Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

bende bebeğimin yattığı mezarlığından geçiyorum..hatta arabayla yokuşu çıkarken mezarı gözüküyor dönüşte te inerken gözüküyor ve hep yavaş geçiyorum duamı okuyorum ve tüm ölmüşlerimize gönderiyorum...çok zordur ilk aylar geçerken ama artık alıştım alışmak zorundayım zorundayız...allah hepimizin mufakatlarını verecek..yeni yılda hepimiz hamile kalacağız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız sağlıklı bir şekilde..hamişlerimizde bebeklerine kavuşacak sağlıklıkla..

özlemimsin geri sayım başladı arkadaşım inşallah sağlıkla kavuşacaksın Eylül'üne.

maytap arkadaşım başın sağ olsun. Hasta mıydı?

Kızlar birkaç gündür kendimde buraya yazacak güç bulamadım tansiyonum 4 gündür düşmüyor. Canım arkadaşlarım bana verdiğiniz destek için ve yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Benim bugün kontrolüm vardı bebeğim iyi ama tansiyonum 15-8,5 çıktı. Yarın takip ve tetkik amaçlı hastaneye yatıyorum. İnşallah tahlil sonuçlarım temiz çıkar ve oğlum hala karnımdayken hastaneden taburcu olmak nasip olur. Ne olur bizim için dua edin çok korkuyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Geçmiş olsun arkadaşım lütfen stres yapmamaya çalış içini ferah tut güzel olucak herşey kendine çok dikkatt et..

inşallah tek temennim bu zaten inşallah hepimiz habiş kalıcaz beraber atlatıcaz bütün sorunları her şey zaman inşallah her şey cok güzel olucak... habişlerede inşallah hayırlısıyla bebişlerinin kucağına alıcak hepiniz için dua ediyorum..

canım korkma allahın izniyle bir şey olmaz dr sana ilaç vermedimi sen bol bol su tüket elinden geleni yaptın allaha havale et o en güzel şekilde bebişini kuruyacaktır bir bakmışsın günün gelecek bebişin sağlıkla kucağında olacak stres yapma canım ..

Kizlar amcami kaybettik
Başın sağolsun canım. Merhuma allahtan rahmet. Acılı yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Allah geride kalanlara sabır versin. Merhumun mekanı cennet olsun.

Canım benim. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sen ve kuzun Allaha emanet olun inşallah sağ-salim sağlıklı sıhatli bebişin karnında çıkarsın hastaneden. Herşey normale döner. Dualarım seninle merak etme canım. Her şey yolunda gidecek buna inan olur mu?

Son düzenleme:

Premete rahatsız olduğu için bugün listeyi ben yayınlayayım dedim. Bilemdiğim için ancak bukadar yaptım. İnşallah sağ salim gelir.

premetecim lütfen stres yapma..herşey yolunda olacak..havalarında etkisi olabilir güzelim..En önemlisi bebeğin sağlıklı ve herşey yolunda gitmesi en önemlisi bu ..hastaneye yatmadan fayda vardır güzelim rahatına bak iyice dinlen zaten orda iyi bakılır..sen keyfini çıkar ve hep iyi düşün.en önemlisi bebeğin durumunun iyi olması bundan dolayıda korkma..dualarım seninle güzelim..sağlıklı bir şekilde oğluşunla hastaneden ayrılman dileğiyle..girebilirsen haberlerini bekliyoruz canım...meleklerimiz seninle olsun allah sizlreri korusun

................................

canım birşey yazmamışsın korktum herşey yolundamı?? ama sonraki mesajlarını gördüm herşey yolunda

slm kızlar gynoflor vajinal tablet kullananlar oldumu?dün doktorum verdi , enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım.dün tekrar baktı akıntımın şekline sonra bu fitili verdi.

geçmiş olsun canım çok sıkıntı etme zor ama rahat olmaya çalış bak düşüne düşüne daha kötü olursun iyi düşün allahın izniyle hiç bişey olmayacak sen hastaneden bebeğin karnında sağlıklı bi şekilde çıkacaksın

canım benim sağlıklı nasıl olacaksa öyle olsun 1 hafta da çabuk geçer..nasıl 37 hafta geçtiyse 1 haftada geçecek..hazırlıklar tamam mı güzelim herşey tamtakırdır..

canım bir kısmı hazır ama beşik falan nasipse yarın annemle eksikleri tamamlıcaz bunun için bile çok heyecanlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…