyzemin kızının mevlütü vardı kaçgündür nasıl gideceğimi düşündüm benim için çok zor olacaktı annem aradı biraz önce gelmiyeceğim dedim ve dayımın kızının doğurduğunu söledi ben ağlamaktan bi hal oldum işte neden ben dediğim noktadayım onlar için mutluyum ama şuan bende hamile olacaktım ve onların mevlütünde bulunacaktım bebek görmekten korkmayacaktım iyi olayım diyorum ama olmuyo ne yapıcam ben bilmiyorum
Arkadaşlar dün döndüm tekrar türkiye ye almanyanın soğuk karlı havasından güzel istanbul türkiye havasına geldim..ve yine aranızdayım..
Şöyle hemen göz ucuyla geçmişi okudum..
Premetecim üzülme stres yapma ve sadece doktor kontrollerini elden bırakma güzelim..gerekirse hapına başla ..herşey iyi olacak ve oğluna sağlıklı bir şekilde
kavuşacaksın..
Selencim üzülme denemelerine devam ..herşeyin hayırlısı allahtan bunu hepimiz iyi biliyoruz..lütfen kendini salma tüm gayretle diğer tedavilerine yelken aç..son yelken allahın izniyle hayırlı olur..
özlemimsin artık sayılı günlerin kaldı...eğer bebeğinin kilosu herşey iyiyse 38 haftada sezeryan olabilirsin güzelim ama dr. herşeyin daha iyisini bilir..doğumda bizlere dua etmeye unutma..
Bende hayırlısınla 7 aralıkta histeroskopi olacağım..birde parça alınacak co culture için...artık herşeyin allahın izniyle iyi geçmesini ümit ediyorum..
ben bu ay dinleneyim belki ocakta yeni yıla yeni ümitlerle başlarım inşallah.....
kızlar ben ilk hamileliğimde önce teyzemin kızı sonra dayımın kızı sonrada ben kalmıştım sonra teyzemin kızı ikizlere hamileydi 3buçuk aylık falan kaybetti dayımın kızıda 5 buçuk ayında kaybetti bende malesef 8. ayımda hepimiz ayn ı acıyı yaşadık dertleştik üzüldük ağladık derken önce teyzemin sonra dayımın kızı sonrada ben tekrar hamile kaldık içimiz buruk olsada mutluyduk yeniden anne olacaktık yarım kalan herşey tamamlancaktı ama benim için değilmiş ebn düşük yaptım bügün teyzemin kızının mevlütü vardı kaçgündür nasıl gideceğimi düşündüm benim için çok zor olacaktı annem aradı biraz önce gelmiyeceğim dedim ve dayımın kızının doğurduğunu söledi ben ağlamaktan bi hal oldum işte neden ben dediğim noktadayım onlar için mutluyum ama şuan bende hamile olacaktım ve onların mevlütünde bulunacaktım bebek görmekten korkmayacaktım iyi olayım diyorum ama olmuyo ne yapıcam ben bilmiyorum
canım şimdide dua ediyorum her zaman inanınki doğuma girerkende yine dualarım sizinle olacak nasipse...evet çoğu doktor 38 de alıyo ama benimki 39 da alıyo napalım hafta geç olsun yeterki sağlıkla gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?