Kizlar amcami kaybettik
her şey zamanla cok güzel olacak canım allah bol sabır versin.. metanet versin.. ben her gün kızımın mezarından geciyorum yaşadıklarımız bizi ilerde yol gösterir inşallah bence kaçma hiç bir şeyden git cünkü kaştıkça üstüne geliyor zor biliyorum ben 4 arkadaşım ve görümcemle hamile kaldım hepsinin bebişlerini görmeyegittim biliyorum acıyorlar bana bana da gelmiyolar sana gelmek istiyoruz ama üzüllğrsün diye gelmiyoruz diyorlar bende her şeyi aştım artık dedim sorun değil dedim hep bebişleri hakkında yaptıklarını nasıl davrandığını anlatıyorlar doğal olarak beni düşünen olmadı bir araya gelmesinler hemen başlıyolar sanada deneyim olur dediler şöyle yapıcaksın felan...bak ilk süt sarı süt gelir sanki ben bilmiyorum ben bebeğimi emzirdim............anne olursan değişirmişim.......yavrumu yok sayıyolar daha bebekmiş ne hissedebilirmişim...buda beni kahrediyor.......... allah yardımcımız olsun bizim bebeklerimiz cennette bazen bunu duşünüyorum olmasada sonuçta hepimiz ölücez ve yavrularımıza kavuşucaz bu dünya onların olsun diyorum yanlış biliyorum sonuçta allahtan istemekten vazgeçmemeliyiz eşim bana hep kızıyor cok istiyor her şeyime bakıyor yediklerime giydiklerime akıllandı her kötü acı bir pişanlıklarla dolu keşkelerle dolu....
Kizlar amcami kaybettik
Kızlar birkaç gündür kendimde buraya yazacak güç bulamadım tansiyonum 4 gündür düşmüyor. Canım arkadaşlarım bana verdiğiniz destek için ve yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Benim bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi ama tansiyonum 15-8,5 çıktı. Yarın takip ve tetkik amaçlı hastaneye yatıyorum. İnşallah tahlil sonuçlarım temiz çıkar ve oğlum hala karnımdayken hastaneden taburcu olmak nasip olur. Ne olur bizim için dua edin çok korkuyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Kizlar amcami kaybettik
bende bebeğimin yattığı mezarlığından geçiyorum..hatta arabayla yokuşu çıkarken mezarı gözüküyor dönüşte te inerken gözüküyor ve hep yavaş geçiyorum duamı okuyorum ve tüm ölmüşlerimize gönderiyorum...çok zordur ilk aylar geçerken ama artık alıştım alışmak zorundayım zorundayız...allah hepimizin mufakatlarını verecek..yeni yılda hepimiz hamile kalacağız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız sağlıklı bir şekilde..hamişlerimizde bebeklerine kavuşacak sağlıklıkla..
Kızlar birkaç gündür kendimde buraya yazacak güç bulamadım tansiyonum 4 gündür düşmüyor. Canım arkadaşlarım bana verdiğiniz destek için ve yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Benim bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi ama tansiyonum 15-8,5 çıktı. Yarın takip ve tetkik amaçlı hastaneye yatıyorum. İnşallah tahlil sonuçlarım temiz çıkar ve oğlum hala karnımdayken hastaneden taburcu olmak nasip olur. Ne olur bizim için dua edin çok korkuyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Başın sağolsun canım. Merhuma allahtan rahmet. Acılı yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah geride kalanlara sabır versin. Merhumun mekanı cennet olsun.Kizlar amcami kaybettik
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|38|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|36|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|36|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|34|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|32|KIZ|30.01.2011
|Premete|29 |ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|27|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|20|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|19|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|14||06.06.2011
| Seblev|14||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|
Selen_k|
Feri|11.12.2010
2009Papatya|17.12.2010
Gamze81|17.12.2010 [/table][/QUOTE
Umarım olmuştur
................................
BEBEKLERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Adı|Cinsiyeti|Doğum Tarihi
|Melek76|Elif Duru|Kız|22.04.2010
|Mhtp|Poyraz|Erkek|26.05.2010
|Leylayaşar||Kız|
|Angelhope|Yusuf|Erkek|11.08.2010 [/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Özlemimsin|38|KIZ|20.12.2010
|Denizim16|36|KIZ|02.01.2011
|Sweetbaby|36|KIZ|03.01.2011
|Hadibakem|34|ERKEK|18.01.2011
|Özlenen2010|32|KIZ|30.01.2011
|Premete|29 |ERKEK|22.02.2011
|Kardamadam11|27|ERKEK|09.03.2011
|Alicim|20|KIZ|27.04.2011
| Gelincik37_34|19|KIZ|30.04.2011
| Eburcu|14||06.06.2011
| Seblev|14||06.06.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih
Aabeyazmelek|
Selen_k|
Feri|11.12.2010
2009Papatya|17.12.2010
Gamze81|17.12.2010 [/table][/QUOTE
Umarım olmuştur
eline sağlık güzelim..ay ne güzel yeni bebekler doğacak hayırlısınla bol bol resim göreceğiz desenize...allahım inşallah benim gibi diğer arkadaşlarda güzel haberler verir..
Kizlar amcami kaybettik
canım benim sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun 1 hafta da çabuk geçer..nasıl 37 hafta geçtiyse 1 haftada geçecek..hazırlıklar tamam mı güzelim herşey tamtakırdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?